Két WhatsApp vagy Facebook számlákat egyszerre ugyanazon a telefonon

Két WhatsApp vagy Facebook számlákat egyszerre ugyanazon a telefonon

Két WhatsApp vagy Facebook számlákat egyszerre ugyanazon a telefonon

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk használni a két beszámoló WhatsApp vagy két Facebook számlákat egyszerre ugyanazon a telefon vagy tabletta.
Mint azt bizonyára már tudják, WhatsApp lehetővé teszi egy telefonszámot egy eszköz (okostelefon vagy táblagép). Ha van egy dual SIM okostelefon, nem tudjuk használni a két szám mindkét kártya WhatsApp használja ugyanezt. Hátborzongató, ha belegondolunk, nem igaz? Facebook nem teszi lehetővé számunkra, hogy logam app egynél több fiókot. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy már bejelentkezett a fiókjába, és jelentkezzen be egymással, de hogy mi egyáltalán nem hasznos, ha a használni kívánt 2 Facebook számlákat egyszerre.
Nos, hogy e hiányosságok leküzdése, a mi app elérhető párhuzamos tér. Ez segít nekünk, hogy a klón alkalmazás már telepítve van, de amikor először megnyitja az alkalmazást klónozott, úgy fog viselkedni, mint még nincs telepítve a készülékre, akkor képes lesz arra, hogy jelentkezzen be egy másik fiókkal Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram , az alkalmazástól függően választottuk klónozni.
Párhuzamos tér app lehet használni azok, akik használják a számlák játékok, vagy akarnak kezdeni a semmiből egy bizonyos játék, de nem akarja elveszíteni a felhalmozott pontszáma a fiók kezdődött az eredeti játékot.
Egy dolog, hogy lekéstem a bemutató de azt észrevette, hogy szerencsére, a jelszó még mindig működőképes beállítása után a minta zár, azonban meg kell működésbe lépnie csak blokkolja a képernyőt, vagy tedd be a készenléti, amely lekéstem a bemutató és azt mondta, rossz róla nem működik.
párhuzamos tér (Play Áruház)
Video bemutató - Két WhatsApp vagy Facebook fiók, egyszerre, ugyanazon a telefonon


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (36)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.