Hol kaphatunk ingyenes domaint? - video bemutató

Helló barátaim, ma megtanítom, hogyan szerezhet be ingyenes domaint a könyvre, és "összekapcsolod" azt a nyilvános IP-vel, amelyet az internetszolgáltató hozzárendelt neked.
Az internetes legtöbb ingyenes szolgáltatást csak a "példa.example.com" aldomainek tudják biztosítani, kapunk egy "example.tk" DOMAIN-t. Erre nem kell semmit fizetnünk, még regisztrálnunk sem kell (ha nem akarjuk megújítani a domaint).
Már sok helyszíneken, hogy a TLD. Tk általában kis oldalak, hogy készül a túlzott igények kevesebb erőforrással, csak próbálni. Nem ajánlom, hogy használd a domniu. Tk, ha egy üzlet, akkor lehet, hogy nem megfelelő, ha van egy. Com vagy. Com a közönség kívül.
A terület. Tk tökéletes otthoni használatra, egy kis telek NAS beállítani VPN, stb. Egy nagy webhely javasoljuk, hogy használja a. Com vagy. Com
Először is biztosítanunk kell néhány dolgot:
1. Tudnunk kell, hogy milyen IP-ISP rendelt
2. Meg kell tennünk port forwarding, Main portok: 80 a http https 443, 21 az ftp, 25 e-mail.
3. Meg kell, hogy a szerveren futó, hogy ha működik, ha van egy szerver lehet nézni ezt a Apache bemutatóVagy ezt Nginx bemutató hogy megtudja, mi és hogyan kell használni egy HTTP szervert.
Azok számára, akik dinamikus IP-vel rendelkeznek, legközelebb egy bemutatóomat fogok készíteni, amelyben megmutatok egy trükköt, amelyen keresztül legyőzhetjük a dinamikus IP "hátrányát". A dinamikus IP-vel rendelkezőknek azonban be kell tartaniuk ezt az oktatóprogramot, legközelebb csak ezt az oktatást fejezem be, nem kezdtem újra a semmiből.
A bemutató elején unatkoztam egy kicsit technikai dolgokkal, tudom, hogy sokan siettek, és ha lehetséges, "tegnap" szeretnék az információkat. Sajnos nem hagyhatja ki az alapokat. Ezután egy másik alkalommal megpróbálom "unatkozni", így olyan információkkal választanak meg, amelyek valószínűleg a jövőben segítenek Önnek.
élvez

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Anderson - mondta

  Cristi, és végig a XAMPP localhost + + wordpress és ha azt szeretné, hogy egy másik PC-n látja, csak írásban, vagy postai úton a cikket, ha rákattint, és azt mondja, nem szerveren localhost őt, mint ő is 2 PC localhost de valójában nem, de 1 PC. Cristi Nem tudom, mi a probléma, tud segíteni nekem egy bemutató

 2. valentin - mondta

  Bravo Cristi, türelmetlenül várt a következő bemutató!

 3. Anderson:
  Cristi, és végig a XAMPP localhost + + wordpress és ha azt szeretné, hogy egy másik PC-n látja, csak írásban, vagy postai úton a cikket, ha rákattint, és azt mondja, nem szerveren localhost őt, mint ő is 2 PC localhost de valójában nem, de 1 PC. Cristi Nem tudom, mi a probléma, tud segíteni nekem egy bemutató

  Próbáld elmagyarázni, hogyan kell, meghalok, ha értem.
  Mondd meg az elején, akkor nem a problémát.
  Magyarázd meg nekem, hogy te, mit beállítás wordpress, mit írni, függetlenül attól, hogy helyi. Mit ír a böngészőben a nyilvános ip.
  Mi a fene, meg kell interjút velem?

 4. Anderson - mondta

  Cristi, nézd, jobban értesz, szóval…
  Olyan weboldalt szeretnék létrehozni az otthoni számítógépemen, amit szeretnék. Teszem, telepítem az XAMPP-t, majd beállítom a MySQL-t, majd beteszem a wordpress-t, de az elsőre nem működik, amikor felteszem az irányítható IP 192.168.0.109-et, így tettem, és ezt mondja nekem / xampp, és megint összekapcsol, és megváltoztatom az indexet. Úgy tűnik, hogy a php odaírja az / xampp-t, ehelyett a / wordpress bunn-ot tettem, miután működik. 2. lépés Beállítom ezeket a WordPress adminisztrátori fiókokat, és az otthoni számítógépemről is hozzáférek, ahol a localhostot tartom, hogy lássam, hogyan néz ki eddig a webhely. 3. lépés Szeretném, ha egy másik számítógépről látnám a munkahelyemet, például azt, hogy a webhelyem elérje az IP-címet az internetről, ne a 188.27.00.00 útválasztóról, és a webhely megjelenjen, de anélkül, hogy helyesen és szépen jeleníteném meg a témát Csak szöveget látok, és mintha egy dalszövegről szóló vers lenne egymás alatt, akkor érti, mire gondolok, jó. Innen találkozom az általam közzétett cikkel, nem tudom a TEST-et mondani, és kapok egy localhost szervert, ami nem található miért ?? :( :( :( mivel nem tudom folytatni ezt a lépést, a portok megfogalmazását is elvégeztem, de hiába, milyen beállításokat kell megadnunk a 3. lépéstől, így az 1. PC - az otthonom működik, az oldal helyes és szép, és a PC 2 a munkából nem látsz csak a szöveg jelenik meg, azt akarom mondani, hogy nincs felhasználói korlátozása, vagy valami PC 2. Alapvetően nem tudok otthoni cikkeket elérni az 1-es PC-ről, a fehér oldal megjelenik a PC 2-n, és csak hiába dobott szöveg oldalon, és amikor rákattintok a cikkre, azt mondja, hogy a localhost szerver nem található, mit tud mondani? helyesen, és a dak adja egy cikken úgy tűnik, hogy a localhost szerver nem található: (((((((((((

 5. Krisztus, aki a legjobb játékos a filmeket, úgy értem, futottam szép képet

 6. edy 13ani - mondta

  Helló, Cristi! Onnan, ahol azt tapasztalom, hogy a DNS-címet, vagy ... hogy írsz 89.46.92.12, vagy valami ... nem is tudom

 7. edy 13ani:
  Helló, Cristi! Onnan, ahol azt tapasztalom, hogy a DNS-címet, vagy ... hogy írsz 89.46.92.12, vagy valami ... nem is tudom

  Írja be a "go" szót a google-ba és érje el az első eredményt.

  • edy 13ani - mondta

   Jól megírt copy .... ip ip a címsorba, és kap a modem, hogy jelentkezzen, ahol nem jelennek meg, ahogy "megy, ez rendben van."

 8. Mirel - mondta

  Szia Cristi. Sajnálom, hogy nem vagyok a témában, de szükségem van egy kis tanácsadó helyre is, amelyet szívesen játszok PC-s alkatrészekkel, és úgy tűnik, hogy most kéznél van egy Pentium 4 640 és egy E2160. Szeretném tudni, melyik a legjobb közülük? hogy a régi PC-n akarom használni. Előre is köszönöm. Tündér

 9. alex alex - mondta

  Legyen oktatóanyagok DVR IP kamerák stb

 10. sylber - mondta

  tudni, hogy közel maradunk, gyere bemutató IPdinamic

 11. edy 13ani:
  Jól megírt copy .... ip ip a címsorba, és kap a modem, hogy jelentkezzen, ahol nem jelennek meg, ahogy "megy, ez rendben van."

  Figyelmesen nézze meg az oktatóanyagot, olvassa el a szöveget, végezzen port továbbítást és telepítsen egy http szervert, ha azt szeretné, hogy valami megjelenjen a böngészőben.
  Megjelent nekem "megy, minden rendben", mert van egy http szerver és tettem a gyökér egy HTML dokumentum "megy, ez rendben van."
  Abból, amit látok, te nem tudsz semmit, ugye többet kevesebb információ, nem tudjuk. Először is meg kell tanulni, meg lehet tanulni a mi oktató, de meg kell, és megérteni.

  • panda - mondta

   Cristi-admin: Nézd meg közelről a bemutató, olvassa el a szöveget, nem port forwarding és beállítás - A http szervert, ha akarsz valamit, hogy megvédje a böngésző.
   Megjelent nekem "megy, minden rendben", mert van egy http szerver és tettem a gyökér egy HTML dokumentum "megy, ez rendben van."
   Abból, amit látok, te nem tudsz semmit, ugye többet kevesebb információ, nem tudjuk. Először is meg kell tanulni, meg lehet tanulni a mi oktató, de meg kell, és megérteni.

   cristi, írd be ii ezt, hogy tudd, hogyan kell helyesen írni. 🙂

 12. nevet :)) - mondta

  :)) igen e Nagy a kert (chill cristi, ők is megértik ... szerintem :)))

 13. Ne hagyatkozzon a. Tk .. hirtelen elfogy. Én már tudom.
  Jobb vásárolni a domain. Despregazduire engem 3 euró (szintén sms fizetés), vagy bármely más, ..

 14. panda - mondta

  pandaCristi, meg kell írni, hogy ez ... és tudod írni helyesen.

  sajnálom, tudod, hogy írjon.

 15. panda: Bocs, tudod, hogy írjon.

  És még ha rosszul, mi volt a probléma? Most mi volt a bemutató és az IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

 16. Laurn - mondta

  Nem mintha ez nagyon fontos lenne, de észrevettem, hogy ellentmondás van a komment valós időben történő közzététele és a webhelyen ténylegesen megjelenített idő között. Példa "cristi-admin mondja: 29. március 2013., 15:47", amikor valójában valamivel korábban volt. Láttam a megjegyzést és a feladás idejét, és egy pillanatra arra gondoltam, hogy az órám lemaradt, de az órám jól működött. Tehát ez csak egy megjegyzés, amit észrevettem, nem is tudom, hogy mindig így van-e, de most láttam.

 17. Silviu - mondta

  Én komolyan ajánlom vásárol egy domain, mint a. Ro,. Com. Org és a. Net, ha azt szeretné, hogy a minimális siker site.Nu Incept javasoljuk, úgynevezett üzleti, mint a területen. Tk, ez a név érkező Tokelau (néhány csendes-óceáni szigetek), hogy Romániában, ez nem emészthető, és rendkívül alacsony esélye szinte lehetetlen egy oldalon. tk.

  • edy 13ani - mondta

   Pontosan !!! A szabad domainekben nem kell sokat bízni, mert bárki is késztette őket nagyszerű megjelenésre ... jobb, ha veszel egy .ro vagy .net vagy .net domaint, ahogy Silviu mondta

 18. hello problémája van helyezve az IP logez hogy megkérdezi, felhasználónevet és a jelszót, de nem a szükséges adatokat router a router tudja a rendszergazdai és a jelszót, és emellett, hogy ha meg tudja mutatni, hogyan kell csinálni port forording

  • edy 13ani - mondta

   pontosan cristi ... azt mondod, hogy végezzek porttovábbítást, amikor először hallottam róla ... és azt is mondod, hogy nem tudok semmit ... ha nem mutatod meg nekünk, hogyan kell csinálni, honnan tudjuk

 19. Claudiu - mondta

  Cristi-adminÉs még ha rosszul, mi volt a probléma? Most mi volt a bemutató és az IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

  Javaslom, hogy vitassák meg a kérdést a parlamentben, és döntsenek végérvényesen és visszavonhatatlanul a helyes szavazással, ahogy azt a "î" és "â" fázisban tették. Ezek a problémák fájnak nekünk a legjobban.
  PS: Cristi helyesen van írva "rossz", de nem "rossz". Ez Panda meghajtása. :))

 20. A dinamikus / létfontosságú ip bemutatójával várlak titeket .... Mert túlnyomó többségünknek van valami ilyesmi 😐

 21. edy 13ani - mondta

  Nem is tudom, mit mondjak .... a jó, mint a honlapon, de csak azok számára, akik értik HTML (vagy japán néhány), de nem vagyok elégedett a teljesítményét Krisztus korábbi oktató ... vagy ideges, vagy nem Isten tudja, gondozás
  Adrian mint szóló egy kicsit extra, mint elmagyarázni jobban van valami extra: megmagyarázni a világ tudja, a türelem rajongók végre úgy gondolja, hogy adtál, és figyelembe veszi

 22. Gyerünk testvér, csak úgy, mi a fene? Legyen komoly, az oktatóanyagok jók. Ha valóban meg akar tanulni egy weboldallal dolgozni, tanuljon angolul, keressen a google html e-könyvekben, töltsön le, olvasson, kísérletezzen, nézze meg, miért nem működik, próbáljon meg színt, szöveget, képet változtatni… ne várj és várj! Olyan sok könyv, interaktív webhely (mint például a codecademy) és még sok más. Megértésem szerint Cristi egy video-oktatót vezet a saját szerverén. Van fogalma arról, hogy egy konfiguráció mennyi gondot okoz? Hány éjszakát kell eltöltenie és esküsznie a Linuxra, hogy nincs rossz levelezőszervere? Hány visszaállítást kell megadnod, és hány fájl, jelszó, port, hülyeség van a fejedben? De azt is, milyen boldog vagy, amikor végre működik. Ez normális. Ráadásul rengeteg tapasztalatot szerez.

 23. Laurn:
  Nem mintha nem lenne nagy jelentősége, de észrevettem, hogy eltérés van a valós idejű és a megjegyzést kiküldetés idő valójában jelenik meg az oldalon. Például a "Krisztus-admin szerint: Március 29 2013 15 at: 47", amikor valójában nem volt korábban. Láttam a megjegyzést, és én kiküldetés egy pillanatra azt hittem, hogy hagytam az órámat ideje, de rendben volt. Tehát ez csak egy megjegyzés látott valamit, amit nem tudom, hogy ez mindig így, de most láttam.

  Azt mondta, nagyon hasonló, nem vettem észre az óra helyén volt, egy órával korábban, most már megoldotta az ügyet.
  Köszönjük!

 24. edy 13ani:
  Nem is tudom, mit mondjak .... a jó, mint a honlapon, de csak azok számára, akik értik HTML (vagy japán néhány), de nem vagyok elégedett a teljesítményét Krisztus korábbi oktató ... vagy ideges, vagy nem Isten tudja, gondozás
  Adrian mint szóló egy kicsit extra, mint elmagyarázni jobban van valami extra: megmagyarázni a világ tudja, a türelem rajongók végre úgy gondolja, hogy adtál, és figyelembe veszi

  Igyekszünk mindent megtenni a laikus, és Adrian és én próbálok türelmes mint lehetséges, de meg kell találni az egyensúlyt, ami kedvére.
  Biztos vagyok benne, hogy a barátok gyakran követi a bemutató oktató megértette.
  El kell ismernünk, hogy nem tudjuk, csak útmutatók kezdőknek, de még így nézni, hogy esik a feladatot.
  , Egyetlen bemutató nem tanulnak mindent, legyünk türelemmel, és kövesse az oktató, akkor 1000 több mint egy tucat oktató, amelyek kapcsolódnak az internetre, html, php, blogger, wordpress, css, és mások.

 25. ieuieu - mondta

  Mi a helyzet, amit kértem fenti adat, amely azt kérdezi, mikor írok a ip és hogyan kell csinálni port forwarding?

 26. Cristi - mondta

  Cristi-admin volt a bemutató, hogy gyakorolni, tanulni, dolgozni a földekre. Gyakorlás ingyenes (akárcsak mokka, így, mint a rómaiak, és oktatóanyagok ingyenes hívás, és hogy a kövek a rossz vessző) Nem értem kérdezed. A Google nagy. Sokan meg tudja hívni, hogy jöjjön a házba, Cristi-admin mutatni. Vedd el, amit akkor kapnak meg, és töltse ki a más forrásokból.
  nem valósult meg, hogy én nem írni nyelvtanilag helyes, ahogy megesküdött. BAFTA

 27. port forwarding lehet tenni csak a LAN nem a Wi-Fi?

 28. Helló Cristinel =) Várakozás videou`l dinamikus ip

 29. Helló,

  Hogyan lehet egy port forwarding a router beépített kábel modem UPC, modell
  Cisco EPC3925 EuroDOCSIS 3.0 2-PORT Voice Gateway?
  Köszönöm a választ.

 30. Brad Gore - mondta

  Hasznos lehet egy oktatóprogram (2-3 sorozat) az IP kamerák felügyeleti rendszerének megtervezésével. A tervezéshez használt szoftver, NVR, lencsék, huzalozás, technológiai korlátok (a legjobb és az alapvető) ... Az oldalról Csak dicsérő szavak vannak ... folytassátok!

 31. valentin - mondta

  Nagy az Úr kertje
  Cristi Adrian oktatóprogramok nagyon jó, és nagyon jól strukturált. Ki akar Roman nyelvtani útmutatók a neten keresni. Itt ez a két csodálatos ember küzd, hogy útmutatók azoknak, akik érdekel. Azok, akik nem szeretik ezeket oktató szabadon be a más oldalakra. Mindannyian úgy vélik, hogy legyünk hálásak az ilyen útmutatók, amelyből sokat tanultam róla.
  Bravo srácok!

 32. Cristi - mondta

  Várakozás bemutató a dinamikus IP, én is nagyon érdekel.
  Én egy NAS egy régebbi számítógépet, nyissa meg, és hozzáférést csak a belső hálózatot a külső nem. Megpróbáltam néhány megoldást, de nem adnak fej (dinamikus ip probléma), a probléma a router TP-Link TP-WR740N (a probléma az, hogy nekem, hogy nem állított meg, mert IP). Kérem statikus IP és nem éri meg a beruházási költség. Köszönöm a törekvés ezen az oldalon, és nézni a vesszőket :))

 33. edy 13ani - mondta

  Megnéztem egy video bemutatót, és a megjegyzések egy boby_admin által írt megjegyzés voltak ... a bemutatót cristi készítette, de egyáltalán nem úgy nézett ki, mint a cristi hangja ... voltak még adminisztrátorok ezen az oldalon?

 34. edy 13ani - mondta

  bemutató idősebb volt

 35. edy 13ani - mondta

  edy 13ani:
  bemutató idősebb volt

  még windows xp

 36. valentin - mondta

  Én DLINK router, és nem be a DNS-t.
  Várakozás bemutató a dinamikus IP-beállításokat.

 37. Firenzei - mondta

  Helló Cristi. Szeretem 86.105.XX.XX statikus IP és a router IP kiosztja TPLINK 740 192.1681.100 n. Én PortForwarding a pc, és megpróbálta laptop.Am a PC és a laptop, de nem hozható létre a dot.tk tartomány keletkezik

  Az URL adtál, nem érvényes.
  Mit tehetek?

 38. Corleone - mondta

  panda: Bocs, tudod, hogy írjon.

  Ahol azt látja, hogy Cristi egyetlen „i” -vel írta az „ön” -t, azt hiszem, nem látja jól.

 39. Paul - mondta

  Hi Cristi!
  Megkérdezhetem, ha meg tudná csinálni a tutorial, hogy hogyan tehetjük a saját DNS-kiszolgáló (alapelvek), ahol vásárolta a tartományt ROTLD.
  Például a Synology DiskStation válhat a szerveren a domain.
  Köszönöm.

 40. MARCEL - mondta

  nem mező
  Hiba: Az URL adtál nem érvényes.
  Van statikus IP.
  Köszönöm.

 41. Cornelius Luchian - mondta

  Jó reggelt, szabadúszóvá szeretnék válni ... MILYEN LÉPÉSEK KÖNNYEN KÖVETKEZNEK? ... KÖSZÖNÖM.

 42. Helló Szeretném, hogy az én domain (honlap) lehet kérem, segítsen újszülött (e-mail, raul.helean98)

  • Adrian Gudus - mondta

   Már van oktatóanyagunk ebben a témában. Keresse meg a "domain megvásárlásának" ismertetőjét, amelyet a jobb felső sarokban található keresőmező segítségével talál. Kérjük, olvassa el a jövőben a hasonló cikkeket az egyes oktatóanyagok alatt, ott talál piros linkeket az ugyanazon témakör egyéb oktatóanyagaihoz.

 43. Andrei - mondta

  Hello. Először is köszönöm az oktató. Csináltam magamnak egy honlapot egy programot, nem tudom, ha én vagyok szabad, hogy a nevét itt. Tettem fel a TK VI. Minden rendben van, a fenti munkák, de nem működik a zene, amely automatikusan lejátssza a webhelyen. Ha megnézed a hangszóró jelenik localhost, ahol meg lehet tenni a néma pályán a helyszínen, de amikor belépek a domain tk beszélő nem jelenik meg. Tudna nekem segíteni a választ? Mentem a tartalmat, miután megjelent htdocs Apache, egyszerű apache 2.065. A csere XAMP apache vagy a WAMP-on? Van jobb támogatás? Ez az egyetlen módja, gondolok most.
  By the way, Opera böngésző kap a következő hiba, amikor megpróbál a videotutorial:
  Figyelem: session_start (): A munkamenet azonosítója túl hosszú, vagy illegális karaktereket tartalmaz, az érvényes karakterek az, AZ, 0-9 és '-,' a / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php a 913-as soron. Ez a 12.16-os verzió 1860 platform Win32 rendszer Windows 7

 44. Andrei - mondta

  Jó. Sikerült mászni, és én tk az oldalon, de betöltött zene nélkül. A localhost vagyok hangszóró a zene, TK nem jelenik meg. Használok apache 2.0.65 és én költözött a program weboldalán közzétett htdocs. Ez icnerc XAMP vagy WAMP? Nem gondolod?
  By the way, a munka nem teher videotutorial.ro helyszínen minden alkalommal.
  Spor.

 45. Szerelmes versek - mondta

  Egy idő után meg kell fizetni az árát is .tk .ro évben a

Trackbacks

 1. […] Megoldhatjuk azt a problémát, hogy egy dinamikus IP-t társítsunk egy .tk, .ro, .com tartományhoz vagy bármi máshoz. Az utolsó bemutatóban megígértem neked, hogy segítek a dinamikus IP-kben, nemcsak betartom a szavamat, de megmutatok másokat is [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.