Vásárlás az Amazon, csak annyit kell tudni, mielőtt

Hi barátok, ma azt fogja mondani, csak annyit kell tudni, mielőtt vásárolni elemeket amazon.co.uk, amazon.de vagy amazon.it
Amazon a legnagyobb nemzetközi kiskereskedő az interneten, ha először a kereskedelemben csak az USA-ban, most már raktárak és irodák a legtöbb országban fontos.
Egy darabig románok is megvásárolható az Amazon nélkül aggódni, mint veszünk egy román online áruházak.
Figyelmeztetés:
Nem kell adót fizetnie, és a vámok a legjobb csak vásárolni amazon.co.uk, amazon.de, amazon.fr amazon.it vagy ezek az oldalak tekinthetők tárolja az EU-ban, és ezért (az európaiak) nem az adó megfizetésére vagy más adókat.
Amire szükségünk van, így meg tudjuk vásárolni az Amazon?
1. A kártya pénzt, és lehetővé tette a nemzetközi fizetések (nemzeti vagy euro, nem számít).
2. Amazon.it fiók amazon.co.uk vagy .de vagy .fr vagy (nem számít).
3. Szabadidő keresési termékek (megtalálják ugyanazt a terméket különböző áron), mert több kiskereskedők égisze alatt az Amazon.
4. Szedés szállítási mód olcsóbb, de a normál megjelenítés postán román, Metda Express szállítás drágább, de gyorsan jön, és eljut futárszolgálat csomagot, akkor kevésbé valószínű, hogy a sérült csomagot.
Különben vásárlás, az Amazon, hogy egy kis pénzt le az ajánlás a termékek, hogy ha beiratkozik az Amazon affiliate program, de fogunk beszélni, hogy egy másik alkalommal, ha kér bemutató természetesen Amazon affiliate program a megjegyzések rovatban.
Vásárlás Amazon.co.uk
(Pl. affiliate link)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (129)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.