Hogyan lehet stabilizálni a remegést egy videó - video bemutatóban

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni videoszerkesztő. Specifically'll megtanulják, hogyan stabilizálja ingatag video. Sokszor Flos fényképezőgép vagy telefon, a film az események az életünk. Amikor a fényképezőgép vagy telefon, ne használjon állványt, de tartjuk a kezében. Ez okozza a zavaró hatást a videó, akkor is, ha nem akarjuk mozgatni a kezét célja, hogy a hirtelen mozdulat, ez nem olyan pontos és stabil, mint egy állványra, hogy a mozgás a videó jelenik elkerülhetetlen. Ugyanakkor segítségével a videó-szerkesztő szoftver, meg tudja javítani a rossz hatást, hogy élvezze a videót. Ahhoz, hogy megszabaduljon a hatását shake (tremor / bemozdult) van szükségünk, videoklipet, valamint a híres VirtualDub nevű szűrővel Deshaker.
Mit kell tudni, mielőtt munkához?
VirtualDub videó feldolgozás támogatja csak a fájlformátumot. Avi
Ha a klipet szeretne újrafeldolgozni más formátumban, akkor konvertálni. Avi segítségével formátum Factory vagy más szoftver Video Conversion
Győződjön meg róla, hogy telepítette a számítógép egy csomag kodekek, lehetőleg K-Lite Mega Codec Pack
Tippek a kiválasztása alkalmazása során a második lépésben (Pass 2) A Deshaker:
The Edge kompenzáció válassza Adaptive + Fixed (határokat), illetve adaptív zoom csak
Milyen hátrányai vannak a videó stabilizáció?
Elveszítjük egy kicsit a videó véget ér.
Ha használta a klip túl hosszú, Deshaker szűrő alkalmazás idő arányos a hosszú a videó. Ha 1 órás videó meg kell várni egy órát Deshaker szűrőt kell alkalmazni.
Néhány tipp, hogy ne remegő forgatás jövő:
- használjon állványt
- készítsen nagyobb / szélesebb keretet, ha tudja, hogy nem rendelkezik ilyen stabil és pontos kezével, amikor a fényképezőgépet a kezében tartja, tehát a stabilizálás érdekében történő feldolgozással az élek elvesztése ennyire nem lesz hatással.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz video tutorial!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (46)

    • AdrianGudus:
      A videó végén, a bal oldalon van az eredeti klip, és a jog feldolgozott VirtualDub

      Rájöttem, hogy az eredeti sokkal jobb, mint a látható feldolgozása VirtualDub (azaz a bal elfogadhatóbb, mint a jobb.) Tehát nehogy azt jelenti az ellenkezőjét? Várakozás a véleményét a többi látogató!

      • Robert.L: Úgy tűnik számomra, hogy az eredeti sokkal jobb, mint a látható feldolgozása VirtualDub (azaz a bal elfogadhatóbb, mint a jobb.) Tehát nehogy azt jelenti az ellenkezőjét? Várakozás a véleményét a többi látogató!

        Ahogy az előtte álló monitorra nézi, a bal oldalon az eredeti, a jobb oldalon pedig a feldolgozott. Ha a jobb oldalon mozgóbb és jobb, mint a bal oldalon lévő, ez azt jelenti, hogy "tiszta" és "nagyon jó" perspektivikus nézete van :)

  • "... jobban mozog és jobb, mint a bal oldalon, azt jelenti, hogy ..."
    Javítás: ... mozgónak és rosszabbnak tűnik, mint a bal oldalon, azt jelenti, hogy ...
    Nem tagadom, hogy a videó minősége egy kicsit elveszett, és azért, mert gyorsan átalakítottam a használt videoklipet (eredetileg MPG volt), alacsony volt az fps és a bitsebesség (siettem), de nem mondhatod, hogy a jobb oldalon jobb megrázta, mint a bal oldalon. Megmutattam neked, hogyan kell elvégezni a feldolgozást. Fontos, hogy nagyobb figyelmet szenteljen az átalakításnak (ha ez a helyzet és a klipet szeretné feldolgozni / kijavítani, akkor nem .avi) Nem fáj, ha a Pass 2-re különféle beállításokat alkalmaz hogyan működik a legjobban. Röviden és lényegre akartam lenni. Lehettem volna pontosan megmagyarázni a folyamatot, mi az az fps, mi segít, mi a bitsebesség, mi segít, de biztos vagyok benne, hogy sokan közülünk csak a munkájának befejezése érdekli, nem érdekli a részletek ( bár érdekelnie kell ... sokkal fontosabb megtanulni, hogy egy szoftver miért csinálja ezt, és mi történik, ha egy bizonyos dolgot csinál, mint megtanulni, hogyan kell mechanikusan kattintani, anélkül, hogy megértenék, hogy az egész folyamat hogyan működik. amit megismerhet a folyamat, a szoftver, később sokkal könnyebb lesz, ha ugyanazt a kifejezést / folyamatot egy másik szoftverrel teljesíti)

    • Azt hiszem, a probléma a frame rate bemutató, láttam, hogy a fogás mielőtt elküldöd, akkor tömöríti az oktatóprogramok és alsó fps.
      Megmondom őszintén, az eredmény látványos, ma kivételt tenni ez a bemutató, akkor átkódolni a magasabb frame rate.

    • AdrianGudus:
      "... Nem mozdult, és úgy néz ki, jobban, mint a bal, azt jelenti, hogy ..."
      Helyesbítés: ... akkor költözött úgy tűnik, rosszabb, mint a bal, azt jelenti, hogy ...
      Nem tagadom, hogy az elveszett kevesebb képminőség és azért, mert én rohantam át használt videó (eredeti folyik MPG) hagytam FPS és az alacsony bit rate (rohanó), de nem lehet azt mondani, hogy a jog több megrendült, mint a bal. Megmutattam, hogyan kell csinálni a feldolgozás is, hogy figyelmet fordítson a konverzió (ha a videó kívánt regenerálni / javítás nem. Avi) nem árt alkalmazni a különböző beállításokat, hogy a Pass 2 mi megy jobban. Azt akartam, hogy rövid és lényegretörő. Én már hosszú folyamat pontosan elmagyarázni, mi is az fps, milyen segítséget jelent az adattömörítés, ami segít, de biztos vagyok benne, sokan érdekli, mint hogy befejezze a munkát, és nem érdekelnek a részletek ( bár érdekes lehet ... ez sokkal fontosabb, hogy miért ez a szoftver, és mi történik, ha nem egy bizonyos dolog, mint ahol megtanulják a mechanika kattintva megértés nélkül, hogy az egész folyamat. Ha egyszer megérteni a folyamatot, a szoftver, akkor sokkal könnyebb lesz később, amikor találkozik a kifejezést / folyamat másik puha)

      Igazad van, én, mint te magyarázni.

  • Szinte semmi sem történt, ráadásul már nem azonos színárnyalatú, és sokkal remegtebbnek tűnik. Látom, hogy vannak más emberek is, akik ugyanazt mondják, a bal oldalt jobban néz ki (az eredeti). A remegéstől való megszabaduláshoz jobb szobát vásárolnak :) A műfaj-műsorok, amelyek továbbra is hívják és ingyen, nem csinálnak sokat. Szerintem

  • Üdvözlet uraim! Adrian úr, szuper bemutató, és köszönöm munkáját! Most arra kérem azokat, akik azt állítják, hogy a videók között, azaz az eredeti és a "feldolgozott" között nincs különbség, hogy figyelmesebben figyeljék azt, amit állítanak. Miért mondom ezt? Nos, arra kérem őket, hogy figyelmesen nézzék meg a képernyő szélét (a klipben), azaz közelebbről vizsgálják meg a fákat, általában a klip útjának szélét, majd látni fogják, hogy minden, amit Dome Adrian mondta, igaz. Uraim, ne csak az egész dolgot nézzék meg, hanem próbálják megnézni a részleteket. Ez a klip, amint készül, "arra kényszeríti" néhányat, hogy csak az autó szélvédőjére nézzen, de arra kérem őket, hogy nézzenek "az oldalablakon keresztül" is! köszönöm!

  • Ez a leírás nagyon hasznos, köszönöm srácok Lenne egy kérésem hozzád, nevezetesen, hogy egy bemutató vagy inkább excel köszönhetően ismét

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.