Hogyan lehet törölni Windows.old újratelepítés után vagy frissítés

Hogyan lehet törölni Windows.old?
Windows.old mappa egy partíció C: /, amely mögött marad egy újratelepítés után a Windows, vagy az átmenet során a nagyobb változat a Windows (upgrade).
Amikor megpróbál törölni Windows.old, elérünk a rendszer megtagadta, hogy törölje a tartalmat a Windows.old; Sőt egyes fájlok törlődnek, de a legtöbbjük marad, és ezeket nem lehet eltávolítani semmilyen körülmények között.
Törlés nem működik, mert ezeket a mappákat és fájlokat a Windows.old, kijelölték a rendszerfájlokat és védett.
Ha törölni Windows.old, nem kell külső szoftver, mi csak Lemezkarbantartó, a Windows segédprogram, hogy a felhasználók nem igazán használja.
Lemezkarbantartó törli a Windows.old kór egy nagyon jó ötlet, mert ez már a PC és a szintén nem törli máshol, ahogyan azt a többi tisztító programok.
Hogyan lehet törölni Windows.old?
1. Kattintson jobb gombbal a C: meghajtó /
2. Tulajdonságok
3. Lemez Tisztítás
4. Az elemzés után kattintson a "Rendszerfájlok tisztítása" elemre.
5. Az elemzés után válassza az "Előző Windows telepítők" lehetőséget.
6. Kattintson az OK gombra, és a "Fájlok törlése" párbeszédpanelen
7. Most légy türelmes, és ne szakítsa meg a folyamatot!


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (74)

  • Jó, mondd néhány, ahol én is kap egy kulcsot, licenszelünk Windows 7, és a szél egy másik számítógépre. 8.1

    vagy ha úgy tetszik nem a saját bemutató azok számára, akik engedéllyel Ablakok,
    Még egy kérdés, van windows 8,1 vállalkozás, ez azt jelenti, hogy nem kap engedélyt a Windows 10 vállalkozás?

    • Így kap ingyenes Windows 10, akkor kell egy Windows-licenc vagy 7 8.
      Ha a Windows Windows've vásárolt a boltban, vagy ha már megvette magának a Windows azt jelenti, hogy kapsz frissítéseket. Dava nem, nem!
      Windows Licenc lehet vásárolni a boltokban informatikai termékeket.

    • Szia Nekem van egy probléma a Windows telepítése w-készítő 10.Am volt a lakossági 8.1 frissítettem w10, mindent ok.Am formázta a merevlemezt, és tiszta .Ha azt újratelepíteni w10 körülbelül egy hónap, és készült ablakok egy frissítést, és újra megjelent ablakok és követési Mege régi, mint a fene. Én és a letelepedés w10 és újra rendben volt, de miután körülbelül egy frissítést újra egy hónap régi ablakok és reaparut.De probléma akkor hogyan tudom eltüntetni ezt a problémát .Kérjük adj tanácsot, mit tegyek A laptop nem is ez a probléma csak SSD számítás.

    • Szia! Én letöltöttem a Windows-Link, hogy én már dat.Totul rendben van, csak nem tudom, hogyan activez.Tin is beszélve, hogy én már Windows licenc 7 pro és csináltam egy foglalást. Én 10.Instalarea ablakokat néhány tanácsot, hogy stick.Rog tudom aktiválni a Windows 10 jogi !!!!!!!

        • Hi! Végül is vigyázott rá !!! írom ide, hogy tudja másoknak, akik elkövették azt a hibát, hogy én nem eu.Mi én újratelepíteni a Windows 7 vissza, megfordultam, és aztán letöltöttem a programot ala Media készítő eszköz frissítés és mi nem !!!!! Így sikerült megőrizni a licencet !!!! remélem hasznos lesz valakinek, hogy mit írtam itt !!!! Egy szép estét, és tartsa ffffff így tovább !!!!! sokat tanultam tőled !!!!! Köszönöm !!!!!!

  • Általában azért kellett volna odamennem, mert van egy régi Ati Radeon HD videokártyám az 4000 sorozatból, de ezen a videóval nem volt probléma, valószínűleg azért, mert nem volt sok lépés

  • ... és még egy dolog, a frissítés után (becsületesen letöltöttem az iso képet és telepítettem a windos 10-et a Windowsból, és a telepítés után a windos aktiválva maradt) .... van egy teljesen legális segédprogram, amelyre a bakup A Windows 10 fejlett token-ek kezelői licence ... ugyanaz, mint a Windows 8 vagy a 8.1 esetén .A biztonsági mentés után több ezer alkalommal újra telepítheti a rendszerindítót, mert ez a segédprogram végtelenségig aktiválja a windos 10-et .... jó estét .

  • Helló,
    Nekem is van egy problémám ... ma, 29.07.2015. július 10-én, amikor elindult a Windows 13, pontosan 8.1 óra után tudtam telepíteni egy 7-es Windows-os laptopra, és ez probléma nélkül elment. De van egy másik kérdésem ... a Windows 7-es számítógépen egyfajta kudarcot okozott, ami azt jelentette, hogy a Windows kipróbálta a (rejtett) frissítést, és kudarcot vallott. Aztán kerestem a google-on és találtam egy "kényszerített" frissítést, gyakorlatilag ugyanaz, csak a cmd parancsát. Nagyon jó és szép, telepítettem, jól működik, csak az, hogy a Windows aktiválásában kapok valamit a "csatlakoztassuk az ablakokat az internethez az aktiválás befejezéséért" egyébként valami internetkapcsolattal ... mi lehet a probléma? vagy hogyan tudnám megoldani. Szeretném megemlíteni, hogy a Windows megfelel a követelményeknek, és nem kalóz, hanem eredeti élettartamú OEM engedélyével rendelkezik (a Windows XNUMX-től).
    Köszönöm, Cosmin.

      • Helló,
        Köszönöm a választ, de megoldottam. Indítottam újra a számítógépet, odamentem a beállításokba az „Aktiválás” beállításhoz, eltávolítottam a kábelt az internetről, körülbelül 10-15 másodpercet vártam, majd visszatettem és elment. Jól van, hogyan folytattam? (Akkoriban nem láttam a választ, és ez az ötlet jött nekem).
        Köszönöm, Cosmin.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.