Kikapcsolja a Google Now és a Google Search Android

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tilthatja le a Google Now (jelenleg Google) keresőmezőbe, és a Google (Google keresés), hogy mindig az otthoni képernyőn Android telefon. Szintén Google keresőmező fiókkal Most találkozunk és tabletta futó Android operációs rendszer.
Bár használja okostelefonját sokáig, nagyjából akkor, amikor 2.3 Android Gingerbread, már nem használt, még egyszer a Google keresőmező, amely mindig a kezdőképernyőn a telefon. Ha 2.3 Android Google keresőmező lehet mozgatni vagy eltávolítani a kezdőképernyőn az Android Jelly Bean nem így történt. Ez mindig a kezdőképernyőn a telefon vagy a tabletta nem lehet eltávolítani, átméretezni vagy áthelyezni, alapvetően van dolgunk tartós keresőmezőbe.
A Google vagy a Google Asszisztens keresőmezőjének „használata” (mivel ezek a kettő szorosan összekapcsolódnak) pillanatai akkor fordulnak elő, amikor le szeretném húzni a fiókot az értesítésekkel, és véletlenül az állapotsor megérintése helyett megérintem a keresőmezőt. Google. Nagyon bosszantó, mert amint eléri a keresőmezőt, egy kicsit várnia kell (főleg, ha valamivel gyengébb okostelefonod van), hogy inicializálja, majd kilépjen vagy eltávolítsa a Feladatváltóból (alkalmazáskezelő) / feladatok a nyílt alkalmazások közötti váltáshoz)
Ugyanez történik a Jelly Bean Google Now amely lehet aktiválni egy mozdulattal (csap / hold / csúsztassa felfelé) tartva az ujját, a Home gombot, és húzza felfelé. Hogy aktiválja a Google Asszisztens bosszantó lehet, ha a Pie Launcher (pite) helyett a navigációs-bar (navigációs sáv gombokkal Back, Home, menedzser alkalmazások) alapértelmezés hogy jön az Android bujkál magát, ha nem használ. A Google most lehet véletlenül megnyomni, és játszani néhány játékot az Android meglehetősen kellemetlen meg kell szakítani a játékot.
Éppen emiatt látjuk együtt, hogyan tudjuk kikapcsolni a Google keresősáv tartós és a Google most, és hogyan tudod aktíválni később, ha meggondoljuk magunkat, és úgy dönt, hogy használja őket. A Google Asszisztens emlékeztetni, hogy a Google keresőmezőjébe, és szorosan összekapcsolódik, mindkét valójában része ugyanezt a kérelmet. Sajnos nem tudjuk szelektíven kikapcsolni csak az egyiket, anélkül, hogy olyan módszerekkel, amelyek megkövetelik a root vagy egy saját ROM-on vagy egy harmadik fél Launcher.


 


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Ionut - mondta

  szia nem találom érdekesnek tutorial, hogy túl kevés Android 4.4 különösen érintőgombok be közvetlenül, mint a legtöbb a piac nexus samsung
  Én telefonon ZTE Grand X és minden munkáért, amit tett, ahol van a launcher beállítások engedélyezése / tiltása Tartós Search Bar

  • Adrian Gudus - mondta

   Milyen munkát jelent Android 4.4 ez a bemutató? Légy egy kicsit óvatos, és olvasni texxtul fenti tutorial!
   Keresés vagy Google Search bar létezik olyan változata Android!
   Most a Google nemrégiben bemutatott változata Android Jelly Bean 4.1 de Search az Android a kezdet!

  • Ionut - mondta

   Bocs, hogy nem a Google ICS 4.0.4 így most félreértettem bemutató Most olvastam az igazság, hogy én nem játszani a videót
   Vagy ahogy én értékelem az időt és munkát fizet ezen az oldalon, tanultam és sokat tanultam több hír

 2. Andi Turcu - mondta

  Adrian hogy minden, amit beszélt hangalapú keresés, nem használom, de ha akarok beszélni egy üzenetet (nem beírásával), hogy küldjön valaki azt mondja nekem, hogy nem fér hozzá, kénytelen volt a Wi netul-Fi vagy a mobil. Miért? Tudna nekem segíteni, kérjük, e!

  • Adrian Gudus - mondta

   Google most vagy spech a szöveg (mert használják a Google most) egy felhő alapú technológia (cloud-alapú).
   Alapvetően akkor, amikor most aktiválja a Google-t, és kimondja azokat a szavakat, amelyeket a jobb pontosság érdekében gyorsan feldolgoznak és összehasonlítanak a felhőben lévő adatbázissal. Ahhoz, hogy a Google most képes legyen kommunikálni az "adatbázissal", internetre van szüksége, ezért szükség van adatkapcsolatra.
   Néhány információ feldolgozása a Google felhő, majd elküldi a telefonra gyors és asambalte

 3. Érdekes tutorial. Szeretnék csinálni konzultáció a programozási nyelvek és célját.
  Sok szerencsét!

 4. Marius - mondta

  Számomra törlöm az Android 4.1-et

 5. Anderson - mondta

  Adrian, mi a neve, vagy hol található a időjárás widget, mint te, vagy hol van a playstore ezzel a névvel?

 6. Május srácok néhány PC-k, néhány Windows Programok Windows, valamit a progamare vagy az érdekes helyek, és azt mondom, nem?

 7. Catalin.81-Rm.S - mondta

  Üdvözlöm. Hasznos bemutató, azt hiszem, a szolgáltatás kevésbé hagy több forrás áll rendelkezésre vezetékes.
  Van egy kérdésem az alapértelmezett androidos témához (fekete színnel): Van-e mód arra, hogy letiltsuk a gyártók (az én esetemben az Alcatel) egyedi témáját, és az eredeti Android témára / ikonokra lépjek? Vagy eltávolították és kicserélték egyedira? Fehér háttér az Alcatel menüin, menetrendjén, sms-jén stb. Fárasztónak találom ... és mennyi gondja van az akkumulátor élettartamával?

 8. milyen játékokat játszunk

 9. próbáljon ki egy launcher mint nova, ami a telefon interface néz ki, mint a Nexus One találtak Android Market

 10. FaqyaK - mondta

  Egyetértek veled a Google Asszisztenssel és bizonyos mértékig a Google Kereséssel kapcsolatban is, hogy miért használunk olyan alkalmazásokat, amelyek nem kompatibilisek% -tól% -ig azon a területen, ahol tartózkodunk, vagy miért használjuk a Google Asszisztens és keresést ha hátrányban vagyunk, és más államok előnyben vannak.
  Egyébként a Google Asszisztens egy nonszensz alkalmazás, amelyet a Google nagyon intenzíven hirdet, és amelyet soha nem fogok használni ...

 11. Mircea85 - mondta

  Nagyon jó bemutató, kikapcsoltam ezt az alkalmazást a Google most, miközben nézi a bemutató, mert ez egy haszontalan app nekem.

 12. florin - mondta

  adrian szia, meg tudná mondani, milyen időjárás widget használ?

 13. Marius - mondta

  Üdvözlöm. Ez lehet, hogy egy bemutató cryptolocker vírus? Kerestem és nem találtam sokat róla. Tisztelettel.

 14. Mihai - mondta

  Mi a helyzet a projekt Hackintosh?

 15. Denis - mondta

  Srácok, nem néz a oktató az én Ipad igényel Flash. Hogyan tudok nézni flash tartalmat?

 16. TzyTzy - mondta

  Sziasztok! Lehet, hogy a bemutató, hogyan villog a BIOS UIM a videokártya?

 17. Dragan - mondta

  Minutu a 08: 12 nevem jelenik meg a Google +

 18. Hello. Hogyan telepítse a ROM virtuális gép?

 19. varzaruluigi - mondta

  Hello! Ez a módszer érvényes más alkalmazás? például nincs gyökere, és azt akarom, hogy ki, és a többi előre telepített alkalmazásokat. Köszönöm.

 20. Mihai Catalin g - mondta

  Hogyan Loose: hogyan megszabadulni a status bar android 4.0.4
  MIÉRT haza, vissza, és nézni értesítés nem tudom miért?
  vagy én, mint a kereskedelem?

 21. György - mondta

  Köszönöm, hogy ez a bemutató, én sikerült megszöknie köszönhetően a Google most a rom Google Play Edition 4.4.2 a Samsung S4.Stii van olyan alkalmazás, amely elindul és megáll a telefon egy bizonyos idő, és a riasztás, hogy indul a telefon zárva?

 22. Köszönöm szépen.

 23. Julian - mondta

  hello there. Nekem van egy probléma. Van egy vipera v1 Allview telefonon, és tegnap este mentem át a greaseala beállításokat, és engedélyezte a Google Now, a tetején a telefont, és érintse meg a képernyőt bárhol a google, és most azt mondja nekem, hogy töltse le. Kérjük, tud valaki segíteni, és rögtön eltűnik valahogy ott

 24. AndiJudea - mondta

  Köszönöm, nagyon szükségem volt erre az oktatóanyagra, most örülök, hogy a * * ^ * Google Eszköztár már nem fog zavarni, kérjen segítséget.

 25. Alin - mondta

  hasznos volt számomra ... köszönöm!

 26. Köszönöm, minden alkalmazás és mutasd meg, hogy az megfeleljen a kikapcsolt!

 27. Patricia - mondta

  Nagyon érdekes és jól magyarázható bemutató. Köszönöm, nagyon hasznos!

 28. Ionut - mondta

  ben hasznos Köszönöm szépen a bemutató

 29. david - mondta

  hello .. Hogyan távolítsa el / törölheti a android 5.1. ??

 30. david - mondta

  Ahogy eltávolítani a lolipot? 5-5.1 vers ??? nincs válasz ??

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.