Miért rossz lépés, és hogyan tesszük azt takarítás számítógép

Kedves barátaim, ma azt látjuk, hogy lassan halad a számítógépet, ki a bűnös, és hogyan tisztítás a számítógépünk (szoftver).
Sok embernek az a benyomása, hogy a processzor és a RAM a fő bűnösök, amikor a számítógép elmozdult túl lassan. Az igazság az, hogy a merevlemez a fő bűnös a lassú számítógépek, hogy azért, mert mechanikus eszközök, amelyek mozognak túl lassú képest CPU és a RAM.
Sebességkomponensek (nagyobb, annál jobb):
A processzor számára adatokat, 150000 MB / s
A memória adatátvitel 19300 MB / s
A merevlemez adatátvitelre 100 MB / s
Ön mit gondol?
Különben is az alacsony sebességű adatátviteli merevlemez egy nagy katasztrófa-elhárítási ideje:
Válaszidő vs. CPU RAM HDD vs (alsó jobb)
Processzor (CPU) 1.2 ns
Memória (RAM) 82.8 ns
Merevlemez (HDD) 15.000.000 ns (azaz 15 ms)
Ön mit gondol?
Különben is alacsony sebesség és reakcióidő lassú merevlemez egy csökkentett számú művelet másodpercenként, hogy nem sok olvasás és írás egyidejűleg.
Mégis azt lehet ezt a munkát egy merevlemez, ha mi gondoskodunk, hogy ne erőforrásokat.
Csak el kell képzelnünk, hogy a Szaharába megyünk, és a merevlemez "víz". Nem szabad pazarolnunk erőforrásokat IOPS-fogyasztó alkalmazásokkal (műveletek másodpercenként).
A terrorista alkalmazások amikor IOPS az uTorrent, amely gyakorlatilag a csatornába akár egy SSD, ha magára maradt.
Alkalmazások káros a HDD:
uTorrent
BitComet
World of Tanks
World Of Warcraft
Gőz
Online játék
Online közvetítés
Felduzzasztott (általában)
Adobe Creative Cloud CC
Yahoo Messenger
Tisztítás!
Hogy hogyan lehet a PC gyorsabb megváltoztatása nélkül a CPU vagy memória (Link a bemutató ajánlott).
Végül, az alkalmazás CCleaner is tiszta operációs rendszert és az alkalmazásokat.
Spor munkahelyi és a figyelmet a tutorial.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (63)

  • interesant.chiar ccleaner.ce elfelejtette a konfiguráció (mármint a teljesítmény) kíván ajánlani kezelhető szoftver Adobe ligtroom? a kezdő, productie.am nem fogja megvenni a Nikon d3200 vagy azzal egyenértékű (gondolom kapok ) .multumesc előre is a választ.

    • Ha meg akarsz használni a gépet, komoly fotózás, akkor jobb, ha D5100 Nikon sokkal jobb. Elegem van, és én nagyon tetszett, különösen, mivel van képernyőn tilt / forgatható.
      Lightroom jó, hogy van egy kicsit erősebb PC a gyors tároló, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan feltölteni RAW fotókat. Ne feledkezzünk meg a videokártya, azt javasoljuk, hogy valamit Nvidia, a 560, 660 vagy 760. Hardveres gyorsítást a videokártya ajánlatok megfizethetetlen.

      • Pai nekem, hogy képernyőn csak döntse / forgatható incredere.da nem inspirálnak, hogy a kamera több mint util.dar DSLR fényképezőgép találok valamit, hogy az, amit usor.asta elrontani mea.si nem akarom sem I do fotó komolyan, azt mondják, az esetre, ha valahol, egy nyaralás, és a fényképeket, hogy elhagyja valami jobb, jelenleg egy Nikon Coolpix l27, de egyébként, és ez teszi nagyon jó kép.

  • És mondtam, és mindig azt mondom, hogy mint te Cristi, hogy a PC és még a laptopok is gyorsabban reagáljanak a parancsokra és a programokra, még a legolcsóbb SSD is hasznos lenne, ezt is teszteltem egy szép laptopon. lassú, ami őszintén szólva maximálisan idegesít, amikor beteszem az SSD-t, minden nagyon jól mozog.

  • Ha van egy SSD meghajtót, amely a rendszer közelébe, de van egy valamivel lassabb HDD az adatok tárolása, SSD sebessége az érintettek? A bemutató azt mondjuk, hogy ha egy SSD egy régebbi rendszert úgy érzi, azonnal viselkedését. Úgy értem, csak hagyja, SSD vagy HDD telepítésével a rendszer tedd mellé?

    • Úgy gondolom, hogy minden felhasználó használja mellett az SSD és a merevlemez. Ez volt a bemutató, valamint SSD több merevlemez használtak. SSD az operációs rendszer és a merevlemez-meghajtók tárolási. Nem hiszem, hogy bárki ad kezét vásárolni 3-4 SSD adattárolási és nem azért, mert jó lenne, de nem csak azért, mert az SSD nagyobb kapacitású nagyon drágák.

  • Egyszer volt egy szerencsétlen incidensem a CCleaner-rel, adtam neki, hogy megtisztítson mindent, amit talált, azaz a cookie-któl, az ideiglenes fájloktól, regisztrálja a mindent, amit meg tud tisztítani, egy idő után kikapcsoltam a PC-t, és másnap mikor Elindítom, hogy nem volt mit elindítanom, újra kellett telepítenem a Windows rendszert. Tévedtem volna valahol? Nem értem. Azóta felhagytam az ilyen alkalmazások használatával.

  • Oké, szuper bemutató, mindig használok CCleanert, nagyon jó. Szóval, de ... tudod, hogy a Clean Master az Android területén nagyon népszerű alkalmazás, ők is létrehoztak PC-re (Windows), kíváncsian telepítettem, és miután minden munkát elvégeztem a CCleaner-rel, szépen bezártam utána kinyitottam a Tiszta Mestert, és kitalálom, sok mindent megtisztított, amit CCleaner nem gondolt. Nem tudom, de véleményem szerint a CCleaner és a Clean Master együtt nagyon jó párost alkotnak a PC-m számára. Jobb, mint egyedül a CCleaner vagy a Clean Master egyedül: D, inkább Cristian számára írtam ezt az oktatóanyagot!

    • Minden szoftver-eszközöket a tisztításhoz, törlő tisztító javítása, Uninstall, ugyanazt a feladatot. A probléma az, hogy a pénz hiánya, az összes románok használja a teljes verzió, illetve TRIALL-FREE korlátozott. Ezek a demók speciálisan dolgozni 80% maximum, mint a teljes verzió, amely értékesíti RTL FULL pénzt. Bármilyen TRIALL (version technikai, szakmai, Ultimate, Business) továbbra is minden TRIALL azonban láthatóan tévesszen meg KEY és a crack vagy patch. Szoftver döntéshozók tudják ezt, ezért elhagyja a belépésnél, mind Triall tudni korlátozása működését.
      Emiatt ezek a demo verziók nem törlik / javítják ... teljesen 100% -osan. A többi már CANACAN marketing!

  • Cristian Cismaru, ami jó kombináció PC konfiguráció:
    - i3 Gen 4 + videokártya + 4 GB RAM
    vagy
    - i5 Gen 4, videokártya + 8 GB RAM nélkül
    Intel i3 a 2 2 magok és a HT-játékok tekintik QuadCore? Mennyi ideig kell frissíteni a i3 i5?

    • Mennék az első verzió paca video ram nagyon kedvező, és akkor mindig többet vásárolnak.
      A videó kártyát használnak más feladatokat, nem csak a játékról.
      Milyen video kártyát használ?
      Gaming természetesen
      Dekódolás video online és offline
      Hardveres gyorsítás alkalmazások
      Gyorsabb video átkódolás
      Web böngésző (multimédiás)
      grafika
      Design
      Arcfelismerő gyors
      Kódolás az ereszcsatorna
      Stb.

    • Hello!
      I5 generációs Intel épít, hogy sok új technológia extra funkciók, és sokkal gyorsabb, mint az Intel i3 őse ,, ,,. Videó chip ágyazott nagy teljesítményű Intel i5 egyenértékű olyan olcsó videokártya dolgozik sávszélesség és kicsit mica- 64 1-2 GB memóriával rendelkezik. Kis hátránya, hogy a chip saját memóriával rendelkezik, külön videokártyák és használja 1-2 GB DDR RAM memóriát, de azt írta, hogy a rendszer 2-8 GB RAM, tehát az, hogy hol a memóriában.
      Későn érkeztem ezzel az üzenettel az Ön számára, de közzétettem mások számára, akik nem tudják, hogyan kell megnézni az Intel webhelyét, és összehasonlítani a processzorok közötti technikai adatokat, hogy valóban a lehető legtöbb funkcióval rendelkező processzort válasszák, majd nézd meg a "hatalmat és a sebességet"! A többi történet már CANCAN!

  • Köszöntelek benneteket, hallottam egy érdekes dolog, telepítse az operációs rendszert (Ubuntu vagy XP nem emlékszem) a RAM, hogy
    lehet? RAMDISK olyan programot használ, és elérni gyakorlatilag egy RAM lemezt telepíteni OS, de mivel korábban azt mondta, hogy a RAM felejtő memória, így alapvetően indítsa újra, vagy törölje minden marad ép és OS dik?

      • Nem lenne gyorsabb, ha használom ECC RAM.
        Lehet Intel és AMD bemutatja támogatja az ECC és a fogyasztói körét.
        Most kell, hogy az Intel Xeon, ha meg akarja tartani a integritását érintetlenül adatokat írt és olvasott a RAM.
        Azok számára, akik nem tudják:
        Az ECC jelentése "hibajavító kód", és segít minket ellenőrizni és fenntartani a RAM-ba és a RAM-ból nagyon nagy sebességgel továbbított adatok integritását.

        • Így van, igazad van, de ... ez kerül. Nincs "hatalmam", NEM termelek. Nagyon örülök annak, hogy a tahrpup 6.0.2 csak RAM-ban mozog (eltávolítottam az ssd-t és a hdd-t). Több mint fél éve nincsenek összeomlásaim, vírusaim vagy egyéb problémáim, bár még mindig "x .." -et kapok

  • Hi, előfordulhat a jövőben, és a bemutató, hogyan kell optimalizálni a Windows 8.1 (10), úgy, hogy jól fusson egy kisebb RAM. Köszönjük!

  • Az oktatóanyagban nem adta meg a merevlemezek közötti különbségeket, például ha van merevlemeze, akkor a sata 2 lassabb, mint a sata 3, és a sata 3 akár 1 GB / s-ot is képes átvinni. ha nem hibáztam. és nem adta meg, hogy a Windows rendszerben mindig mindent elégedetlenül fogyaszt. a legjobban használja a linuxot, és nagy különbségeket fog látni mindenben, és még sok minden más megnyílik a linuxban 1 2 másodperc alatt, maximum egy vagy több alkalmazás a Windows-hoz képest, és nincs szüksége karbantartási alkalmazásokra a linuxon. megemlítheti és ösztönözheti a felhasználókat a linux ilyen oktatóanyagokként történő használatára. valamint minden románnak betört és fertőzött ablaka.

    • A merevlemezek nem számít, hogy SATA1, 2 vagy 3-on vannak-e. A HDD nem olyan gyors, hogy legalább (1 MB / s) telítse a SATA150 interfészt.
      Nem is beszélve SATA2 vagy SATA3, amely képes adatokat olyan sebességgel, hogy 300 600 MB / s.
      A merevlemezek könnyen felhelyezhetők a sata2-re vagy a sata1-re, én mindegyiket feltettem a sata2-re, az ssd pedig a SATA3-on van, mert gyors interfészre van szüksége.
      Csak akkor, ha körülbelül 4 merevlemezt akarsz telepíteni a RAID 0-ba, akkor tedd a sata3-ra.
      A RAID0 HDD sebesség foglalta, legalábbis elméletileg, gyakorlatilag nem skála elég jól.

      • hát ez némileg számít. nézd meg, hogy van egy régebbi pc sata 2, és csak a sata 1 2-hez van támogatása, így azt mondja, amikor csatlakozol, és azon a pc-n az átviteli sebesség sokkal alacsonyabb, mint az újabb pcul, amely támogatja a sata 2-t és a 3-at ha van merevlemezed a sata 3-mal, akkor sem mozog olyan erősen, ha nincs SSD. és hiába van egy sata 3, ha csatlakoztatja a sata 2 porthoz, ha ezek a portok nem univerzálisak, a sata2 / 3 nem érthető jól és gyorsabban írni az adatokat. legalábbis számomra az a különbség, hogy hol csatlakoztatom a merevlemezt 3. Most ez más körülményektől függhet. Úgyszólván régebbi számítógépen teszteltem a sata 2-at port sata 3-n, és lassabban továbbítja ugyanazt a dolgot kezdtem összehasonlítani.

        • Azt elfelejtettem mondani, hogy én csak egy elég nehéz 1 TB, mint az én szuper. és van egy javaslat, hogy megjegyzéseket jó lenne, hogy véget szerkesztés gombra szerkeszteni coment coment pl 5 perc szerkesztésre. Választ 100 nem szabad elfelejteni, hogy a világ adauce valamit a feladás után

  • Cristi láttalak curiozitate.Am Windows kompatibilis programok 10.De hol talált rá? Mintha azt tedd valószínűleg nem ismeri fel az egeret vagy a billentyűzetet, mert a legtöbb Windows-kompatibilis vagy 7 8, nem beszélve a programok, amelyek nem léteznek Windows 10.

    • Szia Sandu, szeretném elmondani, hogy ma telepítettem a Windows 10 x64 Enterprise rendszert, és mindent felismertem a PC-ről. Van egy egerem és egy billentyűzetem a HP-tól 2009-ben. Még mindig engedtem levezetni.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.