Dolce Web TV, ingyenes filmek és kiadó, a sportműsorok és gyufa, élő tv-állomások, felvételeket, dokumentumfilmeket - videó bemutató

Dolce Web TV, ingyenes filmek és kiadó, a sportműsorok és gyufa, élő tv-állomások, felvételeket, dokumentumfilmeket - videó bemutató
4.5 (8) 90%

Szia barátok, az a bemutató fogom bemutatni egy nagyon érdekes román szolgáltatás, az úgynevezett Dolce Web TV, és biztos vagyok benne, sokan lesznek ragadtatva a finomságok, amit kínálnak.
Képzeljen el egy helyet mindent, amire szüksége van szempontjából videó szórakozás: ingyenes filmeket és bérleti díj, a román TV állomás él, mentett néhány show (abban az esetben, ha már kimaradt) román sport állomások, adások mérkőzések és több, minden egy helyen csak egy kattintásra van az asztalról. Ez Dolce TV, egy ingyenes online szolgáltatás (csak bérleti film költség), ez a szolgáltatás működik jól, tekintve, hogy szükséges hatalmas feldolgozási teljesítmény, ne haragudj, ha úgy érzi, a késleltetési, mert minden alkalommal, a szolgálat alatt Beta.
Ahhoz, hogy előnyös az összes multimédiás nyalánkság kell tennie egy fiókot, ne aggódj, csak néhány másodpercet vesz igénybe (e-mail és jelszó), miután a számla meg kell erősítenie, hogy (a link az e-mailben kapott), és kész emellett kapnak néhány ajándék filmeket.
A weboldal működik, mint egy interfész a szolgáltatás jól szervezett kategóriákba: filmek, sport, TV és szórakozás. A legérdekesebb pontja (oldal) van a moziban, ott szervezett szinte mindent a könyvet, azt mondják, hogy "majdnem", mert szükség van a további szűrőket (felhasználók száma, minősítés szerkesztők), most már csak a szűrő beállítása műfajok (akció, dráma, vígjáték, stb), kategóriák (animáció, művészet, stb), és a költségeket (vagy szabad pénz), a filmek és feliratok. Találunk egy csomó ingyenes filmek, melyek közül néhány nagyon szép, az új filmeket kell fizetni, ha van pénzünk lehet nézni a trailer. A fizetés hitelkártyával, vagy egyszerűen csak egy egyszerű SMS.
Dolce TV szolgáltatást a hálózaton megy szuper jól, akkor lehetséges, hogy a más hálózatok mozogni keményebb, kollégám Adrian megerősítették nekem, hogy az RDS hálózaton nem mozog olyan jól, valószínűleg hamarosan megoldódik véve RDS hálózat, amely egy nagy részét Románia.
Hogy minden tökéletes legyen a jövőben jó lenne, mint néhány tehetséges fejlesztők dolgozni Dolce TV csapat létrehozásához alkalmazások Android, Windows Phone 7, iOS, Blackberry is érdekes lenne, hogy a Media Player filmet nézni televízió, fel kell ismernünk cafilmele jobban láthatóvá a tévében.
Milyen további nélkül, a szolgáltatás nagy hatással volt rám, én nem látom egyhamar Romániában, most kérlek benneteket, hogy követni tutorial, hogy részletesebb, mint a szöveg vérszegény.
Ha érdekel a téma van néhány oktatóanyagok, Ülni és élvezni a tartalmat.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Thanks Cristi, kiváló tutorial.

  • Zakebdc - mondta

   Angliában ez nem működik, miért?

   • Zakebdc:
    Angliában ez nem működik, miért?

    Külföldön, nem lehet látni filmeket (engedélyeztetési kérdésekre.) Mindegy ... és néhány, a televíziós állomások nem lehet nyomon követni (engedélyezési kérdések) ... említi ezt.

 2. Szuper tutorial.

 3. AdrianGudus - mondta

  Egyfajta Netflix Románia ... .és azt mondanám még ennél is többet

 4. Félelmetes! Köszönjük elmondta ezt az új serviu, Cristi.

 5. sailorriver - mondta

  Szuper.

 6. Szuper jó! Köszönöm a tutorial!

 7. cornel70 - mondta

  Nagyon jó videotutorialul azoknak, akik nem tudják, ezen az oldalon. Olyan weboldalak, mint ez is http://www.spicetv.ro/ legalábbis a TV-még.

 8. Daniel - mondta

  Szia Cristi, nagyon jó tutorialu, de meg kell mondanom, hogy több ilyen szolgáltatásokat Romániában árokban http://www.muvix.ro ez csak, mit tudok alapján a filmek és az utóbbi időben megjelent ígéretes, de a szolgáltatás az MediaPro voyo.ro ahol mellett filmeket, és kerül adásba kizárólag a helyszínen.

 9. psaddict - mondta

  Voyo.ro csinál ugyanaz a dolog protv

 10. Hol van, amikor futtatja! =))))))))

 11. TurocK - mondta

  Volt valaki kíváncsi, hogy mit mond a honlapján feltételek dolcetv.ro? Ez enyhíti a stresszt "Romtelecom és Direct egyetlen honlapon nem garantálja a minőséget, a műszaki és funkcionális szempontból és a hiányzó vírusok lehetnek az oldalon. Így a Romtelecom vagy közvetlen One nem tehető felelőssé semmilyen módon semmilyen közvetlen vagy közvetett károkért vagy elszenvedett állítólagos hibák felhasználóitól az oldalon. "
  Ez az, hogy megértsük, hogy lehet kapni a hitel, de nem hiba megvásárolta a kijelzőn, vagy nem engedi, hogy bérbe a film, amit akar. Vagy ami még rosszabb, hogy Ön a "Küldés" idézet "vírusok", hogy átvizsgálja a PC, hogy megtudja, milyen e-mail címét használja a pc, és felébred, tele spam e-maileket.
  Lehet, hogy a webhely "béta", de még így is. Az épület egy weboldal dolgozik az összes biztonsági primil hely és a felhasználó / látogató javítás után / élesítés / be új funkciókat. Legalábbis azt hiszem.
  Mi lenne, hogy ... dolcetv.ro át

  • AdrianGudus - mondta

   TurocK:
   Volt valaki kíváncsi, hogy mi van írva a feltételek dolcetv.ro oldalon? Hadd menteni erőfeszítés "Romtelecom és a közvetlen ember nem garantálja a minőséget a helyén a műszaki és funkcionális és nem a vírusok, amelyek létezik Site. Így a Romtelecom vagy Direct One nem vonható felelősségre semmilyen módon bármilyen közvetlen vagy közvetett károkért szenvedett vagy állítólagos hibák a felhasználók az oldalon. "Jelent az, hogy megértsük, hogy lehet kapni a hitel, de a Nem hiba megvásárolta a kijelzőn, vagy nem engedi, hogy bérbe a film, amit akar. Vagy ami még rosszabb, hogy Ön a "Küldés" idézet "vírusok", hogy átvizsgálja a PC, hogy megtudja, milyen e-mail címét használja a pc, és felébred az e-maileket, mint ő töltött spam.O oldalon "béta", de még így is. Az épület egy weboldal dolgozik az összes biztonsági primil hely és a felhasználó / látogató javítás után / élesítés / be új funkciókat. Legalábbis azt hiszem. Mi lenne, hogy ... dolcetv.ro át

   Wow ... te egy zseni vagy ember!
   Menj csendesen nyomozó vagy ODC, soha nem fogja tudni, hogy ki vagy, akkor soha nem fog egy vírus, akkor nagyon biztonságos, nem tudod egy számítógépes vírusok you "beolvasni és nézze meg a e-mailek és Ki beszélsz "
   Dai kemény kalózkodás ... nem bocsát meg semmit, hogy rossz ... összeszedi minden fogás, akkor sokat nyerhetnek. állam egy bunkó, csak azt akarja lopni ... olyan szemét, vállalatok akar szorítani pénzt tőlünk ... magánvállalatok és honlapok vertek, kém minket, hogy kik vagyunk beszélni messenger, akik az adott Buzz és akik hozzáférhetnek a webcam ...
   (Remélem, sikerül, hogy feltárja a szarkazmus az én comment ... jobb, ha nem tegye a fenti megjegyzés)

   • TurocK - mondta

    AdrianGudus: Wow ... te egy zseni vagy ember!
    Menj csendesen nyomozó vagy ODC, soha nem fogja tudni, hogy ki vagy, akkor soha nem fog egy vírus, akkor nagyon biztonságos, nem tudod egy számítógépes vírusok you "beolvasni és nézze meg a e-mailek és Ki beszélsz "
    Dai kemény kalózkodás ... nem bocsát meg semmit, hogy rossz ... összeszedi minden fogás, akkor sokat nyerhetnek. állam egy bunkó, csak azt akarja lopni ... olyan szemét, vállalatok akar szorítani pénzt tőlünk ... magánvállalatok és honlapok vertek, kém minket, hogy kik vagyunk beszélni messenger, akik az adott Buzz és akik hozzáférhetnek a webcam ...
    (Remélem, sikerül, hogy feltárja a szarkazmus az én comment ... jobb, ha nem tegye a fenti megjegyzés)

    Mit én megjegyzést torrent oldalak és ODC oldalon? És ha kérlek következtetni, hogy a „fokozottan kalózkodás”? Azt hiszem, minden látogató az oldalon vannak gyerek, amíg 15 éve? Vagy az, hogy minden olyan, mint te?
    Ebben a bekezdésben azt idézte a honlapon ala tisztában vannak azzal, hogy az esetleges probléma a honlapon nincs joga, hogy minden intézkedés a bíróság, hogy megállapodtak abban, hogy ez a feltétel, hogy a fiók létrehozásához. Úgy értem, akkor elveszíti a pénzt (ami esetleg megtörténhet, külön említést, hogy inteleaza ... mindenki), és hogy felelős falak, csak tedd magad ebben a tekintetben.
    Nézd meg egy példa a site "civilizált", "Miért kaptam terhelést feltöltve kétszer a vásárlás a vásárlás, vagy azt mondja, hogy nem sikerült?
    Mindkét esetben, amikor az igénybe olyan banki csalás nem az egyik az ellenőrzések, a bank is, mint, hogy tartsa be az alapok akár 5 munkanap. Ezek az alapok nem fog befolyni a Valve. Kérjük, forduljon a bank, hogy meglássuk, vajon oldja fel a fenntartott alapok.

    Ha továbbra is a függőben lévő töltés után 5 munkanapon belül, kérjük, forduljon Steam Támogatás hogy mi lehet vizsgálni, és hogy segítsen megoldani a problémát a bank. ". Ez az, amit mond a honlapján steampowered.com (Apropó kalózkodás, mert fogalmam sincs, hogy mit csinálok, és azt kell mondanom, Mr. Adrian mit csináljak kalózkodás, mindent tud)
    Azt hittem, okosabb Adriane és próbáld meg nem ennyire oltották.
    A többi olvasó: próbáld meg nem, hogy ilyen hiszékeny és bizakodó semmit, különösen, amikor a pénzt. Ne légy olyan "ártatlan".
    Ez a megjegyzés nem foglalkozik, és nem érti olyan (nem csak Adrian lehet ironikus)
    PS: a korábbi megjegyzés nem ellen AdrianGudus, de megpróbáltam figyelmeztetni, hogy ez megtörténhet, hogy a helyszínen szar (cserébe Adrian nem értettem semmit, és elvitte személyesen)
    köszönöm

    • AdrianGudus - mondta

     TurocK: Mit kommentemre a torrent oldalak és odc oldalon? És kérlek deunde már levezethető, hogy "egy erős alak kalózkodás"? Azt gondolom, hogy minden látogató, hogy a gyerek, amíg oldalon 15 éve? Vagy azt, hogy minden olyan, mint te? Azzal, hogy én idézett bekezdés a weboldal ala tisztában vannak azzal, hogy az esetleges probléma a honlapon nincs joga, hogy minden intézkedés a bíróság, hogy egyeztetett feltéve, hogy a teremtés számla. Itipoti átlagos veszít pénzt (ami esetleg megtörténhet, különösen inteleaza mondani ... mindenki), és hogy felelős falak, csak tedd magad ebben a tekintetben. Nézd meg egy példa a site "civilizált" "Miért terhelték az én vásárlási kétszer fizetnie a vásárlás, vagy hogy azt mondja, hogy nem?
     Mindkét esetben, amikor az igénybe olyan banki csalás nem az egyik az ellenőrzések, a bank is, mint, hogy tartsa be az alapok akár 5 munkanap. Ezek az alapok nem fog befolyni a Valve. Kérjük, forduljon a bank, hogy meglássuk, vajon oldja fel a fenntartott alapok.

     Ha továbbra is a függőben lévő töltés után 5 munkanapon belül, kérjük, forduljon Steam Támogatás hogy mi lehet vizsgálni, és hogy segítsen megoldani a problémát a bank. ". Ez az, amit mond a honlapján steampowered.com (Apropó kalózkodás, mert fogalmam sincs, hogy mit csinálok, és azt kell mondanom, Mr. Adrian mit csináljak kalózkodás, mindent tud) Azt hittem, okosabb Adriane és próbáld meg nem, hogy ilyen indoctrinat.Restul olvasók: próbáld meg nem, hogy ilyen hiszékeny és bizakodó is, különösen, amikor a pénzt. Ne légy olyan "ártatlan". Ez a megjegyzés nem foglalkozik, és nem érti olyan (nem csak Adrian lehet ironikus) PS: az előző hozzászólást nem ellen AdrianGudus, de megpróbáltam figyelmeztetni, hogy ez csúnya megtörténhet, hogy a helyszínen (ahelyett, Adrian nem értett semmit, és elvitte személyesen) Köszönöm

     Arról van szó, hogy ezt mondom "verte hátasló megérteni", és így, hogy megértsük ezt így:
     Ha a benyomásom, hogy a Földön van olyan szerződéses kikötés, a partnerség, garantálják a dolog / termék / szolgáltatás, amit előnyt, vagy kap ki rajtad a győztes, vagy kapsz pontot vagy jogokat javára a akkor a naiv vagy. Ne vegyél semmit, hogy mindenki húz minket a cseppentő Domle ...
     Az igazság az, hogy akkor fizet, 5 egy sms szabadon köthetnek szerződést valaki (mindenkinek van egy mobiltelefon ma még elhagyatott 4 év) Nene szerencse ... egy csomó pénzt ... az ember teljes fizetését hónap (szarkazmus megint ... Remélem, van neki)
     PS. Te nem a gyerek, hanem 15-17 18 éve .... Nagyon jól tudjuk, ki vagy ... hogy Mr. TurocK így nem hiszem, hogy az ember csak talál website / tudják, ki vagy ....

    • TurocK: Steampowered.com

     Ne erőltesse, hogy bárki is pénzt adni! Ő szabad, és filmek pénz megvenni a boltban, mert olcsó, és úgy tűnik 10 évvel a bevezetése után!

    • Daniel - mondta

     TurocK: Mit kommentemre a torrent oldalak és odc oldalon? És kérlek deunde már levezethető, hogy "egy erős alak kalózkodás"? Azt gondolom, hogy minden látogató, hogy a gyerek, amíg oldalon 15 éve? Vagy azt, hogy minden olyan, mint te? Azzal, hogy én idézett bekezdés a weboldal ala tisztában vannak azzal, hogy az esetleges probléma a honlapon nincs joga, hogy minden intézkedés a bíróság, hogy egyeztetett feltéve, hogy a teremtés számla. Itipoti átlagos veszít pénzt (ami esetleg megtörténhet, különösen inteleaza mondani ... mindenki), és hogy felelős falak, csak tedd magad ebben a tekintetben. Nézd meg egy példa a site "civilizált" "Miért terhelték az én vásárlási kétszer fizetnie a vásárlás, vagy hogy azt mondja, hogy nem?
     Mindkét esetben, amikor az igénybe olyan banki csalás nem az egyik az ellenőrzések, a bank is, mint, hogy tartsa be az alapok akár 5 munkanap. Ezek az alapok nem fog befolyni a Valve. Kérjük, forduljon a bank, hogy meglássuk, vajon oldja fel a fenntartott alapok.

     Ha továbbra is a függőben lévő töltés után 5 munkanapon belül, kérjük, forduljon Steam Támogatás hogy mi lehet vizsgálni, és hogy segítsen megoldani a problémát a bank. ". Ez az, amit mond a honlapján steampowered.com (Apropó kalózkodás, mert fogalmam sincs, hogy mit csinálok, és azt kell mondanom, Mr. Adrian mit csináljak kalózkodás, mindent tud) Azt hittem, okosabb Adriane és próbáld meg nem, hogy ilyen indoctrinat.Restul olvasók: próbáld meg nem, hogy ilyen hiszékeny és bizakodó is, különösen, amikor a pénzt. Ne légy olyan "ártatlan". Ez a megjegyzés nem foglalkozik, és nem érti olyan (nem csak Adrian lehet ironikus) PS: az előző hozzászólást nem ellen AdrianGudus, de megpróbáltam figyelmeztetni, hogy ez csúnya megtörténhet, hogy a helyszínen (ahelyett, Adrian nem értett semmit, és elvitte személyesen) Köszönöm

     Tájékoztatásul közöljük, hogy a tranzakciók feldolgozása, hogy a webhely tulajdonosok nem árok Dolce hely, hanem egy független cég szakosodott online tranzakciók azaz ePayment, így teljesen normális, hogy visszautasítanak felelősség esetén kellemetlen eseményeket. És még egy dolog, amikor, hogy egy online tranzakció, feltéve, hogy van egy biztonságos oldal, amely a kapcsolat kezdve https://, és biztos, hogy nem fog semmilyen vírus vagy más csodák.

     • Daniel: Tájékoztatásul közöljük, hogy a tranzakciók feldolgozása, hogy a webhely tulajdonosok nem árok Dolce hely, hanem egy független cég szakosodott online tranzakciók azaz ePayment, így teljesen normális, hogy visszautasítanak felelősség esetén kellemetlen eseményeket. És még egy dolog, amikor, hogy egy online tranzakció, feltéve, hogy van egy biztonságos oldal, amely a kapcsolat kezdve https://, és biztos, hogy nem fog semmilyen vírus vagy más csodák.

      Semmi sem zavarja, hogy elmagyarázza, nem érti egyébként.

 12. Szuper! Most nem kell, hogy sok filmet a torrent

 13. Claudiu - mondta

  Szia, gratulálok a bemutató, és az általuk végzett munka elvégzett, az RDS igazán megy elég nehéz, mindig úgy tűnik, az üzenet "elégtelen sávszélesség" bár van egy nagyon jó sebességet a net. http://www.speedtest.net/result/1430642526.png

 14. iCristi - mondta

  Kiváló honlapon! Az egyetlen hátránya, hogy a videó: korlátozott a Romániában működő és azon kívül.
  Ugyanakkor örülök, hogy van egy ilyen minőségi telek.
  Belefáradtam a hasonló oldalak, ahol jönnek, és akkor ugrik petárdákat, tűzijátékokat, bannerek amely minden akarva akaratlanul az oldalon, és dobja őket a különböző oldalakon, ahol bannerek viszont, és így tovább :)) on aki keresni néhány cent Google Adsense.Deasemenea adminok gyűlölet útjukat és elősegíti a keresőmotorok ezek az oldalak, amelyeken keresztül a látogató előtt tartva, amit törekszik.

 15. bogdan - mondta

  Ahelyett, hogy valami hasznosat photoshop fejlett oktató tanítani a világnak, hogy én ... a film indult egy új honlap lássuk mindenki tudja járni egy ilyen helyszínen, illetve, hogy a számla csak tudta, hogy érezte magát, mint egy történet nincs tutorial. De látom, hogy nincs ötlet egy időben csak hogy hülye tutorials!

  • iCristi - mondta

   bogdan:
   Ahelyett, hogy valami hasznosat photoshop fejlett oktató tanítani a világnak, hogy én ... a film indult egy új honlap lássuk mindenki tudja járni egy ilyen helyszínen, illetve, hogy a számla csak tudta, hogy érezte magát, mint egy történet nincs tutorial. De látom, hogy nincs ötlet egy időben csak hogy hülye tutorials!

   Mr. "haladó felhasználó" vesztett kritika félre, és köszönöm minden munkát a csapat, amit Ön kínál. Én nem hiszem, hogy bárki áll a munka a szabad, és megfelelnek a placerea.Ce lenne, ha lenne kiszűrni néhány Photoshop tutorials, és több pénzt?
   Én Pro ötletek, mint oktató fizetni! Mindenki boldog lesz. Ha a "Scream", ahogy Photoshop.
   Elnézést szókincs, de nem tudtam segíteni rajta.

 16. Ciobanu - mondta

  található http://voyo.ro/ Azt hiszem, ez a verseny

 17. Ez nagyon jó honlap. Küldje a visszaigazoló küld egy srác nehezebb.

 18. psaddict - mondta

  Helló,
  Következő dorinteti az embereket, hogy tegye ötletek a későbbi oktató, adok neked egy magam: Ez egy izgalmas új funkciót integrálni a kereső Yahoo! Alkalmazások keresése funkciót nevezik, és ahogy én gondolom, akkor adott véve foglalkozik kereső alkalmazások. Egy pillantás a fejezetet Yahoo.com Alkalmazások keresése Scream új kis felette. Csak adja meg, és tesztelni, úgy tűnt, érdekes számomra, írásban, és ha a program ikonjára Free, különben levelet az ár. Kíváncsi vagyok, hogy őszinte legyek nem hiszem, a Google ezt a pozíciót korábban. Ha szeretsz csinál bemutató
  Jó napot!

 19. Jó bemutató, a jó és a szégyen, de helyén található, intelligens "Mr.. Turock megrészegít minket mindenféle figyelmeztetés.
  Szánalmas minden .......

 20. TurocK_ONE - mondta

  Mit én megjegyzést torrent oldalak és ODC oldalon? És ha kérlek következtetni, hogy a „fokozottan kalózkodás”? Azt hiszem, minden látogató az oldalon vannak gyerek, amíg 15 éve? Vagy az, hogy minden olyan, mint te?

  Ebben a bekezdésben azt idézte a honlapon ala tisztában vannak azzal, hogy az esetleges probléma a honlapon nincs joga, hogy minden intézkedés a bíróság, hogy megállapodtak abban, hogy ez a feltétel, hogy a fiók létrehozásához. Úgy értem, akkor elveszíti a pénzt (ami esetleg megtörténhet, külön említést, hogy inteleaza ... mindenki), és hogy felelős falak, csak tedd magad ebben a tekintetben.

  Nézd meg egy példa a site "civilizált", "Miért kaptam terhelést feltöltve kétszer a vásárlás a vásárlás, vagy azt mondja, hogy nem sikerült?
  Mindkét esetben, amikor az igénybe olyan banki csalás nem az egyik az ellenőrzések, a bank is, mint, hogy tartsa be az alapok akár 5 munkanap. Ezek az alapok nem fog befolyni a Valve. Kérjük, forduljon a bank, hogy meglássuk, vajon oldja fel a fenntartott alapok.

  Ha továbbra is a függőben lévő töltés után 5 munkanapon belül, kérjük, forduljon Steam Támogatás hogy mi lehet vizsgálni, és hogy segítsen megoldani a problémát a bank. ". Ez az, amit mond a honlapján SteamPowered (Apropó kalózkodás, mert fogalmam sincs, hogy mit csinálok, és azt kell mondanom, Mr. Adrian mit csináljak kalózkodás, mindent tud)

  Azt hittem, okosabb Adriane és próbáld meg nem ennyire oltották.
  A többi olvasó: próbáld meg nem, hogy ilyen hiszékeny és bizakodó semmit, különösen, amikor a pénzt. Ne légy olyan "ártatlan".

  Ez a megjegyzés nem foglalkozik, és nem érti olyan (nem csak Adrian lehet ironikus)

  PS: a korábbi megjegyzés nem ellen Adrian, de megpróbáltam figyelmeztetni, hogy ez megtörténhet, hogy a helyszínen szar (cserébe Adrian nem értettem semmit, és elvitte személyesen)

  Figyelmeztetések csak a vesztesek Alan
  köszönöm

 21. Owadel - mondta

  szuper ez a hely tényleg nem tudom
  Köszönöm a bemutató

 22. Hogy van ez a bemutató: D

 23. marinescu77 - mondta

  Cristi hello, nagyon jó bemutató nagyon köszönöm.

 24. Én rds ... Abból, amit látok, filmek világos. De TV állomás megszakítások (puffer minden 1 2-másodperc). A furcsa az egészben, hogy ha csatlakozni VPN-en keresztül, a problémák megszűnnek. VPN kell olyan jó, mint a szerver, hogy 3 ezek csak egy (a leggyorsabb) játszhat megszakítás nélkül.

 25. Catalin - mondta

  milyen puha streamming? lehet tenni a PC és a MediaPlayer?

 26. Üdvözlöm. Jó tutorial.
  Van egy javaslatom:
  -Tudod, hogy a bemutató pcsx2 (emulátor ps2). Köszönöm szépen!

 27. Minden, akik azt gondolják, hogy a "minden egy összeesküvés."

  Videotutorial.ro nem történik / post advertorials, kaptunk sok kérés, de már nem vette figyelembe, aki azt akarja, hogy egy termék reklámozására, meg kell vásárolni reklámfelület.
  Oktatóanyagok végezni, hogy a szoftverek, a szolgáltatások, az új eszközöket.
  Próbálja meg használni az agyad, ha van természetesen.
  Dolce Web TV jó szolgáltatást, úgy döntöttünk, hogy bemutassa, és igen, még nem kerestek meg, én még nem fizették meg.
  Mi választjuk ki az alábbi útmutatók és cikkek után, meg kell nem számít senki, hogy miért!
  Mostantól ostoba hozzászólások törlésre kerül.

  • decibel - mondta

   Cristi-admin:
   Minden, akik azt gondolják, hogy a "minden egy összeesküvés."

   Videotutorial.ro nem történik / post advertorials, kaptunk sok kérés, de már nem vette figyelembe, aki azt akarja, hogy egy termék reklámozására, meg kell vásárolni reklámfelület.
   Oktatóanyagok végezni, hogy a szoftverek, a szolgáltatások, az új eszközöket.
   Próbálja meg használni az agyad, ha van természetesen.
   Dolce Web TV jó szolgáltatást, úgy döntöttünk, hogy bemutassa, és igen, még nem kerestek meg, én még nem fizették meg.
   Mi választjuk ki az alábbi útmutatók és cikkek után, meg kell nem számít senki, hogy miért!
   Mostantól ostoba hozzászólások törlésre kerül.

   mit jelent ez? hogy ezt teljesen érdektelen az anyagot? túl sok szabad ideje, és azt hiszed, erre jó alig Elnyerte Astoria pc és a jelen ....... "cucc". Azt gondoltam, hogy így jobb lenne várni több órát 8 10-PC bánt, csak fizetni a másik gép, így azt szeretné, és hatalmas öröm, hogy tanítani. mit csinál a pénzért. könyök fáj, ha valaki, aki belép, és látja, hogy mit csinálsz, vagy tanulnak valamit. Így hát a szövegeket ad ez azt jelenti, hogy NME mutassa nagylelkűségét hatalmas új

   • decibel: Mit jelent ez? hogy ezt teljesen érdektelen az anyagot? túl sok szabad ideje, és azt hiszed, erre jó alig Elnyerte Astoria pc és a jelen ....... "cucc". Azt gondoltam, hogy így jobb lenne várni több órát 8 10-PC bánt, csak fizetni a másik gép, így azt szeretné, és hatalmas öröm, hogy tanítani. mit csinál a pénzért. könyök fáj, ha valaki, aki belép, és látja, hogy mit csinálsz, vagy tanulnak valamit. Így hát a szövegeket ad ez azt jelenti, hogy NME mutassa nagylelkűségét hatalmas új

    Tie tűnik abnormális "ember", hogy tegyen valamit az öröm, hogy azért, mert a legtöbb disperatii futás után a pénz, nem a te hibád, akkor mitől ala elöl (pihe).
    Az oktatás, amit kapott, hogy "hiányos", hogy mondjuk a legkevésbé.
    Azt csináljuk, amit szeretünk itt, ha az adott win 1 oroszlán vagy több nagy, ez szuper nehéz pénzt keresni, amit csinálni egyébként ingyenes.
    Ha nem veszik észre, az összes ismertetők a számítógépes db töltötte szinte egész nap, így értem az aggodalmakat.
    Nem vagyunk képesek megérteni, mert te vagy nyitott gondolkodású, megvan az oktatás a "régi iskola" a 7 15 jelent a munkáltató / állami munka a legcsekélyebb nyoma az öröm, az iskola tette a "sebesség A víz ", csak azért, mert" könnyű ".
    Az élet egy örökös "szimuláció" úgy, mintha az iskolába / munka, barátnő / feleség szimulálja szimulálja barátok.
    Ezért én meghalok, Románia nem hiszem, szabad / nem tetszik, kár, hogy ez lehetséges.
    Néhány halászat, mások vadászni, szeretek mindent, ami az IT
    Szeretem az életet, szeretem a munkámat, én azt öröm.

    Nyitott szemmel, az élet megy tovább körülötted!

    • Cristi-admin: Tie tűnik abnormális "ember", hogy tegyen valamit az öröm, hogy azért, mert a legtöbb disperatii futás után a pénz, nem a te hibád, akkor mitől ala elöl (pihe).
     Az oktatási kapott egy volt a "hiányos", hogy mondjuk a legkevésbé.
     Azt csináljuk, amit szeretünk itt, ha az adott win 1 oroszlán vagy több nagy, ez szuper nehéz pénzt keresni, amit csinálni egyébként ingyenes.
     Ha nem veszik észre, az összes ismertetők a számítógépes db töltötte szinte egész nap, így értem az aggodalmakat.
     Nem vagyunk képesek megérteni, mert te vagy nyitott gondolkodású, megvan az oktatás a "régi iskola" a 7 15 jelent a munkáltató / állami munka a legcsekélyebb nyoma az öröm, az iskola tette a "sebesség A víz ", csak azért, mert" könnyű ".
     Az élet egy örökös "szimuláció" úgy, mintha az iskolába / munka, barátnő / feleség szimulálja szimulálja barátok.
     Ezért én meghalok, Románia nem hiszem, szabad / nem tetszik, kár, hogy ez lehetséges.
     Néhány halászat, mások vadászni, szeretek mindent, ami az IT
     Szeretem az életet, szeretem a munkámat, én azt öröm.

     Nyitott szemmel, az élet megy tovább körülötted!

     Bravo! Mr. Cristian nagyon szép, amit mondott
     Van egy kérdés, és Mr. Adrian dolgozik IT

   • iCristi - mondta

    decibel: Mit jelent ez? hogy ezt teljesen érdektelen az anyagot? túl sok szabad ideje, és azt hiszed, erre jó alig Elnyerte Astoria pc és a jelen ....... "cucc". Azt gondoltam, hogy így jobb lenne várni több órát 8 10-PC bánt, csak fizetni a másik gép, így azt szeretné, és hatalmas öröm, hogy tanítani. mit csinál a pénzért. könyök fáj, ha valaki, aki belép, és látja, hogy mit csinálsz, vagy tanulnak valamit. Így hát a szövegeket ad ez azt jelenti, hogy NME mutassa nagylelkűségét hatalmas új

    Csak egy idióta, mint te, hogy kifejezzék véleményüket dezcurajeze munka világában tudsz ilyen nyugodt! Hát nem maga a honlapján, és van, mint damblaua, hogy mások jobban, mint te? vagy megjegyezte olyan vicces, hogy van a benyomások, zárak, gyűrűk, fülbevalók számítások cucc :)

 28. Az emberek leáll, és értékelem, amit kritika van baieti.Daca nem számítottam rá megelégedve a tutorial ezen, és tartózkodnia malitioase.E ennyire keményen, hogy tartsák tiszteletben, akik ezt a munkát ingyen sokan minket a köd? (Ez azért van, mert élünk Románia)

  PS Adminok nem descurajeze.Si circotasii értékelni fogják azt, és követni fogják

  • Háry: Nagyon nehéz tisztelni másokat, akik ingyen dolgoznak sokunk minket a köd? (Ez azért van, mert élünk, Románia) PS adminok nem descurajeze.Si circotasii értékelik ezt, és követni fogják

   Nehéz, nehéz, különösen azok számára, akik nem veszik észre, mennyire vagyok segített.
   Örülök, nem jelent meg, mint a "news valahol", mint egy kommentátor követelte. Talán nem lenne kellő figyelmet. Igaz, az RDS nekem baj, de ez az ő hibája.

 29. marian33 - mondta

  Helló Nekem van egy probléma, és a telefon samsung galaxy i9000 kapott kódok GPS jel javulás, de én frissíteni a szobába, és most már csak lesz, hogy egy nyílás ebédlőtermében ad nekem hiba csak lehet lőni, és képeket tehetünk köszönöm

 30. Nagyon jó bemutató a legmelegebb Bravo!

 31. TurocK - mondta

  daniel drágám, tudom, mi az internet ügylet, és hogyan teljesít. Legvalószínűbb foglalkozik Gecad ePayment tranzakciót.
  Dolcetv kezd https oldalon? vagy vak vagyok? Vállalat biztonságos, őrzött ePayment de 'block' képes a végső hely, ahol te fogyaszt "film kölcsönző szolgáltatás (mondod logikát, plusz készült több száz internetes banki és tudom, mit beszélek, és tudja, milyen problémákkal kellett egy adott ügylet minden a nézőknek róla)
  Kérjük, olvassa el a feltételeket, hogy az oldalon, akkor olvasd el az első hozzászólást, és akkor jobban megértsék. Ha ePayment küld visszajelzést dolce fizetett rendben van, de még mindig a helyén nem hagyom, hogy a hitel, hogy azt mondják, nem? Te fel ezt a kérdést? Hadd szögezzem le, nem azt mondom, hogy ez, de megtörténhet, és ezeket a dolgokat, meg kell gondolni, a perspektíva.
  Cristi, az emberek szkeptikusak, amikor elindítja / kérdéseket feltenni bizonyos módon, és nem hiszem, hogy ez rossz, éppen ellenkezőleg. Alapvetően ez áll a demokráciában. Mit szólnál eltávolítása helytelen megjegyzéseket .... Nem tudom, aki képes eldönteni a megjegyzést "nem megfelelő"
  Személyzet megérteni néhány dolgot jobban, mint mások, akik nem ismerik, ha határait kezdenek dobni sár és megbántani.
  Én tréfát, iróniája és sértéseket ezen az oldalon, bár én nem sértett senkit, de próbáltam rámutatni valamit, szinte érthetetlen, hogy néhány fej.

 32. TurocK - mondta

  marian33:
  Hello Nekem van egy probléma a Samsung Galaxy i9000 vannak a kódok gps jelfokozódás frissítést még leüt a kamera, és most csak akkor fog kapni egy nyitó vacsora terem ad nekem hiba csak a filmek és képek tehet köszönöm

  Azt hiszem, értem a frissítést a szobában megváltozott / cserélni néhány fájlt root telefonra. Azt mondom, hogy jöjjön be, és hogy a samfirmware nem utolsó firmware BERS (2.3.4 xxjvr mint volt), és átírni telefon Odin. Ez egy biztonságos esta.

 33. Nelu Gherghisan - mondta

  Nagyon köszönöm a bemutató, és az öröm, hogy az oldal felhasználói Dolce Web TV ad nekem. Mi lenne, nem teszik csúnya megjegyzéseket csak megerősíti a római szokás csípős kéz, amely táplálja őket.

 34. Antonio - mondta

  Sokat beszél, ostoba és értelmetlen Grab MA és tanulni csak akkor lehet olyan tudatlan, hogy hogyan kapott fizetést, meg ilyesmi, köszönetet mondani mindenért, ezen az oldalon, senki nem fogja fel, hogy Ön egy tál annyi információ, hogy ezek a dolgok fizetik a nagy dolcsi, és egyszerűen megy itt, és tanulni Mura száját.
  Ezért sok helyen van desfinteaza, cégek ostoba, mint te.

  Cristi apa már nem figyelmen kívül hagyása, és folytassa oktatóanyagok, aki nem ért egyet, hogy hagyja ezt az oldalt.
  Az a gond, ha a befizetett, vagy sem .... hölgyek ... mindenféle emberek.

  Gratulálok a csapat elért az oldalon.

 35. prison77 - mondta

  Aki nem akar jönni Dolce és GATA.EU nézni egy ideig, néha jól megy NU.AM megpróbál más mérkőzés közben a Bajnokok Liga, kiábrándító volt, a többi jó fuction valószínűleg hosszabb LUCREAZA.PENTRU CEI a honlap futballszurkolók http://veetle.com Megtalálni és filmek angol és egyéb. Szerintem a legjobb minőségű a STREAMURI.RESPECT az Ön munkáját.
  PS várja a napot, amikor megjelenik, és egy TV-show, amit csinálsz VOI.SANTETI messze a legjobb Romániában.

 36. alex008 - mondta

  de egy jó Voyo

 37. Meg szinte mindent itt

  Köszönöm Cristi!

 38. sorin1988 - mondta

  éN használ http://www.cinemaxx.ro Filmek online (ingyen), de van egy TV-t, hogy próbálja ki, mint egy TV-
  szép bemutató bravoo a legmelegebb

 39. Extassy - mondta

  Jó bemutató, de azt hiszem, a probléma a "sávszélesség" szándékos.
  Azonban ez egy jó szolgáltatás, de a bűn még mindig nem működik jól (remélem a jövőben, hogy a munka és a hálózat RDS is)!

 40. Luigi Stefan Ionescu - mondta

  kkt go d ... elnézést a kifejezésért ... az RDS Craiova ...

 41. Neluta - mondta

  úgy tűnik számomra, hogy csak elősegítik egyes termékek.

 42. Adrian - mondta

  Jöjjön egy tutorial Firefox 6 nem telepíti azt, amíg nem tesz bemutató .., vagy semmi sem változott ... a 5 ...?

 43. neluipo - mondta

  A internetu "lu" Romtelecom (csak az övék) Egyáltalán nem. És van valami, azt mondják, clickpower. Ez ... a vidéki Romániában.

 44. pc204060 - mondta

  Mit gondolsz, a Google nemrég achzitionat Motorola Mobility?
  Talán Android ingyenes lesz, így van most?

 45. Cristi, Nincs szó ... írtál egy igazán kiváló írásbeli kifejezés látható nagyon messziről, hogy filmesek ezen az oldalon, akkor nagyon intelligens emberek sok szempontból, és azt akarom mondani, hogy véleményem: nem számít, és nem érdekel, ha nyer, vagy nem minden, ami itt van, nem lenne másokra gondolni, hogy azzal, amit talál itt, mert senki nem kéri, ma nem semmiség INGYENES ONE FATA.
  És én vagyok nagyon Parion IT korában 12 éve most 26, és arról, hogy, hogy a honlapon a látogatók számára, hogy nem nekem, az a dolog .... élvezni a creeatia más, nem Szeretek magyarázni magamnak.
  Kérjük azonban, hogy nem nagyon tisztelt mindenféle analfabéta, vagy mondd el nekik, hogy nem enni ... a nyereségek és egyéb dolgokat veled törlöm őket közvetlenül comment.
  Gratulálok, és az Istennek, jó egészséget boldogságot és minden, amit akarsz, én az egyik sokat tanultam a weben itt, akik igazán szenvedélyes, és azt hiszem, alá és egyes osztályok, én dolgozik a hardver, de én azt szeretném, ha több mint egy programozó.
  Köszönök mindent, és minden a legjobb, ne tegye a lélek ma inkompetens.

 46. Catalin - mondta

  Megnéztem az oldalon, és én személy szerint nagyon szeretem, hogy én bántam meg. Eh, ha lenne egy oldal, oktatóprogramok és én, és én azt állítják, hogy helyszínen érdemes elmondani másoknak a létezéséről, így megáll a paranoiás és gyanakvó. A Jogi és ingyenes filmek jó grafika és a fordítás is, akik nem? Köszönöm bemutatta az oldalon. Én nem tudom, létezett.

 47. cristian görögdinnye - mondta

  Tudod, hogy a béta-videotuorial a AIMP 3 szép kérlek

 48. Antonio - mondta

  Helló Cristi.

  Azért jöttem, hogy van egy kérés, ha tud segítsen nekem, már írt megjegyzéseket a problémámat, de senki nem segített

  Van egy oldal készült a segítséget természetesen ilive.ro Közben elkezdtem egy magam másik után, hogy a helyszínen, és egy nap .. tört.
  Am írom a következő probléma:

  A további funkciók dolgozó csatolt táblázatok már kapcsolva. Hogy megtudja, miért, kattintson ide., Kattintson ide, és amikor írom ezeket a hibákat, hogy nem tudja, hogyan kell megszabadulni tőlük:

  Általános jellemzők Kapcsolat: Letiltva

  $ Cfg ['Servers'] [$ i] ['table_info'] ... nem OK [Dokumentáció]
  Kijelző funkciók: Letiltva

  $ Cfg ['Servers'] [$ i] ['table_coords'] ... nem OK [Dokumentáció]
  $ Cfg ['Servers'] [$ i] ['pdf_pages'] ... nem OK [Dokumentáció]
  Létrehozása PDF: Letiltva

  $ Cfg ['Servers'] [$ i] ['column_info'] ... nem OK [Dokumentáció]
  Oszlop megjelenítése Hozzászólások: Letiltva
  Böngésző átalakulás: Letiltva

  $ Cfg ['Servers'] [$ i] ['bookmarktable'] ... nem OK [Dokumentáció]
  Bookmarked SQL lekérdezést: Disabled

  $ Cfg ['Servers'] [$ i] ['történelem'] ... nem OK [Dokumentáció]
  SQL előzmények: Letiltva

  $ Cfg ['Servers'] [$ i] ['designer_coords'] ... nem OK [Dokumentáció]
  Tervező: Letiltva

  $ Cfg ['Servers'] [$ i] ['tracking'] ... nem OK [Dokumentáció]
  Tracking: Letiltva.

  És csak azért, mert tudom, hogy az adatbázis-kapcsolat LÉTREHOZÁSA hogy hiba, nem tudja használni helyette, kérjük, annyira Cristi, én segíteni? Alig várom, hogy tedd ezt velem, majd megtanulják Html Önnek a tutorial.

  Küldök mailt a jelszó adatbázis, ha azt szeretné, hogy vizsgálja meg egy kicsit, köszönöm a figyelmet, és remélem segítettem magam ebben az időben.

 49. labdarúgó - mondta

  Ráadásul ms adrian nagyon keres olyan szép Tineo jó munkát!

 50. Én jól működik a Google Chrome. Azt is jelzik (az alagsorban), és más böngészők.

 51. tökfilkó - mondta

  hello friends Nekem van egy probléma a prgram azaz sam SAM Broadcaster 4.2.2
  7 windox telepített lam lam dsinstalat most contro panel, hogy telepítse újra, és nem desinstalat mindent, és nem fog telepíteni, és most már tudom, hogyan kell megszabadulni tőle, hogy desinstalez egészet. várják a ajutoru

 52. tökfilkó - mondta

  Látom az én bajom, hogy a desinstalez windox 7 engedélyezett, és már nem a vezérlőpulton, de ha az adott partíció C programok, látni, hogy van otthon. mit tehet, vagy ha tudja, a program segítségével setrge

  • AdrianGudus - mondta

   tökfilkó:
   Látom az én bajom, hogy a desinstalez windox 7 engedélyezett, és már nem a vezérlőpulton, de ha az adott partíció C programok, látni, hogy van otthon. mit tehet, vagy ha tudja, a program segítségével setrge

   Menj a C: \ Users \ All Users \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs mappát, és törölje apicatiei ott. Meg kell tudnia mappák és a rendszer fájlokat. Ehhez nyissa meg a Sajátgép, majd kattintson a Rendezés, majd a Mappa és keresés beállításai. Menj a Nézet fülre, és törölje "elrejtése operációs rendszer védett fájljainak" és jelölje be a "Rejtett fájlok, mappák és meghajtók", akkor az Alkalmaz és az OK gombra.

 53. Antonio - mondta

  Úgy látom, hogy itt, ha van egy probléma, nem segít senkinek, Cristi egyszerűen nem tudja kijavítani engem, és nekem ezt a problémát? 3 értékelés írtam semmit.

 54. Nemtom - mondta

  Helló, és köszönöm figyelmeztetett vs új szolgáltatás Romániában. Várják annyira, örülök, hogy végre eljött, remélem, hogy távolítsa el a pénzét, és továbbra is növekszik.
  Én csak próbáltam ma fizetett szolgáltatás: 5 betöltött bankkártya (működik az SMS, de ez drágább), majd nézte a filmet kívánt áron 1.5 / film. Költözött tökéletes DVD minőségű, jó hang, ez már subbed, még a legkisebb megszakítás, amíg tartott - 2h (I Fiberlink RDS). Fogom tartani a szolgáltatás használata, valamint az új és a régi filmek, fizetett vagy ingyenes.

  csak jó

 55. Adrian - mondta

  Sze tökéletesen működik, és éltem Olaszországban, van probléma, mint a 2 3-programok nem állnak rendelkezésre streaming elérhető Olaszországban ez minden, a többi tökéletesen megy, és úgy tűnik, hogy valami félelmetes és hasznos

  Köszönjük!

 56. jel p - mondta

  Olyan igazi, a tutoriarele Sant elmagyarázta, hogy carte.nota 10000000000000000.THKS MAN! (Crystal)

 57. Program nagyon érdekes .. Én egy kicsit szürreális mse szép figyelembe véve, hogy más oldalakon kell telepíteni a sok más értelmetlen prorame kiterjesztés ... Nekem van egy kérdése: hogy néz online TV csatornák kell fizetni valamit?

  • AdrianGudus - mondta

   Elena:
   Program nagyon érdekes .. Én egy kicsit szürreális mse szép figyelembe véve, hogy más oldalakon kell telepíteni a sok más értelmetlen prorame kiterjesztés ... Nekem van egy kérdése: hogy néz online TV csatornák kell fizetni valamit?

   Ez nem egy program, hanem egy bemutató oldalon. 2 dolgok más! Meg kell fizetni, ha azt szeretné, hogy filmeket a kategóriában a fizetés. És akkor fizet, ha szeretné látni. Tudom, hogy vannak, akik úgy érzik, hogy rákattint a filmet, és nyomában fizetési borítékot, ami az ajtót, hogy meg kell fizetnie euró 2000 nézted a filmet. Nem így van. Ha rákattint egy filmet a fizetés. Az adatok átirányítja az oldalt, hogy ki kell töltenie és a díjazást. Ha nem akar fizetni, akkor fizet, senkit nem kényszerít. Zárja be az oldalt, és megy egy másik, hogy mokka.
   Nem kell fizetni, hogy TV-t nézni, vagy TV-t. és akkor is, ha fizetni nem értem, hogy miért kell kérdezni, hogy mikor mehet a helyszínen, hogy mi történik, ha játszani egy TV műsor. Senki nem szeretné, hogy a pénzt az Ön beleegyezése nélkül adsz az adatokat. szolgáltatások nem szállított, amíg nem fizet. Nem tudom, hol van a mentalitás, hogy ha valahol, rómaiak, vagy tenni valamit, ha fel van töltve, tegye a fizetést. Nem láttam senkit kapsz egy munkát, majd kéri a pénzt. Először is azt kéri, hogy a szolgáltatás költségeit, és ha azt szeretnénk, hogy menni kell fizetni, és fejezze be a részleteket, majd elérheti a szolgáltatást vagy film ....

 58. Bogdan - mondta

  Valami dolce azonos is a fűszer tv

 59. Catalin - mondta

  sal .. hogy a felvétel nekem, amikor azt mondom, kell k Romtelecom előfizetéssel vagy NextGen.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.