Diagram Designer, puha ingyenes diagramokat

Kedves barátaim, ma van egy ingyenes program, amely segít bennünket, diagramok. A szoftver neve Diagram Designer és szuper könnyű a rendszer, csak 2 MB végrehajtható. Ezen kívül a program tökéletesen fut az összes Windows verzió XP Windows 10.
Programok létrehozására diagramok hasznos azoknak, akik egy iskolai projekt (diák vagy tanár), munkavállalók a vállalatok, hogy bemutatkozási és megértésre van jobb. Még electronistii akik terveznek áramkörök örömmel gyűjteménye sablonokat és elektronikus szimbólumok.
Emellett az alapvető funkciókat, Diagram Designer tudja tölteni, és további sablonokat, melyek a felhasználó egy gazdag könyvtár a grafikus objektumok.
Diagram Designer és könnyen megtalálja a helyét a PC minden felhasználó, aki használja a számítógépet, és semmi, de a Facebook és Youtube Gaming.
Töltse Diagram Designer
Diagram Designer sablonokKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Anderson - mondta

  Nem kapcsolódik a tutorial: Cristi ala Hitachi merevlemez van még a 2TB ha igen? Hogyan kell viselkedni? Van néhány probléma? ahogy megváltozott mostantól egészen a 3TB 1 merevlemezek (2xHitachi és 1 Toshiba) minden ágazatban 3 instabil és újraelosztása ágazatok kimerültség és váltották, és most Iara ugyanaz a probléma az egyikben telepítettem Ubuntu és elment tegnap este a A NABI kemény és amikor nézem Realocated Sector Count 50 Figyelem!

  • I HDD most. Nekem nincs gond vele.
   A problémák (bármilyen médiában) jelennek meg, amikor őt sérült fájlok: hiányos, hibás letöltés, kénytelen restart, crack játékok). Általában ez az emberi hiba.

   • Anderson - mondta

    Köszönöm Cristi a választ. Szeretném elmondani, hogy a Sigmanet áruház, amelyet most más néven SensoDays néven vásároltak, nagyszerű alkotás, az 1 TB-os Hitachi merevlemez változatlanul maradt, mivel a szerviz munkatársai azt mondják, hogy 2012 júniusában vásárolták és 1. július 2012-je után megváltoztatta az üzlet nevét (átnevezték), így mondják. Úgy értem, inkább a hibás alkatrész maradt a kitűzőkkel, és a vett pénz 380 lej volt, és ez nyom nélkül eltűnt, nincs hová mennie a Sigmaneten. A Daia a legjobb, ha vásárol az Emagtól, az Evomagtól és a PcGarage-től, mert nem is csődbe mentek, mint a többi Flamingo, MarioSoft és most a Sigmanet. Vannak, akik szájjal ugranak: "Mit mutatsz nekünk az Emag-on ...", de nézd, ha ez valamivel drágább, akkor cseréld meg, vagy adj pénzt 3 mozdulattal, míg másoknak napokat kell várniuk. KERÜLJE AZ ÚJ SENSODAYS BOLTOT !!!!!!!!!!!

 2. tcp3 - mondta

  NAGYON NAGYON NAGYON
  UTIL!

 3. Oana - mondta

  Helló Cristi,
  Te uralkodj!
  A szoftver jó, de hogyan készíthetünk sablonokat?
  Azt akarom, hogy az én egy sablont.
  Várjuk válaszát!

  • Őszintén szólva én érdeklődtem helyek létrehozása a Diagram Designer templomban.
   Bizonyára a hivatalos honlapon talál valami dokumentációt ebben a tekintetben.

 4. Liviu - mondta

  Cristi Köszönöm ezt a hasznos program!

 5. deea - mondta

  Hogyan lehet elválasztani a videó kollázs dintrun dal (ex- ha 5mel egyesült szétválasztani őket egyesével) tud valaki segíteni ???

 6. lololo - mondta

  http://dia-installer.de/ ass veri őt üríteni ezt

 7. Ionel - mondta

  Cristi kérlek, kérlek, találhatok elektromos szimbólumokat ebben a programban?
  Köszönöm a választ

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.