Diagram Designer, puha ingyenes diagramokat

Kedves barátaim, ma van egy ingyenes program, amely segít bennünket, diagramok. A szoftver neve Diagram Designer és szuper könnyű a rendszer, csak 2 MB végrehajtható. Ezen kívül a program tökéletesen fut az összes Windows verzió XP Windows 10.
Programok létrehozására diagramok hasznos azoknak, akik egy iskolai projekt (diák vagy tanár), munkavállalók a vállalatok, hogy bemutatkozási és megértésre van jobb. Még electronistii akik terveznek áramkörök örömmel gyűjteménye sablonokat és elektronikus szimbólumok.
Emellett az alapvető funkciókat, Diagram Designer tudja tölteni, és további sablonokat, melyek a felhasználó egy gazdag könyvtár a grafikus objektumok.
Diagram Designer és könnyen megtalálja a helyét a PC minden felhasználó, aki használja a számítógépet, és semmi, de a Facebook és Youtube Gaming.
Töltse Diagram Designer
Diagram Designer sablonok


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (11)

  • Semmi köze az oktatóanyaghoz: Cristi, még mindig megvan az a 2 TB-os Hitachi merevlemez, ha IGEN? Hogyan viselkedik? Van néhány kérdése? hogy májustól mostanáig megváltoztattam 3 1 TB merevlemezt (2xHitachi és 1 Toshiba) mind a 3 instabil szektort és a szektorok átcsoportosítását a kimerülésig, és kicserélték őket, és most megint ugyanaz a probléma az egyikikkel tegnap este telepítettem az Ubuntut, és ez a nabi működött kemény és amikor úgy nézek ki, hogy Átcsoportosított szektorszám figyelmeztetés 50!

    • I HDD most. Nekem nincs gond vele.
      A problémák (bármilyen médiában) jelennek meg, amikor őt sérült fájlok: hiányos, hibás letöltés, kénytelen restart, crack játékok). Általában ez az emberi hiba.

      • Köszönöm Cristi a választ. Szeretném elmondani, hogy a Sigmanet áruház, amelyet most más néven SensoDays néven vásároltak, nagy dolog, nekem maradt az 1 TB-os Hitachi merevlemez változatlanul, mivel a szerviz munkatársai szerint 2012 júniusában vásárolták meg, és megváltoztatták a nevét. az áruházat (márkanév szerint) 1. július 2012-je után - mondják. Úgy értem, inkább a hibás alkatrészek maradtak kitűzőkkel, és a felvett pénz 380 lej volt, és ez nyom nélkül eltűnt, nincs hová mennie a Sigmaneten. A Daia a legjobb, ha vásárol az Emagtól, az Evomagtól és a PcGarage-től, mert nem is csődbe mentek, mint a többi Flamingo, MarioSoft és most a Sigmanet. Vannak, akik szájjal ugranak "Mit mutatsz nekünk az Emag-on ...", de nézd, ha kicsit drágább, akkor változtass meg, vagy adj pénzt 3 mozdulattal, míg másoknak napokat kell várni. KERÜLJE AZ ÚJ SENSODAYS BOLTOT !!!!!!!!!!!

  • Helló Cristi,
    Te uralkodj!
    A szoftver jó, de hogyan készíthetünk sablonokat?
    Azt akarom, hogy az én egy sablont.
    Várjuk válaszát!

    • Őszintén szólva én érdeklődtem helyek létrehozása a Diagram Designer templomban.
      Bizonyára a hivatalos honlapon talál valami dokumentációt ebben a tekintetben.

  • Hogyan lehet elválasztani a videó kollázs dintrun dal (ex- ha 5mel egyesült szétválasztani őket egyesével) tud valaki segíteni ???

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.