PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC

PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC

PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC

Ma reggel hiba történt a számítógép indításakor, és a rendszerindító hurokban maradt, és a betöltési üzeneteket jelenítette meg: Automatikus javítás előkészítése, a PC diagnosztizálása vagy a javítás kísérlete.
Előző éjjel a tápellátás néhány másodpercre kikapcsolt, és a számítógép hirtelen kikapcsolt, és a tápellátás visszatérése után maradt, mert így állítottam be a bioszkópba, hogy maradjon ki, ha az áram váratlanul leáll.
Amikor elkezdtem találtam a problémát, és azt akarta, hogy rögzítse valahogy. Sajnos mind próbálják, nem volt semmi. Kerestem a neten, és oldja a legtöbb tanácsot küldött engem az operációs rendszer újratelepítése; Egy művelet meglehetősen időigényes idegeket. Van több alkalmazás telepítve van, mindegyiknek megvan a beállításokat, nem akartam elveszíteni őket.
Elégedetlen, elkezdtem próbálni valahogy hasznosítás, különösen azért, mert úgy tűnt, a probléma egyszerűen megoldható. Néhány óra elteltével sikerült visszaállítani a törölt fájlokat a sérült csomagtartó egy bottal, hogy tettem a Windows 10.
Ezek a problémák akkor jelentkeznek, amikor:
Amikor újraindul hirtelen és váratlanul PC
Megáll etetés,
Ha frissítés megszakad hirtelen,
Amikor csatlakozik egy PC merevlemez egy másik operációs rendszerrel,
Amikor elindultunk helytelenül dual boot konfigurációban
Amikor Matrix RAID meghajtók hibák.
Amikor különböző hardver változás
Ha van egy buta BIOS-beállítások
A bemutató megmutattam mindent, hogy hogyan néznek ki csúnya üzeneteket, a csomagtartó sikeresen. Ezen kívül szabályozott néhány lehetőség a helyreállítási menü, látni, hogy a probléma nem oldható meg a helyreállítási menü a lemezen elengedhetetlenül szükséges, hogy egy botot vagy DVD a Windows 10 ahonnan megjavítja a problémát .
Azok számára, akik nem tudják, hogy egy lemez, vagy ragaszkodni a Windows 10:
Figyelmeztetés:
Akkor csak az érdekelt hogyan lehet az USB stick Windows 10
Windows telepítés Tutorial 10 tól Z-ig
Bizonyos esetekben, akkor valószínű, hogy a nagyobb problémákat. Akkor lehet fizikai merevlemez problémákat vagy problémák a SATA vezérlő.
Lépések:
1. Tedd stick vagy DVD a Windows 10
2. Indíts a bot vagy DVD
3. Válasszon: Számítógép-javítás (nincs telepítés).
4. A kék ablakban a „Hibaelhárítás / Komplex opciók / Javítás indításkor” lehetőséget választjuk.
Video bemutató - A számítógép indítási hibája, Automatikus javítás előkészítése, A számítógép diagnosztizálása



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (55)

  • Láttalak a legendás World of Tanks. Hány csatát a mi becenevet, akkor része a klán? Ezt a játékot játszom intenzíven szenvedélyes róla, és én befektetett egy csomó pénzt ebben a játékban. Il nyílt béta játék, amikor vége lett 5 éve, hogy ezt mondja, nem a másik, de talán tudnánk csinálni egy szakaszt. Köszönöm, és sok sikert a konzultáció.

  • Nagyon jó tutorial. Mert most van témákat oktatóanyagok, hogy hány ablak van ez a probléma, de ez egy csont számtalan fantasztikus, te elfoglalt, és azt szeretnék, nem :)))))) A Windows 10 bizalommal, gúny :)))) )

    • Win10 egy operációs rendszer teljesítmény-használók vagy az emberek alkalmazkodni képes, mindenképpen amatőröknek vagy gyenge a szíve.

      • Hol szerezted ezt a '' zseniális '' :) :))))))))))))))))))? A többi dolgot, amit az Android használunk? hogy csak újból telepítesz a következő Windows ablakokra .... Nem vagyok az Android ellen. Inkább néz egy filmet, majd 3 nap múlva rögzíti az ablakot, majd ismét egy filmet, olvassa el valamit :))))) Nem hiszem, hogy utálom az windowsu-t, hanem azt mondják, hogy csak az erősek használják, amikor mindenki ezt teszi hallottam vagy ios, ha engedhetik meg maguknak, érti, amit mondok

  • az ablakok mindig problémákkal vannak ellátva. amint már korábban mondtam, megismétlem a linuxra váltást, amelyet még nem tettél meg. ideális, ha csak kettős rendszerindításra van szükség. a linuxon nem olyan sok probléma merül fel, mint a győzelem során. néhányan jól fogják mondani, hogy igen, nem megyek játékra, vagy nem tudom, milyen programokat. csak akkor használt győzelem. bár több mint 300 játék van Linuxon a gőzön. plusz nem említve emulációkat stb

  • testvér, miért nem jött ez az ötlet egy hónappal ezelőtt? ... megmentett egy napi munkából: telepített Windows + illesztőprogramok + programok + játékok nincs előfizetésed gigabitesre) .... köszönöm, mert minden bizonnyal megtörténik velem, és köszönöm neked ... kimentem.

  • Hello. Megpróbálok rövid lenni, de nem hiszem, hogy sikerül, mert van, hogy a részleteket.
    Azt dualboot egy SSD: Windows és a Windows 8.1 10. Mergin ez a verzió néhány év elején a tavaly augusztusban a frissítések a Windows a Windows 7 10.
    Néhány napig nem indul el rendesen az operációs rendszerek egyikén sem, pontosan úgy, ahogyan az az oktatóprogramban készül: Automatikus javítás előkészítése, A számítógép diagnosztizálása, amely után nem indul el, hordozza - talán - újraindul, és bármelyik operációs rendszer kiválasztása után megjeleníti a logót a kék ablakon, majd .... fekete képernyő.
    Ha van türelme, így őt így lehetőség volt több alkalommal, hogy a hely után 5-1-15 percig.
    Említettem már, hogy közben ez a rendszer úgy tűnik, hogy a munka a háttérben, mint a HDD LED villog, vagy ha a behelyezett CD vagy bottal
    Ez a fejemben, hogy nem kötődik a video driver, így a két terhelés sikeres, telepítettem egy másik vezető (utolsó) mindkét operációs rendszer, de a jelenség továbbra is fennáll.
    A megoldásom (teljesen bosszantó, és amelyet véglegesen nem fogadok el) - egy pillanatra a - az Acronis segítségével az előző biztonsági másolatból mentett fájl visszaállítása.
    A kérdésem, ha többet tud, mi a jelenség, mi történik ezzel a fenntartott 100 MB fájllal ?! Megváltozott, vagy mi ?! A fájl a fenntartott visszaállítás után csak az első újraindításig töltődik be .... Még ha megpróbálom a másik operációs rendszerről indítani, az nem működik, kivéve ugyanazt a Visszaállítást.
    Mi a teendő?! Próbáltam egyszer, körülbelül egy hónappal ezelőtt (ugyanabban az ügyben) teljes visszaállítása minden OS külön korábbi mentéseket, de nem oldódott meg. Egy időben tudott rendesen járni, de csak addig, amíg néhány nappal ezelőtt. Tehát?!

      • Egyszerű.
        Ahhoz, hogy a PC-FECIORU én és a 14 év.
        Én képfeldolgozás és szeretnék tartani a rendszer tiszta (különösen partíciót OS Win 8.1), és azt akarja, hogy a bilincs 10 Win (100% játékok).
        Logika?!

        • IGEN, ebben az esetben igen, hiába semmit sem tudok kommentálni, de ha csak bonyolult lettél, ha 2 ablaka van, akkor hány problémája van ... plusz ez egy virtuális doboz vagy egy csont egymáson keményen, még akkor is, ha költségek vannak :) Szia

  • Ugyanez volt a probléma néhány nappal ezelőtt, megoldottuk egyszerűen. Kikapcsoltam a PC 5 perccel azután, hogy világít tökéletesen működött.

    • Nem lehet bocsánatot kérni dolgokat teszel a célra. A probléma az, hogy már megkezdték, és logikus következményeként, akkor elveszíti, mikor azt mondta, hogy pontosan mit kérsz.
      Szándékkal, hogy nem egy aktust következmény levezethető egyszerű logika, majd bocsánatot, a képmutatás
      Azt, hogy kevesebb időt, hogy kövesse a bemutató farok fej, mint írni egy megjegyzést

  • egy bemutató szíves megvilágított billentyűzetet, és ez a különbség a mechanikus billentyűzet egy könnyű és egy nonmecanica

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.