Háttér elmosódott a kép megjelenés pro Google Camera

Google kamra egy olyan alkalmazás, amely a legutóbbi időkig csak találtak telefonok és tablettát Nexus és GPE (Google Play Experience). A Google most Camera szabadon elérhető mindenki számára, és biztosítja az Android felhasználók számára az új funkciók.
Fénykép Sphere - Funkció, amely elősegíti, hogy gömböt készítsünk körülöttünk 360 fokban vízszintesen és függőlegesen.
Panoráma - lehetővé teszi, hogy több képet beillessünk egy nagylelkű tájképbe, amely általában egyetlen képet nem adott volna meg.
Homályos háttér - véleményem szerint a legérdekesebb, mert könnyű megtenni, és az eredmény bármilyen eszközön megnézhető. A homályos háttér funkció csak ezt teszi, elhomályosítja a hátteret a professzionális megjelenés érdekében. A tárgy el van szigetelve, és a kép úgy néz ki, mintha egy sokkal drágább készülékkel készült volna.
Figyelem.
Első pillantásra lulti azt gondolja, hogy a Google nem a fényképezőgép beállításait, ESTA a csapat dolgozott az app úgy döntött, hogy eltemesse elég mélyre beállítások gombra. Lásd a tutorial, hogyan jut el a beállításokat.
Google kamra szabad és lehet telepíteni bármilyen Android készülék.
Frissítések
Az alkalmazás működik Android készülékek verzió 4.4 cipel vagy magasabb.
Töltse le a Google Camera - Google Play Áruház


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

  • Szia Cristi, tudom, hogy a témában, és nem kérek érte sucze.

    De van egy hiba plugin-és capcha .. megyek éjszaka .. és szeretem hallgatni a konzultáció.

    De tegnap este 3 ex: 10 a 3: 40 Én utut be az oldalra ..

    .Multumesc.

    • Nem lehetett belépni az oldalra videotutorial.ro egyáltalán, vagy ha lehet a hozzászólásod.
      Adj néhány részletet.

      • Nem, nem tudtam belépni az oldalra .. és ez történik a pár nap, és Dua hasznosítja ..

        Hozzászólás ne hagyja általában.

        Például, ha belépéskor normális .. https://videotutorial.ro/ hiba jelenik meg ... a "si capcha-ból" nem emlékszem pontosan. Legközelebb lemásolom a hibát, ha újra megtörténik, és elküldöm ide :)

        • Ugyanaz a probléma, Cristi ... Nem tudom, próbáljon ki egy másik captcha plugint ... Ez egyszerű és jó ... de hibát okoz az általam látott ...
          Figyelem: session_start (): A munkamenet id túl hosszú vagy illegális karaktereket tartalmaz, érvényes karakterek az, AZ, 0-9 és '-,' a / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php a 913 soron

  • És kap, hogy erroare alapvetően fehér oldalt, és írja ki:

    Figyelem: session_start (): A munkamenet id túl hosszú vagy illegális karaktereket tartalmaz, érvényes karakterek az, AZ, 0-9 és '-,' a / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php a 913 soron

    Miután sok refreshuri alig járni.

    • Csináltam egy változás, hogy a plugint, kérem tudassa velem, ha történt valami.
      Köszönöm.

  • Minden kis dolog lenne telepíteni a telefonra fényképeket Ami még rosszabb is, így nem értem, mi a küzdelmek az összes gyártó, hogy minden telefon trükköket? Egyetlen elfogadható indok lenne szállító tévedésből naiv vásárló, akinek fogalma sincs, hogy a telefon nem lehet, és nem vehet tisztességes képek.

    • Egy híres fotós egyszer azt mondta: "A legjobb kamera az, ami magával van!"
      Nem mindenkinek van egy erős gép, és nem mindenki érdekel, hogy a DSLR mindenhol.
      Nem rossz, hogy néhány képet a telefon. Nem valami jó emlékeket újra átélni az öröm később.

  • Cristi elfelejtette megemlíteni, hogy ez nem kompatibilis alkalmazás minden Android telefonok és tablettát.
    és oftopic: Wed megyek videtutorial amikor belépésre a Romtelecom net használom a Google Chrome

    • 1. Már említettem egy frissítést, hogy a szöveg csak folytatódik 4.4 és újra, én már tesztelt a két telefon (Nexus és Galaxy Note 4 3), és azt feltételezték, hogy működni fog minden Android.
      2. Köszönjük az információt.

  • A HTC One S-n nem működik ... Elfelejtette megemlíteni, hogy csak azok működnek, amelyek nem rendelkeznek Sense és TouchWiz-vel.

    • Elérése előtt a bemutató kipróbáltam az alkalmazást, és működött a Nexus 4 (természetesen), de a Samsung Galaxy Note 3.
      Sajnos én csak rájöttem, a feladás után a bemutató, mint a Google kamera megy minden Android telefon feltéve, ha van Android verzió 4.4 vagy idősebb. Megállapítottam, ezt a szöveget, egy frissítést kifüggesztett 5 perccel kiküldetés a tutorial.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.