FreeComander, a TotalComanderhez hasonló ingyenes fájlkezelő - oktatóvideó

Szia, Dan vagyok, és ma bemutatom a FreeCommander programot, ez egy ingyenes és nagyon hatékony fájlkezelő, hasonló a híres Total Commanderhez, a FreeCommanderrel sikeresen kicserélhetjük a Windows Intézőt, amely a Microsoft Windows operációs rendszerekbe integrált fájlkezelő, a Windows Explorer elég régiek, és szükségünk van egy modern és hatékony eszközre, amely segíthet a fájlokkal és könyvtárakkal (mappákkal) folytatott mindennapi "harcban",
Standard interfész a program, mint ez, a két panel (bal / jobb vagy fel, le) parancsikonok gyors hozzáférést meghajtók (mindkét partíciókat, valamint a mobil merevlemez, hálózati vagy FTP ) gombok előre / hátra keresés funkció integrált gombot Vezérlőpult Dos Box, stb.
Azonban gyorsan testreszabhatja ezt a felületet, hogy minél több információt nyújtson, és talán néhányuk számára a legfontosabb, hogy románul jelenjen meg. A fordítást Alexandru Munteanu írja alá.
Időveszteség nélkül. Extra -> Beállítások -> Nyelv. A legördülő mezőben a romanian.lng fájlt választjuk. RENDBEN. Figyelem! Az új nevek helyes megjelenítéséhez meg kell adnia (ha még nem tette meg) a regionális beállításokat.
Mit FreeCommander?
• Két panel. Bal - Jobb / top - down. A változás történt a Ctrl + H
• lehetséges minden füles panel. Működik a Ctrl + T
• fa nézet. Működik az Alt + T
• Viewer (ro. néző), amely beolvassa fájljait beágyazza hexadecimális, bináris vagy szöveges képek
• Archív megtekintő, sőt integrált ZIP archiváló. Olvasás / írás * .ZIP, olvasás * .CAB, olvasás * .RAR (* jelentése "bármi" ezzel a kiterjesztéssel).
• Gyors hozzáférés a rendszer mappákhoz, vezérlőpult, start menü, vagy valami hasznos alkalmazások, mint számítógépen.
• Az a képesség, hogy másolni, áthelyezni, törölni vagy átnevezni fájlokat vagy könyvtárakat.
• Drops (Ctrl + K), és ellenőrizze ellenőrző MD5.
• Breaking fájlokat darabokra. Ez aktiválja a Shift + Ctrl + I
• A "gyors áttekintést" tulajdonságait mutatja a fájl / könyvtár. Működik a Ctrl + Q
• Tartsa a helyi menüből a Windows.
• képes kiszámítani a mérete egy mappa összehasonlítani két különböző könyvtárak és lehetővé teszi a szinkronizálást.
• Módosítsa a tulajdonságokat a fájl, beleértve a napot, amelyen jött létre.
• létrehozása kedvenc alkalmazások és mappák
• Search funkciót, beleértve a hatékony, ha az archívum megtekintésén keresztül.
• Rendezés / megjelenítési név szerint (Ctrl + F3) kiterjesztés (Shift + Ctrl + F4), a fájl típusa (Ctrl + F4), dátum / idő (Ctrl + F5).
• alkalmazása speciális szűrőket. Beleértve a gyors szűrő
• DOS ablakban. Működik a Ctrl + D
• Interface román és a képesség, hogy változtatni színek, használt betűtípus, stb.
FreeCommander Portable (beleértve verzió U3)
Meglepetések az ezzel kapcsolatban fájlkezelő (Eng. fájlkezelő) nem csak, amit a fent leírt. Nem volt kis meglepetés számomra, hogy megtalálja a hordozható változat (a PortableApps, hol máshol?) És egy külön dedikált memóriakártyák U3. És azoknak, akik inkább valami egyszerű, rendelkezésre áll, és egy hordozható ZIP verzió nélkül "popcorn".
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Dan Constantin...... ..tutorialegimp.blogspot.com
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

  • Hogyan kell telepíteni a Windows (bármelyik verzió) a botot, és ott van a lehetőség nélkül használható anélkül, hogy a merevlemez?
    kiváló oktató.

  • Nagyon hasznos oktatóprogram, de szeretnék segíteni azoknak, akiknek vannak problémái a "ş" és "ţ" betűk megjelenítésével bizonyos, románul beállított programokban (ahogyan ezt Dan oktatóanyaga is látja), és amelyek bosszantóvá válhatnak. Megkerestem egy megoldást, és megtaláltam azt a hivatalos Microsoft webhelyen, ahonnan letölthet egy speciális frissítést, melynek címe: "AZ EURÓPAI UNIÓ BŐVÍTÉSÉNEK MEGFELELŐ HASZNÁLATI FORRÁSOK", és amely megoldja azokat a diakritikus cikkeket, amelyek nem helyesen jelentek meg a helyükön. megjelenik mindenféle hieroglifa, és most közvetlenül a webhelyről idézek:
    "Ajánlott Microsoft Windows operációs rendszer és a Windows XP 2000: font minimális frissítés érdekében kompatibilitás a román nyelvű karakterkészletet.
    1.02 változata a frissítés tartalmazza a betűtípust Arial, Times New Roman, Trebuchet és Verdana. Frissített változata Times New Roman, Arial és a Verdana, hat további karaktereket a román és bolgár nyelven nem érhető el a Windows XP verzióját betűtípusokat.
    A Windows Vista, a frissítés csak frissíteni a Verdana betűtípust család. A másik betűtípus család nem kell frissíteni. "
    Ha szeretné, hogy töltse le a frissítést, és biztosítja, hogy a dolgok jelentősen javítani kapcsolódó csökkenése nyelvünk román! Tettem alábbi link közvetlenül a forrás-EUupdate-le ezt a fájlt, és telepíti azt 100%-ig biztos, hogy ez a anyjuk.
    Külső link az oldalt a honlapon a Microsoft:
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0ec6f335-c3de-44c5-a13d-a1e7cea5ddea&DisplayLang=ro

  • fázis, hogy nem mindenki használja őket, hogy azok számára, akik meg kell találni Sisi helyezni mappákba 10000

  • Köszönet Dan a bemutató és a türelmét.
    A program lehetőségei meglehetősen vastagok, és Dan a lehető legegyértelműbbnek akart lenni, hogy mindenki megértse, ezért az oktatóanyag olyan nagy (@stefbabanul).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.