Kikapcsolja Metro felület a Start gombra, és a telepítés a Windws 8 és 8.1

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk kikapcsolni a Metro felület a Windows operációs rendszerek és a Windows 8 8.1 és hogyan telepíthető a Start gombot, hogy hozza vissza a Start gombra a Windows funkciók 7 vagy Vista.
Ehhez úgy döntöttünk, hogy használja a két alkalmazás: Skip Metro Suite és IObit Start menü 8. Skip Metro Suite egy olyan alkalmazás, amely nem igényel telepítést, és lehetővé teszi számunkra, hogy tiltsa le ezeket a funkciókat a Metro felület: az App Switcher, Drag, hogy lezárja, Charm Bar, Start gomb. Használata Skip Metro Suite tudjuk beállítani az operációs rendszer induláskor be közvetlenül a felület asztali és többé nem jelenik meg a Metro felület.
Ha újra szeretné aktiválni a Metro felületet annak funkcióival együtt, futtassa a futtatható "SkipMetroSuiteUI.exe" fájlt, majd törölje a jelet az "Enable Metro Suite kihagyásának engedélyezése" jelölőnégyzetből, majd kattintson a Beállítások mentése gombra. Személy szerint azt javaslom, hogy a Metro felület engedélyezése vagy letiltása után indítsa újra a számítógépet.
A végén még csak azt mondhatom, hogy IObit Start menü és a Skip Metro Suite 8 két nagyon uitle Windows alkalmazások és a Windows 8 8.1 és rendkívül könnyen használható.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • Lásd a weboldal IObit alkalmazás Windows Start menü 8 8, amely magában foglalja a amandoua.Aplicatiile vechi.Probabil szeretne kapni, akkor vándorolt ​​át PC-re.

    • Arra számítottam, hogy következteti, hogy vannak olyan „indító menük”, amelyek nem tiltják le a Metro UI-t.
      Éppen ezért azt akartuk, hogy vezessenek be és a Skip Metro Suite alkalmazást. Lehet, hogy szeretne használni egy egyszerűbb és Classic Start Menu ViStart Shell vagy ismertetők is tettem a múltban.

  • Elfelejtettem mondani, hogy IObit Start Menu 8 frissen letöltött ma (27.10.2013), bizonyítéka van: cl.ly/SB3j (mielőtt a link http)

  • azok számára, akik nem jönnek ki a régi menü segítségével hasznos bemutatott
    (Az egyetlen nem bánom, az új Start gombra, és nem sarkok)
    Nyitott vagyok az új dolgokra és az új funkciók intuitív egyébként akkor is, ha a hely megváltozott egy kicsit.
    Adrian szeretném mondani, hogy mindent megpróbáltam w8.1 w8 de most már használni egyes alkalmazások
    a boltban, hogy telepíteni is ez a verzió a Windows
    mint mondtam Ubuntu látni, hogy nem jelentenek megkülönböztetést egyébként Win és a Linux egy más
    W8.1 mondja, és ő lezuhan ki a kék, szoftver telepítése nélkül kétes
    nem tudja, vagy nem jól integrálható az én PC-n vagy hogy Krisztus azt mondta, nem minden meghajtó integrált
    vagy egyszerűen csak jobban járjon velem w8.1
    Azt oful azt mondtam nektek, hogy tudja, és imartasiti a tudás velünk, és
    köszönöm

  • Beszéltem Skip Metro Suite alkalmazással, hogy a régebbi, hogy már telepítette a semmiért, mert mindent szedték 8.Mai kezdeni figyelembe véve, ami az utóbbi indítása 8 attól amit magyarázni néhány hónappal ezelőtt Láttam Videotutorial.Eu V1.3.0 Start menü, de nem értettem, mit csinálsz a Ceala aplicatie.Le a amestecat.Asta van, ez történik!

    • Most kifejtettük. Vannak apps, hogy hozza haza menüben, de a lehetőség, hogy tiltsa le a Metro felületet. Ez akkor hasznos, Skip Metro Suite! Lehet, hogy nem feltétlenül szeretnénk használni egy másik alkalmazás IObit de a start menü, de nincs lehetőség, hogy tiltsa Metro (mint ahogy IObit) Most már remélem érted.

  • Hagyd, mint Macan, mert nem pricepi.Ai fürdött vele, és azt mondta, hogy készen recunoaste.Eu ACES alkalmazása IObit őket, és mutassa altceva.Tu toti.Nu Ragaszkodom hozzá, hogy jöjjön 2 alkalmazás, amely csak az egyik ezek közül, hogy a két Start menü 8.Ce inteles.Adica "Annyira nehéz csak telepíteni, és mindent meg kell kész visszatérni a start gomb drop-off alkalmazások mellett a 4 windows8.Setezi sarkai a parancsikon Win gombot, hogy visszatérjen a metró vagy a jobb gombbal a Start gombra, váltson metró és gata.Subiect zárva! Bye jó éjszakai atat.Critica atentie.Doar konstruktívabb! Értékelem a munkát, és a Krisztus és tiszteletben tartom, de hogy a korrekció hasznos. Senki sem tökéletes!

    • Nem értem, mi ez a szeretet. Ez a bemutató, és kész.
      Miről beszélünk?
      Jó volt ezzel, azzal, egy szoftverrel, két szoftverrel ...
      A bemutató megtörtént, írt, és megoldani a problémát, hogy egyes felhasználók. Lesznek 1001 módszerek megoldására ugyanaz a probléma, ez egy másik dolog.
      Ezek a javaslatok Adrian, aki azt akarja, vagy nem ő!

  • javasolja, hogy a bemutató a nagyszerű program, amely az úgynevezett radiosure
    (Nagyon elégedett vagyok vele, hogy én használt, és tudom használni azt)
    A jó zene rabja vagyok :)
    apropó egy rádió állomást, mely közvetlenül a böngészőben, hanem meg kell nyomnia egy bizonyos tartományban, és játszani nem tudom mert megáll
    de ez a szoftver megy non stop megszakítás nélkül.
    Szeretem a rómaiak tucat zene megváltozott (manele és hallgatni, és egyéb)
    Én nagyon Radio ======== egyszerűen írja fel a keresőmezőbe az ország nevét
    azaz Spanyolország és listák több száz állomás jelenik
    minden jót :)

  • Daniel (Jr.).
    Adrian bemutatta a két ingyenes szoftvert, és mit mond, hogy az start 8 a próbaverzió, azaz 30 nappal később meg kell vásárolnia.

  • Hadd mondjak el valami mást, ha még nem vetted észre itt a videotutorial.ro oldalon. Ez a csodálatos fiúcsapat nem ösztönzi a kalózkodást.

  • Én kellemesen meglepett a jóvoltából Adrian válaszokat.
    Általában olyan válaszokat adott, mint "nézd, nos, az egész oktatóprogram, ne futtasd többé, és ne zavarj nekem a hülye kezdõ kérdéseidet, hogy elbántálsz engem" - vagy valami hasonló módon. .
    Örülök, hogy érett. Bravos!

  • Szia! Telepítettem a "ClassicShellSetup_4_0_0" elemet a Start gombra és a menüre, és a metró felület deaktiválásához jobb egérgombbal kattintottam a sávra, a tulajdonságokra, a navigációra, és a kezdőképernyőn megnéztem az első opciót, és készen állom, és közvetlenül az asztalra indulok. Egyszerű. Jó napot mindenkinek!

    • Ily módon nem tiltott, és a funkcionalitás Metro: App Switcher, húzza szoros, Charm Bar.
      Az a tény, hogy közvetlenül az asztali felületre is indíthat egy ilyen opcióval, akár az operációs rendszerben, további szoftver nélkül, bemutattam az oktatóanyagban a "mi új a Windows 8.1-ben" című fejezetről, és emlékeztettem arra, hogy ez az opció van ebben az oktatóanyagban

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.