Evernote, felhőalkalmazás a jegyzetek és dokumentumok mobiltelefonjával történő kezelésére és szinkronizálására - oktatóvideó

Helló barátaim, ma örömmel mutatom be egy olyan szoftvert, amely "megmentette" az életemet, ez az Evernote, ennek a szoftver felhőnek első látásra egyszerű feladata van, nevezetesen a mobil jegyzetek, nyomatok, PDF kezelése és szinkronizálása , MP3, stb.
A dolgok nem olyan egyszerű, amellett Evernote emlékszem nálunk egy csomó dolgot, tárolt, mint a felhő, akkor szinkronizálhatja más eszközökkel, alapvetően ha egy jegyzetet, vagy nyomtatott asztalon Evernote küldje el a felhő, ahol kerül kiosztásra minden eszközt. Ezek a jegyzetek, nyomtatványok, linkek, rajzok, stb, akkor insotii mindenhol.
Most az "életem megmentéséért", néhány nappal ezelőtt egy ismerősöm felvette a kapcsolatot egy olyan problémával, akinek problémája volt az AdWords-fiókommal, és felkért, hogy segítsek neki a probléma megoldásában, természetesen megállapodtunk abban, hogy találkozunk, ez történni fog Néhány órán belül, rövid idő alatt elhagytam otthonát és a forgalomban egy kis esemény történt (autóm megütött), beszéltem, elmentem a polgár asszisztenshez, hogy javítsam az autómat, természetesen elfelejtettem Ismerősömnek, aki arra számított, hogy megoldja az AdWords problémáját, csak 2 nap múlva emlékezett rá, amikor természetesen már késő volt, az AdWords-embert valószínűleg könnyűnek tartotta, igaz!
Ezen kalandok után úgy döntöttem, hogy a problémát az "elfelejtéssel" oldom meg, nem kell semmit elfelejtenem, és arra a következtetésre jutottam, hogy bármit is próbálsz, nem kell elfelejteni valamit, a stressz nagy, sok minden van naponta kell elvégezni, a napnak csak 24 órája van, mivel nem változtathatjuk meg a napot, csupán a tevékenységeink hatékonyabbá tétele marad.
Az első lépés a hatékony, hogy ne felejtse el a pa-kézben a száj, ez az, amit én néztem egy puha után néhány órával ásni megtaláltam a kincset, ez az úgynevezett Evernote, olyan alkalmazás, amely úgy tűnik, nagyon egyszerű, első pillantásra .
Most úgy tűnik, mintha kővet vetnék a szívemből, mindent leírnék, semmit sem felejtsek el, jobban szervezett vagyok, lelkiismeretes vagyok, miért ne kellene ilyen stresszes.
Ebben a bevezető nem fogok beszélni Evernote, én elég a bemutató, az egyetlen dolog, amit elfelejtettem speciális bemutató, hogy a a telepítés után azonnal meg kell tennie egy fiókot, hogy figyelembe lesz bejelentkezve különböző eszközök (asztali, notebook, netbook, mobiltelefon).
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)


  • A bemutató emlékszem kontextuális parancsot:
    Click dreapta pe un fisier MP3/Send To/Evernote
    Ez azt eredményezi, hogy a felhő, és hallgatni MP3 telefonon.
    Ugyanaz a PDF.
    Vagy egyszerűen válassza ki, és nyomja meg a Win + A, és a fájl megy a felhő.
    Ez a fajta végrehajtás megnyitja az utat az új alkalmazások szinkron, tanúi lehetünk az olyan alkalmazások az egyre érdekes felhő alapú.
    Mi fogja meg kifüggesztett.

  • Érdekes bemutató, de azt hiszem, hogy egy gyakorlati alternatíva, anélkül, hogy az internet-kapcsolat, hogy hozzáférjen a jegyzeteket. Gondoljunk csak bele, hogy túl ismert (hasznos lenne, hogy sok, ha csinál egy tutorial, bár nagyon egyszerű a használata.) Arról van szó, a Google Naptár! Igen, megint google. Itt írhat eseményeket nem akarod elfelejteni (beleértve a születésnapokat barátok), és figyelmeztetést kap, SMS-ben, hogy a telefon! Természetesen, teljesen ingyenes és korlátlan!

  • hello I és IO problémát, és kérem, segítsen nekem, ha lehet egy GB HDD I 500 3 150gb hogy hány partíciót, és nem tudom, mi a probléma az én C meghajtón, hogy már szabad 800mb egyetlen probléma, hogy én nem a partíció, mint a rendszer már arra kényszerítene egyes programok és játékok 4 kezelni több 20 30-gb nush hogy azért, mert valami történt senkinek? várja a válaszokat és megoldásokat.

      • Sajnálom, hogy hibásan elfoglaló legfeljebb 20 30-hu  

        Az operációs rendszer automatikusan osztja helyet a C partíciót mentés IE ideiglenes fájlokat, néhány G osztják a Recycle Bin. G használata CCleaner és látom, hogy sok felesleges fájlokat talált C. Van egy tutorial CCleaner. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete: CCleaner, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Ne felejtsük el megemlíteni, hogy a partíció C 2 G (általában kétszerese a RAM tér elkülönített Hibernate) Mindezt meg lehet változtatni, vagy le van tiltva. Nem mondja el, hogy milyen rendszer van, ha a laptop vagy asztali. Általában valami ilyesmi elérhető laptopok jönnek előre telepített operációs rendszerrel, és ahogy azt fentebb már említettük van hozzárendelve több G C partíció mentés. Még ha azok a terek allokált amit fent felsorolt ​​nem töltötte vannak fenntartva.

  • Jó ajánlás, bravo. Két pontosításom van: sajnos nem támogatja a Symbian-ot, és "természetesen" természetesen az i-től van írva.

    • Jó ajánlás, bravo. Van két megjegyzés: sajnos nem támogatja a Symbian és a "Természetesen" van írva során az I  

      Ellent kell mondanom!!! Egyszer régen ... és hazánkban "â" betűvel írták, ha a szó. De Romániában a dolgok megváltoztak. Mi, románok, „â” -ot használunk, ha a „” a szó elején van. "Az a dolog, hogy" â "-val írunk, mivel a" â "szó, csak a külföldi moldovai polgárokon, a Moldovai Köztársaságban maradt. Romániában" kenyeret "írunk, a külföldi moldovai pedig" kenyeret "írnak. Az „i” -t használjuk, csak akkor, ha a „” a szó elején van, például a „

  • Ne ellentmondj már nekem, mert tévedsz. Itt a szava két, jól megértett szavból áll. Például: "szüntelenül" van írva az i-től. Azt mondom, hogy dokumentáld magad, mielőtt ellentmondsz nekem. Jó dolog, hogy nem mondtam, hogy unokahúgát megismétli, nagyon hangosan hangzik.
    PS A "szót" a î-vel írtam, így tudom, mikor akarom.
    Ne zavarja, hogy mondom neked, és itt is helyesen javítottam, és bevallom. Ha nem tudta, akkor jó tudni, hogy mostantól nem ismételje meg a hibát. A hibák emberi, volt egy mondás: "Aki nem dolgozik, nem hibázik"
    A siker még mindig jó munkát.

    • Ne vitatkozz velem, mert nincs igazad. Itt a szó két megfelelően jól érthető. pl "szüntelenül" van írva az én azt mondom, hogy tájékozottabb, mielőtt ellentmondani nekem. Jó dolog, amit soha nem mondtam, ismétlem neica, tareee rossz hívást.
      PS írtam "szó" egy Q, így tudom, mikor kell Volos.
      Nem bűncselekmény, mint mondtam, már javított és mi helyesen felismerte. Ha nem tudod, hogy jó tudni, ezentúl, és ne ismételje meg a hibát. Hibák az ember, volt egy mondás: "Aki nem dolgozik nem követ el hibát"
      A siker még mindig jó munkát.  

      Mondtam már korábban, és újra meg fogom mondani. Ha IT-t szeretne tanulni, szívesen látunk itt, mert ezt csináljuk, mi segítünk az informatikailag legfejlettebbeknél, nem tanítunk románul !! Ez az, amit mindenkinek meg kell tanulnia az iskolában. Azt hiszem, megértette a szót, ha azt „i” betűvel vagy „i” betűvel írták. Fontos, hogy megértsük az üzenetet. Ami az „ismétlést” illeti, akkor is szükséges, mert mégis 10-szer ismételni kell az oktató emberek még mindig nem értik, és jönnek, és zavarba ejtő kommentárokat tesznek közzé (ezek közül néhányat) Összegzésként: ha románul szeretne tanulni, vagy kritizálni szeretne valakit, látogasson el a speciális webhelyekre, menjen és kritizálja az egyiket, hogy ütjön a mellkasába, azaz költő vagy verseket alkotó. HASZNÁLJON TÁRGYRA, ÉS MINDEN HATÓAN HOGYAN SZERETEM A ÜZENET, MEGNYI, ÉS BIZTOSAN HATÁSAI, HOGYAN KERESEN MEG fogja megérteni, hogy én vagyok, amit én írok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.