IT vásárlói útmutató, Néhány információ az LCD-ről, a plazma és a led technológiákról - videó útmutató

Szia barátok, az ebben az útmutatóban fogom magyarázni egy kicsit erről a főbb technológiák mögöttes flatscreens jelen polcokon.
Vásárlás előtt a vezető azt hittem, hogy megismerjék a technológia, én is nagyon tompa, egyenes és érthető magyarázatok is, biztos vagyok benne, hogy érti a dolgok többnyire lapos TV-k.
Hamarosan teszek egy útmutató, hogy hasznos lesz, ha meg szeretné vásárolni a modern TV előtt, jó tudni, hogy mi a különbség az LCD, plazma és LED, meg kell tudni, mielőtt előnyeit és dezaavantajele egyes technológiák.
Ez megint nem a TV Guide vásárlás rövid magyarázó útmutatót a kulcsfontosságú technológiák alapjául szolgáló termelés síkképernyős TV-vel.
A lcd, a plazma vagy a led tv vásárlási útmutatója követni fogja…
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (48)

  • Megtekintése Cristi? Értem egy idő után, amikor megkérdeztem, ha tudod, hogy a bemutató a LCD TV, plazma etc.poate és nekünk egy tutorial vásárol UPS necesar.Numai olyan jól, és Kellemes Ünnepeket szeretteivel!

  • Hi Cristy ha minden TEAI kezdődött vásárló ezeket az útmutatókat lenne jó vásárol a Windows XP operációs rendszer egyébként jó tutorial!

    • CostyHi Cristy ha minden TEAI kezdődött vásárló ezeket az útmutatókat lenne jó vásárol a Windows XP operációs rendszer egyébként jó tutorial!  

      Ki akarna vásárolni valamit? Windows XP támogatása eltávolították. A Microsoft nem nyújt támogatást az operációs rendszerrel. Ha azt szeretné, hogy részesüljenek a támogatásból és egyéb létesítményeket vásárol egy Microsoft Windows licenccel, vásárolni a Windows Vista vagy a Windows 7 (ha veszel Windows PC képes 7)

  • Én is kíváncsi lennék. Az LCD-monitorom néha bizonyos "számadatokat" készít. A fényerő csökken, a kék enyhén zöld színűvé válik, a fehér sötétebbé válik, a színek általában sötétebbek, hűvösebbek: A képernyő villog. Időnként a színek néhány másodpercre vagy másodperc törtekre felépülnek, majd visszaszerzik ezeket a hűvös árnyalatokat. Mindezek 2-3 napot vesznek igénybe. Ezután néhány hétig vagy hónapig tart egy olyan időszak, amikor a monitor normálisan viselkedik. Sajnos ez már nem garantált.

    Mi lehet ennek az oka? Nem lenne jó ötlet, hogy megszabaduljon a monitor, hogy eladja, miközben még mindig lehetséges?

    • Vali: Kaptam egy kíváncsiság. Néha az LCD monitor bizonyos dolgokat "számok". Fényerő csökken, kap egy kis kék árnyalat zöld, fehér lesz sötét, a színek általában sötétebb, hidegebb: A képernyő vibrál. Néha színek vissza egy pár másodpercig, vagy a másodperc tört része után, és kap a hideg árnyalatok. Tote ezeket a dolgokat kb 2 3-nap. Ezután jön, és néhány hétig vagy hónapig a monitor viselkedik rendesen. Sajnos garanţie.Care már nem lehet az oka? Nem lenne jó ötlet, hogy megszabaduljon a monitor, hogy eladja, miközben még mindig lehetséges?  

      Próbáld próbálni egy másik videó kártyát, ha valamennyi adat azt jelenti, hogy nem működik, próbálja meg, hogy azt a javításra, monitorok általában sok esélye javítani.
      Azt hiszem, úgy tisztességes, hogy ez a valaki más!
      Azaz, az elektronika, örök élete előbb-utóbb meghal is, mi egyre több és így tovább.

  • Van egy LCD, és ez nagyon jól működik, és van egy PC LED monitorom, amiben nagyon izgatott vagyok, de ami sokba kerül nekem .. és most a karácsonyra azt hiszem, a videó bemutatónak köszönhetően 66 átlósnál kisebb LED tévét fogok vásárolni.

    • SRJ: Kitűnő útmutató multumesc.As van 2 kérdés: Van-e a plazma monitorok? És a technológia lát jobb, mint egy CRT? (Úgy értem tisztán)  

      CICA kiváló vezető, de úgy tűnik, hogy nem érti az esetet. Kezét még egyszer nézni, de ez alkalommal nem fut. készült néhány következtetést a végén, hogy magyarázza az egyes technológiák, és azt mondta, hogy lenne a legjobb. Vagy csak bosszantani minket?

  • Tudod, hogy egy bemutató, hogyan, hogy a szerver a World of warcrfat.Si mint sal kiadott nélkül Hamachi az oldalon, fórum, stb? Öregnek, és nem találom egyáltalán

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.