Hardver útmutató, ajánlások a Media Player megvásárlásához - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató látni fogja, hogyan válasszuk ki a médialejátszó lejátszására filmeket vagy zenét szeretne egy médialejátszó játszani szinte minden média fájlt: filmek, zene, dvd iso, képek, valamint néhány médialejátszók írja be a net, youtube, facebook, vimeo, Last FM, van néhány okos médialejátszók, hogy lehet kapni bármelyik weboldalon (D-Link Boxee Box).
A Media Player a régi dvd lejátszó helyébe lép, elavult, annak ellenére, hogy a dvd lejátszók gyártói megkísérelnek (usb port, dvix támogatás), hardver szempontból nem készültek fel a HD korban való túlélésre. , új időkben új eszközök ...
Ahhoz, hogy jobban ötlete faceo médialejátszók és gyűjteni értékes információkat, ajánlom a website foglalkozó vélemények, különösen médialejátszók:
http://www.iboum.com/artkill/chipsets.php
Ezen az oldalon megtalálja a legfontosabb arcok, ahol ezek a médialejátszók épülnek deapta néhány gyártó.
Egy nyugati digitális médialejátszó - a WDTV Live - tulajdonosa vagyok, hihetetlenül olcsó, az Ön által fizetett áron van egy médialejátszója, amely szinte bármit tud csinálni, melegen ajánlom, főleg, mert sztoikusan ellenáll a gyermek kínzásának 3.5 éves, aki a Pink Phanter-en és a Tom & Jerry-n nézi a youtube-ot, este időnként filmet is nézek, ennek a médialejátszónak az előnye a régebbi CRT tévék támogatása, természetesen HDMI-vel is rendelkezik azok számára, akik HD-k vannak, és azok számára, akik igényesek a hangzásra, annak még kimenete is van TOSLINK. Chia, mielőtt a bemutató kinyitottam a Media Player, és még csak most tette magát egy frissítést, ez egy nagyon jó dolog, mert nem kell kínzó meg a frissítéseket, ha a kábel net hozta egy ellenőrzést követően frissítések s, ez a frissítés miatt szükséges információt megadott, vagy javulás tapasztalható formában funkciókat.
Az "ország" Meda Players a csúcspont D-Link Boxee BoxCsinál semmit, ez alapvetően egy számítógép álcázott Media Player távirányító multifunkcionális, azt is QWERTY billentyűzet belépő címek gyorsabb böngészőt tartalmaz vaku 10.x. Bár drága, ez megéri a pénzt, meg kell vizsgálni, hogy ezek a D-Link is aplelat a típusú SOC (System a chip) Intel Atom CE4110 okosabb. A D-Link Boxee Box azok számára, akik csak a legjobb elektronikus és nem nézett az ár.

Ajánlások:

Media Player olcsó, de elég erős
Western Digital Live Media Player, Full HD 1080p

Nagyon erős Media Player
Media Player D-Link Boxee Box DSM-380

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • Cristi egy bemutató 10 minőségű, szuper bemutató és azt hiszem, a legtöbb érdemel WD és Boxee Box március, de érdekelt, hogy tudja, ha a WD NAS nem NAS funkciót, ha ő, amelynek kiváló médialejátszó

  • baj, tetszett
    tutoriele legfinomabb, és te a kimondottan narratíva exceptie.nu, hogyan plictisesti.esti apjuk
    Sok szerencsét a következő

  • Nagyon jó tutorial..Nagyon kerestem egy kis információt a médialejátszóról...Sok sikert a jövőben

    • CIPI:
      Macska EMAG egy cikket, azt hiszem, érdekelheti is?

      11800 euró (adóköteles) havonta és alkatrészek érdemes választások 5000 euró havonta, nem értünk egyet, de ez van.
      A múlt hónapban kaptam 4 laptopot, az egyik Alienware-t a kislányom számára, hogy Tom & Jerry lássa a youtube hd-n, a másik 3-at használom, mindegyik szobába tettem, egyet jobb fényerővel a WC-ben, körülbelül 2 kell a folyosókhoz.
      Ebben a hónapban Azt akarom, hogy az én 6 8 hűtőgépek és mosógépek!
      Majd talán újratárgyalják a szerződést, nem felelnek meg minket.

      • Cristi-admin: 11800 euro (adóköteles) havonta és alkatrészek érdemes választások 5000 euró havonta, nem értünk egyet, de ez van.
        A múlt hónapban kaptam 4 laptopot, az egyik Alienware-t a kislányom számára, hogy Tom & Jerry lássa a youtube hd-n, a másik 3-at használom, mindegyik szobába tettem, egyet jobb fényerővel a WC-ben, körülbelül 2 kell a folyosókhoz.
        Ebben a hónapban Azt akarom, hogy az én 6 8 hűtőgépek és mosógépek!
        Majd talán újratárgyalják a szerződést, nem felelnek meg minket.

        Nagyon vicces ez a fázis a 10 perces continu.Bravo Cristi nevetni!

      • Cristi-admin: 11800 euro (adóköteles) havonta és alkatrészek érdemes választások 5000 euró havonta, nem értünk egyet, de ez van.
        A múlt hónapban kaptam 4 laptopot, az egyik Alienware-t a kislányom számára, hogy Tom & Jerry lássa a youtube hd-n, a másik 3-at használom, mindegyik szobába tettem, egyet jobb fényerővel a WC-ben, körülbelül 2 kell a folyosókhoz.
        Ebben a hónapban Azt akarom, hogy az én 6 8 hűtőgépek és mosógépek!
        Majd talán újratárgyalják a szerződést, nem felelnek meg minket.

        Te tényleg megérdemli, hogy pénzt f oktató jó, és nagyon sokat tanultam itt egyébként a legjobb, és ha pénzt belőle nem értem, miért is ne.

  • A tutorial 15 10 nem. De van egy kérdésem: azt szeretném tudni, ha nem tud egy dvd-rw usb port externpe, hogy: van egy panasonic Full HD videokamera sd 60 és videó DVD-k nem. Rögzíti az AVCHD formátumot. és az Apple kamatot, ha tudnák az összecsapás külső dvd-rw. Mesra több. Ismét jó munkát

  • Nekem praktikusabbnak tűnik, hogy a Boxee Box helyett inkább 200 - 300 lejt költs és vegyél egy laptopot HDMI kimenettel... a WD tényleg megéri a pénzt.

    • Iulian:
      Úgy tűnik, inkább gyakorlati, hogy ahelyett, Boxee Box teszel 200 - 300 lei és vesz egy laptop HDMI kimenettel ... WD tényleg megéri a pénzt

      Minden az ő véleményét, én laptop, és úgy tűnik, túl kényelmes filmet nézni a tévében.
      Néhány kérdés marad
      Távoli?
      CRT?
      Comfort?
      Nem hiszem, hogy meg kellene fukarkodik, WD költség egy karton cigarettát, legyünk komolyak. Ismét D-Link Boxee Box csak azok számára, akik a legjobbat akarom.

      • ...igazad van Cristi, de ezek a legjobb "játékok", amelyek néhány hónapon belül eltűnnek vagy hatalmasat fejlődnek... Távirányító?
        CRT?
        Comfort?
        ... hát ha van HDMI kimeneted a laptopon, akkor biztosan van VGA kimeneted is... ami a távirányítókat illeti, nekem van olyan amiről vezérlem a tévét, a számítógépet, a laptopot, a DVD lejátszót és a fény intenzitása a szobában... egy kis hűtés nélkül... amúgy a 300 RON-os WD (bontatlan) egy igazi "domb"... PS: Én is átestem a fázison 3,5 év rajzfilmekkel és pokémonok meg egyéb simogatások, főleg a nagyszülőktől...most 15 éves a koronaherceg és mindenki az övé...vagy nekem úgy tűnik...irigy apa vagyok :)))))

        Cristi-admin: Minden az ő véleményét, én laptop, és úgy tűnik, túl kényelmes filmet nézni televizor.Raman pár intrebariTelecomanda? CRT? Comfort nem hiszem, fukarkodik, WD költség egy karton cigarettát, legyen komolyan. Ismét D-Link Boxee Box csak azok számára, akik a legjobbat akarom.

  • Milyen szerződés :)))). Még mindig a hűtő tele sör és kóla :))). Bájos video.Dar játékosok Eboda mit gondolsz?

    • De mit Eboda játékos?

      Ahogy ellenőrizheti a magam (a helyszínen http://www.iboum.com Az irányított minket, és mi Cristi dokumentum) lejátszók E-Boda HD 500 si E-Boda HD 500 Plus túl drága, amit csinálnak. Az én véleményem.

  • Cristi megy a media player, de van valami érdekes, egy DVD-lejátszó, amely ritkán mondani találom RW DVD RW játékos, aki mindent rajta (5.1ch, 2xSCART, 2 antennák, egy input és egy és mi jött ki a TV-Tuner execelent játékos, aki látja a képet, és néhány beállítást ptr RW az (SP-szabvány Player 120min, kiváló minőségű 60min, Long Player 180 380 perc min's okos). DVD-felvevő a Digital NEOM NM100RW készül a francia írni franciául, de más nyelveken. Milyen a jó RW Player nem lő a TV éles, élénk színű f. teszi a ptr engem.

    • ASUS:
      Cristi megy a media player, de van valami érdekes, egy DVD-lejátszó, amely ritkán mondani találom RW DVD RW játékos, aki mindent rajta (5.1ch, 2xSCART, 2 antennák, egy input és egy és mi jött ki a TV-Tuner execelent játékos, aki látja a képet, és néhány beállítást ptr RW az (SP-szabvány Player 120min, kiváló minőségű 60min, Long Player 180 380 perc min's okos). DVD-felvevő a Digital NEOM NM100RW készül a francia írni franciául, de más nyelveken. Milyen a jó RW Player nem lő a TV éles, élénk színű f. teszi a ptr engem.

      DVD lejátszó jó csak a CRT, ezek az eszközök nem megy a új formátumok (mp4, mkv) nem tudja, hogyan kell dekódolni h264.
      Nem netul hová őt egy hagyományos DVD-lejátszó, így meg kell, hogy hozzáférhessenek a multimédiás tartalmat az interneten a számítógép csak.
      Az új TV Media Player nem tudja lejátszani HD tartalmat, ez a korszak a kifakult.
      Ha CRT rendben van.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.