PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC

PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC
4 (2) 80%

PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC

Ma reggel kaptam egy hibaüzenetet indításakor a PC, ez maradt a csomagtartó hurok megjelenített üzenetek terhelés: Felkészülés az automatikus javítás, diagnosztizálása a PC vagy megkísérlése javítások.
Az este az áramlás megállt néhány másodpercre, és a számítógép hirtelen megszűnik, és zárva marad bekapcsolás után fellendülés, hiszen így beállítottam a BIOS, hogy továbbra is leáll, ha a hatalom váratlanul leáll.
Amikor elkezdtem találtam a problémát, és azt akarta, hogy rögzítse valahogy. Sajnos mind próbálják, nem volt semmi. Kerestem a neten, és oldja a legtöbb tanácsot küldött engem az operációs rendszer újratelepítése; Egy művelet meglehetősen időigényes idegeket. Van több alkalmazás telepítve van, mindegyiknek megvan a beállításokat, nem akartam elveszíteni őket.
Elégedetlen, elkezdtem próbálni valahogy hasznosítás, különösen azért, mert úgy tűnt, a probléma egyszerűen megoldható. Néhány óra elteltével sikerült visszaállítani a törölt fájlokat a sérült csomagtartó egy bottal, hogy tettem a Windows 10.
Ezek a problémák akkor jelentkeznek, amikor:
Amikor újraindul hirtelen és váratlanul PC
Megáll etetés,
Ha frissítés megszakad hirtelen,
Amikor csatlakozik egy PC merevlemez egy másik operációs rendszerrel,
Amikor elindultunk helytelenül dual boot konfigurációban
Amikor Matrix RAID meghajtók hibák.
Amikor különböző hardver változás
Ha van egy buta BIOS-beállítások
A bemutató megmutattam mindent, hogy hogyan néznek ki csúnya üzeneteket, a csomagtartó sikeresen. Ezen kívül szabályozott néhány lehetőség a helyreállítási menü, látni, hogy a probléma nem oldható meg a helyreállítási menü a lemezen elengedhetetlenül szükséges, hogy egy botot vagy DVD a Windows 10 ahonnan megjavítja a problémát .
Azok számára, akik nem tudják, hogy egy lemez, vagy ragaszkodni a Windows 10:
Figyelmeztetés:
Akkor csak az érdekelt hogyan lehet az USB stick Windows 10
Windows telepítés Tutorial 10 tól Z-ig
Bizonyos esetekben, akkor valószínű, hogy a nagyobb problémákat. Akkor lehet fizikai merevlemez problémákat vagy problémák a SATA vezérlő.
Lépések:
1. Tedd stick vagy DVD a Windows 10
2. Indíts a bot vagy DVD
3. Válasszon: Számítógép-javítás (nincs telepítés).
4. A kék ablakban válassza a „Hibaelhárítás / Advanced Options / Indítási javítás.
Video Tutorial - PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Karolin Azt mondta:

  Láttalak a legendás World of Tanks. Hány csatát a mi becenevet, akkor része a klán? Ezt a játékot játszom intenzíven szenvedélyes róla, és én befektetett egy csomó pénzt ebben a játékban. Il nyílt béta játék, amikor vége lett 5 éve, hogy ezt mondja, nem a másik, de talán tudnánk csinálni egy szakaszt. Köszönöm, és sok sikert a konzultáció.

  Megjegyzés megtekintése
 2. Rares Azt mondta:

  Nagyon jó tutorial. Mert most van témákat oktatóanyagok, hogy hány ablak van ez a probléma, de ez egy csont számtalan fantasztikus, te elfoglalt, és azt szeretnék, nem :)))))) A Windows 10 bizalommal, gúny :)))) )

  Megjegyzés megtekintése
  • Marius Azt mondta:

   Win10 egy operációs rendszer teljesítmény-használók vagy az emberek alkalmazkodni képes, mindenképpen amatőröknek vagy gyenge a szíve.

   Megjegyzés megtekintése
   • MIKI Azt mondta:

    Komolyan! lásd a következő, jövő, majd befejezni! Microcost készül ptr PÉNZ! Így és semmi több! Élő OPEN INGYEN!

    Megjegyzés megtekintése
   • Rares Azt mondta:

    Hol teljesíteni, hogy a "zseni" :))))))))))))))))))? A többi, amit teszünk, az Android? ahogy csak felszerel ablakok és a next next next ... .No'm ellen Android. Szeretné nézni egy filmet, majd rögzítse windowsu Jára 3 nappal azután egy filmet, olvasni valamit :))))) Ne gondolja, hogy utálom windowsu de azt mondani, hogy csak azokat az országokat használja, amikor mindenki azt teszi, hogy csak ios hallott vagy ha megengedhetik maguknak, érti, mire gondolok

    Megjegyzés megtekintése
 3. írisz Azt mondta:

  Ne menj a mini-PC a győzelem 10., Vagy tabletta.?

  Megjegyzés megtekintése
 4. Calin Azt mondta:

  Meru ablakai problémákat. Mint már mondtam, és ismétlem kapcsoló linux még nem tette meg facuto. És legyünk nyerni csak egy dual boot Musa ötlete. linux intampani nem olyan sok probléma, hogy nyerjen. Egyesek azt mondják, igen nem mer megy jól, vagy nem tudom, hogy milyen játékokat programokat. csak nyerni akkor. bár a gőz felett 300 játékok linux. plusz nem a VB-emulációs stb

  Megjegyzés megtekintése
 5. Nicolae Azt mondta:

  Köszönöm, hogy. tutorial. Te ne vesszenek el az adatok?

  Megjegyzés megtekintése
 6. katalin Azt mondta:

  Brother, miért nem kap az ötletet egy hónapja? ... Megkímélted nekem a napi munka: telepített Windows + driver + szoftver + játékok (letölthető a származási játéknak 60 giga az órát jelenti, kivéve, ha előfizetés gigabit) ... egyébként ptr bizonnyal .multumesc történni velem újra, és hála neked ... scos.o jó estét.

  Megjegyzés megtekintése
 7. Marius Tut Azt mondta:

  Hello. Megpróbálok rövid lenni, de nem hiszem, hogy sikerül, mert van, hogy a részleteket.
  Azt dualboot egy SSD: Windows és a Windows 8.1 10. Mergin ez a verzió néhány év elején a tavaly augusztusban a frissítések a Windows a Windows 7 10.
  Napokig nem starteaza normál sem OS, ami pontosan ezt bemutató: Felkészülés az automatikus javítás, diagnosztizálása a PC, akkor nem indul könyv - talán - újraindítás, és kiválasztása után minden operációs rendszer, a logót, kék ablakot, majd ... .ecran fekete.
  Ha van türelme, így őt így lehetőség volt több alkalommal, hogy a hely után 5-1-15 percig.
  Említettem már, hogy közben ez a rendszer úgy tűnik, hogy a munka a háttérben, mint a HDD LED villog, vagy ha a behelyezett CD vagy bottal
  Ez a fejemben, hogy nem kötődik a video driver, így a két terhelés sikeres, telepítettem egy másik vezető (utolsó) mindkét operációs rendszer, de a jelenség továbbra is fennáll.
  Megoldása én (teljesen bosszantó és nem fogadja el a végtelenségig) van - csak egy pillanatra - File Restore Acronis Reseved előzőleg elkészített mentési vele.
  A kérdésem, ha tudjuk, hogy több jelenség, mi történik ezzel a fájl fenntartva 100MB?! Megváltoztatja, vagy mi?! A rendszerváltás után ez fenntartva File Restore teher ... de csak addig, amíg az első újraindítás. Nem egészen csomagtartó a másik OS megy, amíg ugyanazt a visszaállítás.
  Mi a teendő?! Próbáltam egyszer, körülbelül egy hónappal ezelőtt (ugyanabban az ügyben) teljes visszaállítása minden OS külön korábbi mentéseket, de nem oldódott meg. Egy időben tudott rendesen járni, de csak addig, amíg néhány nappal ezelőtt. Tehát?!

  Megjegyzés megtekintése
 8. Ionut Azt mondta:

  Ugyanez volt a probléma néhány nappal ezelőtt, megoldottuk egyszerűen. Kikapcsoltam a PC 5 perccel azután, hogy világít tökéletesen működött.

  Megjegyzés megtekintése
 9. daniel Azt mondta:

  fogadtatás
  Kérdés: Ön adott egy csekket lemez?
  ha adott írásban bemutató dolog Sajnálom, hogy kihagytam
  jó napot

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Nem lehet bocsánatot kérni dolgokat teszel a célra. A probléma az, hogy már megkezdték, és logikus következményeként, akkor elveszíti, mikor azt mondta, hogy pontosan mit kérsz.
   Szándékkal, hogy nem egy aktust következmény levezethető egyszerű logika, majd bocsánatot, a képmutatás
   Azt, hogy kevesebb időt, hogy kövesse a bemutató farok fej, mint írni egy megjegyzést

   Megjegyzés megtekintése
 10. Calin Azt mondta:

  egy bemutató szíves megvilágított billentyűzetet, és ez a különbség a mechanikus billentyűzet egy könnyű és egy nonmecanica

  Megjegyzés megtekintése
 11. Daniel Radu Azt mondta:

  Cristi, játszunk Minecraft? Ha játszani sok FPS van?

  Megjegyzés megtekintése
 12. zame77 Azt mondta:

  Hello! És jó hasznos tutorial. Meg lehet csinálni egy leírást, hogyan váltson vissza a Windows után 7 30 nap?

  Megjegyzés megtekintése
 13. cris Azt mondta:

  Szia Cristi, küldtem egy e-mailt, várom a választ.

  Megjegyzés megtekintése
 14. oroszlán Azt mondta:

  Nagyon util.Felicitari!

  Megjegyzés megtekintése
 15. cris Azt mondta:

  Köszönöm válaszát Cristi de amit hallottam időpontját követően június 29 már nem lehet frissíteni ingyenes Windows 10.Este igaz vagy tévedek?

  Megjegyzés megtekintése
 16. adrian Azt mondta:

  Hello I leptop ACER (egy év 2015) eltörtem hdd, elmentem a szolgáltatást, és azt mondta, hogy a hdd nem lehet javítani, és vettem egy másik HDD-t (nem új, már 3 év, hdd nélkül is jó hiba) .I a borda hdd és adtam leptop indul el, indítsa újra telepíteni Windwos oldalon, és minden alkalommal, amikor írtam <<< nincs indítható eszköz jelenik nyomjon le egy billentyűt <<<. van egy leptop a 2012 ( van Windwos telepítve simán), és én változott hdd helyek, így HHD nincs ablak Telepítettem a leptop a 2012 és az első alkalommal adtam a kezdetektől tudtam telepíteni a windows, minden probléma nélkül. (mind a HDD működik leptop a 2012) .I telepített többször mindkét hdd leptop ACER din2015 és minden alkalommal írtam <<< nincs indítható eszköz jelenik nyomjon le egy billentyűt <<<. lehet, hogy egy bemutató ez a probléma, adj választ

  Megjegyzés megtekintése
  • Rares Azt mondta:

   Van "probléma", írja felismerni vagy látni BIOS-ban beállított felismerni újraindítás BIOS valamit valószínűleg nem indul el a DVD / bot és a merevlemez üres és ő elindul ... ez az első bemutató a helyszínen magyarázatok BIOS

   Megjegyzés megtekintése
 17. Daniel Radu Azt mondta:

  "A Windows Fitze 10"

  Megjegyzés megtekintése
 18. Julian Azt mondta:

  Hello. Van egy hiba, amely úgy tűnik nekem, miután én újratelepíteni a Windows egy Toshiba laptop.

  "A hardver configurationfieldis üres.
  Kérjük, ellenőrizze a dátumot, és írjon a helyes SMBIOS érték "

  Barátom laptop, mint az övé, hogy increcat adta formázására és reset az ablakokat.
  Telepítettem győzelem és 10 fenti hiba bekövetkezik ... Ha bármelyik gombot megnyomja belép az ablakokat, ha nem, akkor marad a fekete háttér és masszázs ...

  Kérjük da.mi tanácsot, hogyan lehet megszabadulni tőle, vagy legalábbis vezessen minden olyan webhelyet, szoftver megoldja a problémát ...
  Nehéz bosszantó helyzet ... Köszi előre

  Megjegyzés megtekintése
 19. Mihaela Azt mondta:

  Hol van a bemutató lemez 10 windows?

  Megjegyzés megtekintése
 20. Radu Azt mondta:

  Cristi Hello!
  Néhány nappal ezelőtt volt ugyanez a probléma az én esetemben nem működik laptop.In javítási módszer bottal bootolható (Windows 10 Pro), még a DOS mód Bootrec.exe; parancs sfc / scannow készült szkennelés, ptr megállapítás sérült fájlok, de azt mondta, nem tudta repare.DiskPart azt mondta, hogy a HDD rendben van, én először azt hitte, hogy a probléma megoldása a HDD.Cum: Régebben egy USB stick bootolható USB Tehnicians a Macrium Reflect; a laptop már ugyanazt a szoftvert telepített a nyomkövetést, és ki tette a múlt hónapban egy teljes biztonsági másolatot a meghajtón található a rendszerben (beleértve a partíciókat kis rejtett) betöltöttem a bot, én választottam helyreállítani a kép és kész a 16 min.Dupa újraindítja a Windows betöltődött rendesen nélkül probleme.Ca mert azt hiszem, itt az ideje egy frissítést telepített hibás vagy hiányos vizsgálati frissítés a Microsoft, vagy variáns 2: azt hiszem, eltört bármely tevékenység adatgyűjtés a Microsoft által felkutatása én ptr problémát jelent nekem, miután adtam újraindítom kénytelen ptr én HDD jelennek feladatkezelő használt 100%.
  Ez a módszer, hogy dolgozott ptr nekem perfect.Totul tökéletesen működik most, már nem veszett telepített programok, beállítások, stb

  Megjegyzés megtekintése
 21. iodorin Azt mondta:

  Hogyan telepíthetem újra a Microsoft él köszönöm a Windows újratelepítését nélkül

  Megjegyzés megtekintése
 22. Alexandra Azt mondta:

  Van egy probléma a számítógép, ha valaki tud segíteni. Ha megáll SMBIOS kezdeni, és ott már nem töltődik fel.

  Megjegyzés megtekintése
 23. George Ionita Azt mondta:

  Minden, amire nem megy, nem pontosan úgy, ahogy van, de miután mondta, hogy nem lehet reparat.Ce csinálni? Láttam videókat, és megpróbáltam más alternatíva, de még mindig nem mers.Va Kérjük, válaszát a lehető leggyorsabban és evicient.Multumesc vártam.

  Megjegyzés megtekintése
 24. elios Azt mondta:

  Cristian hello, hogyan tudom megoldani ezt a problémát https://postimg.org/image/qbq8lqzmv/

  Megjegyzés megtekintése
 25. alberto aby Azt mondta:

  Helló Krisztus. Nekem van egy probléma Próbáltam sami alaphelyzetbe ablakok és 10 ezer könnyű pc lezuhant, és ha éppen nem dolgozik fények és minden kék és a nevét semmi, mint én jelenik meg, mielőtt tudod a profilt, és tud nekem segíteni?

  Megjegyzés megtekintése
 26. Sorin Tanasa Azt mondta:

  Én Sorin, segítsen kérem, egy telefon E-Boda ír nekem a telefonban: „sajnos rendszer eszköz leállt”, meg kell mondani, hogy az elmúlt Még mindig telepíteni magát a különböző alkalmazások és egy mondta a root-EZ telefont, nem mondom, hogy, csak azt mondta, hogy rootarea szolgál a két alkalmazás, amit most a telefonra telepített, így nem kap, hogy a gyökér. Nem tudtam, hogy ezt, hogy én csak a letöltött alkalmazásokat, a rendszergazda és Frame ... nem tudom, hogyan. Rendben. Ha tud segíteni. A telefon egy dual sim E-Boda kitörés V200, quad core. Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 27. György Azt mondta:

  W10.Am utálom 7 át és menj most nincs joc.w10 hajlamos összekeverni vezetők greu.Cred videó Visszamegyek 7.Am w8.1 megérteni, hogy lenne a legjobb operációs rendszer Licenc ma, de én nem így ... Talán Cristi megmagyarázza, hogy miért w10 „zavaró” video eszközkezelőt, és ha a Microsoft tenni valamit ez ellen.

  Megjegyzés megtekintése
 28. ADRIAN Azt mondta:

  hogyan lehet megszabadulni a hiba Hibakód 0xc0000225

  Megjegyzés megtekintése
 29. Albert Azt mondta:

nézőpont

*

zászló