A Foxit Reader egy nagyon gyors pdf-nézegető és kevés erőforrást fogyaszt - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató fogjuk bemutatni Foxit Reader pdf néző egy nagyon gyors és egyszerű rendszert dokumentumok a világon Adobe Reader hogy törvény, de sajnos Abobe Reader rendszer igényel elég sok, és nagyon nehezen mozog, és manipulálni a dokumentumok PDF (Portable Document-formázva).

Sok akkor biztos élvezni őket szépen ezt az alkalmazást, a könnyű használat is elég magas, ezért Foxit Reader is lehet, és eleget tesznek még a kezdő Dinter te.

alkalmazás Foxit Reader Ez ingyenes, de a kereskedelmi változat is elérhető, ami természetesen több ajánlat, és amely fogunk beszélni bizonnyal egy ilyen videoanyag, amelyek megtámadják és hogyan lehet létrehozni és szerkeszteni a PDF dokumentumban.

Arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial a nézővel pdf Foxit Reader akik több mint valószínű, tetszeni fog, és telepíti azt.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (31)

  • Látod!
    Azt mondtam magamnak, hogy Foxit Reader fény!
    Szeretnénk felhívni a figyelmet, minden jó program, hogy igazságtalanul marginalizált!
    Szeretnénk segíteni, hogy a számítógépek gyorsabb kevesebb erőforrással!
    Természetesen sikerül együtt megszabadulni szoftver, amely a mi életünket letérdel rendszer és megpróbáltatás a terhelés és a rendszer összeomlik!

  • sal, a legerősebb asszonyok sokat azért, amit csinálsz nekünk, nod32 2,70.39 su újabb v 3-at mutattak be.

  • A Foxit olvasó sokkal kevesebb erőforrást fogyaszt, mint az Adobe olvasó, de még mindig kevésbé stabil ... Valószínűleg ismeri a hibát a 3.0.1222 verzióban, amelyet szerencsére eltávolítottak a legújabb verzió kiadásával (3.0.1301).

  • Erre a hibára utaltam: "Halott hurok hiba jelentkezik az oldalak vagy az oldalak nyomtatásakor az 1, 3, 7-10 stb. Beírásával az Oldalak mezőbe a Nyomtatás párbeszédpanelen.
    Tünetek: Ha oldalt vagy egy sorozatot az 1, 3, 7-10 stb. Megadásával nyomtat ki. a Foxit Reader 3.0 Build 1222-rel a Nyomtatás párbeszédpanelen az Oldalak szövegmezőben, a nyomtatás nem áll le. "

  • szuper bv fiúk ugyanúgy ..... BAFTA ..... jöjjön k minden nap, bemegyek, hogy megnézem, mi maradt, és azt mondom, hogy nagyon szerencsés este !!!

  • Körülbelül egy éve használom a foxitot, mert az Adobe okozott némi problémát, és nem települ, amíg nem végeztem el olyan frissítéseket az interneten, amelyekre nincs szükségünk. A foxit még gyorsabban mozog, és véleményem szerint még szebb a kialakításban;) a és nagyon kevés erőforrást fogyaszt

  • A Dawloand a legalacsonyabb módszer a tanulás, a tudás vagy a PC ismeretek elmélyítése szempontjából !!! hogy működjön ,,, gyorsabban zárja be a PC-t ,,,,, AVI-formátumot. Akkor apám nem támad meg senki PC-jét, háromszor kell nézelnie, de legalább a negyedikben kell maradnod valami az agyban. a dokumentum szövegébe tegyen mindent, ami nem illeszkedik („A KERES, HOGY AZ ISTEN JÁT JÁT”) írja a dokumentum szövegére az itt található magyarázatokat, és minden bizonnyal gyorsabban fog tanulni, mint a dawnloading és a többiek sebességéből való kihasználás! Ha hibát követtem el, elnézést kérek!


  • Szóval..még mindig tölti le ... nos hadd mondjam el, hogyan kell "letöltni" anélkül, hogy befolyásolnám a webhelyet: D
    Ezeket az oktatóanyagokat egy Camtasia Studio 6 nevű programmal hozzák létre. Ha annyira érdekel valami tanulás az ezen emberek által elmondottakból, akkor nagyon jól meglátogathatja a Google Camtasia Studio 6 alkalmazást, letöltheti azt, telepítse (a torkolatból kapható vonal vagy repedés): D .. és akkor rögzíthet egy teljes bemutatót vagy csak egy részét.
    És tehát senkit sem tiltanak meg ezért;)
    Ps: Nah, hogy megoldottam a "rejtélyt", és ha ezt tiltom, akkor vállalom a felelősséget: D
    Bran jó volt! : D: D: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.