Fájl feltöltése letöltésre egyszerre több fájlmegosztó webhelyre - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató együtt tanulnak, hogyan tudjuk, hogy egy fájl vagy több fájl több helyen megosztás fille egyszer. Valószínűleg a legtöbb van egy weboldal vagy blog, és dolgozik az egyes projektek. Tegyük fel, hogy győződjön egérkurzorok témák a Windows témák honlapok, zenét és így tovább. Miután befejezte a projekt, azt szeretné, hogy felajánlotta neki letölthető. Az egyik lehetőség az lenne, hogy vásárolni a fiók egyik nagy oldalak fájlmegosztás, mint MegaUpload vagy RapidShare, de mint mindig van egy szabad út majdnem mindent, amit javasolni lehet fellebbezni a 2 szolgáltatások bemutattuk bemutató ma. Mi is pontosan ezek a 2 szolgáltatásokat?
Egyszerűen vegye a fájlt, és menjünk fel automatikusan a nagy oldalak fájlmegosztás és adja meg nekünk a végén, miután a fájl feltöltésre került egy linket, akkor tegye a honlapunkon, vagy küldjön egy e-mailt valakinek, vagy tudunk adni barátaival messenger. Itt elérésével képes lesz választani, hogy hol letölteni a fájlt. Az egyik 2 bemutatott bemutató szolgáltatások, nevezetesen szolgáltatás először, ez ad néhány hasznos lehetőségek, mint például:
- hozzáadhatunk leírást a feltöltött fájlhoz
- lehetőséget választhatunk az általuk biztosított webhelyek közül melyikre töltsük fel a fájlt
- kitölthetjük e-mail címünket, és azt a címet, amelyre el akarjuk küldeni a letöltési linket, miután a fájl feltöltötte ezt a szolgáltatást, hogy automatikusan elküldjünk egy e-mailt a letöltési linkkel a kívánt barátunknak, szomszédunknak, rokonunknak hogy felajánlja neki a dossziét.
A 2 század szolgáltatás ugyanolyan jó, mint kínálunk csak egy lehetőség, amely a fájl törlése után már terhelt / feltöltött és rövid leírást kell adni. De a 2 század szolgáltatási ad néhány hasznos információt mondani, mint például:
- tájékoztat arról, hogy hányszor került hozzáférésre a letöltési link az adott fájlhoz
- meghatározza azt az időpontot, amikor a letöltési link utoljára elérhető
Mindkét szolgáltatás mondja a fájl nevét, típusát és méretét.
Tehát, ha keres tárhelyet kínál letölteni bizonyos fájlokat, 2 ezek a megoldások jó észben tartani, főleg mivel nem kerül semmibe! A végén már csak meghívja Önt nézni ezt a videót bemutató együtt, és látni, hogyan folytassa.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.