Hol kaphatunk ingyenes domaint? - video bemutató

Helló barátaim, ma megtanítom, hogyan szerezhet be ingyenes domaint a könyvre, és "összekapcsolod" azt a nyilvános IP-vel, amelyet az internetszolgáltató hozzárendelt neked.
Az internetes legtöbb ingyenes szolgáltatást csak a "példa.example.com" aldomainek tudják biztosítani, kapunk egy "example.tk" DOMAIN-t. Erre nem kell semmit fizetnünk, még regisztrálnunk sem kell (ha nem akarjuk megújítani a domaint).
Már sok helyszíneken, hogy a TLD. Tk általában kis oldalak, hogy készül a túlzott igények kevesebb erőforrással, csak próbálni. Nem ajánlom, hogy használd a domniu. Tk, ha egy üzlet, akkor lehet, hogy nem megfelelő, ha van egy. Com vagy. Com a közönség kívül.
A terület. Tk tökéletes otthoni használatra, egy kis telek NAS beállítani VPN, stb. Egy nagy webhely javasoljuk, hogy használja a. Com vagy. Com
Először is biztosítanunk kell néhány dolgot:
1. Tudnunk kell, hogy milyen IP-ISP rendelt
2. Meg kell tennünk port forwarding, Main portok: 80 a http https 443, 21 az ftp, 25 e-mail.
3. Meg kell, hogy a szerveren futó, hogy ha működik, ha van egy szerver lehet nézni ezt a Apache bemutatóVagy ezt Nginx bemutató hogy megtudja, mi és hogyan kell használni egy HTTP szervert.
Azok számára, akik dinamikus IP-vel rendelkeznek, legközelebb egy bemutatóomat fogok készíteni, amelyben megmutatok egy trükköt, amelyen keresztül legyőzhetjük a dinamikus IP "hátrányát". A dinamikus IP-vel rendelkezőknek azonban be kell tartaniuk ezt az oktatóprogramot, legközelebb csak ezt az oktatást fejezem be, nem kezdtem újra a semmiből.
A bemutató elején unatkoztam egy kicsit technikai dolgokkal, tudom, hogy sokan siettek, és ha lehetséges, "tegnap" szeretnék az információkat. Sajnos nem hagyhatja ki az alapokat. Ezután egy másik alkalommal megpróbálom "unatkozni", így olyan információkkal választanak meg, amelyek valószínűleg a jövőben segítenek Önnek.
élvez

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (52)

  • Cristi, és végig a XAMPP localhost + + wordpress és ha azt szeretné, hogy egy másik PC-n látja, csak írásban, vagy postai úton a cikket, ha rákattint, és azt mondja, nem szerveren localhost őt, mint ő is 2 PC localhost de valójában nem, de 1 PC. Cristi Nem tudom, mi a probléma, tud segíteni nekem egy bemutató

  • Anderson:
    Cristi, és végig a XAMPP localhost + + wordpress és ha azt szeretné, hogy egy másik PC-n látja, csak írásban, vagy postai úton a cikket, ha rákattint, és azt mondja, nem szerveren localhost őt, mint ő is 2 PC localhost de valójában nem, de 1 PC. Cristi Nem tudom, mi a probléma, tud segíteni nekem egy bemutató

    Próbáld elmagyarázni, hogyan kell, meghalok, ha értem.
    Mondd meg az elején, akkor nem a problémát.
    Magyarázd meg nekem, hogy te, mit beállítás wordpress, mit írni, függetlenül attól, hogy helyi. Mit ír a böngészőben a nyilvános ip.
    Mi a fene, meg kell interjút velem?

  • Cristi, nézd jobban megérteni, szóval ......
    Szeretnék létrehozni egy oldalt az otthoni számítógépemen, ezt akarom. Igen, telepítem az XAMPP-t, aztán beállítottam a MySQL-t, aztán beillesztettem a WordPress-t, de ez nem működik eleinte, amikor felteszem a rovable IP 192.168.0.109-et, így teszem, és azt mondja nekem / xampp, és ismét megkísérli csatlakozni, és megváltoztatom az indexet. Úgy tűnik, hogy a php ott írja / xampp-ot, és inkább a / wordpress bunn-ot tettem, miután működik. 2. lépés Beállítom a wordpress admin fiókot, és otthoni számítógépemből is hozzáférhetek, ahol megőriztem a localhost-ot, hogy megnézem, hogy a webhely eddig jól néz ki. 3. lépés: Munkahelyi számítógépről szeretnék látni például a webhelyem megtekintését azáltal, hogy az internetes IP-címet nem a 188.27.00.00 útválasztótól kapom meg, és a webhely megjelenik, de anélkül, hogy a témát megfelelően és szépen jelenítenék meg, én Csak szöveget látok, és úgy néz ki, mintha egymás alatt lenne a dalszöveg verse, érted, mit értek, jó. Innen találkozom az általam közzétett cikkel. Nem tudom, hogy mondjak a TEST-et, és nem találom a localhost szervert miért? :( :( :( mivel nem tudok tovább folytatni ezt a lépést, portot is formáztam, de hiába, milyen beállításokat kell elvégezni a 3. lépéstől, tehát a PC 1 - az otthonom működik, az oldal helyes és gyönyörű, és a PC 2 munkából nem látszik, csak a szöveg jelenik meg, azt akarom mondani, hogy nincs felhasználói korlátozása vagy valamilyen PC 2. Alapvetően nem tudok hozzáférni otthonról az 1-es PC-ről, a fehér oldal megjelenik a PC-n 2, és csak hiába dobott szöveg és a cikkre kattintva azt mondja, hogy a localhost szerver nem található. Mit mondhat? helyesen jelenik meg, és a dak give egy cikkben úgy tűnik, hogy a localhost szerver nem található: (((((((((((((((

  • edy 13ani:
    Helló, Cristi! Onnan, ahol azt tapasztalom, hogy a DNS-címet, vagy ... hogy írsz 89.46.92.12, vagy valami ... nem is tudom

    Gépelje be a "go" -ot a google-ba, és érje el az első eredményt.

    • Nos, ip-t írok. Az ip-et a címsorba másolom, és bekerül a modembe, ahol be kell jelentkeznem, nem úgy néz ki, mint a tiéd: "Menj, rendben!".

  • Üdvözlet Cristi. Sajnálom, hogy nem vagyok a témában, de szükségem van egy kis tanácsra is ... Szeretek folyamatosan játszani a PC-komponensekkel, és úgy tűnik, hogy most már Pentium 4 640 és E2160 van a kezemben. Szeretném tudni, hogy melyik a jobb? hogy használni akarom a régi számítógépemen. Előre is köszönöm. Tündér

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.