Egyedi Frissítés PC vagy Windows 8 és alkalmazások hozzák vissza az alapértelmezett beállításokat

Helló barátok, ma fogunk beszélni a bemutató Frissítés a PC, a funkció, a Windows operációs rendszer és a Windows 8 8.1 Blue lehetővé teszi számunkra, hogy frissíteni kell a rendszert, vagy inkább vissza az állam volt az a telepítés után azonnal, friss nincs telepítve.
Nos, ha a Frissítés a PC PC beállítások létezés van, hogy körülöttünk a DVD a Windows vagy 8 8.1, és segítségével egyértelműen csak ezt a Refresh PC lesz szükség, mert néhány fájlt DVD, hogy a folyamat fordulhat elő.
Mivel a Windows 8 és 8.1 rendszerben van egy kis "recimg.exe" nevű segédprogram, amelyet a CMD-ből lehet használni, ezzel manipulálhatjuk a rendszer frissítésének módját. Alapvetően a kis "recimg.exe" segédprogrammal fogunk létrehozni egy egyedi ".wim" képet (Windows image), amely tartalmazza az általunk telepített asztali alkalmazásokat, így az operációs rendszer frissítésre használja, és már nem lesz szükség DVD-t Windows 8 vagy 8.1 rendszerrel
A "recimg.exe" segédprogram által létrehozott kép neve mindig "CustomRefresh.wim" lesz, és ha több ilyen képet akarunk létrehozni, akkor külön mappákba kell őket készítenünk, mert a névnek rendszere "CustomRefresh.wim" marad frissítés esetén használhatja.
A "recimg.exe" segédprogramnak van néhány paramétere is, amelyek a CMD-ben használhatók:
/ setcurrent - lehetővé teszi, hogy aktuális képként beállítsa a korábban létrehozott "CustomRefresh.wim" képek egyikét, ezt a funkciót akkor lehet használni, ha egynél több "CustomRefresh.wim" kép van
/ regisztráció - arra készteti a rendszert, hogy frissítés esetén ne használja az "CustomRefresh.wim" képet, hasznos, ha több "CustomreRefresh.wim" képünk van, és a jelenlegi helyett másikat akarunk használni.
/ showcurrent - megmutatja a "CustomRefresh.wim" kép helyét, amely hasznos paraméter, ha több képünk van "CustomRefresh.wim" és szeretnénk tudni, hogy melyiket használjuk és hol van.
Mi történik a "Frissítse a számítógépet" folyamat után?
Ha létrehoz egy egyedi képet, és használja a DVD a Windows vagy 8 8.1 a végig ezt a folyamatot, a rendszer visszatér az alapértelmezett beállításokat, és távolítsa el az összes asztali alkalmazásokat, de nem nyúl a személyes fájlok képek, dokumentumok, zene. Windows Store alkalmazások továbbra is telepítve van a rendszerben.
Ha a "Frissítse a számítógépet" lehetőséget használjuk, de mielőtt egyéni képet készítenénk, a "Frissítse a számítógépet" folyamat után a rendszer visszatér az alapbeállításokra, telepítjük az Asztali alkalmazásokat, de visszaállnak az alapértelmezett állapotra, például a böngésző elveszíti beállításokat és könyvjelzőket, de továbbra is telepítve maradnak. Előnye, hogy nem kell letöltenie és újratelepítenie a kedvenc alkalmazásait. Ebben az esetben is a rendszer nem érinti a Zene, Képek, Asztal, Dokumentumok meglévő fájlokat. \
Összegzésként elmondhatom, hogy a "Frissítse a számítógépet" rendkívül hasznos funkció, amely akkor használható, amikor megfertõzõdünk, vagy amikor mindenféle furcsa beállításokat megadunk alkalmazások segítségével, és szeretnénk, ha visszatérnének az alapállapotukhoz, mint akkor, amikor Telepítettem.
A "Frissítse a számítógépet" egyaránt használható az Asztal felületről, és ha már nem tudunk hozzáférni az Asztal felülethez egy Windows 8 vagy Windows 8.1 rendszerindító DVD-vel.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (29)

  • Üdvözlet a videotutorial.ro csapatnak, tudom, hogy ez nem az a videojáték, amelyet arra szánok, amit felteszek, igen, megkockáztatom, hogy feltegyem neked a kérdést: Szeretnék alaplapot vásárolni, és kissé kétségeim vannak UEFI és 32Mb AMI UEFI Szeretném, ha elmondanád, melyiket válasszam, és mi a különbség közöttük. Köszönöm

    • Már így is a választ két oktató. Egyik a 8.1 preview és töltse le a Windows Töltse le a Windows 8 hogyan vállalkozás. Mindketten útmutatók megtalálja a jobb felső keresőmezőbe.

    • lehet letölteni a Usenet, vagy küldök neked Zippyshare.com
      annak a ténynek köszönhető, hogy a Windows 8.1 megköveteli, hogy két óránként aktiváljam, és két óra elteltével egy kék képernyőn keresztül akar aktiválódni, feladtam a Windows 8.1-et
      A Windows 8.1 az érintőképernyős manővereket tekintve nem hasonlít a Windows 7-hez. A Windows 7 többféle lehetőséget kínál az érintőképernyőn. A Windows 8.1-ben nincs aero, és szörnyen néz ki. a Windows 7-ben van aero, és örömmel használom. ami a két rendszer között gyorsabb, az nem érdekel, mert mindkettő nagyon jól fut, csak a Windows 8.1 nagyon kényelmetlen számomra. Hét kezem kell, hogy használjam a Windows 8.1 Metro-t. aki szeret használni, mert bosszantó.
      KEZELÉSE szeretne egy operációs rendszert, hogy én lehet vásárolni a EMAG 12 millió.

      • Nagyon igazad van, ha ezt elmondod valakinek a fórumokon, vagy ahol a "szakemberek" még mindig találkoznak, hogy lássák, mit hallanak a füled !!! lásd isten, ez jó és hasznos ... rossz frissítés és csúnya pont, minden jót!

  • Sault, van egy kérés, szeretném ajánlani nekem egy szoftver, hogy ellenőrizzék az internetes forgalmat, korlátozott internet és ász csak jobban láthatóvá MB fogyasztott, esetleg szét az alkalmazást. Előre is köszönöm!

    • ÉN használ NetSpeedMonitor, értem itt: floriangilles.com / software / netspeedmonitor

      Itt egy screenshot a program: s19.postimg.org / qrdc9stlf / screenshot_79.png

  • Jó bemutató, de azt hiszem, a legegyszerűbb az, hogy a biztonsági mentés és visszaállítás szoftver! Aomei út Backup egy ingyenes szoftver kompatibilis a Windows 8 lehet csinálni a szoftver és a videotutorialtutorial.

  • Jó tutorial.
    nem témakör: Tudna csinálni egy összetettebb oktatóanyagot a Freelancer platform használatáról ...? Sokak számára azt gondolom, hogy hasznos lenne. Köszönöm!

  • Mi fog történni a játékokat és programokat tartalmazó repedések miután frissíteni ezt a szokást? A Windows és a kereskedelmi programok engedéllyel vagy ismét aktív lesz?

  • Salut!
    Úgy tűnik, hogy nem sokkal idősebb tutorials nézte, mert írt egy megjegyzést, és nem reagált eddig, így engedje meg, hogy repost őket itt, talán valaki tud segíteni, úgyhogy copy-paste:

    Kérem, segítsen nekem a felmerülő probléma a rendszerben látható a bemutató- https://videotutorial.ro/configuratie-pentru-jocuri-amd-cu-8-nuclee-si-nvidia-gtx-660-tutorial-video/ . Azt állította be a rendszert, mint azt be, csak hogy egy magasabb forrásból 650 W. jól megy, de néha lefagy a monitor és a számítógép nem reagál olyan parancs, az egyetlen megoldás, hogy a feloldásához kényszerű megállás. Kérem, mondja meg, mi a baj, és hogyan lehet javítani? Köszönöm.

    • Ha még nem kapott választ, azt jelenti, hogy nem tett jó kérdés, és nem adják meg a részleteket.
      A PC zárolhatja sok esetben:
      1. Ram összeférhetetlen.
      2. Ram problémák.
      3. Merevlemez problémák.
      4. Túlmelegedés.
      5. Windows-problémák (kalóz).
      6. Járművezetők megfelelően telepítve.
      7. Game kérdések (kalóz, rosszul ripuit).
      8. Alkatrészeket is gyenge.
      9. Alaplap probléma (kondenzátorok).
      10. Kapcsolatok gyenge helyekkel vagy élelmiszer.
      11. Forrás rossz minőségű, amely feszültséget meghatározott solocitare végpont.
      Ez csak néhány ok, de nagyon sok oka blokkolja.
      Ahogy egy barátom szokta mondani: "Nem beszélhetek így, látni kell!"
      Ezek a problémák megoldásában, mint, hogy a közelben, és megteszi, amit én a fent felsorolt, és mit tehetünk.
      Egy másik alkalommal a bort, és a részleteket, nem vagyunk varázslók.

  • Könnyebb volt, hogy képet Acronis True Image?
    Tudja, hogy a kép kompatibilis a Windows 8 több számítógép, hogy nem telepíti WinXP, de minden alkalommal, amikor feltölteni kép készült Acronis?

    • Egy kép készült Acronis vagy egyéb biztonsági mentési és helyreállítási szoftver beleértve a vezetők is. Még nem próbáltam, de hibák előfordulhatnak!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.