Duplicate Cleaner, ingyenes szoftver az ismétlődő fájlok megtalálásához és eltávolításához - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató, hogy bevezetésre kerül a program, amely segít megszabadulni a másolat fájlokat a számítógépről, ez az úgynevezett Duplicate Cleaner ingyenes és nagyon okos, meg duplázik akkor is, ha különböző nevek, vagy más mappákban .
A keresés és távolítsa el a másolatokat formájában egy félig varázsló, már több funkciót alján eléréséhez szükséges őket egyáltalán, a színpadon célba keresés, szűrés, majd lépni a megszüntetése.
A keresési folyamat jól szervezett, mindenféle szűrőnk van, és a felső részben, az "Opciók" fül alatt ellenőrizhetjük az almappákban történő keresést, így felfedezhetjük a másutt található másolatokat.
Szintén a "Keresési kritériumok" keresési oldalon, a jobb oldalon fájltípus szerint szűrhetünk, van egy dalkereső modulunk is, amely tömörített zenei formátumok duplikátumait keresi, például: MP3, WMA, M4A, M4P, OGG, FLAC.
A duplikátumok megkeresése után a "Selection Assistant" ablakban folytatjuk a kiválasztási folyamatot, ez a modul segít kiválasztani a törölni kívánt duplikátum fájlokat, de legyen óvatos, ha rosszul dönt, akkor az eredeti fájlok kifogyhatnak.
Kiválasztása után ismétli költözik, hogy megszüntesse azokat, eltávolítása ablak elég beállítások segítségével akár véglegesen törli az üres mappákat is kap hátrahagyott, itt úgy döntünk, törlés helyett, mozgó kép egy másik szobába egy Kézi vizsgálat.
Én használtam ezt a szoftvert, hogy távolítsa el másolat fájlokat, és én nagyon elégedett volt az eredménnyel, ez az egész arról, hogyan válassza ki a Selection Assistant közösség.
Továbbfejlesztett üzleti oldalon, akkor türelmesen Duplicate Cleaner, nem rohan.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (70)

  • Szia Cristi, nagyon hasznos program. Gratulálok. Ha nem bánod, meg tudja mondani, mi egerekben, mert szeretem azt clikaie.

    • istvanSzia Cristi, nagyon hasznos program. Gratulálok. Ha nem bánod, meg tudja mondani, mi egerekben, mert szeretem azt clikaie.  

      A bemutató használtam egér GM-Genius Ergo 050007 525. lézeres egér nagyon jó, az egyetlen dolog, amit nem szeretek róla, hogy zsugorodik a gyors kosz-, műanyag és bevonat olyan rossz minőségű, jó dpi, ül kényelmesen a kezét, de azt mondtam, hogy ez készült rossz minőségű anyagok.
      Amikor látta, hogy észre nem néz ki jól, akkor nem tudom, mi vár rád az időben.
      Én nem ajánlom.
      Az egér Szeretem a netbook, a Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000, tökéletesen működik bármilyen felületen, még szőnyeg, vagy a bőr, jobb, mint a lézeres egér, BlueTrack egy új technológia, szabadalmaztatott a Microsoft.
      Ajánlom.
      Van egy Trust Wireless Laser MI-7700R, ez szuper rendben van, ez a fényes, nem a rendetlenség, hogy van egy jó dpi 1600, az egyetlen probléma, hogy reciver elég nagy, és ha inkább egy laptop is esélye megtörni, ha használja az asztalon, és helyezze vissza rendben van.
      Ajánlom.

    • névtelen: Úgy gondolom, hogy nem számít, Modelu egér. Kattanó hang tűnik softu rögzítés Cristi ... nem?  

      A hang az egér kattintás, nem használ semmilyen hatást a rögzítés, minden természetes, a múltban használt néhány hatását, de timplu abbahagytam.

  • Hello Nekem van egy probléma, vettem Gb Memory Stick 4 egy idő után ezzel a művészet, mint 2 Gb memória, akkor fogalma sincs, mi a probléma?
    Köszönöm.

    • EugenSzia Nekem van egy probléma, vettem Gb Memory Stick 4 egy idő után ezzel a művészet, mint 2 Gb memória, akkor fogalma sincs, mi a probléma?
      Köszönöm.  

      Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép és a helyi menüben válassza a Kezelés funkciót, majd a megnyíló ablakban megy a bal, majd kattintson a Lemezkezelés. És ha a botot megfelelően osztják, ha unalocated helyet. Míg a botok mennek, haldokló sejtek és a botot kezd, hogy egyre kevesebb helyet. ez egy olyan technológia, amely elszigeteli az egyetlen elhalt sejteket. de ahogy azt fentebb már említettük, lehet, hogy, mint a problémát, ahogy játszik vele a múltban, akkor már particionált formázott rossz, és maradt unalocated hely (szabad területet)

  • istvan: Köszönöm szépen Cristi, de TRUST Wireless Laser Mouse MI-7700R fog jól működik a Windows XP?  

    Hihetetlen vagy, azt hiszem, le akarsz dühíteni minket ...

  • Cristi helló jó szoftver amit letöltöttem és nagyon f jó, ha nem bánod, mi a neve audio program, amely azt mutatja, hogy a dalok zenei hang, ahogy kilép az neked? Köszönjük Tineo jó munkát!

    • OanaHi Cristi nagyon jó szoftver amit letöltöttem és nagyon f jó, ha nem bánod, mi a neve audio program, amely azt mutatja, hogy a dalok zenei hang, ahogy kilép az neked? Köszönjük Tineo jó munkát!  

      A Windows Media Player. Az egyik, hogy jön a Windows 7

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.