Legutóbbi generációs nagyteljesítményű laptop vásárlási útmutató megfelelő áron - oktatóvideó

Szia barátok, ma már a hardver útmutató, beszélünk laptopok és más hordozható eszközök futtatható a Windows és 7 8.
Az utóbbi időben, hogy megváltozott a világ a hordozható eszközök, általunk forgalmazott tabletták egyre jobban, annak ellenére, hogy az operációs rendszerek inkább multimédia. Másrészt van a netbook szegmensben szabadesésben, majdnem olyan hordozható EeePC nem értékesít, és hamarosan jön a névtelenséget.
Egy új eszköz élvezik a figyelmet a rajongók, úgy értem az ultrabook, egy új fajta laptop, nagyon vékony, jól végzett és az autonómia sokkal jobb, mint amit mi klasszikus laptop. Ultrabook recept tűnhet idő a gyártók a hordozható. Mégis, a nagy gyártók nem alszik, készül az új tabletta a Windows 8 (Surface), és időközben már eltávolították és a tabletta a Windows 7 elég erős ahhoz, hogy a vonat olyan hibákat. Alapvetően minden, amit mint egy tabletta, valamint a pontosság és a teljesítmény a Windows-t.
Nem mintha az Android nem lenne jó operációs rendszer, de őszintenek kell lennünk, amikor súlyos dolgokról (3D-s tervezés, médiaszerkesztés / átkódolás, szerver adminisztráció stb.) A Windows XP, 7 vagy 8 alapvető marad, az Android kiváló operációs rendszer, de nem mehet át "könnyű ruháktól kabátig", például a Windows. Természetesen a jövőben az Android olyan rendszer lesz, amelyre támaszkodhat, de most….
A laptop egy hordozható eszköz, nem szabad elfelejteni, hogy az. Classic laptop rendben van, de ultrabooks egyszerűen sokkal jobb minden szinten. Az ultrabook jól néz ki, könnyű, vékony, kevesebbet enni, jobbra (HDD + SSD cache) és ami a legfontosabb, tart Nene elem, ez egy hordozható eszköz, hordozható / autonómia. Mi haszna van a legjobb laptop, ha elkezd egy játék, és véget ér az akkumulátort fél óra.

Ajánlások:

Laptop otthon:

Dell Inspiron laptop az Intel ® Core N5110 i5-2450M 2.50GHz, 4GB, 320GB, nVidia GeForce GT 525M 1GB, FreeDOS, Black Diamond (A dedikált Nvidia grafikus)
Acer Aspire V5-571-52464G50Makk Intel ® Core TM i5-2467M 1.60GHz, 4GB, 500GB, Intel ® HD Graphics, Linux, matt fekete(Az Intel integrált grafikus)

Ultrabook:

S56CM-XX032D Asus Ultrabook Intel ® Core TM i5-3317U 1.70GHz, Ivy Bridge, 6GB, 500GB HDD, nVidia GeForce GT 635M 2GB, FreeDOS(Nvidia dedikált grafikus)

UX32VD-R4002V Asus Ultrabook Intel ® Core TM i7-3517U 1.90GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB 24GB hibrid SSD, nVidia GeForce GT 620M 1GB, Microsoft Windows Home Premium 7(1920 × 1080 IPS képernyő)

Windows Tablet:

Asus Tablet B121-1A006F Intel ® Dual-Core-TM i5 470UM 1.33GHz, 12.1(Premium üzleti termék)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (35)

  • Nagyon klassz, folyamatosan sokat tanulni tőled, ha nem, és Linux gyakorlatok nagyszerű lenne ok. Egészség és szerencse. !

  • Cristi nagyon jó bemutató, de nem értettem valamit az acer linux operációs rendszerrel kapcsolatban, mire használják, ha ablakokat szeretne tenni?

  • 2

    vlad1:
    Cristi nagyon jó bemutató, de én nem értettem semmit üzemeltetési sistemulde jön acerullinux amit használunk, ha fel az ablakokat?

    Linux ingyenes, így nem fizetnek, és az operációs rendszer. WinXP őket egyébként ingyenes.

  • hardveres video oktatóprogramok a kedvenceim! Remélem hosszabbá teszed őket, mivel az idő halad, amikor megnézem őket :)

  • Nagyon jó bemutató. egy dolgot szeretnék mondani ... ha nem tévedek, akkor az oktatóanyagban azt mondta, hogy az intel i5 processzor olyan, mint egy i7, hiperfűzés nélkül ... rossz ... inkább azt mondom, hogy fejlettebb i3, mert az i5 processzor valójában egy kettős mag, hiper-menetes és turbófokozóval. Az i7 négymagos. Acer 5750 g-os Acer birtoklásom van az i5 2410 m-rel, hipermenettel és turbófrekvenciával 2.3 GHz-ről 2.9 GHz-re. Sok szerencsét

  • Megdöbbent a Microsoft Surcafe táblagépe, különösen az i5 processzorral és a Windows 8-kal együtt, amelyről azt állították, hogy átlagosan valahol a piacon lévő ultrarakók ára kerül. Személy szerint ez a táblagép, amire várok.

  • Microsoft Sirface, sajnálom a hibát :)

    Marian:
    Figyelmeztetett, Surcafe tablettát Microsoft, különösen az egyik, hogy jön a processzor és a Windows i5 8 és aki állítólag költsége valahol a médiában Preturo ultrabook a piacon. Personalaceasta a tabletta vár.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.