Útmutató a Windows 10, csak annyit kell tudni

Útmutató a Windows 10

Útmutató a Windows 10

A Windows 10 visszatérés a gyökerekhez. A start menü, a Microsoft elismeri, hogy hibázott a Windows 8. Ezután a felhasználók voltak döbbenve, amikor látták, hogy a hiányzó Start menüt, és a helyére került egy teljesen új menü optimalizált tabletta; Mint minden dobott számítógépeiken voltak felszerelve tablettát.
Azt, hogy őszinte legyek, már megszoktam, hogy Windows 8, és ha hiányzik néhány funkció. Például a böngésző címsorába, amely a Windows 8 lent volt; Ha tehetném, a Microsoft nagyon kérem, tegye egy lehetőséget a böngésző Edge, tudjuk mozgatni a címsorba az alábbiakban.
Most vagyunk 2015 és tablettát, és laptopok érintőképernyős convertibilele sokkal több; Ezért a Windows 10 kesztyű elfér a PC-piacon. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, az emberek milliói, akik még mindig a PC-érintőképernyő.
Milyen gyors a Windows 10?
Valami gyorsabb, mint a Windows 7 és 8.1 sokkal gyorsabb, mint a Windows; Amellett, hogy az energiagazdálkodási operációs rendszer sokkal javult. Például, ha elmész egy lapot nyitott a YouTube, hosszú szünet után, hogy a Windows Videó és kíméli az akkumulátort, és amikor belépsz a fül és a klip, ott folytatja, ahol abbahagyta.
Mert ez az útmutató a Windows 10, 10 teszteltem Windows asztal és két tabletta, egyik 8 12 hüvelykes és egy hüvelyk. Az asztalon normálisan tökéletesen megy 8 GB RAM-mal. Még os tabletta 12 4 GB ram minden szuper az OK gombra. A meglepetést 8 es tábla GB 2, 10 ahol a Windows fut tökéletesen, sokkal jobb, mint a Windows 8.1, ami néha mintegy küzd a nyitott ablakok.
Összefoglalva, a Windows 10 ismert jól fut a gyengébb hardver. Úgy tűnik, hogy illeszkedik a rendszer fut, a források fogyasztják három különböző eszközöket.
A Windows 10 újdonságai - Windows 10 felhasználói útmutató
1.Butonul a start menü
2.Cautare gyors szűrés alkalmazások név szerint
3.Centrul részvények helyett charm bar
4.Toogle oldalak gyorsan beállítás Action Center
5.Cautare nagyon gyors
6.Desktop több site
7.Multitasking javult (különösen a tabletta)
8.Modul tablet / desktop módban nagyon hasonló
9.Zona modern beállítások optimalizált touch
személyes 10.Asistent Cortana (Nem elérhető román)
11.Aplicatie Xbox Xbox streamning
12.Bara elfog videojáték
13.Tastatura érintés lehet használni az asztali könnyedén
Ez csak néhány a frissítést a Windows 10. További bemutató, és rájössz a saját, ha az operációs rendszert használják.
Ha kérdése van, vagy összefüggő problémák az átmenet a Windows 10, akkor e-mail címre kérdésekre címsor megjegyzéseket, és mi válaszolunk.
Mielőtt nézi ezt a használati útmutatót Windows 10, abban az esetben, ha nem telepíti a frissítést, akkor kövesse ezt a bemutató kénytelen frissíteni a Windows 10.
Erőltetett frissítés a Windows 10


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (128)

  • Gyönyörű bemutató, gratulálok, egy dolog, amit nem szeretek a Windows 10-en, úgy tűnik, hogy néhány ikon a Windows 98-ból származik ...: P

  • Cristi Hello! Én pontosan ugyanúgy, ahogy az oktató. Működik, amíg az első újraindítás, majd a következő hiba (0xC1900101-0x20017 telepítés sikertelen SAFE_OS színpad hibát a művelet során BOOT)
    Megpróbáltam telepíteni egy USB és egy DVD újraindítása után közvetlenül, de hogy az, hogy hagyjuk a megfelelő USB DVD
    Win beszélve arról, hogy 7 és 8 normálisan működik.
    Van az alábbi konfiguráció:
    Intel Pentium G3258, 3.20GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150
    HyperX memória FURY 4GB Blue, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
    Gigabyte H81M-S1, Socket 1150
    120 gb SSD
    Hálás lennék, hogy Te vagy orcui olvassa ezt a bejegyzést hasznos tanácsokat.
    Köszönjük a megértést.

    • Próbálja meg leválasztani az összes egységet. Ki kártyaolvasó, webkamerák, nyomtatók és egyéb merevlemezek.
      Hagyja egyedül a Windows-ot az SSD-vel, tudassa velük :-)

  • Köszönöm, hogy ez a bemutató Cristi, bár tanultam minden gomb és én nem az itt bemutatott. Mi tetszett nekem nem az, hogy én nem találtam, hogyan kell csinálni azokat a lépéseket, hogy optimalizálja SSD, bár megjegyzem, és tettem, hogy mindkét telepíteni a Windows. Ha kérjük, tegye egy rövid bemutató lépést a Windows 10 srácok mi is nagyon hálás. Köszönet előre.

    • SSD nem kell semmilyen beállítást most. A Windows tudja, hogyan kell kezelni.
      Ha azonban azt szeretnénk, hogy, és nem kézi optimalizálása, megy ez a PC (korábban My Computer) / a jobb gombbal a C: partícióra / Properties / Eszközök / optimalizálása meghajtók és itt lehet optimalizálni kézi SSD, és ha a HDD tehetünk töredezettségmentesítés.
      Azonban ez nem szükséges, ezek a műveletek, hogy a Windows automatikusan héten.

  • Szia Cristi, mint mindig csak a minőségi oktató! Amit tett, az I., hogy a Windows Román billentyűzet de továbbra is angolul, és így a Microsoft él, hogy frissítések román, bár itt láttam, hogy nem volt román. Ez zavarba nekem erről még. Előre is köszönöm!

  • Figyelem!
    Az éjszaka 4 5.08.2015 az, hogy ma este, némi karbantartást szerverek és röviden videotutorial.ro nem lesz elérhető.
    Úgy döntöttünk, hogy ezt éjszaka, egy nap alatt és egy olyan időpontban, amikor a forgalom "vékonyabb".
    Köszönjük a megértést.

  • Cristi nem hülyeség, és azt mondja vb ablakok 10 van a legtöbb beállítás, hogy más operációs rendszerek nem olyan sok. linux rendszergazda képes megváltoztatni mindent. és browserveru származó Microsft nem gyorsabb, mint a króm. Nem a Google Chrome. króm Goole Goole úgy módosítjuk, nehezen megy, ha jön a króm.

        • Tettem, hogy teszt szoftver egy tablettát fogás. Normális a tabletta Élét 114 ms SunSpider és asztali, mind Edge húzta 79 ms.

          • Krómról beszéltem. próbálja meg a krómteszt, majd a króm a goole-ból. A legjobban a krómban éltem, még szélesebbnek is. plusz a króm nem kémked téged, mint a króm. A tesztet a 10. ablakon végeztük 32 bitesen

    • Megvizsgáltam és a króm a szélsebesség felére esik; 309.6 ms a 153.4 ms-hoz képest, tehát .... (Windows 10 64 bitnél)

  • Tényleg Asphalt 8-at játszik, vagy ... telepítette-e a Windows Store tesztelésére? Mindegy, hogy sokkal fontosabb kérdésem van, mint a fentiek: Ha frissíteni akarok ... a frissítések egyszerűen meghiúsulnak ... Adrian-t kérdeztem a Ask és ... - Azt mondta, hogy "hibákat" tettek a számítógépbe, hogy antivírusoktól és torrentjektől származnak .... Mind az indítást, mind a tiltást letiltottam ... a frissítések 58-ig készültek el % és ,, után, nem sikerült befejezni a Windows frissítést '' vagy valami hasonlót. http://s7.postimg.org/a1ytpmzjf/Untitled_2.jpg

    • Nagyon ritkán van ideje játékokat. Tettem Asphalt8 tesztelni a Windows tabletta képest az iPad Mini 2 és OnePlus Egy telefon.
      Ezzel kapcsolatban a problémát, próbálja telepíteni több programot, hogy nem kompatibilisek.

      • Nem tudom ... talán tőlem ... de nézőpontom szerint a Windows 10 jelenleg INSTABLE .... például ha hirtelen letöltelek egy dalt a számítógépre, és lejátszem az összes lehetséges médialejátszóval, akkor nem hangzik semmi (PS a PC-ről már korábban hallgatott klipeken is kipróbáltam). Ehelyett, ha a YouTube-ra megyek hallgatni, hallható van .... nincs kérdezésed, vagy valami, amit talán nehéz megjegyezni?

  • Köszönöm az oktatóprogramot. Örülök a Windows 10-nek is. De két problémám volt. A Windows10 csak 2 Gb RAM-ot lát nekem, bár nekem van 4-én. A második probléma az, hogy nem találom a "Projekt" -et, mint a Windows 8.1-ben, hogy könnyen válthassak a monitor és a TV között. A kijelző beállításaiban végezem a műveletet, ami elég kínos. Előzetesen köszönöm a válaszokat.

    • Csak 2 GB-ot jelenít meg, mert valószínűleg telepítette az operációs rendszer 32 bites verzióját. Ha többet szeretne megtudni a 32 és 64 rendszer előnyeiről és hátrányairól, írja be a "32 bit vs 64 bit" pontot a jobb felső sarokban található keresőmezőbe, nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja a témáról szóló bemutatónkat.

  • Noha az Aspire 5742G laptopom nem látja a Bluetooth-ot, megpróbáltam bedugni a Win.7 illesztőprogramot, és azt mondja, hogy nem kompatibilis, megpróbáltam beszerezni őket, és rengeteg lehetőségük van, kölcsönvettem telepítettem, és nem működik, még mindig nem találja, megpróbáltam láthatóvá tenni az Fn és f3 opciókból, és nem találja meg, .... köszönöm előre.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.