Dolce Web TV, ingyenes filmek és kiadó, sportműsorok és mérkőzések, élő TV-csatornák, felvételek, dokumentumfilmek - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató fogom bemutatni egy nagyon érdekes román szolgáltatás, az úgynevezett Dolce Web TV, és biztos vagyok benne, sokan lesznek ragadtatva a finomságok, amit kínálnak.
Képzeljen el egy helyet mindent, amire szüksége van szempontjából videó szórakozás: ingyenes filmeket és bérleti díj, a román TV állomás él, mentett néhány show (abban az esetben, ha már kimaradt) román sport állomások, adások mérkőzések és több, minden egy helyen csak egy kattintásra van az asztalról. Ez Dolce TV, egy ingyenes online szolgáltatás (csak bérleti film költség), ez a szolgáltatás működik jól, tekintve, hogy szükséges hatalmas feldolgozási teljesítmény, ne haragudj, ha úgy érzi, a késleltetési, mert minden alkalommal, a szolgálat alatt Beta.
Ahhoz, hogy előnyös az összes multimédiás nyalánkság kell tennie egy fiókot, ne aggódj, csak néhány másodpercet vesz igénybe (e-mail és jelszó), miután a számla meg kell erősítenie, hogy (a link az e-mailben kapott), és kész emellett kapnak néhány ajándék filmeket.
A szolgáltatási felület szerepét betöltő webhely kategóriák szerint rendezett: filmek, sport, TV és szórakozás. A legérdekesebb pont (oldal) a filmek, ahol mindent szinte úgy rendezünk, mint egy könyv, azt mondom "szinte", mert úgy éreztük, hogy szükség van további szűrőkre (felhasználói besorolás, kiadói értékelés), most már csak műfaj alapján szűrhetünk (akció, dráma, komédia stb.), kategóriák (animáció, művészet stb.) és költség (ingyenes vagy pénzbeli) alapon, minden filmnek van felirata. Rengeteg ingyenes filmet fogunk találni, ezek közül néhány nagyon szép, az új filmekért fizetni kell, ha nincs pénzünk, megnézhetjük a pótkocsit. A fizetés a kártyával történik, vagy egyszerűbb, egy egyszerű SMS-sel.
Dolce TV szolgáltatást a hálózaton megy szuper jól, akkor lehetséges, hogy a más hálózatok mozogni keményebb, kollégám Adrian megerősítették nekem, hogy az RDS hálózaton nem mozog olyan jól, valószínűleg hamarosan megoldódik véve RDS hálózat, amely egy nagy részét Románia.
Hogy minden tökéletes legyen a jövőben jó lenne, mint néhány tehetséges fejlesztők dolgozni Dolce TV csapat létrehozásához alkalmazások Android, Windows Phone 7, iOS, Blackberry is érdekes lenne, hogy a Media Player filmet nézni televízió, fel kell ismernünk cafilmele jobban láthatóvá a tévében.
Milyen további nélkül, a szolgáltatás nagy hatással volt rám, én nem látom egyhamar Romániában, most kérlek benneteket, hogy követni tutorial, hogy részletesebb, mint a szöveg vérszegény.
Ha érdekel a téma van néhány oktatóanyagok, Ülni és élvezni a tartalmat.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (78)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.