Android memória kiadása nagy fájlok keresése - belső memória térkép

Az Android memória kiadása nagy fájlok megtalálásához

Mi található az Android Memory Release oktatóanyagában a nagy fájlok megtalálásáról?

Ebből az oktatóvideóból „Az Android memória felszabadítása nagy fájlok keresése során” megtudhatja, hogyan találhat meg nagy fájlokat Androidon, és hogyan törölheti őket egy pillantással.

Az általunk használt alkalmazás az ún Lemezhasználat. Egy pillantással megmutatja nekünk a telefon összes belső memóriáját és a fájlokat.

Megtelt a telefon memóriája, és a telefon lassan mozog?

A telefon belső memóriája, azaz belső flash tárolója (nem tévesztendő össze a RAM-mal) elég gyorsan betöltődik.

A telefon memóriáját terhelő nagy fájlok is nagyon megnehezítik a telefon mozgását, mivel minden számítógépen, telefonon stb. a belső tárhelynek legalább 15%-ban szabadnak kell lennie ahhoz, hogy bizonyos önkarbantartási feladatokat elvégezzen.

Néha kevés nagy fájl tölt be memóriát, és a Lemezhasználattal végzett egyszerű vizsgálat megmutatja, melyek ezek a nagy fájlok.

Nehéz megmondani, hogy az egyes fájlok mennyi helyet foglalnak el

A telefonon használt fájlkezelők nem adnak áttekintést, amit mi, emberek egy pillantással megértünk.

Lemezhasználat egy rajzon keresztül vizuális értelmezést ad nekünk, ahol a fájlok és mappák egy képernyőn vannak jelen, méretük pedig arányos a memóriában elfoglalt helyükkel.

Nagyítással a legkisebb fájlokra is fókuszálhatunk, természetesen mindezt egy képen.

A Lemezhasználat egy térkép a telefon teljes belső memóriájához

Ha egy hasonlattal élnénk, a Disk Usage olyan, mint egy térkép, amelyen az egész bolygó látható, ha pedig ránagyítunk, láthatunk országokat, városokat, falvakat, utcákat, panelházakat, házakat stb.

A lemezhasználatot a WinDirStat, egy szoftver Windowshoz, amely a Lemezhasználathoz hasonlóan egy pillantással megmutatja nekünk, és azonnal kitaláljuk, mely fájlok és mappák nagyok.

A Lemezhasználaton kívül szüksége van a Solid Explorerre is

A lemezhasználat kéz a kézben jár és Solid Explorer, amely nélkül nem tud működni. Alternatív megoldásként működik az OI fájlkezelő, de észrevettem, hogy a Solid Explorer jobban működik.

A Solid Explorer, amint azt valószínűleg tudja, egy fájlkezelő, és egy másik nagyon jó.

A szűrők révén, amelyek lehetővé teszik a fájlok tetszőleges elrendezését, nagyon jó integrációt / együttműködést biztosít a Lemezhasználattal. Ez lehetővé teszi a fájlok törlését egyenként a Lemezhasználatban, vagy többször is a Solid Explorerben.

Hasonló oktatóvideók – ingyenes tárhely

Törölje a terület törlését WINDOWS duplikált törlést
Ideális alkalmazás duplikált Windows fájlok törlésére
Törölje a duplikált fájlokat Android telefonokon

Android memóriakiadás Nagy fájlok keresése – oktatóvideó




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (9)

  • Visszajövök azzal a kéréssel, hogy segítsek, mondd meg, HOL tudnék megvásárolni a Mr. Cismaru bemutatójában bemutatott KÉSZLETET!!!

    Hello!
    Cristian Cismaru úr – januárban – kiadott egy oktatóanyagot, melynek témája: „IP-aljzatjavítás (POE) a Hikvision térfigyelő kamerához…!

    Cismaru úr az oktatóanyagban megemlíti egy készletet ezzel az IP-csatlakozóval – amelyhez a kamera cserekábelei is tartoznak, a Hikvision…!

    Az a kérésem, hogy Cismaru úr jelezze nekem a céget - a címet - ahonnan megvásárolhatom ezeket a kábeleket (Kit típusú…!)
    Előre is köszönöm!

    Ui: Ha az Ön cége birtokolja ezt az IP-aljzatkábel-készletet (Hikvision-hoz), kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot a 0744.290 078-as telefonszámon a rendelés leadásához!!! – Vihar Arisztotelész.

    Még egyszer KÉRJÜK, ne hagyja figyelmen kívül ezt az üzenetet…!

    • Térfigyelő kamera készletek (kábel) megtalálhatók az ebayen. Nem tudok linket hagyni, mert nem tudok garanciát vállalni ezekre az eladókra.
      Szerintem:
      Szerintem a kábeljavítási módszer olcsóbb és gyorsabb.

  • Megerősíthetem, hogy bármelyik samsung telefonon aktiválható a hívásrögzítés funkció, függetlenül a telefontól vagy a szoftver verziójától, és ezt anélkül, hogy bármit törölnének vagy rootolnák a telefont. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes használatra LEGÁLIS hívások rögzítése.
    Bónuszként megerősíthetem, hogy a Samsung telefon akkor is visszaállítható, ha nem ismeri a jelszót, ujjlenyomatot, kódot stb., függetlenül a telefon típusától vagy szoftver verziójától.
    Több eszközön is sikeresen tesztelve!

  • Hello mester.
    Láttam az oktatóanyagban, hogy van egy hatalmas "Radio Theatre" (6, .. Gb) könyvtára. Kérem, mondja el, hogyan jutott hozzá. Érdekelnek a szoftverek; Letöltés; hol tudom meghallgatni és le tudom-e játszani több epizódot (egymás után). Tudom, hogy néhányan epizódban vannak, és ha sietve meg tudom hallgatni őket, bevallom, szeretem látni őket, hallgatok olyan szakembereket, mint te, annak rovására, hogy minket keresnek.
    Köszönöm ezt a csodálatos estét.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.