Tracert probléma észlelésére és a hálók és pathping

Ma a Tracert és a Pathping segítségével továbbra is felfedezzük a hálózatban vagy az úton előforduló problémákat. Ha utoljára láttam hogyan kell használni a Ping parancsot hibaelhárítás hálózat szolgáltatója a mai napon haladunk előre, és hol halad a bitek és milyen feltételek mellett.
Trace Route, és tracert Ez lehetővé teszi számunkra, hogy tudja, hol van, hogy menjen a módja annak, hogy a kedvenc helyén. Sajnos tracert nem mutatnak nekünk több, éppen ezért szükség van egy eszköz, hogy az orrát mélyebbre.
pathping kombinációja Ping és tracert, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ne csak akkor, ha halad a bit, és milyen feltételek mellett. Pathping hálózati csomópontok megmutatják, hogy mi prierderi csomagokat, ami tönkreteheti a böngészési élményt.
Ha azt észleli, hogy csomagszünet van a szolgáltató egyik szerverén, jelentheti. Ha a probléma egy másik romániai szolgáltatóval van, akkor a szolgáltató valószínűleg kapcsolatba léphet vele a probléma megoldása érdekében. Ha a probléma az ország határain kívül található, akkor csak annyit kell tennie, hogy türelmesen felfegyverzi magát ...
Figyelem.
Pathping már csak Windows-on.
Hogyan, hogy Trace útvonal?
tracert google.ro
Hogyan adjon pathping?
pathping google.ro
Ha problémája van a helyi hálózaton, azt javasoljuk, hogy néz bemutató ping.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (25)

  • Van egy kérdésem: ha ismeri az IP-címet a PC az USA-ban például lehet találni a MAC címet. Van-e lehetőség?

  • A serverfree.com tárhelyét illetően tényleg fizetni tudok a vezérlőpulton található hirdetéseken keresztül. Ez a fizetés. Nincsenek szerződések köztem és a társaság között. Ez szintén normál ingyenes tárhely. Jó, hogy ingyenes hostolással ébredtek, és korlátlan lemezterületet és sávszélességet kínálnak. Nem? Igaza van, hogy fizetnem kell a fogadást, de hol tanácsol az USA-ból vagy a román Romániából történő fogadást? Vagy nem számít?

  • Köszönjük az oktatóprogramot, és ha lehetséges, egy útmutatót arról, hogyan kell dolgozni a cmd-ben, ms. Siker.

  • Helló Cristi.
    Van hálózatba van egy probléma, ha tud segíteni.
    Van egy orr Synology 213, amit nem tudok, hogy én tettem DDNS beállításokat. Ha megy az interneten pc telefon, vagy egyéb más hálózati megy meglátogatni, ahelyett, hogy a belső hálózat megy nemzet.
    Van egy TP-Link TL-WR1043ND útválasztója, dd-wrt-rel.
    Van fogalmad róla, hogy mit kell tenni? Egyszerűen kétségbeesett, azt googalit, én host fájlt bizonyíték, semmi.
    Kérjük, egy kis segítséget, ha lehet.

  • CiprianHi Cristi. Van hálózatba van egy probléma, ha tud segíteni. Van egy orr Synology 213, amit nem tudok, hogy én tettem DDNS beállításokat. Ha megy az interneten pc telefon, vagy egyéb más hálózati megy meglátogatni, ahelyett, hogy a belső hálózat megy nemzet. Amun TP-Link TL-WR1043ND DD-WRT rajta. Van fogalmad róla, hogy mit kell tenni? Egyszerűen kétségbeesett, azt googalit, én host fájlt bizonyíték, semmi. Kérjük, egy kis segítséget, ha lehet.

    Bár nem tudtam kitalálni, mi a problémád, és mit akarsz tenni ...
    A routerhez hasonlóan a NAS-nek van belső és egy külső IP-je is. A külső IP, amelyet a nettó szolgáltató kínál, és amelyet egy másik hálózatból (mobilhálózat vagy HotSpot Wireless) való csatlakozáshoz használ, amely az Ön esetében a name.dlinkddns.com formában található (mert feltételezem, hogy az IP- a külső maszkot készítettél a DDNS-n)
    És a belső IP, a kiosztott router (megint nem mondja el, ha a NAS viszont csatlakozik egy router, vagy ment egyenesen bele kábel internet)
    NAS elérni a belső hálózathoz belső IP rendelt a router NAS.
    Nem fogja elérni nume.dlinkddns.com de írsz belső IP jelöli a router hozzáférni. Írja be az IP-útválasztó és mit különített NAS IP-címét a böngésző majd.

  • Hogyan kap egy fájlt .htacces ismét letöröltem a szerver hosting. Lehet létrehozni manuálisan üres vagy letölthető valahonnan? Letöröltem véletlen és.

  • végCristi hogyan fordulhat elő scrisu olyan nagy a Command prompt

    Kattintson a bal felső ablakban majd kattintson a Tulajdonságok CMD, menjen a Betűtípus fülre, és úgy dönt, a méreteket. Ha megy, és Színek fülön megváltoztathatja a színeket CMD.

  • Cristi nem tudom telepíteni wordpress én gépen, amikor keresem a bővítmény összeomlik hiba unxpected év stb Tettem egy leolvasó teljes vírus és malware mia- talált 2 3.6 wordpress belsejében a zip archívumokat. Ez lenne az oka, hogy nem keres egy plug-in menedzsment felület? 2 malware, hogy belül kell lennie, illetve álpozitív? De nem hiszem, mert 2 szavakat antivírus azt találták, hogy van 2 vírusok vagy rosszindulatú vagy rosszindulatú szoftvert angolul. Én alapvetően nem kereshet egy plugin nem egy téma nem tud csatlakozni az adatbázishoz egyáltalán. Gazdaszervezet vagy vírus? Én a scan most úgy tűnik, hogy maradt egy vírus

    https://www.virustotal.com/en-gb/file/09e15a4f73eddd79dfc90411a3e95f3b2afc8d407fca1b9dd82b0e84e6971b5c/analysis/1375545238/

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.