Hogyan védhető az útválasztó vezeték nélküli hálózata és miért - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan biztosítja a vezeték nélküli hálózati router, és meg kell csinálni. Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mint egy bemutató most elért 3 nap, egy látogató az ő naivitás azt mondta nekünk a megjegyzések rovatban, és elhagyta a vezeték nélküli hálózat ingyenes jelszó nélkül, mert nem zavarja az a tény, hogy valaki tud-e csatlakozni a hálózathoz vezeték nélküli és a tengerre vagy a fájlok letöltése az internetről. Biztos vagyok benne, hogy ez a felhasználó beleegyezése sok más felhasználók számára. A fő ok, hogy miért akarunk biztosítani a vezeték nélküli hálózat teljesen különböző.
Miért vezeték nélküli hálózat biztonsága érdekében?
- annak érdekében, hogy a környéken élők ne zabolják le egyszerre 30 torrent fájl letöltését. Ha ez megtörténik, a sávszélességet megfojtják, és az internet sebessége lassabb lesz.
- Még mindig vannak sok rosszindulatú ember, aki a vezeték nélküli hálózathoz való hozzáférés után meg tudja vizsgálni az Ön forgalmát, és megtudhatja, hogy milyen webhelyekhez fér hozzá, milyen jelszavakat ad meg, milyen kereséseket végez a Google-on, mi az Ön érdeke
- egy másik és legfontosabb ok az, hogy a számítógépes bűnöző, miután hozzáférést kapott a vezeték nélküli hálózatához, támadásokat indíthat más emberek ellen, vagy akár ön ellen is, bűncselekményeket követhet el, hamis kártyákkal vásárolhat, behatolhat a weboldalakba intézményi, kormányzati. Ha ez megtörténik, akkor elszámoltathatóvá kell tenni, mert az elkövető mindezeket a támadásokat elindította, és ezeket a gonoszságokat a kapcsolat IP-jén elkövette.
Mit tehetünk azért, hogy biztosítsa a vezeték nélküli hálózati útválasztó?
Rendkívül fontos, hogy nagyon komolyan veszi a vezeték nélküli hálózat biztonságát, és alkalmazza a vezeték nélküli útválasztó összes ezzel kapcsolatos beállítását. Az első lépés az SSID útválasztásának letiltása és a vezeték nélküli WEP-hálózat létrehozásának elkerülése. Az ilyen típusú biztonság nagyon könnyen áthatolható. Az "SSID Broadcast engedélyezése" jelölőnégyzet eltávolításával a vezeték nélküli hálózat rejtett lesz, és csak akkor tud csatlakozni, ha ismeri a vezeték nélküli hálózat SSID-jét és annak hitelesítési kulcsát. További fontos szempont a MAC (vezeték nélküli MAC szűrés) alapú szűrés alkalmazása. Ez azt jelenti, hogy csak azok a készülékek férhetnek hozzá a vezeték nélküli hálózathoz, amelyeknél a MAC-címet megadta a szűrőlistában. A MAC-alapú szűrés további nagy előnye, hogy még ha valaki is ismeri a hálózati SSID-t és a hitelesítési kulcsot, akkor nem lesz képes csatlakozni a vezeték nélküli hálózathoz, ha eszközük MAC-je nem volt. hozzáadva a szűrőlistához.
Ha az útválasztó támogatja a WPA biztonsági / Personal WPA2-PSK AES titkosítással, ha ezt a lehetőséget választja, amikor létrehozza a vezeték nélküli hálózat beállítása.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell átültetni a gyakorlatba az összes említett beállítások, hogy biztosítsák a vezeték nélküli hálózati router.
Ha nem tudja, hogyan kell beállítani a routert, és hogyan lehet létrehozni egy vezeték nélküli hálózathoz, kövesse útmutatók:
Hogyan lehet a kapcsolat beállításait RDS és a vezeték nélküli internet router (RDS)
D-Link DIR router konfigurációs 655 a Romtelecom, RDS, UPC, internet önindító, 3G(A további csatlakozási típusok)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (66)

  • hagyja ezt jelszavakkal, így nem látja a jelszavakat, ha átvizsgálják a hálózatot. az ip-én lévő megrendeléseknél kitalálhatja, ki viszi a csomagot ahhoz, aki megrendelte, hogy csak meg kell adnia a fogadó címét. Aki számokat használ, pontosan tudja, hogyan kell elvégezni a munkát, nem pedig a városban nem biztonságos vezeték nélküli hálózatokat keresni. és ha a rendõrség hozzám jön, kitalálhatom, mi a probléma. Nem vagyok bajban. azonban jó beállítani a vezeték nélküli jelszót és az útválasztó adminisztrációs jelszavát.

  • és vigyázzon a wep demonstrációra, mert a romtelecom összes útválasztója úgy tűnik, hogy upc-t állította fel az aktív biztonság alapvető 2 típusára, a wep és a wpa2-re. Tudom, hogy jót akarsz tenni, és be kell mutatni, hogy milyen könnyű elfogni és visszafejteni a wep jelszavakat, de nem juthat el máshova, ahol a fiúk nem várhatják el, hogy "szétzúzzák" a szomszédok hálózatát

  • Szeretnék segíteni kis vagy akár próbál. Néhány hét múlva te egy tutorial GBO lejátszó TV, de volt egy kis gond. Kinyitom a program adatfolyam és nem találja a hibát.

  • Andrei:
    jelszavak engedte jelszavakat nem lehet látni, ha a hálózat vizsgál cat elrendelő ip packet meughici te, aki beviszi őket az, aki elrendelte, hogy csak meg kell ragaszkodni a fogadó címét. Ki használja a számok pontosan tudja, hogyan kell csinálni a munkát nem keres biztonságos vezeték nélküli hálózatokat a városban. és ha a rendőrség hozzám tudok rájönni a probléma. Nem bajba. amúgy jó, hogy állítsa be a jelszót a vezeték nélküli router és jelszó kezelése.

    A belső nem tud bajba, de akkor hívják, és birtokában osztályok / rendőrség kapitányságon kezd kitisztulni a munka, és nem hiszem, azt szeretnénk, hogy pazarolja az időt ezzel.
    A jelszavak, azt javaslom, akkor nagyobb tájékoztatást kapjon a cookie-t. Ne légy naiv. Ha nem tudja, hogyan kell csinálni ezeket a dolgokat, nem jelenti azt, hogy nincsenek módszerek vagy mások nem tudják, hogyan kell csinálni.
    Nem csak a számítógépes bűnözők kattintással történő letapogatásáról van szó, hanem a blokkjában kíváncsi ember is lehet, „barát”, aki többet szeretne megtudni, vagy ellenség.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.