Diagram Designer, puha ingyenes diagramokat

Kedves barátaim, ma van egy ingyenes program, amely segít bennünket, diagramok. A szoftver neve Diagram Designer és szuper könnyű a rendszer, csak 2 MB végrehajtható. Ezen kívül a program tökéletesen fut az összes Windows verzió XP Windows 10.
Programok létrehozására diagramok hasznos azoknak, akik egy iskolai projekt (diák vagy tanár), munkavállalók a vállalatok, hogy bemutatkozási és megértésre van jobb. Még electronistii akik terveznek áramkörök örömmel gyűjteménye sablonokat és elektronikus szimbólumok.
Emellett az alapvető funkciókat, Diagram Designer tudja tölteni, és további sablonokat, melyek a felhasználó egy gazdag könyvtár a grafikus objektumok.
Diagram Designer és könnyen megtalálja a helyét a PC minden felhasználó, aki használja a számítógépet, és semmi, de a Facebook és Youtube Gaming.
Töltse Diagram Designer
Diagram Designer sablonokKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Anderson - mondta

  Nem kapcsolódik a tutorial: Cristi ala Hitachi merevlemez van még a 2TB ha igen? Hogyan kell viselkedni? Van néhány probléma? ahogy megváltozott mostantól egészen a 3TB 1 merevlemezek (2xHitachi és 1 Toshiba) minden ágazatban 3 instabil és újraelosztása ágazatok kimerültség és váltották, és most Iara ugyanaz a probléma az egyikben telepítettem Ubuntu és elment tegnap este a A NABI kemény és amikor nézem Realocated Sector Count 50 Figyelem!

  • I HDD most. Nekem nincs gond vele.
   A problémák (bármilyen médiában) jelennek meg, amikor őt sérült fájlok: hiányos, hibás letöltés, kénytelen restart, crack játékok). Általában ez az emberi hiba.

   • Anderson - mondta

    Hála Cristi választ. Azt akarom mondani, a boltban SIGMANET, hogy most vettem egy másik név SensoDays egy nagy hamis, azt nehéz volt Hitachi 1TB változatlan, mint mondjuk azok a szolgáltatást, amit vásárolt június 2012 és átnevezték a boltban (márkanevet), miután július 1 2012 így mondják. Úgy értem, nem ragadt a hibás alkatrész Badura és pénzt 380 lei és nyom nélkül eltűntek, és hol nem SIGMANET. Daia legjobb vásárolni Emag, Evomag és PcGarage hogy még azt sem ment csődbe többi Flamingo MarioSoft és most SIGMANET. Néhányan közülünk rágott „Mit mutatsz Emag ...”, de itt ez egy kicsit drága, ha nem változtatja, vagy ad pénzt 3 mozgásokat, míg a másik meg kell várni a napot. Az új áruház SENSODAYS ELKERÜLÉSÉRE !!!!!!!!!!!

 2. tcp3 - mondta

  NAGYON NAGYON NAGYON
  UTIL!

 3. Oana - mondta

  Helló Cristi,
  Te uralkodj!
  A szoftver jó, de hogyan készíthetünk sablonokat?
  Azt akarom, hogy az én egy sablont.
  Várjuk válaszát!

  • Őszintén szólva én érdeklődtem helyek létrehozása a Diagram Designer templomban.
   Bizonyára a hivatalos honlapon talál valami dokumentációt ebben a tekintetben.

 4. Liviu - mondta

  Cristi Köszönöm ezt a hasznos program!

 5. deea - mondta

  Hogyan lehet elválasztani a videó kollázs dintrun dal (ex- ha 5mel egyesült szétválasztani őket egyesével) tud valaki segíteni ???

 6. lololo - mondta

  http://dia-installer.de/ ass veri őt üríteni ezt

 7. Ionel - mondta

  Cristi kérlek, kérlek, találhatok elektromos szimbólumokat ebben a programban?
  Köszönöm a választ

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.