Hogy ki, vagy alkalmazásokat hozzáadni a Windows Start menü 8 - video bemutató

Hogy ki, vagy alkalmazásokat hozzáadni a Windows Start menü 8 - video bemutató
4.3 (6) 86.67%

Szia barátok a mai bemutató fog beszélni a Windows 8 pontosan látni fogjuk, hogyan tudjuk hozzáadni vagy eltávolítani alkalmazásokat a Windows Start menü 8.
Mint azt mindannyian tudjuk, a Windows Start gomb 8 tudja a Windows XP, Vista vagy 7 eltávolították. Ugyanakkor a kurzort a bal sarokban a Windows asztal 8 (vagy ha megnyomja a Windows billentyű + X) fogad a pop-up, hogy ha a bal egérgombbal akkor "dobja" a Metro UI felületet. Ha lesz, de jobb gombbal pop-up lesz a leggyakoribb parancsikonokat beállításait az operációs rendszer vagy az alkalmazások a rendszer.
Nos, Win + X Menu Editor alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy módosítsa a megjelenő menüben a jobb gombbal pop-up indítása és új alkalmazások, illetve helyébe a meglévőket.
Win + X Menu Editor lehetővé teszi, hogy:
- Új elem
- Elemek eltávolítása Win + X Menü
- Ahhoz, hogy változtatni a nevét, az egyes elemek meglévő Win + X Menü
- Átrendezése a Win + X Menü
Összefoglalva Win + X Menu Editor egy nagyon hasznos alkalmazás azoknak, akik szeretnének változtatni az alapértelmezett funkciók a Windows 8 amelyek rendszerint nem férnek hozzá. Segítsen nekünk fenntartani asztali tiszta azáltal alkalmazásokhoz hivatkozásokat kell egy könnyen hozzáférhető menüből érhetjük sokkal könnyebb, mint a normál mód, ahogy kellene keresni és a rendszer alkalmazások futnak.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk változtatni a Win + X menüt hozzáadásával vagy törlésével alkalmazások belőle.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Feltelepítettem magam ebben a vállalkozásban 8 ablakok és észrevette, hogy van tetemek
  Tudja valaki, ha a végleges verzió lesz, anélkül aero win8?

 2. AdrianGudus - mondta

  Dany:
  Feltelepítettem magam ebben a vállalkozásban 8 ablakok és észrevette, hogy van tetemek
  Tudja valaki, ha a végleges verzió lesz, anélkül aero win8?

  Aero törölték bármely Windows-verzió 8 de a harmadik féltől származó alkalmazások, amelyek "vissza" a Windows Aero 8 bemutatjuk az új ismertetők jönnek.

 3. Nelu Gherghisan - mondta

  Telepítettem a Windows asztalon többször 8 vállalkozás, vagy a helyi letéti számlájára vagy Microsoft. Minden alkalommal, amikor időjárás Metro UI csak akkor működik, közvetlenül a telepítése után a Windows Peter, akkor már nem. Van valakinek egy magyarázat? Van valakinek egy megoldás? Köszönöm.

  • Hatman Alexander-Stefan - mondta

   Maradjon kapcsolatban a Windows 7.
   A Windows 8, amit telepített, és van egy csomó hibát.
   Amikor térképek a Metro UI kezdeni azonnal zárja az ugyanabban az időben.
   És mellesleg a Windows van 8 szerkentyű.

   • Nelu Gherghisan - mondta

    Köszönöm a tanácsot és bátorítást .... (Vagyis, hogy a Windows 8 nem adja fel, hanem várjon Bug-rögzítés)

 4. fanica - mondta

  Ha azt szeretnénk, hogy egy Windows-8 interfész Windows 7 nélkül metró vagy séta a sarkok után nem tudom, mi a menük, telepítése Classic Shell 3.6.1 nyílt forráskódú, és kész (a menü román, a kezdeti beállítást és román áttelepítés) .Scapati minden necazurile.Nu t kivonják, mert nem aero.A fogyasztanak resurse.Se megy frumusete.Si sebesség Windows Vista nem volt szép, de ff szeretne venni néhány memorie.Daca vissza, hogy aero rezolva.Daca keresni az interneten, hogy nem találja, segítsen!

 5. romboló - mondta

  vresiunea ez 8 újabb Windows Rosszabb, mint a többi kation Forst előre aero nincs kérelem, valamint az, hogy hiányzik a modulokat és bolondok neki

 6. A Windows XP van egy olyan alkalmazás hasonlít a Windows 8? Érdekes, hogy az alkalmazást!

 7. Classic Shell egy jobb lehetőség, a gomb, mint az XP vagy WISTA win7 2000 / 98 beállíthatja egyébként, PLU összeadódnak gombok már nem a Vista óta

 8. hi adrian e felülvizsgálat nem erről bemutató szeretnék csinálni egy tutorial, hogyan kell egy Pacet összes túlmunka a Google Chrome

 9. Iulian - mondta

  Adrian ... szép tutorial lépést tartani a jó munka.
  Kérném, hogy mondja meg, hol található képek és a háttér, hogy van.

 10. Cosmin - mondta

  Van olyan téma, hogy teszik a Windows Windowws 8 95 lenni, mint?

 11. Cosmin - mondta

  Van olyan téma, hogy teszik a Windows, mint a Windows 8 95 lesz? Elnézést elírás korábban.

 12. Segítség - mondta

  Julian, telepítenie kell a Windows 8 adott témát.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.