Töltse le és telepítse a Service Pack 1 Beta for Windows 7 alkalmazást - oktatóvideó

Hi barátok, ma egy tutorial, hogy megtanulják, hogyan kell letölteni és telepíteni, ahol 1 Beta SP (Service Pack 1) Windows 7. Ki tudja, a Service Pack célja, hogy javítási vagy leállításához biztonság megsértésének egy operációs rendszer, a javulásához modulok vagy technológiákkal megvalósított, és stabilizálják a rendszert. Ha a Windows Vista már készített egy bemutató SP2 telepítést a Windows Vista
1 7 Service Pack for Windows lehet letölteni A Microsoft hivatalos honlapján
Mi hozza Service Pack Beta for Windows 1 7?
Bár nem a végső megoldás azok számára, akik már kipróbált eddig mondani, vezeték nélküli kapcsolat gyorsabb, és azok, akik voltak problémák a vezeték nélküli kapcsolat telepítése után a szervizcsomag, a vezeték nélküli kapcsolat működik. Innen csak arra, hogy ez a csomag hozza javulás a vezeték nélküli média és talán más modulok és tapaszok hibákat kevésbé észrevehető.
Egyes pletykák szerint minden ezen SP1 bétát beépített Bluetooth támogatás 3.0
Tehát, ha azt tapasztalja, hogy a vezeték nélküli ajánljuk szervizcsomag telepítését ne hagyjon ki semmit.
Mielőtt telepíti a SP1 Javasoljuk, hogy készítsen egy biztonsági másolatot vagy biztonsági szoftver integrált operációs rendszer A windows 7 bármelyik eszménykép, Acronis True Image vagy Drive Image XML amit meg is tettünk útmutatók.
Még egy telepített szervizcsomag Beta for Windows 1 7 és még nem találkoztam olyan probléma. A számítógép megy, valamint a szoftver. Abban a reményben, to've kíváncsiság, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (43)

  • Van egy kérdésem, amit feltettem, de senki sem válaszolt ... A Windows 7 hangját úgy tudom hangosítani, mintha az xp-n 7.1 kimenete lenne, a Windows 7-en pedig már nem hallaná az összes csatornát, visszhanggal hallhatjuk az összes bn-t, és nem szeretem

  • A pseranta Én felkavarta a kíváncsiság, kérem nézze meg a videót bemutató.

    Love story írásban!

    • Cosmin: A pseranta én felkeltette a kíváncsiságát, kérem nézze meg a videót bemutató.
      Love story írásban!  

      Bárki rossz, imporant tette ez a bemutató.

    • Lehet az emberek nem értem ezt a videót bemutató. Én mondom ezt, mert az egyik, hogy adja a link az oldal a Microsoft honlapján eltávolításra került. másrészt, már komoly problémák wirrelesul így megy a szkennelés megmutatja nekem a hálózat, de nem csatlakozik, hogy a hálózatot mutatja meg a hálózaton egy piros X, és azt mondja a beállításokat a számítógépen, hogy a hálózat nem egyeznek követelmények hálózat. ha valaki segít nekem ..

  • Nagyon érdekes bemutató Adrian ... Remélem, hogy a stabil verzió a lehető leggyorsabban jelenik meg. Két kérdésem is lenne: 1) Javítja-e ez a szervizcsomag az ablakok stabilitását? 2) Láttam, hogy van egy 2.50 GHz-es processzorod, és 2.40 GHz-es túlhajtással tetted meg (nem tudom, helyesen fejeztem-e ki túlhúzással), csökkentetted-e a processzor frekvenciáját? Azt hittem, sokáig maradsz a PC-n, és nem melegszik fel annyira, kicsit leengedted a frekvenciát, de nem tudom, hogy ez az oka! Sok szerencsét és egészséget!

  • Amíg van egy végleges változat nem vagyok zavarban volt telepítve a béta egy sp1 és én egyáltalán nem elégedett.

  • semmi nem ég, Justin, egyszerűen beszélhet egy processzort, vagy kivirágozhat néhány kondenzátort a videokártyán :))

  • Hello! Nekem van egy probléma, 7 Windows Ultimate.
    Amikor beteszek egy lemezt a meghajtóba, vagy ha egy képet csatlakoztatok a Daemon Tools alkalmazással, ez a dolog már nem jelenik meg az asztalomon (azt hiszem, hogy hívják), és még akkor is, ha belépek a Számítógépbe, és rákattintok arra a lemezre, akkor és hogyan folytatnám a "Felfedezés / Megnyitás" témát.
    Ha tud segíteni nekem, és én.
    Szép tutorial.

    Köszönjük!

    • AndrewHi! Nekem van egy probléma, 7 Windows Ultimate.
      Amikor fel a lemezt a meghajtóba, és szerelje fel a képet a Daemon Tools, már nem jelenik meg az asztalon dolog (önműködő hiszem ezt hívják), és akkor is, ha megy a számítógép, és kattintson a lemezen, úgy bele, mint mint adok "Tallózó / megnyitása".
      Ha tud segíteni nekem, és én. Szép tutorial. Köszi!  

      1. módszer: Lépjen a "Vezérlőpult \ Hardver és hang \ AutoPlay" lehetőségre, és jelölje be az "Automatikus lejátszás használata minden eszközhöz" lehetőséget, majd kattintson a Mentés gombra.
      2 módja: Kattintson a Start gombra, és adja meg gpedit.msc Keresés mezőbe, és nyomja meg az Entert.
      A nyitott ablakban lépjen a "Számítógép-konfiguráció \ Felügyeleti sablonok \ Windows-összetevők \ Automatikus lejátszási házirendek \ Kapcsolja ki az automatikus lejátszást" lehetőségre, és állítsa az értéket Letiltásra.

  • Nagyon érdekes integrálni a sp-t a Windows-ba :)) Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, és ez az érdeklődés .......... nagyon hasznos dolog ... véleményem szerint

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.