Ugyanez, a vágólap kezelője segít hatékonyabban másolni és beilleszteni - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató mutatunk egy alkalmazást, amely ad nekünk egy jobb vágólapra, a szoftver neve Ditto ma nyílt forráskódú.
Miért nem tudom pontosan, vágólap a funkció az operációs rendszer, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a másolás és beillesztés (ragasztó) vagy szöveges fájlokat egyik oldalról a másikra, meg fog másolni a szöveget, akkor tárolja vágólapra sajnos nem teszi lehetővé vágólapra másolni csak egy bejegyzést, csak a csak szöveges fájlt, stb.
Hogy oldja meg a problémát, amit használt vágólap Ditto segítségével, ez lehetővé teszi számunkra, hogy másolni néhány dolog, vágólapra használni őket, amikor szükség van egy nagyon egyszerű adatbázis használható kérésünkre vár.
Másik előnye, hogy a Ditto nem üres vágólapra frissítés után, mint tudjuk, a Windows vágólap kiürül minden alkalommal, amikor frissíti, néhány túlzottan használja ezt a funkciót, mint egyfajta tic ideges.
Egy alkalmazás jelenik meg szuper egyszerű segít megszabadulni a sok probléma, még a bemutató, akkor látni fogja, hogy milyen gyorsan dolgoztunk együtt Ditto a klasszikus copy-paste módszerrel.
Ditto figyeli a vágólap és helyezze az adatbázisban minden gyermek és tartsa őket, amikor szükség van a bemenet (szöveg), nem hiszem, hogy lesz képes másolni video 5 egyszer Ditto jön létre kiválóan dolgozó szöveget.
Ditto hozható előtt az asztalra apasarera simultama Ctrl + `(back-idézet) vissza quote kulcs alatt az Esc billentyű felett a Tab gombot, vagy nyomja meg a kombinált Ditto az, pontosan ott, ahol szükség van rá, akkor megjelenik ez a videó bemutató, hogy jön a jó helyen.
A felület egyszerű, de a beállítások meglehetősen bonyolult, szerencsére Ditto lehetővé teszi számunkra, hogy telepítse a román nyelv, a fordítás nagyon jó, és nem jelent problémát a tolmácsolás környezetben, a beállítás, amit fogott a szeme segítségével használata a vágólapra egy másik számítógépre, ez egyszerűen annak IP-címét.
Remélem tetszik az app, dolgozók szöveges biztosan megtalálja nagyon értékes Én soha nem hagyja el, Ditto egy kincs számomra!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (56)

    • Videó-értékelések, Ki az, aki mer?
      Nem kell csinálni egy nagy dolog, de lehetővé teszik a hozzáférést a fényképezőgép vakuja, és készen áll, nem kell regisztrálni.
      Legyen vágó, fogd meg a napszemüveget (nem az, hogy a HI5), és hagyja video megjegyzéseket.
      Sok szerencsét!

    • Ez vágólap menedzser óriási különbség vágólapra, és letölthető.
      Biztos vagyok benne, ha sietsz, ha elmész megjegyzést.

      • Igen, így van, meg akartam írni egy megjegyzéskezelőt, vagy nem tudom, hogyan hívhatom ezt a szolgáltatást az intenzív vita alapján, ez valószínűleg egy plugin a WordPress-hez ...

  • Cristi filmeket, képeket másol ... megpróbáltam, és látom, hogy működik: D Gratulálok az oktatóprogramhoz: D

  • Helló

    Nekem van egy probléma:

    Ha maximalizálja az ablakot videolejátszó a böngészőben
    A Mozilla Firefox fehér képernyőt jelenít meg (semmi nem látható - csak fehér).

    Ha minimalizálja hasznosítja képet. Ez történik minden
    még az a fajta támogatást oldalakon You Tube.

    A hang megy mindkét esetben.

    Megemlítem, hogy telepítettem a legújabb Mozilla Firefox,
    a legfrissebb Adobe Flash Player, az operációs rendszer
    licienta (Dell XP frissítést).

    Érdekes, Internet Explorer nagyon jól működik.

    Ha valaki már találkozott ezzel a problémával hálás lennék
    ha adna nekem egy tipp vagy javaslat.

    Köszönöm mindenkinek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.