PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC

PC indítási hiba, előkészítése automatikus javítás, diagnosztizálása a PC

Ma reggel kaptam egy hibaüzenetet indításakor a PC, ez maradt a csomagtartó hurok megjelenített üzenetek terhelés: Felkészülés az automatikus javítás, diagnosztizálása a PC vagy megkísérlése javítások.
Az este az áramlás megállt néhány másodpercre, és a számítógép hirtelen megszűnik, és zárva marad bekapcsolás után fellendülés, hiszen így beállítottam a BIOS, hogy továbbra is leáll, ha a hatalom váratlanul leáll.
Amikor elkezdtem találtam a problémát, és azt akarta, hogy rögzítse valahogy. Sajnos mind próbálják, nem volt semmi. Kerestem a neten, és oldja a legtöbb tanácsot küldött engem az operációs rendszer újratelepítése; Egy művelet meglehetősen időigényes idegeket. Van több alkalmazás telepítve van, mindegyiknek megvan a beállításokat, nem akartam elveszíteni őket.
Elégedetlen, elkezdtem próbálni valahogy hasznosítás, különösen azért, mert úgy tűnt, a probléma egyszerűen megoldható. Néhány óra elteltével sikerült visszaállítani a törölt fájlokat a sérült csomagtartó egy bottal, hogy tettem a Windows 10.
Ezek a problémák akkor jelentkeznek, amikor:
Amikor újraindul hirtelen és váratlanul PC
Megáll etetés,
Ha frissítés megszakad hirtelen,
Amikor csatlakozik egy PC merevlemez egy másik operációs rendszerrel,
Amikor elindultunk helytelenül dual boot konfigurációban
Amikor Matrix RAID meghajtók hibák.
Amikor különböző hardver változás
Ha van egy buta BIOS-beállítások
A bemutató megmutattam mindent, hogy hogyan néznek ki csúnya üzeneteket, a csomagtartó sikeresen. Ezen kívül szabályozott néhány lehetőség a helyreállítási menü, látni, hogy a probléma nem oldható meg a helyreállítási menü a lemezen elengedhetetlenül szükséges, hogy egy botot vagy DVD a Windows 10 ahonnan megjavítja a problémát .
Azok számára, akik nem tudják, hogy egy lemez, vagy ragaszkodni a Windows 10:
Figyelmeztetés:
Akkor csak az érdekelt hogyan lehet az USB stick Windows 10
Windows telepítés Tutorial 10 tól Z-ig
Bizonyos esetekben, akkor valószínű, hogy a nagyobb problémákat. Akkor lehet fizikai merevlemez problémákat vagy problémák a SATA vezérlő.
Lépések:
1. Tedd stick vagy DVD a Windows 10
2. Indíts a bot vagy DVD
3. Válasszon: Számítógép-javítás (nincs telepítés).
4. A kék ablakban a „Hibaelhárítás / Komplex opciók / Javítás indításkor” lehetőséget választjuk.
Oktató videó - PC indítási hiba, Automatikus javítás előkészítése, A számítógép diagnosztizálása

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Karolin - mondta

  Láttalak a legendás World of Tanks. Hány csatát a mi becenevet, akkor része a klán? Ezt a játékot játszom intenzíven szenvedélyes róla, és én befektetett egy csomó pénzt ebben a játékban. Il nyílt béta játék, amikor vége lett 5 éve, hogy ezt mondja, nem a másik, de talán tudnánk csinálni egy szakaszt. Köszönöm, és sok sikert a konzultáció.

 2. Rares - mondta

  Nagyon jó tutorial. Mert most van témákat oktatóanyagok, hogy hány ablak van ez a probléma, de ez egy csont számtalan fantasztikus, te elfoglalt, és azt szeretnék, nem :)))))) A Windows 10 bizalommal, gúny :)))) )

  • Marius - mondta

   Win10 egy operációs rendszer teljesítmény-használók vagy az emberek alkalmazkodni képes, mindenképpen amatőröknek vagy gyenge a szíve.

   • MIKI - mondta

    Komolyan! lásd a következő, jövő, majd befejezni! Microcost készül ptr PÉNZ! Így és semmi több! Élő OPEN INGYEN!

   • Rares - mondta

    Hol szerezted ezt a „zseniális” indie-t :)))))))))))))))))))))? Mit csinálunk még, használjuk az Androidot? hogy csak most telepíti újra a következő legközelebb a Windows-ra .... Nem vagyok az Android ellen. Inkább filmet néz, majd 3 napig kijavítja a windowsu-t, majd megint filmet, olvas valamit :))))) Ne gondolja, hogy utálom a Windows-t, hanem mondja, hogy csak az erősek használják, amikor mindenki csak ezt csinálja hallottam vagy ios, ha megengedhetik maguknak, érted, amit mondok

 3. írisz - mondta

  Ne menj a mini-PC a győzelem 10., Vagy tabletta.?

 4. Calin - mondta

  Meru ablakai problémákat. Mint már mondtam, és ismétlem kapcsoló linux még nem tette meg facuto. És legyünk nyerni csak egy dual boot Musa ötlete. linux intampani nem olyan sok probléma, hogy nyerjen. Egyesek azt mondják, igen nem mer megy jól, vagy nem tudom, hogy milyen játékokat programokat. csak nyerni akkor. bár a gőz felett 300 játékok linux. plusz nem a VB-emulációs stb

 5. Nicolae - mondta

  Köszönöm, hogy. tutorial. Te ne vesszenek el az adatok?

 6. katalin - mondta

  bátyám, miért nem egy hónapja jöttél elő ezzel az ötlettel? ... megmentettél egy napi munkától: telepített Windows + illesztőprogramok + programok + játékok (ha az eredeti játékból 60 giga felett letölted, órákat jelent, ha nincs gigabites előfizetés)… .köszönöm, mert biztos, hogy ez velem megint megtörténik, és hála neked ... kimentem.jó estét.

 7. Marius Tut - mondta

  Hello. Megpróbálok rövid lenni, de nem hiszem, hogy sikerül, mert van, hogy a részleteket.
  Azt dualboot egy SSD: Windows és a Windows 8.1 10. Mergin ez a verzió néhány év elején a tavaly augusztusban a frissítések a Windows a Windows 7 10.
  Néhány napig nem indul el rendesen egyik operációs rendszeren sem, pontosan ugyanúgy, mint az oktatóanyagban: Automatikus javítás előkészítése, A számítógép diagnosztizálása, utána nem indul el, betöltődik - esetleg - újraindul, és bármelyik operációs rendszer kiválasztása után megjeleníti a logót a kék ablakkal, majd … .Fekete képernyő.
  Ha van türelme, így őt így lehetőség volt több alkalommal, hogy a hely után 5-1-15 percig.
  Említettem már, hogy közben ez a rendszer úgy tűnik, hogy a munka a háttérben, mint a HDD LED villog, vagy ha a behelyezett CD vagy bottal
  Ez a fejemben, hogy nem kötődik a video driver, így a két terhelés sikeres, telepítettem egy másik vezető (utolsó) mindkét operációs rendszer, de a jelenség továbbra is fennáll.
  Megoldásom (abszolút bosszantó, és amit a végtelenségig nem fogadok el) - pillanatnyilag - az Acronis-szal feltöltött fájl visszaállítása egy korábbi, vele készített biztonsági mentésből.
  Kérdésem, ha többet tud, milyen jelenség, mi történik ezzel a 100 MB-os Fenntartva? Megváltozott, vagy mi? A rendszer, miután a File Reserved Restore betöltődött, de csak az első újraindításig. Még akkor is, ha megpróbálok a másik operációs rendszerről indítani, ez nem működik, kivéve ugyanazon Restore után.
  Mi a teendő?! Próbáltam egyszer, körülbelül egy hónappal ezelőtt (ugyanabban az ügyben) teljes visszaállítása minden OS külön korábbi mentéseket, de nem oldódott meg. Egy időben tudott rendesen járni, de csak addig, amíg néhány nappal ezelőtt. Tehát?!

  • Rares - mondta

   Miért kettős rendszerindító ablakok és windows? "Így ?!" 🙂

   • Marius Tut - mondta

    Egyszerű.
    Ahhoz, hogy a PC-FECIORU én és a 14 év.
    Én képfeldolgozás és szeretnék tartani a rendszer tiszta (különösen partíciót OS Win 8.1), és azt akarja, hogy a bilincs 10 Win (100% játékok).
    Logika?!

    • Rares - mondta

     IGEN, ebben az esetben igen, nincs hiába kommentálnom, de ha épp bonyolult voltál, hogy 2 ablakod van, akkor hány problémája van ... ráadásul ez egy virtuális doboz vagy egy csont az egyik keményen egymással, bár az ára it Hello

 8. Ionut - mondta

  Ugyanez volt a probléma néhány nappal ezelőtt, megoldottuk egyszerűen. Kikapcsoltam a PC 5 perccel azután, hogy világít tökéletesen működött.

 9. daniel - mondta

  fogadtatás
  Kérdés: Ön adott egy csekket lemez?
  ha adott írásban bemutató dolog Sajnálom, hogy kihagytam
  jó napot

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem lehet bocsánatot kérni dolgokat teszel a célra. A probléma az, hogy már megkezdték, és logikus következményeként, akkor elveszíti, mikor azt mondta, hogy pontosan mit kérsz.
   Szándékkal, hogy nem egy aktust következmény levezethető egyszerű logika, majd bocsánatot, a képmutatás
   Azt, hogy kevesebb időt, hogy kövesse a bemutató farok fej, mint írni egy megjegyzést

 10. Calin - mondta

  egy bemutató szíves megvilágított billentyűzetet, és ez a különbség a mechanikus billentyűzet egy könnyű és egy nonmecanica

 11. Daniel Radu - mondta

  Cristi, játszunk Minecraft? Ha játszani sok FPS van?

 12. zame77 - mondta

  Hello! És jó hasznos tutorial. Meg lehet csinálni egy leírást, hogyan váltson vissza a Windows után 7 30 nap?

 13. cris - mondta

  Szia Cristi, küldtem egy e-mailt, várom a választ.

 14. oroszlán - mondta

  Nagyon util.Felicitari!

 15. cris - mondta

  Köszönöm válaszát Cristi de amit hallottam időpontját követően június 29 már nem lehet frissíteni ingyenes Windows 10.Este igaz vagy tévedek?

 16. adrian - mondta

  Szia Van egy ACER laptopom (egy évre 2015-ig) elromlott a HDD-m, elvittem a szervizbe, és azt írta, hogy a HDD-t már nem lehet javítani, és vettem egy másik HDD-t (ez nem új, 3 éves, a HD jó minden nélkül van egy hiba). Van egy HDD-szerelésem a laptopban, és elindítottam, újraindítottam a windwosok telepítését, és valahányszor írva látom <<

  • Rares - mondta

   Ez nem "probléma", írja be a BIOS-t lásd: ismerje fel, vagy állítsa be annak felismerésére, a bios újraindítása valamit, valószínűleg még a dvd / stick-ről sem indul, és a merevlemez-meghajtó üres, és elindítja az első primul .e oktatóanyagot a webhelyen magyarázatok a bioszról

 17. Daniel Radu - mondta

  „Fitze de Windows 10”

 18. Julian - mondta

  Hello. Van egy hiba, amely úgy tűnik nekem, miután én újratelepíteni a Windows egy Toshiba laptop.

  ”A hardverkonfigurációs mező üres.
  Kérjük, ellenőrizze az SMBIOS adatait, és írja be a helyes értéket ”

  Barátom laptop, mint az övé, hogy increcat adta formázására és reset az ablakokat.
  Telepítettem a Win 10-et, és a fenti hibát kapom ... ha bármelyik gombot megnyomom, az belép az ablakokba, ha nem, akkor a fekete háttér marad és a masszázs…

  Kérem, adjon néhány tanácsot, hogyan szabaduljon meg ettől, vagy legalább irányítson egy olyan webhelyre, szoftverre, amely megoldja a problémát ...
  A helyzet nagyon idegesítő ... Előre is köszönöm

 19. Mihaela - mondta

  Hol van a bemutató lemez 10 windows?

 20. Radu - mondta

  Cristi Hello!
  Néhány nappal ezelőtt volt ugyanez a probléma az én esetemben nem működik laptop.In javítási módszer bottal bootolható (Windows 10 Pro), még a DOS mód Bootrec.exe; parancs sfc / scannow készült szkennelés, ptr megállapítás sérült fájlok, de azt mondta, nem tudta repare.DiskPart azt mondta, hogy a HDD rendben van, én először azt hitte, hogy a probléma megoldása a HDD.Cum: Régebben egy USB stick bootolható USB Tehnicians a Macrium Reflect; a laptop már ugyanazt a szoftvert telepített a nyomkövetést, és ki tette a múlt hónapban egy teljes biztonsági másolatot a meghajtón található a rendszerben (beleértve a partíciókat kis rejtett) betöltöttem a bot, én választottam helyreállítani a kép és kész a 16 min.Dupa újraindítja a Windows betöltődött rendesen nélkül probleme.Ca mert azt hiszem, itt az ideje egy frissítést telepített hibás vagy hiányos vizsgálati frissítés a Microsoft, vagy variáns 2: azt hiszem, eltört bármely tevékenység adatgyűjtés a Microsoft által felkutatása én ptr problémát jelent nekem, miután adtam újraindítom kénytelen ptr én HDD jelennek feladatkezelő használt 100%.
  Ez a módszer, hogy dolgozott ptr nekem perfect.Totul tökéletesen működik most, már nem veszett telepített programok, beállítások, stb

 21. iodorin - mondta

  Hogyan telepíthetem újra a Microsoft él köszönöm a Windows újratelepítését nélkül

 22. Alexandra - mondta

  Van egy probléma a számítógép, ha valaki tud segíteni. Ha megáll SMBIOS kezdeni, és ott már nem töltődik fel.

 23. George Ionita - mondta

  Minden, amire nem megy, nem pontosan úgy, ahogy van, de miután mondta, hogy nem lehet reparat.Ce csinálni? Láttam videókat, és megpróbáltam más alternatíva, de még mindig nem mers.Va Kérjük, válaszát a lehető leggyorsabban és evicient.Multumesc vártam.

 24. elios - mondta

  Cristian hello, hogyan tudom megoldani ezt a problémát https://postimg.org/image/qbq8lqzmv/

 25. alberto aby - mondta

  Helló Krisztus. Nekem van egy probléma Próbáltam sami alaphelyzetbe ablakok és 10 ezer könnyű pc lezuhant, és ha éppen nem dolgozik fények és minden kék és a nevét semmi, mint én jelenik meg, mielőtt tudod a profilt, és tud nekem segíteni?

 26. Sorin Tanasa - mondta

  Sorin vagyok, kérem, segítsen nekem, egy E-boda telefon kapcsán azt írja nekem a telefon képernyőjén: "sajnos leállt az eszközrendszer", azt is el kell mondanom, hogy korábban különböző alkalmazásokat telepítettem magam és valaki azt mondta, hogy gyökerezzem le a telefonomat, nem mondta meg, hogyan, csak annyit mondott, hogy a gyökeresedést két alkalmazással végzik, amelyeket még mindig telepítettem a telefonomra, így nem volt időm rootolni. Nem is tudtam, hogyan kell ezt csinálni, csak letöltöttem az alkalmazásokat, a Superuser és a Frama ... Nem tudom, hogyan. Oké. Ha tudsz nekem segíteni. A telefon E-boda dual sim Eruption V200, négymagos. Köszönöm.

 27. György - mondta

  Utálom a w10-et. 7-ről váltottam, és most egyetlen játék sem működik megfelelően. A W10 hajlamos erősen megzavarni a video-illesztőprogramokat. Azt hiszem, vissza fogok váltani a 7.-re. Megértem, hogy a w8.1 lenne a legjobb rendszer jelenleg nincs engedélyem, így… Lehet, hogy Cristi megmagyarázza, hogy a w10 miért "zavarja" az ilyen video-illesztőprogramokat, és ha a Microsoft tesz valamit ez ellen.

 28. ADRIAN - mondta

  hogyan lehet megszabadulni a hiba Hibakód 0xc0000225

 29. Albert - mondta

  Hívj indul

 30. Gabriella - mondta

  ha csak egy kék képernyő jelenik meg, amely újraindítja, állítsa le, és indítsa újra frissítés, milyen lehetőségek vannak? Nework is azt mondja, hogy nem, mert én konfigurálva rossz, úgy tűnik. ötletek? soultii? köszönöm

 31. Mihai - mondta

  Nemrég találtam olyan problémát, amelyet nem tudok megoldani. Nyerem.10-et, és amikor el akarom indítani a PC-t, 0xc00000e9 jelenik meg. Lemezjavítást végeztem, és nem ismerem fel. Mit tanítasz nekem?

 32. Mihai - mondta

  Elfelejtettem azt mondani, hogy megpróbáltam újra nyerni a win.10-ot, de sikertelenül nem indul a DVD-n vagy a boton. Van egy klinker pc egy központi egységgel, a régi 12 évekkel. Várom a javaslatokat, köszönöm.

 33. Emilian - mondta

  Mr. Cristi nagyon jó bemutató, valamint minden más, amiért megérdemli a gratulációkat és a hajtásokat
  mi vagyunk a legkevésbé vagy semmi értelme az IT-nek
  De két javaslatom van a tanórákhoz
  1- módszer vagy módszerek, hogy a munka, mintegy eltávolításáról vagy javítására mélyhűtő telepített C-fagyasztott, már nem nyitott (shift + duplán a ikon látható) lehet ez, mert ez sem dezghet.si távolítsa el, nem tettem semmilyen jelszót pot.Nu telepítés ment körülbelül 2 éve, és most nem akar megnyitni minden culoare.Asta PC alapja a virtuális telepítettem ugyanazt mély Freese és ez az, ahol megy.
  Hogyan lehet a problémát másképpen megoldani, az újratelepítés kivételével.
  2 - egy részletes telepítési bemutató (mit kell elfogadni és mit nem feltett kérdések), felállítása és
  a BlueStacks használatával.
  Köszönöm előre.

 34. bmarius - mondta

  Gyenge esélyek, vagy valószínűleg csak az esetek 25% -a.
  A telepítés a legvalószínűbb esemény, ha bejut a helyzetbe.

 35. Irinel - mondta

  Újra telepítettem az ablakokat, és nem tartottam órákra az 2-ot, és ez a probléma ismét megtörténik. Újratelepítettem, mert nem tudom, hányszor és mindez történik velem; Mi a probléma?
  Kérem, gyorsan kérjenek egy biztonságos választ, mert e számok melyik alkotóelemét alkotják! A merevlemez miatt keresem és gondolkodtam, de nem vagyok biztos benne!

 36. Vasile - mondta

  Magyarázza teljesen hülye!

 37. Daniel - mondta

  Amikor megpróbálom elindítani a PC jelenik Recovery / eszközt kell repared, mit tehetek?

 38. Helló Cristi!
  Problémám van a PC-vel, nevezetesen nem indul

 39. Titi - mondta

  Hello.
  Volt egy számítógépem, amelyet megoszttam a feleségemmel és a lányommal. A PC nem engedte meg a Win x64 telepítését
  Volt egy 3 HDD a Win 10 Pro x32-szel, az 2 hdd Sata régi 2-szel és a HDD szatén 3-szel, amelyet az 1 tera készített.
  A régi PC-n simán mentek, és ellenőriztük az F8-szel.
  Alap, de használtam egy gt8600 videokártyát, és volt egy 4 GB Ram.
  Vettünk ma egy PC-t az UEFI-vel, az 8 GB Ram-mal és az integrált videóval, amelyek jobbak, mint a régi GT 8600.
  Ez a történész.
  Kizárólag az 3 HDD-t és rendszerüket áthelyeztem az új számítógépre, majd láttam és azonnal alkalmazkodtam az új PC-hez.
  nincs probléma. Ebben a módban körülbelül 2 hónapot sétáltam beavatkozás nélkül.
  2 hónapok után kaptam egy 128 M2 Sata SSD-t, amelyre telepítettem a Win 10 X64 szoftvert.
  Néhány nappal a baj kezdetétől kezdve minden jó, etetés nélkül problémák jelentkeznek
  értesítés "Scan drive error" -nel, vagy semmi sem jelenik meg, de újraindításkor bejut az Ön által említett buborékba
  Időnként egy hosszú szöveg jelenik meg a képernyő alján, hogy javítsa az x meghajtót, és végül felébredtem, hogy megtaláljam a
  3 HDD partíció akár az elsődleges, logikai vagy a rendszer-visszaállításon,
  Az SSD-t hibáztattam és ledobtam.
  A múlt napokban telepítettem az XDUMX Win 3 Pro x 10 fájlt az MS-ből a merevlemezre.
  Az "Örömöm" felé ugyanazok a gondok kezdődtek. Tehát nem az SSD volt a hibás, hanem a Win 10 pro x64.
  A probléma az, hogy nem beolvassa az operációs rendszer partícióját, amelyen megvan a X64 nyeremény, hanem egy másik merevlemezen talál meg, amely néha megtörténik
  még törölni is.
  Most attól félek, hogy ismét használja az x64-et. Szerencsére klónokkal voltam és gyorsabban oldódtam meg.
  Alkonyat van.
  Van valaki ötlete?
  Cristi, miután megoldottad a Win Disk-et, megoldódik a pillanat, vagy a probléma újra megjelenik?
  PS. Ha valaki ellenállt, hogy elolvassa a POMELNICUL-t, és főleg, hogy megértse ... adok egy sört
  nagy.
  Hosszú és virágzó élet.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.