Töltse le a cyberlink powerdvd telepítését és állítsa be egy nagyon jó dvd lejátszót - HD videó bemutató

Ebben a videóban a leckében lesz egy nagyon jó dvd lejátszó, ez a Power DVD által termelt vállalat Cyberlink.

Ez a cég is gyárt más alkalmazásokat audio és video tartalmak, de PowerDVD is a legsikeresebb termék a saját.

Ebben a videóban bemutató nyitunk és megtekintheti HD online tartalom, egy kis időt a bemutató lesz próbára, és hogy megkapja a véleményét a minősége a bemutató HD.

Ez a leírás készül felbontással 1280 / 720 amely megfelel egy bejegyzést minőségű HD, ha a véleményét jó a futás az ilyen jellegű tartalom, és hogy néhány gyengébb rendszerekre will'll lehet lejátszani a tartalmat, akkor mi oktatóanyagok csak HD.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (35)

  • Buna.necomentand semmit ebben az évben kezdődött ptr kívánság kívánok jó év, hogy egészséges, boldog, és iubiti.Multumesc ptr összes e-mailt küldött, hogy velem, ha felad valami új, minden oktató érdekes és köszönöm a lélek, és nagyra értékelem az erőfeszítést ptr segítenek nekünk, és mi a kevésbé képzett a calculatoarelor.Datorita megtanultam sok új dolgot, hogy én vagyok a folos.MULTUMESC.Sa szeretve lenni.

  • nagyon szép, nagyon jól néz ki, csak van egy 15 hüvelykes LCD-m (akkoriban, amikor elvettem a számítógépet 3 évvel ezelőtt nem volt pénzem, hogy nagyobbat kapjak, akkor nagyon drágák voltak), és 1024x768 felbontásom van, tehát nagyobbnak tűnik, mint talán lcd: ((egyébként szuper

  • Véleményem szerint és a számítógépem (NVIDIA GE FORCE 8400 GS 512 Mb alaplap; Intel D925 kétmagos processzor) esetén a Km lejátszó mind videó, mind audio szempontból egyértelműen felülmúlja ezt a Powerdvd-t. Várom, hogy oktatóvideókat készítsünk videószerkesztő programokkal. (Power Director, After Effects és mások.) Nagyon köszönöm!

  • szuper bravo bemutató csak nem igazán, mint a hatalom dvd inkább más hasonló programok, hogy van egy gyengébb minőségű kép és hang megint mások szerencsét oktatóanyagok

  • Köszönjük, hogy először. a munkát benyújtásával. új és akkor azt akarom mondani, hogy van egy Pentium 440Mhz és 128 ram. Tehát most, ha hagyjuk, hogy töltse be a cache, jobb hangzást hallani lehetett, akkor is, ha a kép jött utána, de most úgy hangzik, szaggatott, de a kép nagyon jó. Mégis sovány pt. entryHD.

  • Helló, nagyon szép sőt, Cristi tudjuk, hogy sikerült bevezetni a felirat a DVD formátumot, és még ennél is tudtam, hogy DVD filmeket 2 3 vagy DVD-t, azt tettem, amit akartam, hogy a menüt a lemezre képekkel a gyermekek, A felirat menüt, hogy írás, olyan, mint a szín, hogy a dal, hogy hallható a lemez ül DVDPlayer a főmenüben, és mindezt: VSOConvertXtoDVD3.3.3.4.107 tehet egy filmet, mert azt hiszem, sokan szeretnék hogy az emlékek bevont valami olyan szép és placut.Defapt vrroiam tetszik csak, hogy egy video tutorial arról SubtitleWorkshop251 egy felirat szerkesztő program, én nem, mert az angol anya árok után viszont a sarokban, igen, még ott egyébként minden jó, vasárnap placuta.Multumesc.

  • Első gratulálok (ismét) azért, amit csinálsz! Ha túl sokat szeretek a PowerDVD-n, nem kell ezt mondanom, mert még nem ismerem. Elég jól hangzik ...

    - Cristi, nem tudom, hogy másoknak hangzik, de az oktatóvideóiban kissé ... "csúnya". Bobby jól hangzik.
    Ami a HD-t illeti, akkor is nagyon jól néz ki, még ha kicsit rángatózó is (valószínűleg a rögzítés miatt), de szerintem egy kicsit el kell halasztania a bemutatót ebben a formátumban. Nekem van egy 17 hüvelykes nem széles LCD kijelzőm, tehát el kell mozgatnom a st-dr képet, hogy mindent láthassam. Nem tudom, milyen böngészőben van a 16: 9 formátum ... Ha tudod ... :)

    Hogyan hiányzik innen Adrian a "fő kommentátor" ?! : D

    Ap ... Túl gyakran nem veszek filmeket torrentekről. Kiveszem őket egy webhelyről, nem azt mondom, hogy nem vádoltak a reklámban ... nagyon jó sebességgel, jó felirattal. Tegyen fel kérdést az nea gogu-ról (google.ro)

  • Remus: A problémák lehetnek több okból is: sebesség nettó draiverul a hangbeállításokat, vagy a száma, akik hozzáférését ugyanazt a fájlt (bemutató), ugyanabban az időben, én mondom ezt, mert ugyanez történt velem időszak hosszú.

  • Sajnálom .... HD-n jól néz ki, de egy kicsit más. teljes képernyőt kell adni: D ... amíg nem szokunk hozzá ... :)

  • rendben van, és hd-ben jól néz ki, de nem sok ember rendelkezik ilyen nagyobb képernyővel és trb-val teljes képernyőn, hogy az egész képernyőt láthassa ... rendben, HD-ben működik, szuper tiszta a kép szuper rendben;)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.