Letöltés térképek elérhető Google Maps + Navigation tip

Letöltés térképek elérhető Google Maps + Navigation tip

Google Maps lehetővé teszi számunkra, hogy letölthető térképeket néhány napig, és emellett kínál rendszeres frissítésére. Jó hír azoknak, akik intenzíven Google Maps (Google Maps), és hogy a gazdaság a mobil forgalom.
Letöltötte a Google Maps lehet tenni hosszú ideig, letöltés Google Maps nem elérhető és több "letöltés Google Maps beavatkozásokkal".

Letöltés térképek elérhető Google Maps + Navigation tip

Ezúttal nagyon könnyű letölteni a Google Maps és emellett fontos, hogy a Google frissíti a térképeket letölteni, ha változások észlelése a térképen.
Google Maps Navigation (Google Maps) offline!
Hivatalos Google Maps Navigation nem támogatja az offline (nem net), de lehet valamit tenni, nem.
Hogyan lehet internetezhetnek nélkül a Google Maps?
Mielőtt elhagyja otthon vagy a munkahelyen / iskolában, ahol van wifi, meg az útvonalat a Google Maps és navigáció (jobb alsó gomb). Az útvonalat a letöltés mellett a hang-adat (forduljunk jobbra, balra, stb). Mostantól, ha követi a nyomot Google által végzett, minden rendben lesz. Ezzel szemben, ha eszébe jut valami, és változtatni az útvonalat, figyelembe, hogy bármelyik parancsikon, akkor a Google elvész és alakul át, az útvonal nem működik.
Különben is, ez a módszer létrehozása a hazafelé vezető útvonalon, mielőtt elhagyják jó megtakarítási mobil net forgalmat.
Video bemutató - Töltse le a Google Maps maps + offline navigációs tippet


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (12)

  • Gratulálunk Cristi úrnak az oktatóprogramhoz. Jó tudni, és hasznos azok számára, akik utaznak. Ez a szakasz jó ideje volt nekem, most egy android alkalmazást is offline módban használom a Google Play-ről, sajnos pénzért, de nagyon elégedett vagyok vele.

    • Én nem ismerem a részleteket. Valószínűleg az egyetlen különbség a szín. Legjobb Kérdezze az emberek a boltban.

  • Amikor azt mondom, hogy nincs elég hely. Úgy tűnik, hogy csak azt akarja, hogy a telefon memóriájába. Valami ötlet, ha működik a kártya? Mondtam vissza a kártyát a Google térképen, és a térkép még mindig ott van?

  • Érdekes! Még nem tudják ezt, és teszteltem mindenféle navigációs alkalmazások offline módban. Egyébként szerintem a Google Maps alkalmazást a legjobb. Köszönöm a bemutató!
    Nézze honlapon, ha szoktuk Windows XP rendszerű számítógépen, és megtanulta, sok érdekes dolgot itt. Gratulálunk és annyi útmutatóiból most!

  • Azt lenne érdekelt egy tutorial arról Garmin Bse Camp programot. Vagyok szerelmes a gyalogos és tudjuk, hogy vannak olyan térképek GPS is. Szeretnék vásárolni egy GPS GARMIN ETREX 30x és szeretném tudni, hogyan kell kihasználni, hogy jobb.

  • Először is, köszönöm a hasznos tippeket megosztott leírás is. Ehhez kapcsolódik, a mentesítés hati Google-Maps Android, van egy probléma, és nem tudom, hogy meg tudod csinálni valamit. Vettem egy Samsung tabletta Android, az utóbbi időben, a teljesítmény környezetben tettem egy SD kártya 32 G, tároló memória bővítéséhez. Örülök vele általában, de amelyet a probléma a letöltés után néhány olyan alkalmazás, amennyiben az szükséges, hogy érdekel engem, nem játék, vagy más nagy fájlokat. Az SD-kártya sok üres helyet legalább 15 G. Nem mozog a legtöbb letöltött alkalmazásokat az SD-kártyára, mert az alapértelmezett tudják, hogy nem tud mozogni, a lépés kártya beállításai gomb inaktív ezekben az alkalmazásokban. Ez a helyzet térképek a Google Maps, amely amellett, hogy az alapértelmezett alkalmazás tudott ülni nagyon jól kártyát. Így az utóbbi időben tablet még mindig ad üzenetet, hogy nincs hely frissítésére alapértelmezett alkalmazások, mint például a szerkesztő program, amely helyettesíti Hivatal a számítógépre, Hancom Hivatal, sok alalkalmazásához megpróbáltam hiába tiltani. Ezek naprakész automatikusan hozzáadjuk a többi subaplicatii időről időre, és nem lehet mozgatni az SD kártya többé. Eltávolítottam néhány letölthető alkalmazások, de nem akarnak lemondani a másik. Van megoldás a hálózati alkalmazások a belső memóriában kell mozgatni az SD-kártyára, és így valamelyest enyhíti a belső memória? Alig várom a választ.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.