GetRight egy letöltés menedzser letölteni jó minőségű videó bemutató

Ebben a videóban bemutató bemutatjuk GetRight Download Manager egy letöltés menedzser, híres, nagyra becsült és nagyon tisztelte a rangos weboldalak és folyóiratok IT.

Használja ezt a mindennapi letöltés menedzser nagyon egyszerű, és nem csak meg kell nyomni a letöltési linkeket, és töltse le GetRight kezeli.

Addig mi meg jó néhány lehetőség, hogy ez úgy működik, ahogy mi szeretnénk, de ne aggódj, mert tettünk össze.

Le lesz nyűgözve az okosság a letöltés menedzser, és biztos vagyok benne, hogy lesz, és indragii használni már letölthető.

Számos honlapon még ajánlom a letöltés menedzser egyes fájlok érzékenyebb (BIOS, illesztőprogramok, szoftverek, operációs rendszerek).

Arra kérlek benneteket, hogy jobban megnézed ezt a videót bemutató, hogy megtanulják, hogyan kell beállítani GetRight, mivel a beállítás nagyon fontos, hogy egy letöltés menedzser.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (43)

  • Ez a letöltés menedzser jó, de vannak mások, mint a Internet Download Manager Én ezt úgy vélem, hogy ez a legjobb, de ez jó, és GetRight

  • Köszönöm az oktatóprogramot, telepítettem a program pro verzióját és regisztráltam

  • nem válaszolt az e-mailt, ha a
    tud vagy nem tud
    a tutorioal hogyan
    Lehet navigálni a webhely, hacsak nem
    (Azaz hogyan lehet rögzíteni
    a számítógéphez)

  • ki Hiába boldog voltam, cristi, nem tudom letölteni, így letöltelek valamit, és letöltődik a letöltővel a böngészőből, amelyet kipróbáltam az opera, a mozilla segítségével, és nem működik, nem tudom, miért, bár pontosan úgy végeztem el a beállításokat, mint az oktatóidben voltál. egy profi verzió

  • MCD.
    Mint látható, már telepítve GetRight, én meg én és minden letöltött előtt és működött!
    Több, mint egy részletes bemutató, így nem tudok csinálni!

  • MCD próbál letölteni az Internet Explorer vagy a Mozilla GetRight azért, mert a munkát kell végezni néhány speciális beállítást

  • Hello!
    Nagyon érdekes, de a "Download Helper" a Firefoxból elég számomra.
    Cristi, megígérted egy ideje, hogy készít egy útmutatót a "hálózathoz csatlakozás nélkül, a hálózat nélkül" témában: D
    Például: telepíthetők-e wirlek a pc-be? ... (Nem tudok semmit ezekről a vezeték nélküli kapcsolatokról), ezért kérlek, készíts egy oktatóanyagot ezekről a kapcsolatokról is.
    Multzi!
    Ps: A látogatók tetején a 8. helyre estem, mert már nincs nekem hálóm, és amíg fel nem lépek egy másik net szolgáltatóval ... elindul a másik újév: D

  • Egy mappát az ördögöknek egy mappát a lakkhoz =)) fájdalmas vagy, Cristi !!! Nagyon szeretem ezt a szót a pokolban és a lacu-val =)), miután sok mindent megtanultam, még mindig jobb az oktatóprogramod, vicces vagy és nem tudom ... Nagyon szeretem, ha az oktatóprogramok és a Boby jól megértettek!

  • Hello all kérjük datimi kedves nekem vista cd kulcs néztem ki, mint egy kétségbeesett, dühös, és azt tapasztaltam, nam kedves kérem.

  • Danezu.
    Szépen kérlek nyugodj meg, és nem mérges.
    Menj, és keresés torrentek téged aktivátor Vista nem cd kulcs.
    Nem hiszem, hogy itt találja meg, mert itt csak a "technológiai folyamatot" és az "alapanyagot" tanulhatja meg, amelyet másutt talál, például a tornyokon.
    Nekünk, ha tartunk a helyszínen ilyen anyag nem hiszem, hogy tudnék csinálni útmutatók rács mögött.
    Valószínűleg még nem lépett egy börtönben elősegítő kalózkodás, de nem akarja, hogy megteremtse a nyitó sorozat november előző példákban a televízióban.
    Tudod, azok a remegő, rossz minőségű fekete-fehér képek egy álarcos emberről, akik azt kérdezik: "Mi ez?" - Hacker? aztán elkezdi behelyezni néhány CD-t az asztalra, és papírt és ragasztóval lepecsételi a számítógépet, természetesen az infravörös kamera elé, mások pedig a ház körül maszkolnak egy parancs fedezete alatt.
    És akkor a helyszíni riporter beszámol >>> "Andreea, a hatóságok ma délután leereszkedtek a helyszínre, és több mint 5 kalóz CD-t és 4 DVD-t fedeztek fel, ezeket megsemmisítik, és az elkövetőket bíróság elé küldi. a maffia csoport videotutorial.ro részei, és sok informatikai bűncselekményük van.
    A videotutorial.ro hálózat vezetõi 5 év börtönre számítanak, természetesen, ha a bíróság bûnösnek tekinti őket "

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.