Hardveresen gyorsított filmek és feliratok diakritikusokkal a Windows Media Player programban - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogy milyen hardveres gyorsítást a filmnézés az asztalon, a CPU terhelés közel nulla akkor is, ha a videót, MP1080 4p tartályt AVC High Profile video (h264 @ 2.2 Mbps) és 128 Kbps AAC audio.
Általában egy ilyen videó fájlt fogyaszt sok erőforrást fut, ha a hardveres gyorsítást használ (+ videokártya Nvidia Cuda vagy patak AMD).
Nagyon jól tudjuk, hogy a legtöbb felhasználó a BSPlayert használja videofelvételhez, sajnos ez a lejátszó nem túl hatékony, nem nagyon kezeli a hardveres gyorsítást. Az "utángyártott" játékosok közül melegen ajánlhatom a Classic Media Playert, amely a KLite kodekcsomagba integrálva van, a VLC Media Player is nagyon erős lejátszó. A kettőn kívül határozottan vannak még mások, de csak azt tudom ajánlani, amit használtam.
Messze a legjobb játékos a Windows platform a Windows Media Player, az inkább az új verzió jobb. Media Player kiváló integráció a Windows, és nagyon jól beszél videokártya, a CPU-fogyasztás, ha fut Sintel 1080p MP4 rendkívül kicsi, néha 1%. Csoda abból a tényből ered, hogy a Windows Media Player a tökéletes horgony rendszer, és az erőforrásokat gond nélkül.
Mi az a hardveres gyorsítás?
Hardveres gyorsítás: az a komponens szentelt konkrét feladat, hanem egy program, amely képes lépést tartani a processzor foglalt. A mi esetünkben a hardveres gyorsítás azt jelenti, hogy a GPU videokártya nagyon alkalmas erre a feladatra, videokártyák szeretnek játszani pixeles el lehet képzelni a film egy sor pixel a képernyőn, és a hangot hangszórók véletlenül vagy sem, a legújabb modellek a videokártyák és hangkártyák integrált.
Grafikus kártyák fantasztikus teljesítmény a párhuzamos feldolgozásLehet, hogy sok műveletet egyszerre ellentétben soros processzor teszi számítások egy feladatot egy időben, ezért sok core processzorok hyperthrading, mint például a processzor mag és hyperthrading már 4 8 végrehajtás vonalak többmagos processzorok és a HyperThreading technológiával képes több dolgot egyszerre. Képest 8 processzorszála, a video kártya akár több ezer magot használható párhuzamosan (NVIDIA CUDA magok GTX660 már 960). Sokat lehetne beszélni a GPU-ról és a CPU-ról, talán egy másik alkalommal részletesebben hiányolni fogjuk a problémát. Most menjünk vissza ...
Ennek egyik oka az emberek nem használják a Windows Media Player filmlejátszással hiánya a lehetőségek szempontjából a feliratokat. Ez nem probléma, akkor csak meg kell telepíteni Klit Codec Pack és a problémák megoldódtak, a kodek csomagban van egy "DirectVobSub" könyv is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy azt tegyünk, amit akarunk, a betűtípusok megváltoztatásától a diakritikusok megjelenítéséig és még sok minden másig.
A másik ok az emberek nem használja a Windows Media Player, hogy a Windows verzió nem engedélyezett. Nem kell aggódni, a Microsoft már tudja, mi a helyzet, és nem hiszem, hogy indul a keresztes hadjáratot Romániában.
Összességében, azt ajánlom, A Windows Media PlayerKülönösen, ha van egy régebbi processzor, de még mindig szeretné nézni HD filmeket.
Meg kell emlékezni, hogy a telepítés előtt a Klit Codec Pack telepítenie kell a legfrissebb illesztőprogramokat a videokártyák.
Egyéb:
Talán szeretné, hogy ékezetek és írás a billentyűzet a Windows. Meg kell ezt, ha az Office, PDF, dokumentumok, összetétel, stb. Megtanulják, hogyan kell aktiválni írás ékezetes román billentyűzetet és hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató: Hogyan, hogy írásban, ékezetek (A, I, S, T, A) Windows 7

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (73)

  • Tudom, hogy ez egy off-topic kérdés, de meg tudja mondani, hogy miért költözött a Windows a Windows 8 7? Van-e nagy hátránya a Windows 8?

  • esetleg egy tutorial ez a program sokkal összetettebb, mint a legtöbb windows media player, és nem tudom, hogy látod-video 3D

  • Cristi meg tudná mondani, hogyan kell látni, hogy a fekete sáv felirat jos.Astept raspuns.ms

    • Kattintson duplán a directvobsub-ra, ahogy Cristi tette az oktatóanyagban, és az Általános menüpontban válassza a kiterjesztés 16: 9-ig opciót, a Szövegbeállításoknál kattintson a megfelelő betűtípusra, és újra ott, ahol a Képernyő igazítása és margók szerint a Bottom: 0. betűt választottam. A Comic Sans Ms betűtípust választottam és a szövegméret 20.

  • Én a Windows Media Player házimozi és go f Nos, láttam, hogy volt, és a telepített

  • Remélem nem felejtette el az oktatóanyagok folytatását a MAC os-mal és a MAC os-ról arról, hogy mennyire jó, és hogy használni fogja-e, és még egy dolog, ha a MAC rendszert külön megvásárolható alkatrészekből állíthatja be, mint egy szokásos számítógéppel, általában mennyire jó stabilitásban, megbízhatóságban , műveletek videoszerkesztő programokkal, összehasonlítás általában a Windows rendszerrel és milyen összetevők támogatják ezt a MAC os rendszert, már régóta érdekel egy ilyen rendszer konfigurálása, nagyon szeretném a véleményét, egy bejegyzésből kiderül, hogy van tapasztalata, és ez mindenkinek rendkívül jó, KÖSZÖNÖM

  • david:
    Remélem, ne felejtsük el, hogy továbbra is oktatóprogramok és a Mac OS, sajnálom, nem jelenti azt, hogy hang zsémbes szerencse tovább, és egy másik dolog, engem érdekel a véleményed ezt az operációs rendszert dicsérte egy csomó ember, szeretnék véleményt neked, hogy milyen jó ez, és ha használom, és egy másik dolog, ha tudsz comfigura a MAC az azonos komponensek külön vásárolható meg, ahogyan ez egy közönséges számítógép, mennyire jó a általános stabilitását, megbízhatóságát , műveletek videoszerkesztő programok általános összehasonlítás mely összetevőket a Windows és a Mac OS támogatja ezt, én nagyon érdekel comfigurez nekem egy ilyen rendszer, nagyon szeretném a véleményét, láttam egy hozzászólást, mint tapasztalattal és ez rendkívül jól, köszönhetően

    Még nem állsz készen, amikor az elme erejével meghajlítod a kanalat ....
    Oké Államokban, az úton végig, de vannak más kérdések, a lejátszási lista.

    • Miután "megsütötted" a képzeletünket a MAC OS-szel, ami, ahogy te mondtad, olcsó, ellenőriztük a neten, természetesen nagyon várjuk a folytatást ................

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.