Egyedi Frissítés PC vagy Windows 8 és alkalmazások hozzák vissza az alapértelmezett beállításokat

Helló barátok, ma fogunk beszélni a bemutató Frissítés a PC, a funkció, a Windows operációs rendszer és a Windows 8 8.1 Blue lehetővé teszi számunkra, hogy frissíteni kell a rendszert, vagy inkább vissza az állam volt az a telepítés után azonnal, friss nincs telepítve.
Nos, ha a Frissítés a PC PC beállítások létezés van, hogy körülöttünk a DVD a Windows vagy 8 8.1, és segítségével egyértelműen csak ezt a Refresh PC lesz szükség, mert néhány fájlt DVD, hogy a folyamat fordulhat elő.
Mivel a Windows 8 és 8.1 rendszerben van egy kis "recimg.exe" nevű segédprogram, amelyet a CMD-ből lehet használni, ezzel manipulálhatjuk a rendszer frissítésének módját. Alapvetően a kis "recimg.exe" segédprogrammal fogunk létrehozni egy egyedi ".wim" képet (Windows image), amely tartalmazza az általunk telepített asztali alkalmazásokat, így az operációs rendszer frissítésre használja, és már nem lesz szükség DVD-t Windows 8 vagy 8.1 rendszerrel
A "recimg.exe" segédprogram által létrehozott kép neve mindig "CustomRefresh.wim" lesz, és ha több ilyen képet akarunk létrehozni, akkor külön mappákba kell őket készítenünk, mert a névnek rendszere "CustomRefresh.wim" marad frissítés esetén használhatja.
A "recimg.exe" segédprogramnak van néhány paramétere is, amelyek a CMD-ben használhatók:
/ setcurrent - lehetővé teszi, hogy aktuális képként beállítsa a korábban létrehozott "CustomRefresh.wim" képek egyikét, ezt a funkciót akkor lehet használni, ha egynél több "CustomRefresh.wim" kép van
/ regisztráció - arra készteti a rendszert, hogy frissítés esetén ne használja az "CustomRefresh.wim" képet, hasznos, ha több "CustomreRefresh.wim" képünk van, és a jelenlegi helyett másikat akarunk használni.
/ showcurrent - megmutatja a "CustomRefresh.wim" kép helyét, amely hasznos paraméter, ha több képünk van "CustomRefresh.wim" és szeretnénk tudni, hogy melyiket használjuk és hol van.
Mi történik a "Frissítse a számítógépet" folyamat után?
Ha létrehoz egy egyedi képet, és használja a DVD a Windows vagy 8 8.1 a végig ezt a folyamatot, a rendszer visszatér az alapértelmezett beállításokat, és távolítsa el az összes asztali alkalmazásokat, de nem nyúl a személyes fájlok képek, dokumentumok, zene. Windows Store alkalmazások továbbra is telepítve van a rendszerben.
Ha a "Frissítse a számítógépet" lehetőséget használjuk, de mielőtt egyéni képet készítenénk, a "Frissítse a számítógépet" folyamat után a rendszer visszatér az alapbeállításokra, telepítjük az Asztali alkalmazásokat, de visszaállnak az alapértelmezett állapotra, például a böngésző elveszíti beállításokat és könyvjelzőket, de továbbra is telepítve maradnak. Előnye, hogy nem kell letöltenie és újratelepítenie a kedvenc alkalmazásait. Ebben az esetben is a rendszer nem érinti a Zene, Képek, Asztal, Dokumentumok meglévő fájlokat. \
Összegzésként elmondhatom, hogy a "Frissítse a számítógépet" rendkívül hasznos funkció, amely akkor használható, amikor megfertõzõdünk, vagy amikor mindenféle furcsa beállításokat megadunk alkalmazások segítségével, és szeretnénk, ha visszatérnének az alapállapotukhoz, mint akkor, amikor Telepítettem.
A "Frissítse a számítógépet" egyaránt használható az Asztal felületről, és ha már nem tudunk hozzáférni az Asztal felülethez egy Windows 8 vagy Windows 8.1 rendszerindító DVD-vel.


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Constantin - mondta

  Hi csapat videotutorial.ro tudjuk, hogy ez nem az, amit kértem videotutorialul elkötelezett én fogom vállalni a kockázatot, kérdezi a kérdést: Szeretnék venni egy alaplap és egy kicsit alapvető békét dubuii látható AMI BIOS 32Mb 64Mb AMI UEFI UEFI, és szeretném elmondani, hogy melyiket válassza, és milyen különbségek vannak közöttük. Köszönöm

 2. Adrian ahol lehet letölteni egy képet a Windows és 8.
  Pretty kérem, segítsen nekem, tényleg szükség van egy kép a Windows 8!

  • Adrian Gudus - mondta

   Már így is a választ két oktató. Egyik a 8.1 preview és töltse le a Windows Töltse le a Windows 8 hogyan vállalkozás. Mindketten útmutatók megtalálja a jobb felső keresőmezőbe.

 3. Igen, de azt akarom, hogy 8.1 végleges AluI keresni a neten, és már csak preview
  Hol lehet letölteni a Windows 8.1 végleges.

  • mmg1818 - mondta

   lehet letölteni a Usenet, vagy küldök neked Zippyshare.com
   8.1 mert a Windows nem aktiválja minden két óra után ismét két órában printrun aktiválás ablakok kék képernyő dobtam 8.1
   8.1 windows összehasonlítani windows 7 nem az érintőképernyő irányíthatóság. 7 A Windows több lehetőséget az érintőképernyőn. 8.1 Windows Aero nem mutat szar. A Windows Aero 7 használja szívesen. amely a leggyorsabb a két rendszer nem érdekel, mind nagyon jól fut, csak 8.1 ablakok nagyon kellemetlen számomra. Kellett volna hét keze, így tudom használni a Windows 8.1 Metro. Aki szereti használni, mint egy jó bosszús.
   KEZELÉSE szeretne egy operációs rendszert, hogy én lehet vásárolni a EMAG 12 millió.

   • Nagyon igazad van, ha ezt elmondod valakinek a fórumokon, vagy ahol a "szakemberek" még mindig találkoznak, hogy lássák, mit hallanak a füled !!! lásd isten, ez jó és hasznos ... ez egy rossz frissítés és csúnya pont, a legjobb!

 4. Skrylex - mondta

  Sault, van egy kérés, szeretném ajánlani nekem egy szoftver, hogy ellenőrizzék az internetes forgalmat, korlátozott internet és ász csak jobban láthatóvá MB fogyasztott, esetleg szét az alkalmazást. Előre is köszönöm!

  • ÉN használ NetSpeedMonitor, értem itt: floriangilles.com / software / netspeedmonitor

   Itt egy screenshot a program: s19.postimg.org / qrdc9stlf / screenshot_79.png

 5. Cristi, el kívánja helyezni, hogy a widget Random újra bemutatója, ez nagyon érdekes!

 6. Jó bemutató, de azt hiszem, a legegyszerűbb az, hogy a biztonsági mentés és visszaállítás szoftver! Aomei út Backup egy ingyenes szoftver kompatibilis a Windows 8 lehet csinálni a szoftver és a videotutorialtutorial.

 7. Zselé - mondta

  Jó tutorial.
  nem témakör: Tudna csinálni egy összetettebb oktatóanyagot a Freelancer platform használatáról ... Sokak számára azt gondolom, hogy hasznos lenne. Köszönöm!

 8. Mi fog történni a játékokat és programokat tartalmazó repedések miután frissíteni ezt a szokást? A Windows és a kereskedelmi programok engedéllyel vagy ismét aktív lesz?

 9. Ruslan - mondta

  Salut!
  Úgy tűnik, hogy nem sokkal idősebb tutorials nézte, mert írt egy megjegyzést, és nem reagált eddig, így engedje meg, hogy repost őket itt, talán valaki tud segíteni, úgyhogy copy-paste:

  Kérem, segítsen nekem a felmerülő probléma a rendszerben látható a bemutató- https://videotutorial.ro/configuratie-pentru-jocuri-amd-cu-8-nuclee-si-nvidia-gtx-660-tutorial-video/ . Azt állította be a rendszert, mint azt be, csak hogy egy magasabb forrásból 650 W. jól megy, de néha lefagy a monitor és a számítógép nem reagál olyan parancs, az egyetlen megoldás, hogy a feloldásához kényszerű megállás. Kérem, mondja meg, mi a baj, és hogyan lehet javítani? Köszönöm.

  • Ha még nem kapott választ, azt jelenti, hogy nem tett jó kérdés, és nem adják meg a részleteket.
   A PC zárolhatja sok esetben:
   1. Ram összeférhetetlen.
   2. Ram problémák.
   3. Merevlemez problémák.
   4. Túlmelegedés.
   5. Windows-problémák (kalóz).
   6. Járművezetők megfelelően telepítve.
   7. Game kérdések (kalóz, rosszul ripuit).
   8. Alkatrészeket is gyenge.
   9. Alaplap probléma (kondenzátorok).
   10. Kapcsolatok gyenge helyekkel vagy élelmiszer.
   11. Forrás rossz minőségű, amely feszültséget meghatározott solocitare végpont.
   Ez csak néhány ok, de nagyon sok oka blokkolja.
   Ahogy egy barátom szokta mondani: „Nem beszélhetek így, látni kell! "
   Ezek a problémák megoldásában, mint, hogy a közelben, és megteszi, amit én a fent felsorolt, és mit tehetünk.
   Egy másik alkalommal a bort, és a részleteket, nem vagyunk varázslók.

 10. Adrian - mondta

  Könnyebb volt, hogy képet Acronis True Image?
  Tudja, hogy a kép kompatibilis a Windows 8 több számítógép, hogy nem telepíti WinXP, de minden alkalommal, amikor feltölteni kép készült Acronis?

  • Egy kép készült Acronis vagy egyéb biztonsági mentési és helyreállítási szoftver beleértve a vezetők is. Még nem próbáltam, de hibák előfordulhatnak!

 11. Anderson - mondta

  Hogy van ott úgy tűnik, hogy a Windows vagy után 7 8 értékelése nap van hátra alábbi ilyesmit Aare 90,89,88 stb. és Cristi az ex 15 napon belül 90 Iara hogyan újra a Windows, vagy mi? vagy visszaállítása, de akkor nem, ha nem a végén 3 újra megpróbálja Boo?

 12. Ruslan - mondta

  Szia, elnézést, újra kiküldetés, nem ellenőrzi az e-mail, jön a részleteket:
  0. Processzor-AMD FX 8320, 3500MHz, 16MB Socket AM3, Box
  1. Ram inkompatibilis. - Kingston 8GB 1866MHz DDR3 CL9 DIMM Non-ECC (Kit of 2) XMP
  2. Ram problémák. - Lásd fent.
  3. Merevlemez problémák. - Kingston SSD V300- http://www.emag.ro/flash-ssd-kingston-v300-2-5-60gb-sata-3-sv300s37a-60g/pd/EYDZKBBBM/ és a HDD WD fekete 1TB, 7200RPM, 64MB, SATA3.
  4. Túlmelegedés. - Miért?, CPU, alaplap, videokártya (Nvidia GTX 660).
  5. Windows-problémák (kalóz). - A Windows 8 Enterprise értékelés (köszönöm a bemutató)
  6. Járművezetők megfelelően telepítve. - A legújabb illesztőprogramok a gyártó honlapján / s. "
  7. Game kérdések (kalóz, rosszul ripuit.) - World of Warcraft online.
  8. Alkatrészek túl gyenge. - A beavatkozás előtti Önt bemutató
  9. Alaplap probléma (kondenzátorok)., 970 EXTREME3 ASRock Socket AM3
  10. Gyenge érintkezők a nyílásokon vagy az áramforráson. - Nem igazán tudom megmondani, hogy gyengék-e vagy sem.
  11. Gyenge minőségű forrás, amely alacsony feszültség alatt nem biztosítja a megadott feszültséget - Antec EarthWatts Platinum 650W forrás. http://www.pcgarage.ro/surse/antec/earthwatts-650w-platinum/).

  Köszönöm.

  • axelluny - mondta

   Nem számít, hány részletet (de ez nem elég), akkor kap egy teljes választ, mint amennyit adott Cristi.Încerc meggyőzni, és én, hogy lehetséges a vezetők, hogy következetlen, sőt nem fejezte be a vezetők listáját az eredmény is blocarea.De létezése víruskereső tűzfal hatású önéletrajz (Van néhány emlék a Comodo 6.12.) forrás paraméterek nem felel meg a részletesen tehnice.Poate telepítette a Windows 8 elhunyt engem dugók lekvárok, itt egy recept a bosszantó számítógépes. Az SSD tett néhány beállítást pontosan bemutatott egy korábbi bemutató, itt sit.Bagă meg egy XP, és én garantálom, hogy nem fog többé blocheze.Personal hiszem, a program, hogy mi telepített vagy driver.E nagyon valószínű, hogy ha a zár, hogy jelentést küldjön a számítógép különböző vastag!, hogy a frissítéseket, vagy akár egy kis ellenőrzés, hogy van több ouă.Cauze tudom megoldani a problémát itt.

  • Változtassuk meg a HDD adatkábel

 13. hello, van egy kérdésem, nem mindenki tudja, hogy miért nem tudom elérni a Windows System Properties 8 (én még nem aktív, és nem kapnak figyelmeztetést, vagy ilyesmi), adok a Rendszer tulajdonságai után zár 1 második, de nem a rendszer egyetlen rendszer tulajdonságait. köszönöm

 14. Pontosan azt tettem, mint a bemutató, de van hiba: 0x80070015. Kerestem a neten a megoldás, találtam valamit a fájl történelem, amelynek én semmit sem értett. Vr egy javaslatot?

 15. Anderson - mondta

  Problémám van, csak az Adobe Flash Player 11.8-at tudom telepíteni. Letöltést kapok, majd megjelenik a Script Error… már nyitva van, és a 7-nél és a 8-nál is felmerült probléma továbbra is függ a Feladatkezelőtől. Mit tegyünk ebben az esetben?

 16. folyton azt mondod, hogy mindenki fut. telepítve van a virtuális környezetbe ... és a Windows 8 elsődleges és másodlagos tulajdonom van, van egy Linux szerverem a virtuális környezetben ... a kérdésem a következő ... mi a progress. amire használod a virtuális környezet!? virtuális doboz vagy valami más! köszönöm!

 17. Andreea - mondta

  Szia! Nekem is van egy problémám ... Nem férek hozzá egyetlen alkalmazáshoz sem a Windows 8-ból. Észrevettem a problémát, amikor be akartam lépni a Store-ba, hogy frissítsem a 8.1-es verzióra, és még az alkalmazásomat sem nyitja meg, mit tehetek?

 18. florin - mondta

  Windows parancssor: 'nem ismerhető fel belső vagy külső parancsként, működtethető programként vagy kötegelt fájlként.'
  A megoldás nem működik, mi a teendő innen? Tényleg el kell frissíteni!

  Előre is köszönöm! 8.1 9600 győzelem

 19. Ovidiu - mondta

  Szia, megpróbálnék magam is létrehozni egy képet, de ez hibát ad "" hibakód 0x80070006 ", és azt mondja, hogy a képet nem lehet írni, találkozott már ezzel a problémával, tudna nekem segíteni?

  Köszönjük!

Speak Your Mind

*