Tükörreflexes fényképezőgép helyett webkamera

Kedves barátaim, ma fogom mutatni, hogyan lehet használni a DSLR vagy kompakt fényképezőgép helyett a Web Camera (Webkamera) Yahoo Messenger, Google Hangout, Skype, stb
Azok számára, akiknek nincs kamera, azt ajánlom, Ez a leírás, ahol látni fogja, hogyan lehet használni a web kamera helyett.
Ez az, hogy egy DSLR helyett WebCam?
Egyszerűen azért, mert a legjobb, és nem kell megvenni egy webkamera. Különben is egy DSLR sokkal érzékenyebb a fény és automatikusan kap egy jó, minőségi gyenge fényviszonyok beltér, ahol webkamera mutatja a határait.
Ha teszünk egy prémium objektív f / 1.8 vagy f / 1.4, a kép lesz az álmod, axact forgatásán Hollywood.
Annak érdekében, hogy a DSLR vagy kompakt fényképezőgép Camara weboldal, akkor telepítenie SparkoCam.
SparkoCam egy kereskedelmi alkalmazás, de mi Vresse tárgyalás és próbáljuk meg, hátha működik, és ha tetszik.
Amit mi?
Operációs rendszer Windows 10 (preview)
SparkoCam 2.3.5 Beta (szoftveresen)
Nikon Camera D5200
35mm Nikkor AF-S f / 1.8 G
Töltse le SparkoCam (próbaverzió)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

    • Kedves Cristi Van egy Nikon D3200 próbálja használni, mint egy webkamera segítségével a lépéseket a video. Én nem szoktam NKRemote és a semmiért. Jó lenne, ha ász egy videót erről a problémáról!

  • Cristi már nem megy letöltési linkeket Windows 7, honnan lehet letölteni Windows Ultimate x7 86 legális.
    Pretty kérem, segítsen nekem !!!

    • Windows 7 32 bites Enterprise a Microsoft-tól letöltés óta (/drive.google.com/folderview?id=0By6BVqCABp-HaTlYRWtpVnFtaUk&usp=sharing)

  • Helló, a kamerám megégett, azaz nagyon felforrósodott, és mert gyakran szélben kellett kinyitnom és eltávolítanom a kamerát, hallottam, hogy elindul, de a képernyő fekete maradt, egy barátom adott nekem egy másik kamerát, de nem a megfelelő dugaszhoz tartozik, mert eltérő modell, és szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e USB-re helyezni, a kamera egy 1510-es delllről van Asus x53u Nem tudom, hogyan kell egyesülni ... kérem, segítsen. kegyelem.

  • Kipróbáltam azt is, amit az oktatóprogramban megmutattam, de van egy samsung L100, és nem működik, annak ellenére, hogy tudtam, hogy nem fog működni. Alig várom az oktatóanyagokat, és gyakrabban lépek be a videotutorial.ro oldalra, mint a facebookon ... egészség és türelem!

    • A menüből válassza ki, hogyan csatlakoztathatja az eszközt helyett PTP Mass Storage. Ha ezt a lehetőséget természetesen.

  • Cristi Hello, van egy Nikon D3200 de nem csatlakozni, én választottam, NIKON, de semmi, ha úgy döntenek obtiunea laptopu webkamera a készülék funkcióit, de !!!!!!!!!

  • Hi Cristi minden tiszteletem, amit tettél, hogy videotutorial.ro

    Számos oktatóanyag található a webhelyen, minden kategóriáról, de szeretnénk egy "harmadik féltől" szóló oktatást is a villamos energiáról, a fotovoltaikus panelekről és arról, hogy milyen előírásokat kell figyelembe vennünk. Például energiát akarunk szolgáltatni a fotovoltaikus paneltől egy akkumulátorhoz, amely egy energiatakarékos izzóhoz van csatlakoztatva, hogy éjjel az ECO fény legyen az udvaron.

    • Üdvözlet, iflorin07 választ tudok adni Önnek ezen a területen, mivel a fotovoltaikus napenergia szakembere vagyok. Minden attól függ, hogy milyen befektetést kíván tenni, mert az itt található Spanyolország piacán találhat készleteket arra, amit igényel, vagy amit akar. körülbelül 500 €, de semmire sem jók. Teljesítmény-telepítéshez azt javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot a napelemes fotovoltaikus szakemberekkel, és készítsen neked egy projektet. Ebben az esetben megemlítem az egyik példát, amellyel a projektet el kell végezni (a hosszabb és jobb élettartamú akkumulátort nem szabad 50% alatt lemeríteni), tehát itt látható, hogy egy nem esik 50% alá a 12/13 óra alatt, még több mondanivaló lenne, de ezeket a dolgokat, amint azt már korábban mondtam, elmondhatja neked egy szakember, aki projektet készít és megmutatja neked, és szerintem jobb használni áram a RENEL-től egy alacsony energiatartalmú izzóval, amely olcsóbb, mint egy ilyen telepítés megvásárlása. Nem tudom részletesebben megmondani ebben a megjegyzésben, amit megtanultam 2 év alatt. Most, a megjegyzés végén, hadd mondjak el valamit, azt hiszem, ha néhány száz RON-t fektet be a LED-es izzókba az egész házban, akkor látni fogja a különbséget, és akkor sem fogja elérni azt az összeget, amelyet fizetni fog a fotovoltaikus bérek energiakészletéért. Itt hagyok egy példát egy villanykörte számára, amely 4 wattot fogyaszt, és akár 40 watt egyikét is megvilágítja, de az ár sok kívánnivalót hagy: http://domoelectra.com/tiendaonline/iluminacion/iluminacion-led/lampara-estandar-led-4w-e27-3000k-serie-oro. Remélem, hogy törli ezt a megjegyzést.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.