Tiltsa Update és a Windows Defender 10

Tiltsa Update és a Windows Defender 10

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, a Windows Update és a Windows Defender, két fontos biztonsági modulok az operációs rendszer Microsoft Windows 10, amely tartja a felhasználók biztonságos Windows operációs rendszer. Bár ez a két modelu biztonsági létezik minden Windows-verziók, Windows 10 ellenőrzési lehetőségek ezen modulok kevesebb mint valaha.
Tiltsa Update és a Windows Defender 10
Talán a Microsoft úgy döntött, hogy a Windows Update és windows Defender kell mindig aktív marad / kapcsolásban utilizatrul továbbra is biztonságos. Windows Update szolgáltatáson keresztül, hogy megkapja problémák javítását, patch biztonsági réseket a rendszerben, a rendszer kritikus frissítések és a Windows Defender, a felhasználók védve vannak külső szoftver (felhasználó manuálisan telepített külső forrásból), malware , fenyegetések és potenciálisan káros szoftverek jött át a böngészőt.
Bár látszólag nincs egyértelmű választás-e vagy tiltsa le a két biztonsági modulok vannak legitim módon, ami által viszont anélkül harmadik szoftver és trükkök, hanem egyszerűen vonzó a meglévő szabályozó modulok a Windows 10 .
Hogyan letiltja a Windows Defender frissítése és 10?
A Windows Update letiltásához a Windows 10-ben használhatjuk a Szolgáltatásokat, a Windows operációs rendszer összes meglévő szolgáltatásának listáját, azok aktuális állapotát és a szolgáltatások indításának módját. A Szolgáltatásokhoz való eljutáshoz egyszerre nyomja meg a Windows + R billentyűket a "Futtatás" ablak elindításához, és a "Megnyitás" mezőbe a "services.msc" szót írjuk (idézőjelek nélkül), majd megnyomjuk az Enter billentyűt, vagy rákattintunk az "OK" gombra. A "Szolgáltatások" ablakban keressük a "Windows Update" szolgáltatást, duplán kattintunk rá, a "Leállítás" gombra kattintva leállíthatjuk a szolgáltatás folyamatát, és az "Indítási típus:" pontnál a "Letiltva" lehetőséget választjuk. Kattintson az "Apply" gombra, majd az "OK" gombra
Hogyan lehet kikapcsolni a Windows Defender Windows 10?
Az Update és a Defender letiltásához a Windows 10 rendszerből a Windows 10 operációs rendszer egy másik meglévő vezérlő szakaszát fogjuk használni. Pontosabban a „Helyi csoportházirend-szerkesztő” elemet, mivel a korábban használt szolgáltatások vezérlő szakaszában nincsenek aktív opcióink a Windows Defender szolgáltatásaihoz. tiltsa le a Windows Update alkalmazást. A "Helyi csoportházirend-szerkesztő" elindításához egyszerre nyomja meg a Windows gombokat (a billentyűzeten található Windows logóval ellátott billentyűt) + R, és az "Open" mezőbe írja be a "gpedit.msc" szót, majd nyomja meg az "Enter" gombot vagy kattintson az "OK" gombra. A "Helyi csoportházirend-szerkesztő" ablakban, a "Számítógép konfigurálása" szakaszban bontsa ki az "Adminisztrációs sablonok", majd a "Windows-összetevők" elemet, majd kattintson a bal egérgombbal a "Windows Defender" elemre, az ablak jobb oldalán kattintson duplán a "Windows Defender kikapcsolása" elemre. A megjelenő ablakban ellenőrizze az "Engedélyezve" opciót, majd kattintson bal egérgombbal az ablakban az "Alkalmaz" gombra, majd kattintson az egér bal gombjával az "OK" gombra.
A végén, csak remélni tudom, hogy ez a videó bemutató hasznos volt, és hogy a Microsoft, a frissítés semmit, helyreállítja a normális lehetőségek az engedélyező és tiltó Windows Update és a Windows Defender Windows 10, mint volt a Windows 7. Nem tudom, miért érzem magam, mint a Microsoft lesz sokkal a felhasználók visszajelzései alapján dühös vagy ideges, hogy ők vegyék át az irányítást a biztonsági modulok. Vagy talán ez a baj?!?!?


Videó bemutató - Tiltsa le az Update and Defender alkalmazást a Windows 10 rendszerről

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (49)

  • 3-4 nap megpróbálok Intal és én Win 10, de hálózati kártya problémákat okoz.
    Nekem van egy beágyazott fórumon, de nekem is van egy Wi-Fi STIK valahogy törölni NIC és továbbra is STIK ??
    Talán igen, talán igen, és én is sikerül ezt a frissítést ...
    Vagy ha valaki tudja jól jönne egy módszer nagyon jól.

    Köszönjük!

    • Hi megpróbálja ezt a módszert: adja kezelése ebben pc vagy a számítógép attól függően, hogyan jelenik meg, ha 7 vagy 8.1 jobb egérgombbal rájuk kattint, majd adja meg a berendezés igazgató, majd a hálózati adapterek és probagil látni fogja a két vezető egy sarló wifi nevét tartalmazó, a másik pedig a vezeték nélküli hálózati kártya, hogy tegye a kurzort, majd nyomja meg jobb klikk, majd tiltsa és then're csatlakozik WiFi. Remélem segített, és lehetővé teszi, aktiválja az ülőke.

  • Én már eltávolított és egyszerűbb a Windows Defender látni Revo adtam mindent, és én eltávolította rendszer

  • Adrian, a "gpedit.msc" parancs csak a Pro verzióban nem fér hozzá a Windows 10 Home rendszerhez.

  • miért akarja eltávolítani a Windows Defender programot? soha nem zavart. nem blokkolt semmit, nem értesített semmivel ... ütközik-e, ha víruskereső van telepítve? Telepítettem a bitdefender-t és a kaspersky-t is, és semmi gondom nem volt.
    az egyetlen probléma, mondjuk, az a magas erőforrás-fogyasztás lenne, amikor frissít, és vírusokat is ellenőriz ... igen, akinek van pc-je a Windows 10-hez, annak is van elég erőforrása ahhoz, hogy ne érezze a fogyasztást.
    aktivátor és megkérdezte, hagyja, hogy tegye a dolgát, én adtam teszi, hogy minden csendes és kész. Nem is tetszik.
    Calin igaza van, azt eltávolította az összes, mint megállítani.

  • Látogasson el a telek körülbelül 9 éve, és látta, oktatóanyagok (le a kalappal), vagy 4 5 hozzászólásokat, és volt már ennyi idő, és én nem reagált sem.
    A legújabb Cristi korábbi "Windows 10 felhasználói útmutatója, minden, amit tudnod kell"
    Ugyanakkor választ kapni.

  • Ismert, hogy azok, akik a bennfentes programon keresztül aktiválták a Windows 10 rendszert, a szélvédő aktív marad a program újraindításáig. Most jövök és megkérdezem Önt; Ha letiltom a Windows frissítését, akkor a szélvédő véglegesen aktiválva marad ??? Várom a választ ... a 10. megjegyzés. Köszönöm Adrian.

    • Ha a Windows verziót a program és 10 Insider Insider Preview telepített és megáll az automatikus frissítéseket, a Windows továbbra is aktív marad sokáig. Amint azt a bemutató "A Windows 10 legális és ingyenes Windows-program 10 Insider", hogy megtalálja a jobb felső keresőmezőbe, kiterjeszti engedély minden frissítés telepítve.

  • A Windows 10 otthon gpedit.msc nem működik, azt mondja, hiba. Nem tudom, ki akarna letiltja a Windows Defender? Olyan jó, mint egyébként ott. BitDefender az alternatív (rómaiak tették), vagy a Kaspersky (orosz gyártmányú).

  • Helló. Nagyon jó munkát végez video oktatóanyagokkal. Kíváncsi voltam, tud-e programozási oktatóprogramokat csinálni.

  • Helló, problémám van a Windows 10 rendszerben, nevezetesen nem tudom használni a régi Windows fotómegjelenítőt a Windows 7-ből, ami megmutatja nekem az "Ez az alkalmazás nem tud futtatni a számítógépén, hibaüzenetet, hogy megtalálja a számítógép verzióját, ellenőrizze a szoftverét kiadó ".Hogyan tudom megoldani ezt a problémát? Köszönöm.

    • Hogy nem fogyaszt feleslegesen forrásokat, valós idejű keresés a Windows Defender fogyaszt processzor, RAM és a merevlemez olvasási, ellenőrző frissítések fogyaszt sávszélesség.
      Manuálisan is aktiválja újra a Windows Defender havonta egyszer, vagy 2 hét, és a kézi leolvasó és a fájlrendszer. Szóval lehet manuálisan aktiválja a Windows Update havonta egyszer ellenőrizni és telepítse a rendszer frissítése. Nem szükséges, hogy ezek a két modul, hogy folyamatosan fut

      • Ha a rendszer előre telepített W10 valószínűleg elég erőforrás az automatikus pásztázás. Mindenesetre, a potenciális nyereség forrásokat kell tenni kiegyensúlyozó kockázatot.

      • Gratulálok Adriannak a profizmusához, kíváncsi vagyok, hány évig sikerült elérnie. Mivel észreveszem, hogy hajlandó vagy megoldani mindenféle problémát és veszekedést, előállok egy olyannal is, amelyet már félig megoldottál azzal, hogy megtanítottad, hogyan tiltsam le a Windows 10 frissítést, nevezetesen azt, ami szerinted lenne az ok, amiért a Windows 10 kezdeti beállításai képesek "kezelni" a Siveco oktatási szoftverét AEL címmel, amelyet azonban elveszít, amint belép a hálóba, és megteszi az első frissítéseket? A menedzsment alatt itt azt az egyszerű tényt értem, hogy az AEL program a kezdeti beállításokban fut az Internet Exploreren keresztül, amelynek az Activ x vezérléssel kell foglalkoznia, és megkérdezi, engedélyezi-e azokat a blokkolt tartalmakat, amelyeknek a jogosultsági parancs a frissítések telepítése után már nem felel meg. Hipotézisem az, hogy a netre való belépés megváltoztat valamit az Internet Explorerben, ami aztán alkalmatlanná teszi azt, mint a többi versenytárs Mozzila, Opera, amelyben a kezdetektől fogva nem futtattam Windows 7 vagy annál régebbi verziókat, így itt még meg sem próbáltam. Köszönöm!

      • Elnézést kérek a zavartól. Hogyan aktiválhatom újra az ablakvédőt? Megemlítem, hogy eltávolítottam a megadott módszerrel. Nagyon köszönöm!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.