Kikapcsolja a Google Now és a Google Search Android

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tilthatja le a Google Now (jelenleg Google) keresőmezőbe, és a Google (Google keresés), hogy mindig az otthoni képernyőn Android telefon. Szintén Google keresőmező fiókkal Most találkozunk és tabletta futó Android operációs rendszer.
Bár használja okostelefonját sokáig, nagyjából akkor, amikor 2.3 Android Gingerbread, már nem használt, még egyszer a Google keresőmező, amely mindig a kezdőképernyőn a telefon. Ha 2.3 Android Google keresőmező lehet mozgatni vagy eltávolítani a kezdőképernyőn az Android Jelly Bean nem így történt. Ez mindig a kezdőképernyőn a telefon vagy a tabletta nem lehet eltávolítani, átméretezni vagy áthelyezni, alapvetően van dolgunk tartós keresőmezőbe.
A Google vagy a Google Asszisztens keresőmezőjének „használata” (mivel ezek a kettő szorosan összekapcsolódnak) pillanatai akkor fordulnak elő, amikor le szeretném húzni a fiókot az értesítésekkel, és véletlenül az állapotsor megérintése helyett megérintem a keresőmezőt. Google. Nagyon bosszantó, mert amint eléri a keresőmezőt, egy kicsit várnia kell (főleg, ha valamivel gyengébb okostelefonod van), hogy inicializálja, majd kilépjen vagy eltávolítsa a Feladatváltóból (alkalmazáskezelő) / feladatok a nyílt alkalmazások közötti váltáshoz)
Ugyanez történik a Jelly Bean Google Now amely lehet aktiválni egy mozdulattal (csap / hold / csúsztassa felfelé) tartva az ujját, a Home gombot, és húzza felfelé. Hogy aktiválja a Google Asszisztens bosszantó lehet, ha a Pie Launcher (pite) helyett a navigációs-bar (navigációs sáv gombokkal Back, Home, menedzser alkalmazások) alapértelmezés hogy jön az Android bujkál magát, ha nem használ. A Google most lehet véletlenül megnyomni, és játszani néhány játékot az Android meglehetősen kellemetlen meg kell szakítani a játékot.
Éppen emiatt látjuk együtt, hogyan tudjuk kikapcsolni a Google keresősáv tartós és a Google most, és hogyan tudod aktíválni később, ha meggondoljuk magunkat, és úgy dönt, hogy használja őket. A Google Asszisztens emlékeztetni, hogy a Google keresőmezőjébe, és szorosan összekapcsolódik, mindkét valójában része ugyanezt a kérelmet. Sajnos nem tudjuk szelektíven kikapcsolni csak az egyiket, anélkül, hogy olyan módszerekkel, amelyek megkövetelik a root vagy egy saját ROM-on vagy egy harmadik fél Launcher.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Üdvözlet, nem találom az oktatóprogramot nagyon érdekesnek, mert túl kevés az Android 4.4 telefon, és különösen a beépített gombok közvetlenül érintésre, mint a legtöbb nexus a piacon a Samsung
    Van egy ZTE Grand X IN telefonom, és az itt elvégzett munkám az indítóbeállításoknál az állandó keresősáv engedélyezése / letiltása

    • Milyen munkát jelent Android 4.4 ez a bemutató? Légy egy kicsit óvatos, és olvasni texxtul fenti tutorial!
      Keresés vagy Google Search bar létezik olyan változata Android!
      A Google Asszisztens nemrégiben került bevezetésre az Android 4.1 Jelly Bean verziójában, de a Google keresése az elején volt az Androidon!

    • Sajnálom, hogy van az ICS 4.0.4, tehát nincs Google-ma, félreértettem az oktatóprogram igazságát, hogy nem olvastam, csak a videót játszottam
      Vagy hogy mennyire értékelem azt az időt és munkát, amelyet Ön ennek a webhelynek szentel, sok új információt hallottam és tanultam meg innen

  • Adrian hogy minden, amit beszélt hangalapú keresés, nem használom, de ha akarok beszélni egy üzenetet (nem beírásával), hogy küldjön valaki azt mondja nekem, hogy nem fér hozzá, kénytelen volt a Wi netul-Fi vagy a mobil. Miért? Tudna nekem segíteni, kérjük, e!

    • Google most vagy spech a szöveg (mert használják a Google most) egy felhő alapú technológia (cloud-alapú).
      Alapvetõen, amikor bekapcsolja a Google Asszisztenst, és azt mondja, hogy a szavakat gyorsan feldolgozzák és összehasonlítják egy felhõ-adatbázissal a jobb pontosság érdekében. Ahhoz, hogy a Google most képes legyen kommunikálni az "adatbázisokkal", szüksége van az internetre és ennélfogva az adatkapcsolat szükségességére.
      Néhány információ feldolgozása a Google felhő, majd elküldi a telefonra gyors és asambalte

  • Május srácok néhány PC-k, néhány Windows Programok Windows, valamit a progamare vagy az érdekes helyek, és azt mondom, nem?

  • Üdvözlöm. Hasznos bemutató, azt hiszem, a szolgáltatás kevésbé hagy több forrás áll rendelkezésre vezetékes.
    Kérdésem van az alapértelmezett android témával kapcsolatban (fekete): Lehet-e letiltani a gyártó egyedi témáját (az én esetemben az Alcatel), és áthelyezni az eredeti Android témára / ikonokra? Vagy eltávolítottuk őket, és helyettesítettük egyéni termékekkel? Fehér háttér az Alcatel menüben, napirendben, sms-ben stb. Fárasztónak tartom ... és mekkora gondot okoz az akkumulátor élettartama?

  • Egyetértek veled a Google Asszisztenssel és bizonyos mértékig a Google Kereséssel kapcsolatban is, hogy miért használunk olyan alkalmazásokat, amelyek nem kompatibilisek% -tól% -ig azon a területen, ahol tartózkodunk, vagy miért használjuk a Google Asszisztens és keresést ha hátrányban vagyunk, és más államok előnyben vannak.
    Mindenesetre a Google Now egy ostobaságos alkalmazás, amelyet a Google nagyon intenzíven hirdet, és amelyet soha nem fogok használni ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.