Hogyan küldhetünk névtelen e-mailt e-mail cím nélkül - oktatóvideó

Üdvözlet barátaim! A mai bemutatón láthatjuk, hogyan lehet névtelen e-mailt küldeni. Nagyon sok oka van annak, miért szeretnénk ezt megtenni. Vagy akarunk valakit "önteni", vagy figyelmeztetünk egy embert valamire, vagy egyszerűen üzenetet akarunk küldeni egy embernek anélkül, hogy tudnánk, kik vagyunk. Rendkívül egyszerű megtenni azt, amit a mai oktatóanyagban kitűzöttünk. Nem kell aggódnia.
Besides'll írjon névtelenül, használt bemutató szolgáltatás lehetővé teszi számunkra, hogy küldjön egy e-mailt, anélkül, hogy olyan e-mail fiókhoz. Ki kapja mail nem is megtalálja a helyét, vagy IP cím, ahonnan a levél került elküldésre a leírás elmagyarázza a múlt. Legalábbis akkor nem jelenik meg az IP, de azok, akik a saját anonim e-mail szolgáltatást. Ha látja bemutatója Hogyan találjuk meg a helyét, akik felháborít bennünket, fenyegeti, zsarolja email
Továbbá, ha azt szeretné tudni, hogy mikor, vagy ha a címzett megnyitotta az e-mailt kapott tőled, kérlek benneteket, hogy nézni Hogyan állapítható meg, ha egy e-mailt küldtem érkezett, és kinyitotta
Óvatosan használja a névtelen e-mail szolgáltatás bevezetett leírás nem megtévesztett, és nem támaszkodnak rá, hogy használható illegális célokra! A konzultáció nevelő jellegű, és minden felelős a tettei következményeit. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a bemutató, hogy pontosan hogyan kell küldeni egy névtelen e-mailt vagy küldjön egy e-mail, anélkül, hogy egy e-mail címet.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • fogadtatás
    Adrian, kérlek mondd meg, hogy kötelező-e, ha új üzenetküldő azonosítót kapok, hogy hozzáadjam magam? Előre is köszönöm

  • himlő:
    fogadtatás
    Adrian szükséges, kérjük, Mondd, szép, ha teszek egy új messenger id rám, és add nekem? Koszonom

    Ahol hozzá? Mit jelent pontosan?
    Néhány hozzá saját rendetlenség azonosító lista, hogy ellenőrizze, ha megváltoztatja az avatar, amikor elhelyezték egy vagy ha megváltoztatja az állapotát, amikor beállított egy. Nem kötelező hozzá a saját azonosítóját a listán. Miért lenne az? Miből gondolja ezt?

  • Marius:
    Nincs szórakoztató .... először érkezik a spam a 2 dik sora nem lehet beállítani egyéni címet "névtelen" az elkövetkező mailben. (Pl:sony@yahoo.com)

    Szüntesse kisebb helyesírási hibák:
    Játszani valaki elég ezt a szolgáltatást!
    Ezt fel lehet használni, ha:
    Akkor érheti el mail dobozt bármilyen okból, és ugyanakkor el szeretné küldeni egy e-mailt
    Nagyon gyors, hogy küldjön egy e-mailt, anélkül, hogy jelentkezzen be, vagy nyomot hagyni a fiókban egy böngésző / PC egy idegen
    Ha az e-mail cím általában tilos az átvevő
    Ha azt szeretnénk, hogy kifejezze az érzéseit, hogy valaki szeret rejtélyes, de nem akarja tudni, hogy ki vagy
    Mit mondasz egy másik jelentésű e-mailt küld, amely egy másikat ... egy cég, feltehetően nem kell játszani, de van más gondolatok (verni jogellenesség) nem támogatja valamit!

  • Köszönet Adrian válasz
    De sokan láttam, miután elkészítették messenger azonosítójukat, hogy saját azonosítójukat felvették a listába, és azt gondoltam, hogy kötelező. Például: új e-mail címet akarok létrehozni ... és a fiókom létrehozása után belép a hírnökbe, és csak a kívánt névjegyeket adom hozzá, és nem a saját azonosítóomat.
    Ez alatt azt értem felett

  • Adrian viszont, ha meg tudja magyarázni röviden további dolog saját azonosítót a listában derült magam ebben lucru.Eu figyelte a múltban és útmutatók lényegileg kötődik és a Messenger, hogy köteles volt és e-mail, de nem látta a hozzáadott magad.
    Ha azonban hajlandó és ezt akarja, magyarázhatja el nekem: D
    Koszonom

  • Tisztelgek minden súlyos probléma, és azt hiszem, csak akkor lehet megoldani
    Mindenekelőtt minden nap több mint 350 e-mailt kapok, plusz spammel szeretném, ha az e-mailjeim nem kapnának e-maileket az ilyen emberektől. Hogyan lehet az összes e-mailt törölni köszönöm !!!

    • Nem lehet megállítani a mailu hogy nem kap e-maileket csak akkor, ha átirányítani a leveleket egy másik címre e-mailt fogadni csak így lehet. és plusz ez a te hibád, mert ki tudja, hová tette mailu vagy lai írt. butaság és közöny fizetendő

      • Amikor fiatalabb voltam, csatlakozott a néhány helyszínek azok a lányok abban a reményben, hogy tegye magam valami, de amikor láttam, hogy én adtam Treu fizetni nekem, hogy őket még a napi e-mail jött egy kocsi a megoldás, amit gasito én volt, hogy az e-mail beállítások levélszûrõk, és ott uitîndumă képes blokkolni azokat mailuri.Exact nem tudom, hogyan csináltam, de én elmentem a szűrőket használ mail.Sper az én javaslatom.

  • tanítsuk meg a cocalarákat spam küldésére ... nem volt elég az, hogy szennyezi a hálózatot, bárhová is megy

  • Azok, akik úgy gondolják, hogy okosak és nem szeretik, nem használják őket. Bravo Adriane, nagyon köszönöm a türelmét és a munkáját, hogy elmagyarázza annak a ritkanak tudomását, amelyet tudunk e szolgáltatások használatáról. Sok szerencsét, és ne hagyja abba az összes oktatóprogram küldését. Sok szerencsét, Marcel

    AdrianGudus: Szüntesse kisebb helyesírási hibák:
    Játszani valaki elég ezt a szolgáltatást!
    Ezt fel lehet használni, ha:
    Akkor érheti el mail dobozt bármilyen okból, és ugyanakkor el szeretné küldeni egy e-mailt
    Nagyon gyors, hogy küldjön egy e-mailt, anélkül, hogy jelentkezzen be, vagy nyomot hagyni a fiókban egy böngésző / PC egy idegen
    Ha az e-mail cím általában tilos az átvevő
    Ha azt szeretnénk, hogy kifejezze az érzéseit, hogy valaki szeret rejtélyes, de nem akarja tudni, hogy ki vagy
    Mit mondasz egy másik jelentésű e-mailt küld, amely egy másikat ... egy cég, feltehetően nem kell játszani, de van más gondolatok (verni jogellenesség) nem támogatja valamit!


Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.