Két egyszerű módszer a videolejátszási listák létrehozására a YouTube videókkal - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni két nagyon egyszerű módszer, hogy létre lehet hozni azon videóklipek listáját a YouTube-on.
Sokan zenét hallgatni a youtube-on, az előnye az, hogy a videoklipet egy darab, akkor lehet, hogy néhány látványos felek a projektor és a YouTube videók, a legkellemetlenebb, amikor a dal véget ér, és meg kell tenni másik kézikönyvben.
Úgy gondolom, hogy akkor hasznos a lehetőségét egy lejátszási listát, vagy több lejátszási listákat a kedvenc zenék is, hogy megtalálják a megjegyzések rovatban e vagy sem ihlette bemutató ma.
Az első módszer, hogy lejátszási listákat a YouTube-on a klasszikus, hogy mi teszi a YouTube-fiókot, és ezen belül a számla létre, mint sok listákat mi sajnos hiányzik lehetőségeket.
A lejátszási listák létrehozásának második módját a youtube-on található videókból a DragOnTape.com nyújtja, ott van egy flash felületünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy minden klipet áthúzhassunk a youtube-ra, és Virtuális "szalagra" fektetjük, létrehozhatunk lejátszási listákat és keresztezhetjük a fakulási hatást a dalok között, vagyis a számok összefonódhatnak úgy, hogy ne legyen törés közöttük.
Nagyon érti, hogy mások is küldeni a lejátszási listákat, tudjuk küldeni az e-mail, twitter, facebook, stb, a barátok jönnek, hogy a lejátszási lista egy egyszerű URL-t.
Remélem tetszik a videó bemutató és tárgy, várják a véleménye a megjegyzés rovatba.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Viorel - mondta

  Ez tökéletes, mint azt már kifejtette, igazán kérdés, hogy kell csinálni egy pár nappal ezelőtt, hogy kérje, hogy legalább néhány segvente Chip és Dale a lányomnak a YouTube-on, és itt jött a mentő, köszönöm szépen. Legyen egy jó nap.

 2. Alin Cojocaru - mondta

  hasznos bemutató :)
  a módszer közvetlenül a youtube-ról egyszerűen beütjük :))

 3. Mircea - mondta

  helló bemutató nagyon hasznos.
  Van egy kérést voi.va könyörögni, hogy a teljes képernyős útmutatók.

 4. Adrian - mondta

  MirceaSzia! Tutorial nagyon hasznos.
  Van egy kérést voi.va könyörögni, hogy a teljes képernyős útmutatók.  

  Miért? Miért van az, amit csinálunk, és miért ez a teljes képernyőn? Hová mész, mi az értelme? Úgy néz ki, hogy egy másik show ... mi a különbség? Engedsz tel képernyőn kattintson a hangszóró ikonra előtt (A lejátszó gomb, ahol viszont, hogy a fel-le)

  • Mircea - mondta

   Adrian:
   Miért? Miért van az, amit csinálunk, és miért ez a teljes képernyőn? Hová mész, mi az értelme? Úgy néz ki, hogy egy másik show ... mi a különbség? Engedsz tel képernyőn kattintson a hangszóró ikonra előtt (A lejátszó gomb, ahol viszont, hogy a fel-le)  

   nustiu de néhány hasznos oktató azt mutatják, hogy van valami a rendszer vagy az otthoni 3 meniu.unstiu találom, hogy jobb, ha teljes mértékben screen.am látott az elmúlt néhány oktató készült nu.oricum teljes képernyőn, és néhány marad a választás

   • dragonuroshu - mondta

    Azok, akik

    Mircea:
    nustiu de néhány hasznos oktató azt mutatják, hogy van valami a rendszer vagy az otthoni 3 meniu.unstiu találom, hogy jobb, ha teljes mértékben screen.am látott az elmúlt néhány oktató készült nu.oricum teljes képernyőn, és néhány marad a választás  

    A rendszer 3? Vannak 4 rendszer?

 5. OgYo *** - mondta

  Kaptam tőled egy e-mailt is, amelyben azt állítottad, hogy új oktató ica-t csináltál, és ez kíváncsi voltam arra, hogy miről is van szó.
  Ez a dolog a lejátszási listával, amelyet egy nap felfedeztem, amikor a youtube-on voltam, és semmi dolgom nem volt… körülbelül 2 évvel ezelőtt .. azt hiszem ..
  Úgy találják, hogy ez nagyon jó, hogy neked, mert akkor soha nem a lejátszási zeneletöltő / telepítése Winamp .. és mentse néhány helyet a számítógépen, és .. Nincs winamp a számítógépen .. mert I `ve Nincs dal =))
  Én a módszert a YouTube-ról a hosszú idő, és meg voltam elégedve.
  Ami a másik videokazetta .. nagyon érdekes ..
  10 up

 6. oroszlán - mondta

  Azt hiszem, az Amarok is tudja ezt, vagy legalábbis a Totem Music Player Linux-ban ...

 7. Bulgac - mondta

  Mennyibe került Siam playlist a YouTube-on, de ez egy kis probléma: több mint 200 videó nem fér bele egy lejátszási listát.

 8. Andrei - mondta

  Oké ez a bemutató.
  Azt szeretnénk, hogy a bemutató Uniblue PowerSuite szoftver.

 9. Ovidiu - mondta

  Bravo, nagyon jó ötlet, meg is ihletett. És örülök, hogy a bemutató már 10 perc és nem több. Ezért javaslom, hogy a jövőben, hogy a rövidebb, ha lehetséges. Nincs bűncselekmény, hogy írjon le valamit egy papírra, és használja a jegyzetek, hogy menjen gyorsabban. Természetesen minden tárgy, hogy megfelelően kezelni, és ez időt vesz igénybe, de még mindig úgy gondolom, hogy lehet, hogy valamivel rövidebb útmutatók, így pl. Gratulálunk az összes munkát, amit csinálsz, és még sok további sikeres. Kiváló munkát.

  • Adrian - mondta

   OvidiuBravo, nagyon jó ötlet, meg is ihletett. És örülök, hogy a bemutató már 10 perc és nem több. Ezért javaslom, hogy a jövőben, hogy a rövidebb, ha lehetséges. Nincs bűncselekmény, hogy írjon le valamit egy papírra, és használja a jegyzetek, hogy menjen gyorsabban. Természetesen minden tárgy, hogy megfelelően kezelni, és ez időt vesz igénybe, de még mindig úgy gondolom, hogy lehet, hogy valamivel rövidebb útmutatók, így pl. Gratulálunk az összes munkát, amit csinálsz, és még sok további sikeres. Kiváló munkát.  

   Azt hiszem, felmérést készítünk erről. Mivel egyesek azt mondták nekünk, hogy oktatóprogramokat fognak használni, függetlenül attól, hogy milyen rövidek, mások azt, hogy rövidebbek lesznek, mások nehezebben értik meg, mások gyorsabban, sokak számára (akik ide járnak) az angol egyenlő a kínaival ( és ne mondd, hogy ez nem így van, és csevegésben és több helyen láttalak, engem angolul megvertek, de használni akarod a számítógépet ... nem tudom, hogy jön ez ... de végül) Szóval szükséged lesz egy felmérésre , szavazzon, hogy döntsön ... Oktatóanyagok, amelyek valóban több időt igényelnek ... több epizódra osztjuk őket.

 10. Valentin - mondta

  Mi salut.Am tanultam néhány hónap, és nagyon izgatott a ECAC itt. Van egy kis lekérdezések. Mindenkinek van internet mindenki tudja, hogy adja meg a mesenger, hogy a Google bizonyos információkat, de sokan nem, biztos vagyok benne, nem tudom, hogyan kell mozogni a hatalmas úgynevezett internet. A tutorial Azt hiszem, jól jönne a sok kedvezményezettjei ezen a weboldalon. Köszönöm, és annyi teljesítményekre.

 11. Helló, nagyon érdekes
  Megpróbáltam módszer DRAGONtape
  és mutassa meg a következő üzenetet:
  "Megjegyzés: Ha ez az üzenet nem tűnik el, valószínűleg nincs telepítve a Flash Player, vagy próbálja meg frissíteni ezt az oldalt"
  Beszélve arról, hogy a kontroll, panel, hogy telepítve:
  ActiveX Adobe Flash palyer 10
  Adobe Flash palyer 10Plugin
  Próbáltam frissíteni, és semmi ...

 12. Cata catalin - mondta

  megy lejátszási listákat a YouTube-on minden játékos nem használható böngésző?

Trackbacks

 1. […] Ezt a bejegyzést a Twitteren a VIDEOTUTORIAL.RO, Ady említette. Ady elmondta: Két egyszerű módszer a videólejátszási listák létrehozására a YouTube | Videotutorial.ro http://bit.ly/a3Ibv4 #videotutorial #YouTube […]

 2. […] „Sorban”, ahová automatikusan felvett videókat vagy filmeket adunk, nem nevezem lejátszási listának, mert ez nem lejátszási lista. A lejátszási listához rendelkeznünk kell egy fiókkal, hogy

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.