Hogy ellenőrizze a berendezések hajtott elemeket

Hogy ellenőrizze a berendezések hajtott elemeket

Az akkumulátorok mindig jelen vannak életünkben. Órákon autók távoli vagy flash, mind energiára van szükségük, azt visszavonja a világi elemeket.
A probléma akkor jelentkezik, amikor már oly sok elem a ház körül, hogy én nem tudom, melyik van töltve, és lemerült.
Meter egy olyan eszköz, amely segít bennünket, hogy milyen az akkumulátor be van töltve. Sajnos, nem mindenki van a multiméter vagy nem mindenki érdekel, hogy keresse meg / használni, csak hogy ellenőrizze az elemeket.
A lemerült akkumulátorok leggyorsabb észlelése az, hogy "enyhén megütötte őket az asztalon", és megfigyelheti a reakciót. Az elemek ellenőrzésének ez a módja valóban működik, és ez nem gyártás.

Hogy ellenőrizze a berendezések hajtott elemeket

Hogyan ellenőrizze a lemerült elemeket?
Draptă egy felületen, szilárd és stabil, származó 5 cm, az akkumulátor könnyen megszökni szabályozott módon. Ha az akkumulátor ugrik könnyen, meg kell dobni, vagy használt hosszabb ideig. A feltöltött akkumulátorok, nem ez a viselkedés, amikor megérintette asztalra. A töltést, ha ragaszkodnak az asztalra, nem ugrik egyáltalán.
Megjegyzés izgalmas!
Ha ezt a módszert, hogy ellenőrizze az elemeket letöltött több időt, akkor rájön, hogy akkumulátorok lemerültek, mint mások; Mivel nem minden ugrás az elemek.
Lehet, hogy valami akkumulátort, de nem elégséges a súlyos elektronika.
Hogyan működik a módszer, hogy ellenőrizze az elemeket?
Az elemek alkotják három fő részből áll, többek között. Mi anód, katód, és elektrolit, amely abban az esetben, alkáli elemek, egy bázis (alkáli) az összhang a gél. Amikor az akkumulátor használunk, a kémiai reakció megy végbe, hogy termel az áramot. A kémiai reakció, amely átalakítja az elektrolit, a gél egy szilárd tömeg kikristályosodik. Ezért elemeket, vagy majdnem elfogyott, azok ugrott.

Video bemutató - Hogyan ellenőrizhessük a lemerült elemeket eszközök nélkül


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • de vigyázz, ha úgy vágod, hogy a vágott elemet ne tedd a vízbe. hogy elég hevesen fog felrobbanni. és vigyázz, hogyan és hol vágod, mert a nedvesség hatására felrobbanhat. mert az a gél, amelyről Cristi azt mondja, nagyon hevesen reagál vízzel érintkezve. ha kísérletet akarsz csinálni, csináld egy kicsit kint, de nem tanácsolom, mert lehet, hogy a szemedbe ugrik, vagy elüthet valakit. és még kisütve is felrobbanhat, mert még mindig vannak benne gélnyomok. valamint ügyeljen arra, hogy nagyon mérgező, és más nehézfémek mellett higanyt is tartalmazhat

  • Helló. egy linuxos videooktató egy személyes levelezőszerver telepítésével és beállításával lehetséges? Van egy webszerverem és van egy "www.nume.ro" oldalam. most szeretnék egy személyes e-mailt "mail@nume.ro". Nem igazán bízom az ingyenes vagy fizetős tárhelyen... ha még van linux szerverem, megtartanám magamnak.
    ha van, vagy egyéb okok miatt egyértelműbb útmutatást kezdő internetes mail szerverek Linux? Én adok adok vesszőt. nem mondom senki a fejtől a farok, pontosan hogyan.

    • A tanácsom az lenne fizetni a tárhelyért. Keresse meg és 1 dollár havonta, és akkor még rengeteg eszköz áll rendelkezésére.
      A szerver tartotta otthon a legrosszabb ötlet. Először akkor van nonstop zaj. Net szolgáltatók nem igazán ért egyet szerverek otthon, és néha blokkolja a portokat 25, 21, 22. Current'll többet fogyasztanak, mint 1 dollár havonta. Problémák merülnek fel időben, akkor pazarolja az energiát, és tartsa meg az üzleti életben.
      E-mail szerver tartani otthon lehet tekinteni, mint egy forrás a spam; És ha ez megtörténik, a kiszolgáló használhatatlanná válnak.
      komolyan Nem ajánlom!

      • Igen, Cristi, tudom, igazad van. Találtam teljes hosting lehetőséget 6 euró/hó áron. Szeretném tudni, hogyan lehet levelezőszervert készíteni linuxon, és arra gondoltam, hogy nem csak én akarok ilyet. a zárt port a 25-ös volt, erre kértem a feloldást és lezártam a szerverről, hogy ne kapkodjak kapásból spamet, amíg nem tudok konkrétat csinálni a levelezőszerverrel. sok cégnek van linux szervere amivel van: webszerver, mail, ftp ..... szerintem nem túl nehéz, de a konkrét infót még nem találtam meg.

        • Helló :)
          Remélem, hogy hasznos lehet.
          Szerver megteheti otthon meglehetősen egyszerű, ha már nume.domeniu, azt hiszem, már megoldódott a dinamikus DNS így nume.ro mindig pont a dinamikus IP.
          Ahhoz, hogy egy szerver, keressen egy leírást telepítés: Postfix + Dovecot + SpamAssasin + clamav + mysql (nem kötelező, de a könnyebb progesztinek felhasználók) egy nagyon jó kombináció. Birtokló valami évekig, simán fog menni.

          • Helló . köszönöm a tanácsot . Sikerült valami. Csak ha e-mailt küldök, akkor az eléri a célt, de fordítva nem. Nem tudok levelet fogadni. Még spamben sem. Szerintem van még mit beállítani a rotld-n vagy a saját szerveremen. Nem tudom...
            még tanulnom kell...

  • Helló Cristi
    Érdekes lenne egy vagy több oktató számítógépes automatikus ECU, amely magában foglalja és szoftver írni és törölni utasítás

    • Nézni, hogy a bemutató, akkor kell a flash player. Talán nincs flash player telepítve vagy nem használja pluginek, takarja el a vakut, vagy szkripteket.
      Próbáltam a különböző böngészők Flash Player, és jól megy.

  • Üdvözöllek és kívánok az új évben egészséget mindenkinek, nem utolsósorban azoknak Videotutorial.ro
    Kérem, segítsen nekem, és nekem, hogy a probléma, hogy nem ad fejét.
    Van egy Acer Aspire One gyenge, ezért nem instalz ablakok lam xp.Precizez, mint korábban, amikor megvette az új XP telepítve, de egy idő után telepítettem a Windows 7.Acum nehezen mozog, és MAM gondoltam, hogy ha visszatérnek XP a mozgást bine.Si mondjam, hogy nem indul el stic.Ce por csinálni? Köszönöm szépen.

    • Nekem is van egy 10"-os diaggal rendelkező acerem. Intel Atom processzor, gyári win xp. win 7 startert tettem rá és jól működik, nem túl jól. BIOS-ból van beállítva a boot sorrend. Bármiről bootolni , keress a google popban
      Boldog születésnapot az egészségre!

    • Vasile, az egyetlen lehetőség, hogy netbookra telepítsd az XP-t, ha veszel egy külső usb DVD-t... 150 lej, beteszed az xp cd-t a külső dvd-be, rákötsz az usb portra... kiválasztod a külső dvd-ről való bootolást. ..a BIOS-ban ellenőrizze, hogy a sata portok IDE-n vannak-e, nem pedig AHCI-n, különben nem fog működni nyomja meg az F10-et a Bios beállítások mentéséhez, és kövesse a telepítési lépéseket.
      Boldog új évet.

  • Szia Cristi, nemrég megsütöttem a mérőműszeremet, sietve bedugtam a konnektorba anélkül, hogy kikapcsoltam volna a diódától a generátorig és a vezeték megolvadt: láttam egy mérőeszközt az oktatóanyagodban, és szeretném tudni, hogy mi az ára és ha megéri vennem egyet nekem. Kösz

    • Őszintén szólva nem is tudom, hogyan került ez a mérőkészülék nekem. Azt hiszem, megvan az én testvérem.
      Nem hiszem, multiméter nagyszerű eszköz, de tedd a dolgod vele.
      Találja készülékek, mint hogy a szaküzletekben, vagy az eBay vagy az Amazon.

  • Boldog születésnapot videotutorial.ro valamint az egészségügyi és teljesítésével a vágyak és 2016

    • Boldog Új Évet emberek.
      Ön a barátaink, és azt szeretném, ha jó egészséget csak, a többit meg van oldva.

  • Ctisti, lenne egy kérésem, ami nem kapcsolódik ennek az oktatóanyagnak a témájához.Tavaly nyáron egy androidos telefon került a piacra a kis költségvetésűek lehetőségeire... Allviev A5_Easy.Készíthető-e oktatóanyag a rootolják ezt az eszközt? A szoftver android 5.1 lollipop.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.