PlayStation DUALSHOCK SIXAXIS játékvezérlő a PC és az OnLive 3 az emulátor

Ma megmutatom, hogyan kell telepíteni a PlayStation gamepad for Windows, konkrétan DUALSHOCK 3 Sisaxis telepíteni egy gamepad, amely képes kapcsolódni a számítógéphez USB-n keresztül, vagy vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül.
Ez nem az illesztőprogramokról szól, mert a Windows telepít "valamit", amikor csatlakoztatja a játéktáblát, sajnos semmi sem működik az automatikusan letöltött illesztőprogramokkal. Ahhoz, hogy a Dualshock gamepad funkcionális vezérlővé váljon, többre van szükségünk.
Tesszük ezt az oktatóvideót, mert sok tulajdonosai PlayStation és jönne gamepad PC kár lenne nem képes erre, ha úgy gondoljuk, hogy DUALSHOCK 3 SIXAXIS az egyik legjobb contorllere a piacon ezt.
A Dualshock "kompatibilitásához" két szoftverre van szükségünk (lásd a szöveg végén), az első a Motioninjoy emulátor, a második pedig az Xbox 360 gamepad meghajtója a Microsoft hivatalos támogatási webhelyén.
A művelet nagyon egyszerű, telepíteni kell mind végrehajtható, és a kis konfigurációt. De a figyelmet a dolgok rendjét, azt tanácsolom, hogy nem pontosan olyan, mint tettem bemutató, ha azt szeretné, hogy dolgozzanak ki tökéletesen.
Javasoljuk, hogy a telepítés során kapcsolja ki a biztonsági szoftvereket, például a víruskeresőt vagy a tűzfalat, mert a Motioninjoy olyan aláíratlan illesztőprogramokat tartalmaz, amelyek gyanúsnak tűnhetnek az antivírus "fejében".
Letöltés Motioninjoy
Letöltés vezérlő Xbox 360


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

  • Sal, úgy tűnik, én is megpróbálok ilyesmit! Blututh adapterrel működik? Nekem is van Xboxom, és a playcom Xbov adaptert láttam vezeték nélküli pc-hez, a kompatibilis pc kompatibilis vezérlővel együtt értékesítik, nem talál adaptert, nyilván ez a nagyszerű ötlet !! Ha vezeték nélkül működik és nem szuper!

  • Játszhatnak PC-s játékok PS3 iso (forrás torrent) ellátva VirtualBox segítségével gamepad (ahogy bemutatjuk, tutorial) ???

  • Ionuţ: Meg lehet játszani PC-s játékok PS3 iso (forrás torrent) ellátva VirtualBox segítségével gamepad (ahogy bemutatjuk, tutorial) ???

    Nem hiszem, hogy ez valóban lehetséges most, a különböző platformok és a különböző processzorok esetleges emulációs fogja veszíteni egy csomó teljesítményt.
    Elméletileg lehetne ilyet csinálni, de nem tudom, mennyire működhet, mindenesetre nem a VirtualBoxban.
    PlayStation helyszínen, hogy most indult, az úgynevezett PS4, PC közelebb van, mint valaha, portolása és fut a játék lesz nagyon lehetséges.
    Hasonlóképpen, az Xbox One, amely nagyon hasonlít a PS4. Látni fogjuk, nagyon gyorsan a játékot portolták az egyik platform másik PC és konzolok.

  • nor24oHi tehetett ez a bemutató csatlakozó számítógéphez Bluetooth kontroller ps3

    Meg lehet csatlakozni Bluetooth-on keresztül a számítógépre, ha van egy bluetooth botot!

  • Gratulálok bemutató, egy jó ötlet, de a véleményem az, hogy az Xbox vezérlő sokkal több, mint a PlayStation kontroller (DUALSHOCK)

  • Cristi ahonnan le tudom tölteni a tiszta töretlen sp3 Windows XP nélkül bőr, félelem nélkül, vagy hibákat.
    És ami a legfontosabb, hogy menjen be minden programot!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.