Szakmai tisztítók Dr.Web CureIt ingyenes és gyors - video bemutató

Hi barátok, ma beszélünk a gyors és hatékony vírus eltávolítása, használjuk a szabad megoldást és egyszerű a használata Dr.Web CureIt, mert ő beszél, nem igényel telepítést, fut közvetlenül tudunk egy bottal és, ha egy USB-hibakeresés másik számítógépen.

Az utóbbi időben láttuk egyre több számítógép fertőzött, sokan közülük pedig a valós idejű vírusvédelem, de minden szerencsétlenség történt, ebben az esetben a megoldás tökéletesen illeszkedik Dr.Web CureIt, adja meg a ő határozottan és fertőtleníteni, úgy működik, mint egy orvos, nem hiába nevezik Dr.Web megoldás.

Az alapbeállításokat az alkalmazás elég jól sikerült, és egy módosítást, Dr.Web CureIt az alapvető beállításokat nem érint meg a levéltárak és mint tudjuk, gyakran levéltárakban is rejtik kártékony fájlokat elő támadás, önkicsomagoló archívumokat utasításait a végrehajtás, így tudjuk megfertőződhetnek. Szerencsére van megoldás, akkor megszünteti az összes kiterjesztés területen bevezetett a kirekesztés és kész, van egy halálos vírus motor.

Abban az esetben, ha a víruskereső szoftver telepítve, akkor állítsa le a vizsgálat során Dr.Web CureIt nem kell eltávolítani a víruskereső kedvenc, még jó, hogy hagyja abba minden olyan tevékenység során a szkennelés, ha szükség van a sürgősségi számítógép míg Dr.Web vizsgál, akkor sétálni egy kicsit a beállításokon, akkor csökkentheti a prioritás a szkennelési folyamat, így lehet csinálni, és én is munkálkodom.

Figyelem.

CureIt Dr.Web antivírus védelem nem egy Real-Time, az ingyenes változat nem tesz semmit dezinfecteza számítógépet és így fel lehet használni, mint a víruskereső rezidens kereskedelmi változat, így akkor előnyös a valós idejű védelem , így szükség manapság.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (115)

  • Hála Cristi, különösen értékes javaslatot. ÉN használ Dr.Web, de az igazság az, hogy nem voltak az ő beállításait, és mit találtam ki ma (utalva kivétellel) valóban szívesen a szkennelési megoldás valóban hatékony.

  • Meg tud magyarázni valaki, miért kellene kizárni Dr. Web-et a szkennelésből? És miért mondod, hogy ellenkező esetben határozatlan időre be kell szkennelni?

    • Poatesa valaki magyarázni nekem, hogy miért van zárva dr. Web szkennelés? És mi a helyzet az egyébként szkennelt örökre?  


      Dr.Web nem kizártak, de a karantén valóban jön kizárt alapján, akkor nem kell tennie semmit.
      Ez a beállítás az esetben, ha szeretne a beolvasási Dr.Web nem valami alapvetően el neki, hogy tudja, mi van ott, és nem szeretné, hogy kibír az orrát.

  • Aha, tehát ki van zárva a vizsgálatból karanténba helyezik. objektumok karanténba helyezése nem kerül ismét ellenőrzi.
    Köszönöm a választ, azt hiszem, értem.

  • Köszönöm szépen a bemutató nagyon jól sikerült, vár sokat a bemutató, mint ez.
    Egy hasonló termék nagyon erős és a Kaspersky Virus Removal Tool
    amely kiemelte és Cosmin kicsit magasabb (bocs nekem
    ment előre).
    Nem használtam Dr.Web lehet a legjobb ajándék számomra megmentett sok
    Kaspersky Virus Removal Tool alkalommal (beleértve a vírus típusát imagine.php (Win32.Palevo) az általam hivatkozott tutorial) .Mivel lehetne
    5 azt mondják, hogy az Avast fogalma sem volt, hogy.
    Kíváncsi lennék, hogy mit valaki, aki egyaránt használható, de
    Még azok után, amit én találtam Kaspersky Virus Removal Tool, továbbra is a kedvenc
    My.
    Végül kívánok minden Tisztító hatékonyan és teljes körűen.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.