Két egyszerű módszer a lejátszási listák létrehozása a YouTube videoklipeket - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni két nagyon egyszerű módszer, hogy létre lehet hozni azon videóklipek listáját a YouTube-on.
Sokan zenét hallgatni a youtube-on, az előnye az, hogy a videoklipet egy darab, akkor lehet, hogy néhány látványos felek a projektor és a YouTube videók, a legkellemetlenebb, amikor a dal véget ér, és meg kell tenni másik kézikönyvben.
Úgy gondolom, hogy akkor hasznos a lehetőségét egy lejátszási listát, vagy több lejátszási listákat a kedvenc zenék is, hogy megtalálják a megjegyzések rovatban e vagy sem ihlette bemutató ma.
Az első módszer, hogy lejátszási listákat a YouTube-on a klasszikus, hogy mi teszi a YouTube-fiókot, és ezen belül a számla létre, mint sok listákat mi sajnos hiányzik lehetőségeket.
A második módszer a lejátszási listák létrehozása a YouTube videókat, mi által rendelkezésre bocsátott DragOnTape.com oldalon ott van a Flash interfész, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a drag and drop minden videó a YouTube-ról, és a Letettem a "zenekar" virtuális hatást hozhat létre lejátszási listákat, és crossfading sávok között, lehet, hogy összefonódott pisele többé szünetet.
Nagyon érti, hogy mások is küldeni a lejátszási listákat, tudjuk küldeni az e-mail, twitter, facebook, stb, a barátok jönnek, hogy a lejátszási lista egy egyszerű URL-t.
Remélem tetszik a videó bemutató és tárgy, várják a véleménye a megjegyzés rovatba.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Viorel - mondta

  Ez tökéletes, mint azt már kifejtette, igazán kérdés, hogy kell csinálni egy pár nappal ezelőtt, hogy kérje, hogy legalább néhány segvente Chip és Dale a lányomnak a YouTube-on, és itt jött a mentő, köszönöm szépen. Legyen egy jó nap.

 2. Alin Cojocaru - mondta

  hasznos bemutató :)
  módszer közvetlenül a youtube-on a staim És én csak nyomd meg :))

 3. Mircea - mondta

  helló bemutató nagyon hasznos.
  Van egy kérést voi.va könyörögni, hogy a teljes képernyős útmutatók.

 4. Adrian - mondta

  MirceaSzia! Tutorial nagyon hasznos.
  Van egy kérést voi.va könyörögni, hogy a teljes képernyős útmutatók.

  Miért? Miért van az, amit csinálunk, és miért ez a teljes képernyőn? Hová mész, mi az értelme? Úgy néz ki, hogy egy másik show ... mi a különbség? Engedsz tel képernyőn kattintson a hangszóró ikonra előtt (A lejátszó gomb, ahol viszont, hogy a fel-le)

  • Mircea - mondta

   Adrian:
   Miért? Miért van az, amit csinálunk, és miért ez a teljes képernyőn? Hová mész, mi az értelme? Úgy néz ki, hogy egy másik show ... mi a különbség? Engedsz tel képernyőn kattintson a hangszóró ikonra előtt (A lejátszó gomb, ahol viszont, hogy a fel-le)

   nustiu de néhány hasznos oktató azt mutatják, hogy van valami a rendszer vagy az otthoni 3 meniu.unstiu találom, hogy jobb, ha teljes mértékben screen.am látott az elmúlt néhány oktató készült nu.oricum teljes képernyőn, és néhány marad a választás

   • dragonuroshu - mondta

    Azok, akik

    Mircea:
    nustiu de néhány hasznos oktató azt mutatják, hogy van valami a rendszer vagy az otthoni 3 meniu.unstiu találom, hogy jobb, ha teljes mértékben screen.am látott az elmúlt néhány oktató készült nu.oricum teljes képernyőn, és néhány marad a választás

    A rendszer 3? Vannak 4 rendszer?

 5. OgYo *** - mondta

  Kaptam mailt, hogy hogyan tettél egy új bemutató ... úgy értem, és kíváncsi voltam, hogy mit `a,,, egyébként ..
  Ez az egész playlist rájöttem, egy nap, amikor leültem magam a YouTube-on, és én sem, hogy bármilyen 2 éve ... most .. Azt hiszem ..
  Úgy találják, hogy ez nagyon jó, hogy neked, mert akkor soha nem a lejátszási zeneletöltő / telepítése Winamp .. és mentse néhány helyet a számítógépen, és .. Nincs winamp a számítógépen .. mert I `ve Nincs dal =))
  Én a módszert a YouTube-ról a hosszú idő, és meg voltam elégedve.
  Ami a másik videokazetta .. nagyon érdekes ..
  10 up

 6. oroszlán - mondta

  Azt hiszem, tudom, hogy Amarok, vagy legalábbis Totem Music Player Linux ...

 7. Bulgac - mondta

  Mennyibe került Siam playlist a YouTube-on, de ez egy kis probléma: több mint 200 videó nem fér bele egy lejátszási listát.

 8. Andrei - mondta

  Oké ez a bemutató.
  Azt szeretnénk, hogy a bemutató Uniblue PowerSuite szoftver.

 9. Ovidiu - mondta

  Bravo, nagyon jó ötlet, meg is ihletett. És örülök, hogy a bemutató már 10 perc és nem több. Ezért javaslom, hogy a jövőben, hogy a rövidebb, ha lehetséges. Nincs bűncselekmény, hogy írjon le valamit egy papírra, és használja a jegyzetek, hogy menjen gyorsabban. Természetesen minden tárgy, hogy megfelelően kezelni, és ez időt vesz igénybe, de még mindig úgy gondolom, hogy lehet, hogy valamivel rövidebb útmutatók, így pl. Gratulálunk az összes munkát, amit csinálsz, és még sok további sikeres. Kiváló munkát.

  • Adrian - mondta

   OvidiuBravo, nagyon jó ötlet, meg is ihletett. És örülök, hogy a bemutató már 10 perc és nem több. Ezért javaslom, hogy a jövőben, hogy a rövidebb, ha lehetséges. Nincs bűncselekmény, hogy írjon le valamit egy papírra, és használja a jegyzetek, hogy menjen gyorsabban. Természetesen minden tárgy, hogy megfelelően kezelni, és ez időt vesz igénybe, de még mindig úgy gondolom, hogy lehet, hogy valamivel rövidebb útmutatók, így pl. Gratulálunk az összes munkát, amit csinálsz, és még sok további sikeres. Kiváló munkát.

   Azt hiszem, hogy egy szavazást róla. Mivel néhányan mondták akkor, hogy Utia tutorials számít, hogyan tart, mások rövidebb, nehezebb megérteni másokat, néhány gyorsabb, sok (a legtöbb jönnek ide) egyenlő English Chinese ( és nem mondom, hogy nem úgy, hogy láttam a chat és a több helyen, akkor verte az angol, de szeretné használni a számítógépet ... nem tudom, mi ez ... de egyébként is), így lesz egy szavazást , a szavazás dönt a ... oktató lesz szükség még több idő ... fogjuk megosztani több epizód.

 10. Valentin - mondta

  Mi salut.Am tanultam néhány hónap, és nagyon izgatott a ECAC itt. Van egy kis lekérdezések. Mindenkinek van internet mindenki tudja, hogy adja meg a mesenger, hogy a Google bizonyos információkat, de sokan nem, biztos vagyok benne, nem tudom, hogyan kell mozogni a hatalmas úgynevezett internet. A tutorial Azt hiszem, jól jönne a sok kedvezményezettjei ezen a weboldalon. Köszönöm, és annyi teljesítményekre.

 11. Helló, nagyon érdekes
  Megpróbáltam módszer DRAGONtape
  és mutassa meg a következő üzenetet:
  "Megjegyzés: Ha ez az üzenet nem tűnik el, akkor valószínűleg nincs Flash Player telepítve, vagy próbálja frissítő ezt az oldalt"
  Beszélve arról, hogy a kontroll, panel, hogy telepítve:
  ActiveX Adobe Flash palyer 10
  Adobe Flash palyer 10Plugin
  Próbáltam frissíteni, és semmi ...

 12. Cata catalin - mondta

  megy lejátszási listákat a YouTube-on minden játékos nem használható böngésző?

Trackbacks

 1. [...] Ez az üzenet már említettük a Twitter által VIDEOTUTORIAL.RO, Ady. Said Ady: Két egyszerű módja, hogy hozzon létre lejátszási listákat a videoklip a YouTube-on | Videotutorial.ro http://bit.ly/a3Ibv4 #videotutorial #YouTube [...]

 2. [...] "Sor", ahol közzé videókat vagy filmeket, futni fog automatikusan, ne mondd el neki, hogy a lejátszási lista egy lejátszási lista, a lejátszási lista tartsa észben, hogy [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.