Vault Galéria, biztosításához és elrejti privát fotó a telefon

Vault Galéria, biztosításához és elrejti privát fotó a telefon

Galériaszéf, jelszó és privát fotók elrejtése a telefonról - Android alkalmazás

Ma, amikor gyakorlatilag nincs magánélet, ez nagyon nehéz tartani a személyes adatok távol a kíváncsi szemek a felhő vagy rokonok.
Tegyük fel, hogy egy képet a telefonnal, ha bensőséges ábrázolása. Kép mentése a telefon memóriájába, akkor vezethet automatikusan a felhő, attól függően, hogy a módosított beállítások.
A Google, a Facebook, a Dropbox, a OneDrive és sok más alkalmazás hozzáfér az Ön fotóihoz, mindezt az isten "megosztása" céljából.
Ha úgy érzi, hogy életének egyes részei privátnak kell maradnia, akkor használjon olyan alkalmazást, mint a Gallery Vault, amely zárolja a képeket a telefonjára
Mi Galéria Vault?
Ez segít megőrizni a második galéria párhuzamosan a telefont, akkor a fényképek, felvételek és fájlokat. A telefon egy digitális széf
Egy nagyon érdekes opció Vault alkalmazást, az alkalmazás képes elrejteni. Így az alkalmazás nem látható, de elindítható egy titkos utat, hogy csak a telefon tulajdonosának tudta.
Mi a helyzet a privát fotók, amelyek már?
Galéria Vault lehetővé teszi számunkra, hogy a behozatali képek a galériában állomány a jelszót boltozat. Behozatal lehet tenni a Galéria Vault felületet, vagy közvetlenül a képre, a megosztás funkció a telefon.
Az abszolút biztonság és adatvédelem érdekében ajánlott közvetlenül a Gallery Vault alkalmazáspanelről készíteni a képeket, így a felhőszolgáltatások és a "kíváncsi" alkalmazások egyáltalán nem fogják látni a privát fotóit vagy videóit. A fényképezőgép alkalmazással fényképeket is készíthet, amelyek után elküldheti a képeket a széfbe, megosztással; De sajnos a képeket más alkalmazások is megtekinthetik, amíg el nem küldik a széfbe.
Figyelem!
1. E-mail, hogy tegye meg a kezdő varázsló (telepítés) valósnak kell lennie; Így képes visszaállítani a pin az esetre, ha elfelejtené.
2. Hogy elrejtse a kérelmet kell választani legalább két módon elindítani.
3. Ha eltávolítja Vault Galériában korábban helyreállítani fényképeiket a biztonságos, különben el fog veszni.
Videó bemutató - Galériaszéf, jelszó és privát képek elrejtése a telefonról
Töltse le a Play Áruház



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (25)

    • Informatikai szakemberek és mindenekelőtt a "varjak", akik "varjak" kerülnek a szájukba: KIMENNI! ! ! erről a blogról. Csak amatőrök, kezdők, kíváncsi emberek és mások iránti tisztelet maradnak itt.

  • gratulálok, hasznos tutorial.
    Tetszett a rendőrséggel járó szakasz is: "Ha látja, hogy a galéria boltozat telepítve van, akkor az automatikusan megver, amíg a fenyőt" oda "nem teszi :)))))

  • Nagyon jó app! Az is egy programot a számítógép van? Úgy értem, hogy azt a lehetőséget, hogy eltitkolja az alkalmazást! Köszönjük!

  • Helló . tudok hangot adni, amikor feloldom az androidot? hozzáférési kóddal vagy modellel .... van olyan alkalmazás, amely tudja, hogyan kell ezt megtenni?

  • Néhányat nem értek. miért mondja, hogy valami érdekesebbet akarnak? hogy a Windows nem csak úgy képes megtenni a sokszínűséget, főleg, hogy mindenkinek van okostelefonja. Számtalanszor javasoltam a linuxhoz, mint rendszerhez kapcsolódó oktatóanyagok készítését. de úgy tűnik, hogy sem adrian, sem cristi nem akarja ezt. és szeretném tudni, miért. igen, biztos nem kapok választ. és amit mondok, azt nem mondom, hogy mondják, mert a linux egyre népszerűbb, még a Microsoft is kanonikusan (az ubuntut gyártókkal) verte meg a kánont, mint partnerséget

    • Ez nem az, amit akarunk, de mit akar a legtöbb látogató. Csak mi vagyunk a demokrácia / piacgazdaság.
      Ha holnap egy disztribúciótól jönne sebesség és a közönség elfogadja, biztosan, hogy mi kezelésére és eloszlás.
      Mi az Android népszerű és adtunk neki nagyobb figyelmet, hogy sok útmutatók a témában.
      Addig tegye Linux útmutatók, kivéve, ha valami fontos vagy érdekes bemutatni.
      Őszintén szólva, a hétköznapi felhasználók Linux fut, mint a fene tömjén. Lehet, hogy elindul, mint az élő módban, de miután visszatért, mi másra.
      Alapok közvetlenül kapcsolódó forgalom, és fontos, hogy ez a forgalom, hogy állandó, akkor is, ha tud nőni.
      Minden alkalommal, amikor egy "részletesebb" oktatóanyagot készítünk, a forgalom drasztikusan csökken, implicit módon az alapok. Szerintem ebben a kapitalizmusban az alapok számítanak, igaz?
      Oktatóanyagok már 5 8-percre kimarad teljesen a látogatók.
      Mindenki látni akarja egyszerű dolgok, mint click-click, és kész. Amikor jöttünk bonyolultabb útmutatók kattintson kattintással, instant emberek elaludni, vagy mérges.
      Nehéz megragadni a néző figyelmét, különösen az informatikai szegmensben, ahol a felhasználó megunja nagyon gyorsan.
      A Linux alatt kevés esélyünk van arra, hogy bárki figyelmét felkeltjük, kivéve néhány rajongót, akik nem félnek egy kicsit "piszkosulni" a terminálon keresztül.
      Kihúzom a következtetést.

      • cristi itt ellentmondok neked. ha megnézed az elmúlt években, a linux egyre népszerűbb elfelejtve a disztribúcióban és más webhelyeken. és ha oktatóanyagokat csak a forgalom (jövedelem) érdekében csinál, akkor csak a pénz számít, és nem próbálja lefedni a rendszerek teljes skáláját. Kíváncsi vagyok, miért csapta össze a mikrofont a kanonikával partnerségben? hogy tavalyig a microsft kritizálta a linuxot, nem tudom, mi stb., bár semmi nem volt alapos abból, amit mond. Csak végezzen egy kísérletet egy évig, ha minden szempontból meg akarja csinálni a linux szekciót és az állandó tinelt, nem csak azért, mert régebben csak az ubuntuval volt a linux szekció, és amikor egy másik verzió elindult, akkor szigorúan mutassa be az oktatóanyagot. hogy valóban nem sok embert vesz át. most ez a te választásod, és a helyzeted olyan volt, mint egy ötlet. és talán sokaknak tetszene ez, csak ne mondd, hogy tudod, milyen érzés románnak mondani? talán valaki más megmondja helyettem

        • Próbálja ki a pentruprieteni.com oldalt vagy a facebook oldalt - LINUX ROMÁNIA - Gondolkodj másként, légy szabad -, ez is odavisz, tisztában vagy azzal, hogy milyen más terjesztés jelenik meg, egy másik ..... Hagyhatsz nekem valami érdekeset is, ha tudod :)

  • Kicsit olyan, mint a képek elrejtése, mivel a kezével sok telepítéskor beleegyezne a magánélethez kapcsolódó engedélybe, nem gondolja?

  • Jó estét! Van-e olyan program, amellyel több részben vághatunk dalokat? Találtam a youtube-on egy videót egy régi zenei kazetta felvételével, és azt szeretném elkészíteni, hogy különválasszam az egyes dalokat a rögzített albumról / kazettáról. egy másik dal, és így tovább, anélkül, hogy bármit is elveszítenék. Azt vettem észre, hogy a legtöbb szerkesztő programban, ha kivágsz egy részt, az megmarad, csak ez és a többi törlődik. Nem akarom, hogy bármi is törlődjön. "némileg dal / kazettás / albumos felvétel, több darabban. Lehetséges? És ha igen, kérjük, ismertesse a megoldást. Köszönöm!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.