Funkciókat, beállításokat és a képminőség Hikvision IP kamera

Szia barátok, néhány tutorials ezelőtt bevezettük IP kamera Hikvision DS-2CD2732F-I, egy kamera, amely végül kiderült, hogy kiváló, sőt messze túl a várakozásokat, mivel megszerzése.
Eltekintve attól a ténytől, hogy ezen IP kamera felső érzékelővel rendelkezik, egy nagyon "éles" fókusztávolságú lencsével (2.8 mm-12 mm) jár, vannak kromatikus aberrációk, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy egy megfigyelő kameráról, nem ARRI-ról van szó. Alexa + Ziess.
A képminőség az érzékelő tökéletes, csak hagy egy kis kontrasztot és élességet, hogy kap egy természetes kép.
Ügyeljen arra, hogy csúszkák, sok lesz a kísértés, hogy felhívja őket, hogy a lehető legteljesebb, sajnos, ha nem veszi fel (kevesebb zaj, az élesség, a WDR) megkapja képeket mesterséges megjelenés és a motion blur.
Eltekintve képminőség kell mondanom, hogy ez a kamera van néhány bosszantó, utalok a fókusz, meg kell várni egy percet 2 koncentrálni rendesen. Szerencsére nem koncentrálni csak egyszer, és elmenekült. Az igazság az, hogy nem tudjuk az egészet, manuális fókusz lehetővé tette az egyéb összetevők a költségek emelkedése nélkül. Apropó költség, ha a költségvetés is megengedő, hívlak benneteket, hogy néz a két video oktatóanyagokat, hogy én közzétett néhány évvel ezelőtt, amikor arról beszéltem, egy kicsit drágább, hogy túl van mikrofon, tökéletes beltéri és területek jól megvilágított:
Beállítása a videó megfigyelő rendszer audio, a 1, telepítés és beállítás IP kamera
Felállítása felügyeleti rendszer, a 2, hangfelvétel és videó kezelése
Most térjünk rá a fejezet a felvétel a szoba itt Hikvision DS-2CD2732F-I bajnok, rekord események eseményeken alapul, amelyek lefedik szinte mindent, amit lehet gondolni. Természetesen ez az IP kamera rögzíti nonstop micro SD kártya vagy a hálózat számla tároló (NAS, FTP, CIFS), de miért, hogy ha lehet rögzíteni csak szükség esetén.
Ha nem tudja, mi a NAS és FTP, hívlak benneteket, hogy nézni a konzultáció a NAS és FTP:
Oktatóanyagok NAS:
Zyxel NSA előadás 320 tárolására szolgáló egység hálózati és azon túl
Komplett bemutató beállításáról és egy NAS Zyxel NSA320
FTP oktatóanyagok:
Telepítés és beállítás XAMPP apache php mysql szerver, amely tartalmazza és ftp szerver
Hogyan át fájlokat a FileZilla FTP szerver
Miután szabályok megállapításáról kamera lőni:
1. Mozgásérzékelés a keretben.
2. Mozgás egy bizonyos területen mi határozzuk meg.
3. Átlépi a vonalat húzott új számlavezetés képernyő (vonal átlépése).
4. Assault kamera (videó illetéktelen beavatkozás).
5. Behatolás-érzékelő áthaladó keret által meghatározott minket (behatolás-érzékelő).
Ezen kívül, IP kamera Hikvision DS-2CD2732F-tudok lőni, előtt és után mozgásérzékelés, melyeket fel pár másodpercet, mielőtt a tolvaj frame (Pre-rekord és a poszt-felvétel)
Egy másik biztonsági funkció az e-mail jelentési amikor érvénytelen bejelentkezési kísérletek észlelése.
Én is sokat beszélnek erről a szép szobában, de jobb nézni a bemutató, akkor sokkal több részletet tartalmaz.
Ha érdekel a következő a bemutató, hogy játsszon egy IP kamera, ne feledjük, hogy csináltam egy hardver bemutatása vásárol egy kamera ahol megtalálható egy csomó információt, hogy segítene.
Aaaa, még egy dolog, a „dolgok internetében” (tárgyak internete) az IP kamera az első eszközről szól, sajnos mindenki az internethez csatlakoztatott hűtőszekrényekre és sütőkre koncentrál. ISTENEM!


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (62)

  • Nem tudom ... számomra úgy tűnik, hogy csak a tűzoltóról van tisztaság ... különben ködben van, vagy nagyítani kell ...
    vár és Poe kapcsolat.
    Köszönöm.

    • A viszonylag nagy érzékelő és nagy fényerejű (f1.2) mélységélesség (vonal fókusz) meglehetősen szűk elosztott. Azok, akik használják a fényképezőgépet a kezében, tudom, mi az. Van egy hiba, akkor tényleg valami szép néha.
      Minden hangsúly csak nagyon kis érzékelők és kis membrán a f8 fel.

    • Őszintén szólva azt hittem, az első pillantásra hatékonyabb helytakarékos szempontból.
      Sajnos mindez egy nem hiszem, hogy a teljesítményt olyan jó, és én már megszoktam, hogy a teljesítmény.
      Laptopok és PC-k minden egy jóval kisebb teljesítményű szintű asztali miatt energiaforrások korlátait, különösen a hő.

      • A nagyon kis esetekben a megfelelők rosszak, de az Antec ISK 600 tokhoz hasonlóan ez már nem minden, de ... :) vagy más típusú esetekben még nagy teljesítményű mini ITX alaplapokat is láttam, mert ötletként hiányoztam valami különbözik a hagyományos hasított testtől

  • Szeretnék egy bemutatót - milyen kritériumok alapján választjuk meg a fedélzeti videomagnót, köszönöm a meglévőket !!!

  • Szia! Feltettem a kérdést is, de nem kaptam választ! Szeretnék valamit, és hajlandó vagyok fizetni érte. Nagyon nagyra értékelem, hogy elmondta nekünk a legolcsóbb megoldásokat. Szeretnék egy oldalt vagy a személyi számítógépemen valamit streamálni az A helyről statikus ip nélkül (mint például az ustream esetében), és hozzáférni kell ehhez a streaminghez egy másik helyről - a B helyről - ip forrásként beteheted egy videó keverőbe. Arra kérném, hogy adja meg a legolcsóbb megoldást, amelyet megtalálhat, majd egy árat a megvalósításra és a karbantartásra, egy árat, amelyet fizetni fogok, ha nekem megfelel. Köszönöm

    • Milyen módon érted streaming video fájlokat, audio fájlok, élő rádió?
      Konkrétabb, és tudom, milyen választ adok. Streaming módszerek eltérőek. Az ötlet az, hogy pontosan tudja, mit akar, és mondd el nekem.

        • Ön túlterheltek a részleteket!
          Hol kap a video forrás, milyen hardver van, amit a streaming módszer (egy a sok, egy-egy), azaz, hogy hány ügyfél fogja látni a patak vagy patakok.
          Már érzem magam, mint egy zsaru, aki egy gyanúsítottat kérdezik ...
          Akkor lehet nagylelkű a részleteket, azt akarom, hogy segítsen, de néhány nem.

          • Sajnálom, felejtsd el az összes részletet. Van egy 4G modem (nem tudok statikus IP-t hozzárendelni) az internethez és egy laptopom. USB 3.0 rögzítőkártya (feketemagikus Intensity Shuttle) segítségével videokamerát rögzítek a laptopomban. Ezzel a forrással szeretnék valamit közvetíteni, például az ustream modellben - például a saját számítógépemre statikus ip-vel vagy valamivel, nem tudom, és akkor, ha hozzáférni tudok ehhez a streaminghez egy másik számítógépről, manycam-ra vagy splitcam-ra gondolok hogy lehetősége van videó forrásként felhasználni az ip-streaming-et, és reklám nélkül beilleszthetik őket egy video keverőbe. Röviden: szeretném tudni használni a 4G modemet, hogy a videókeverőn élő legyen. Köszönöm a türelmed!

          • Ha a forrás (kamera kép) látható jól a rendszer, akkor a VLC media player. Ön is használja a Flash streamer.
            Ahhoz, hogy a szerveren, így nem érdemli. VLC vagy ManyCam jól megy ez.
            De tudtam, hogy a rögzítőkártyákat olyan szoftver kíséri, amely lehetővé teszi, hogy élőben folytassa a kívánt tevékenységeket ... ellenőrizze a rögzítőkártya CD-jét, könnyebben elkerülhető.

  • Szeretnék egy oktatást vagy útmutatót az Ön által készített led monitorok vásárlásához, amelyet Ön már régen készített, amikor csak LCD volt, jó lenne, és egy konténer; szeretnék egy led-et is, de számos kritérium van, amelyeket figyelembe kell venni és sokan nem tudják, és az ár nem mindig a legegyszerűbb módszer. [Hallottam néhányan, hogy a monitorom valódi fekete darabot játszik, amelynek kisebb pixelméretű vagyok stb.] sajnálom ezt a bekezdést. Hálás lennék az oktatóprogramért, amit mindig hallgattam figyelembe kell venni.

    • Kezdjük egy sor útmutatók vásárolni. Közben minden megváltozott a piacon, állásfoglalások mi 4k, újabb még 5k (iMac). Elkezdem hamarosan első kézből monitorok.

        • TN, IPS vagy PVA maradt minden, az egyetlen különbség az, hogy a gyártók, hogy kis változások, és dolgozzon ki új nevet, hogy segítse az értékesítés.
          Az újdonság az OLED, ami valójában egy régebbi technológia, amely eddig még nem használták a nagy felbontású, mert a költségek.

          • adj-én rosszul mondta hosszú ideig, amit szerettem volna mondani, hogy most jelent meg a piacon, mielőtt volt olyan sok különböző ismert funkciók

  • A Cristi LagFix alkalmazás a nexus4-en működik? ... és szeretném tudni, hogy szükséges-e ez az alkalmazás a Nexus 4-hez ...

    • LagFix hasznos az eszközök, amelyek az Android változat 4.3 vagy újabb. Különösen ez haszontalan egy Nexus készülék, ahol a hardver és a szoftver tökéletes, mert hátsó ugyanazon gyártótól származó

  • Van egy kérdésem. Hogyan érhetem el, hogy egy biztonsági másolatot az operációs rendszer egy tablettát a Windows?

  • Salut!

    Mennyire ellenálló ez az ip kamera az elektromos kisülésekkel (villámlás), amely befolyásolja a hálózati kártyákat, átvált az UTP vagy FTP kábelen lévő hálózatokra.

    • No switch, router, hálózati kártya, IP kamera, stb, nem ellenállni villám.
      Szükségünk van egy áldozati összetevő. Hamarosan csinálok egy tutorial, ahol be valamit, hogy megvédjen minket a villám a LAN.
      Én csak elveszett:
      A router a D-Link DIR 655
      Gigabit Switch
      Panasonic Smart Card TV hálózat.
      Villám sztrájk bármikor és fel kell készülnie, hogy a.
      Hosszú ideje, hogy ezt a problémát a hálózati szolgáltatók, dir, hogy soha nem beszél róla.

      • Még ma akartam csatlakoztatni, sajnos ez egy nagyon erős szél kívül és én kicsit félek, hogy dobja rám a lépcsőn.
        Miután a tartó tájékoztatni fogja, és megmondja, hogyan csináltam az útvonal adatok és POE hatalom.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.