Hatékony devirus élő cd-vel Kaspersky Rescue CD - oktatóvideó

Szia barátok, a bemutató használjuk a vírus eltávolító eszköz, amely be van építve a Kaspersky Internet Security 2010 használni ezt az opciót, akkor nem liceenta Kaspersky Internet Security, akkor telepítse csak a próbaverziója is.

A Kaspersky Rescue CD egy live CD alapján a Linux operációs rendszer, lehetővé teszi számunkra, hogy átvizsgálja a merevlemezt nélkül a Windows, akkor is a megoldások internetes meglehetősen korlátozott, mert úgy viselkednek pontosan olyan, mint a víruskereső, azaz nem tudja beolvasni a merevlemez 100% miatt fájlok és könyvtárak az operációs rendszer használ, a Kaspersky Rescue cD-nek nincs gond, induláskor, átvizsgálja és eltávolítsa a malware, hogy hozzáférése mindenhol .

Egy másik hasznos opció, amely megtalálható a Kaspersky Rescue CD fájlkezelő, amely lehetővé teszi számunkra, hogy fájlokat másolni egy partíciót a másikba vagy egyik merevlemezről a másikra anélkül, operációs rendszer, azt mondhatjuk, hogy ez az opció gyakran sokkal hasznosabbak, mint a hibakeresés.

Minden rendkívül egyszerű, kinyitjuk a kaspersky Internet Security 2010 csomag fő felületét, és lemegyünk a biztonsági szintre +, itt láthatjuk a szolgáltatások fejezetben: a kaspersky mentőlemez lehetőséget, rákattintunk, és azonnal megjelenik egy ablak, amely egy varázslón keresztül vezet minket. , kattintson a következőre, és a következő ablakban jelölje be az "ISO kép letöltése a Kaspersky laboratóriumi szerveren" elemet, majd kattintson a Tovább gombra, innen csak óvatosnak kell lennünk, a végén jó választani az ISO kép létrehozásának lehetőségét, így regisztrálhat többször is ezt a képet.

Miután megírta az ISO képet a CD-n, csak annyit kell tennie, hogy elindul, de légy óvatos, a képet "image lemezre írása" módban kell írni, nem szabad csak CD-dátumra helyezni, bárcsak van bemutató.

Köszönöm a figyelmet és kívánok kellemes, mint a kis malware, ne felejtsük el, mi vár a megjegyzések rovatban javaslatokat, kiegészítéseket és az esetleges panaszokat.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (65)

  • Helló srácok, látom, hogy továbbra is jó munkát végez :), és sok embernek, köztük engem is, segítesz valami további megismerésében..Kaspersky egy nagyon jó víruskereső, amely könnyen használható a jól működő rendszer számára..Nem volt egy próbaverziója, amely 30 napok óta működött. Jelenleg egy barátomtól, aki 3 darabra kiadta a CD-jét, Norton vírusölőt használtam, amely véleményem szerint ugyanolyan jó és egyszerű, és ha meg tudod csinálni egy rövid bemutató róla, mert láttam, hogy még nem rendelkezik ilyennel, bár több antivírussal megkeresett. Köszönöm, és várom a következő oktatóanyagokat!

  • Nagyon érdekes Kösz, de van egy probléma: Camtasia Studio 6.Nu is érkezik, hogy egy videót HD, legyen szíves segítsen nekem !!!

  • Gady: Az avast avast bart mit kell tennem? Vegyük a bemutató, és körülbelül

    Az avast Bart CD nem ingyenes, azt mondta az oktatóanyagban, ha megvásárolja és megadja nekünk, örömmel készítünk bemutatót róla ... Még nem is töltheti le a próbaverziót a saját oldalukról, nem csak meg lehet vásárolni.

  • Salut! Keresi a webhelyén, észrevettem a dolgot: Ön oktatóanyagok a nagy antivírus termékeket, de véleményem szerint te hiányzik egy sem tudta, és használják azt, és nem árt egy bemutató: BitDefender Total Security 2010.
    Köszönjük!

  • AlexHi! Keresi a webhelyén, észrevettem a dolgot: Ön oktatóanyagok a legfontosabb termelő antivírus, de véleményem szerint te hiányzik egy destuld ismert és használt, és ne egy bemutató trica BitDefender Total Security 2010.
    Köszönjük!

    Ha rákattint a "Hasznos", majd a "Felmérések" (a fekete keret tetején található legördülő menü) elemre, akkor a BitDefener az utolsó helyen áll! tehát nem jelent kiemelt prioritást és érdeklődést ... de bemutató anyagot is készítünk ...

  • Üdv mindenkinek! Segítettél minap, és hálásak vagyunk. Nem tudom pontosan, hol láttam néhány megjegyzést a feliratok. Érdekel ez: hogyan tegyek, ha van egy felirat a film, angolul vagy más nyelven, svéd, norvég, ahogy én találtam magam, hogy neki román nyelven?! Subtitle Workshop képes erre? Hogyan tölthetek felirat mert megtaláltam a szót, és nem fogadja el. További szeretném mondani, hogyan kell csinálni a fordítást őket. Tud valaki segíteni, akkor Vanessa, mint ahogy azt legutóbb meghatározó felirat műhelyben. De ne felejtsük el, szeretnék magyarázatot lépésről lépésre, esetleg szitanyomat oldalakon. Tudom, hogy lehet. Köszönöm. Van egy jó hét.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.