Guide tabletta 2013 megszerzése és javaslatainkat

Szia barátok, ma egy hardver útmutató azok számára, akik szeretnének vásárolni egy tablettát kell és a lehető legtöbb információt a kiegyensúlyozott tájékozott vásárlás.
Van néhány nap, és kezdje meg az iskolát, milyen könyvek elavultak, sok fiatal kezdte el használni tabletta jegyzetek. Annak ellenére, hogy tabletta nem csak akkor használható jegyzetek, akkor már nagyon hasznos az iskolában, hogy képes fejleszteni a fiatalok kreativitásának. A digitalizáló tábla A kézírás-felismerés segíthet a hallgatónak rendkívül gyorsan jegyzetelni. Még a facebook frissítései kényelmesebbé tehetők egy táblagépről is ...
Ma meglátjuk, vajon az olcsó tabletták megéri-e vagy sem. A szűrők alkalmazása után rájönünk, hogy a tabletták román importőrei elegendő "sarkot" vágtak, és általában nem mindig az alacsonyabb ár jelent jobb értéket. Az értéknek a felszerelés, az ár és a teljesítmény arányának kell lennie.
Tablet szakemberek (mérnökök, tanárok, könyvelők, ügyvédek, közjegyző, stb)
Azt javasoljuk, hogy válassza a tabletta Windows operációs rendszer 8 Pro, Ez azért van, mert kell egy kis szoftver fut csak a Windows, és liceenta szoftver nem futtatható Android vagy IOS.
Fogyasztó tabletták és a közösségi média (YouTube, játékok, zene, facebook, stb.)
Ez a kategória tartalmazza azokat a táblagépeket, amelyek GPS-vel, mikrofonnal, legalább 1 GB RAM-mal, minimum 1280 × 720 felbontással rendelkeznek. Ezek a modern táblagép minimális követelményei.
FIGYELEM.
Sok olcsó tabletta nem használható navigáció, mert GPS-modult.
Sok olcsó tabletta nem támogatja hanghívás vagy videohívás, mivel nem mikrofon.
Sok olcsó tabletta nem fut néhány játék és alkalmazás miatt a kis felbontású.

Tabletta ajánlott szakemberek.
Tabletta Ajánlott társadalmi hálózatok és a multimédia.
Tabletta gyermekek (Ha a Zoodles).
Tabletta gyors megjegyzés az iskolába ('S digitális toll kézírás)

Az ajánlások a következők:
A 7 es Nexus 7 2013
A 10 es Asus Memo Pad ME302C


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (52)

  • A Nexus 7 2013 nagyon sikeres. Kb 10 napja van nálam és semmi jele a lagnak, minden alkalmazást, játékot, bármit lefuttat és úgy mozog, mintha az összes alkalmazás bezárva lenne. Fekvő módban használva multimédiára, böngészésre, játékra nem érzi szükségét egy 10 hüvelykes tabletnek, nekem volt egy Nexus 10-em, ami nagyon jól mozog, de inkább eladtam, mert egy 7 hüvelykes tablet. sokkal fürgébb, mint egy 10 hüvelykes.

    Az ajánlás célja, hogy megy a Nexus 7 2013, vagy ha a beteg javasolni fogja, hogy van egy LG Optimus Pad 8.3 is nagyon sikeres, a hardver és szoftver.

    • A Nexus 2013 7 lehet elérni a telefont (a korábbi modell nem tudta megtenni)? Abból, amit olvastam a neten az új modell gond van a GPS, akkor lehetősége volt kipróbálni?

  • Cristi, van fogalmad arról, mit jelent a makbook? Megértettem, hogy ez egy Apple által gyártott laptop, valaki el akarja adni kb 6 millióért (és valami sh érdekel).. Van ötleted, hogy ez mit jelent és mi a fenét tud??

    • Szeptember végén kell megjelennie a Samsung GALAXY Note 10.1-nek (2014 Edition), a négymagos processzorral szerelt 4G LTE modell pedig eljut hozzánk.

  • Önnek igaza van a fejlesztők. Volt egy telefon, hogy nem volt határozott, és úgy éreztem, nem tudtam róla, vagy a Google, vagy XDA Developers. Így most már a Samsung és támogatja a CyanogenMod és sok más előnye van, hogy nem lehet elvárni az eredeti szobába.

  • Szia Cristi, az a véleményem, hogy nem volt teljesen igazad, amit az iPad-ekről az árukat illetően mondtál, és nem hiszem, hogy olyan olcsók az itt bemutatottakhoz képest. nexus 7 valahol 17 millió körül volt, egy IPad mini kb 14 millióról indul, a normál iPad pedig 20 millióról, szóval nem olyan nagyok az árkülönbségek, van bennük minden, az operációs rendszer kiválóan működik, sok alkalmazás elérhető appokban ingyen és pénzzel is. Szerintem van valami az almával, ha nem szereted a termékeiket most az ízek nem különböznek. sok sikert a jövőben

  • Szia Cristi, igen, valóban nagyon sikeres tablet Nexus 7 2013 tette az embereket a területen, és azt mondta, hogy TVRHD felülvizsgálat lát, és remekül működik, minden tekintetben. Azt mondta, Cristi fog, vagy küldjön 4.3 4.4 android, de én fel a kérdést én galaxis android S2 nem kapnak 4.3 mint CyanogenMod, nem hiszem, hogy lesz hivatalos, bár azt hiszem, a telefon 4.3 nagyon jó. Azt mondtad, hogy 3 Galaxy Note, de azt mondom, hogy a forgatás 4K 30fps és 1080p hogy 60fps rájössz, és akkor is megjelent Galaxy Note 10.1 2014 ami fenomenális tabletta kiadás. Igen ez Cristi, és volt egy tablettát Info Touch of 10.1 es ITAB mind a (HDMI, kamera, USB OTG, 9V töltő, akkumulátor 7000mah), és az ő nagy problémát a képernyőn, a jobb oldalon volt néhány fehér foltok az üveg, és én és másnap vettem vissza, hogy mit csinál, jó, de fáj a képernyőn, és most nézd a jobb nagy felbontású és a processzor és a RAM. Hello!

  • Szia Cristi! Ez a videó nagyon hasznos új táblagép kiválasztásánál (a Google Nexus 7 -2013-at is szeretem). Készíthetsz hasonló videót az okostelefon 2013-as kiadásának kiválasztásához?...

  • AndyHi Cristi! Ez a videó nagyon hasznos választotta új tablettát (és én, mint a Google-Nexux 7 2013). Tudod, hogy egy videót, és válasszon egy okostelefon, mint 2013 kiadása? ...

    Alapvetően ez ugyanaz a dolog egy okostelefon, akkor figyelembe kell venni azt az azonos elvek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.