DSLR Dashboard, ellenőrzési és távoli élőképes Nikon fényképezőgépek - video bemutató

Pieten Hello, video tutorial fogom bemutatni a programot az Android készülékek, amellyel távolról irányítani Nikon, ez az úgynevezett Dashboard DSLR, és hasonló a DSLR Controller amit felvázolt egy korábbi bemutató, Az utóbbi működik Canon kamerák.
Használható DSLR Dashboard kell egy telefon, amely támogatja a És persze egy USB OTG kábel / adapter. Általában telefonok és tablettát közülünk OTG támogatást.
DSLR Dashboard alkalmazás megtalálható a Google Play Store, és ingyenes. A telepítés után a program kérni fogja telepíteni és OpenCV, ez a könyvtár által használt DSLR Dashboard alkalmazás eléréséhez stabil kapcsolat a telefon / Tabet és Nikon fényképezőgép. Android készülékek Tegra chipset lehet kérni további könyvtár minden OpenCV.
A telefon / táblagép és a kamera közötti kapcsolat a fényképezőgép USB-kábelével és az USB OTG adapterrel történik. Az USB kábelhez a kamera tartozik a csomagban, és az USB OTG adaptert Önnek kell vásárolnia vagy készítenie, ha nem tudja, hogyan kell csinálni, azt javaslom, hogy kövesse az oktatóanyagot "Hogyan készítsünk egy USB OTG adapter".
Az alkalmazás telepítése után el kell indítanunk, majd csatlakoztatnunk kell a kamerát, a beállításoktól függően az utóbbi közvetlenül élő nézetbe kerül. Az élő nézet módot az „Lv” szoftvergomb segítségével aktiválhatjuk.
Miután elkezdte az alkalmazás látni fogja, hogy van-e változtatni egy csomó beállítás közvetlenül a telefon vagy tabletta, természetesen kivéve az expozíciós módok csak akkor változtathatja meg a gép kerék.
A fókuszálás nagyon egyszerű, válassza ki a fókuszpontot és nyomja meg az "Af" softkey-t a telefon képernyőjén. Megváltoztathatjuk a beállításokat oly módon, hogy közvetlenül a fókuszpont megváltoztatására összpontosítsunk. Sajnos ezt a beállítást aktiválva az alkalmazás instabillá válik, legalábbis a A telefonom. A hangsúly természetesen a kontrasztérzékelésen van, mivel a tükröt élő nézetben emelik fel, amely szintén képes fázisdetektálásra, de el kell kerülnünk az élőképből, és ha megtesszük, akkor nem látjuk, amit pózol.
A DSLR Dashboard alkalmazás beállításai nagyon érdekesek és hasznosak, nem felesleges beállítások, pontosan azt akarják, amit a fotós szeretne. Sajnos bizonyos beállítások aktiválásakor (openGL gyorsítás, fókuszálás az érintéshez) az alkalmazás instabillá válik, legalábbis ez történik a romomban (cyanogenmod 10.1 éjjel). Az egyik olyan beállítás, amelyet melegen ajánlom, a "visszatérés az élő nézethez ..." segít minden kép után az élő nézethez való visszatérésben, különben ennek a beállításnak a aktiválása nélkül minden kép után aktiválnia kell az élő nézetet, ha lásd a keretezést természetesen.
Nem lenne sokkal mondani arról, hogy a szerver és a vezeték nélküli kapcsolatot, de nem tudom megmondani, mert még nem tesztelték szerver funkció nem működik jól (az én ROM) készülék és a vezeték nélküli adapter, de amint van egy a Én viszont vissza egy frissítést. Ez azonban nem hagyja, hogy a köd szerver mondani, hogyan segít nekünk küldeni egy másik Android eszköz, például mi a blokk egy tabletta, és a kamera a földszinten csatlakozik a telefonra, ha Ön engedélyezi a szerver módban A telefon képes lesz küldeni jelet a tablettát, és megmutatja, hogy pontosan mit lát a telefon, valamilyen vezeték nélküli bridge vezeték nélküli adapter telepítve van a gépen.
Kérjük, próbálja ki alkalmazás eszközök és írni a megjegyzéseket, mentünk és miért használja (fényképezőgép, telefon, rom, android változat), így majd meglátjuk, ha a hiba csak az általános vagy elszigetelt.
Letöltés DSRL Dashboard Soft távirányító Nikon berendezések Android.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (17)

  • Cristi és Adrian, kérjük, hogy a bemutató, hogy hogyan tudjuk törölni, hogy mi tesz egy tag és az a személy, aki feltöltötte a kép, hogy mi vagyunk, és nagyon jól tudjuk, hogy a tag tesz Tagget az adott személy az X és írd be a neved de hogyan tag törölni megállítani sem tudja, hogy kik vagyunk a képen?

  • A román, mielőtt b és p, mindig m és n nem elemi.
    Tehát észreveszi az angol kiejtés "javulását", nem pedig "javítását".
    Javítani kell a román!

  • Costelina:
    érdekes, tetszett, amit láttam, azt hiszem, ez a módszer jó lenne a tengervízben igaz?
    mert minden jött nyári

    A tengervíz a legmegfelelőbb szobatípus mint GoPro akció cam.
    Persze, ha szuper szenvedélyes fotózás és kész fizetni dollárt egy 1500 búvártokkal valószínűleg megy a vezeték nélküli adapter.
    Közben azt tanácsolom, hogy használja a fényképezőgép típusa Extereme Action Cam a cucc, vagy nehéz körülmények között. A DSLR nem ellenállni víz vagy homok nélkül külön házban.

  • Adrian Morun:
    A román, mielőtt b és p, mindig m és n nem elemi.
    Szóval, látod a "javulás", és nem a "viszonylagos javulás" a kiejtés az angol.
    Javítani kell a román!

    Igen, jó!

  • És egy tutorial arról, hogyan címkézés törölni, ha valaki tesz egy címkét készített képeket egy adott személy. Hogyan lehet eltávolítani a címkét a Facebook-on?

    • Nyissa meg a fényképet, kattintson az OPTIONS (jobb alsó sarokban) elemre, válassza a "Címke jelentése / eltávolítása" lehetőséget, jelölje be az első opciót: "Szeretnék eltávolítani a jelölést", majd kattintson a Folytatás .... Voila !!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.